2014. április 24., csütörtök

Földönkívüli technológia a tibeti kolostorban? 04.24.


 Vannak jelei annak, hogy a tudomány és a régi “istenek” technológiája Tibetben még mindig nagyon eleven. Peter Kolosimo olasz szerző, aki jó kapcsolatoknak örvendett az egykori keleti blokk sok tudósával szemben, az orosz tudósok egyik érdekes megfigyeléséről számolt be, akik az 1959-es évben több tibeti kolostort megvizsgáltak.

Földönkívüli technológia a tibeti kolostorban?



Ganden kolostorában – 60 kilométerre Lhászától délre – egy régi beavatottra bukkantak, aki igen jártas volt az űrutazás és asztronómia területén.  A láma határozottan meg volt győződve az intelligens élet létezéséről idegen bolygókon, és hitte, hogy határozott feltételek mellett ezen más világok lakóival vizuális kontaktusra léphetnek.

földönkívüli
Az orosz delegációból kiválasztott két tudóst egy speciális kísérlet számára. Evégett különös koncentrációs gyakorlatokra tanította őket és egyenesen táplálásukra összeállított diétát állapított meg.
Néhány nap múlva meghívta a két oroszt, hogy kövessék szerzetesi szobájába. Itt egy számukra különös és a két kutató számára ismeretlen eszközt mutattak be, amely tompított hangot adott ki.
Egyszer csak a helyiség kellős közepén egy felhőszerű arc jelent meg, ami ezután egy emberhez hasonló, idegenszerű lény alakját vette fel. A félelmetes alak egyenesen és mozdulatlanul állt ott. Előtte naprendszerünk egyfajta modellje materializálódott. A Merkúr, a Vénusz, a Föld és a többi bolygó úgy forogtak körülötte, mint fénylő központi csillag körül.
A különös azonban az volt, hogy – amellett az önmagában létező jelenség mellett – volt egy tizedik planéta a Plútó körútja körül. Majdnem felesleges mondani, hogy a józan és materialista beállítottságú tudósok, nem találták semmiféle lehetséges magyarázatot az eléjük táruló látványra.
Kattints a képre a teljes mérethez!
Az idős beavatott makacsul megtagadta, hogy egyetlen egy kérdésre is válaszoljon a rejtély eredetével kapcsolatban. 
A politikai nézetkülönbségek, amelyek ezt követően megterhelték az orosz-kínai viszonyt, a további kutatásoknak hirtelen útját szegték. Ezért csak találgatni lehet, mire akarta kiokítani az öreg láma az orosz tudósokat “tudományos” bemutatójával.
Vajon optikai csalódás volt az egész, vagy hallucináció, olyan drogok által előidézve, amelyeket a mit sem sejtő oroszok ebédjébe kevertek?
Vagy illúzió volt, bár nagyon ügyesen előidézett, amelyet – ki tudja, milyen módon – beléjük szuggeráltak?
Vagy pedig egy valóságosan létező technikai eszköz által előidézett hatásos jelenet előadása volt, amely esetleg a holográfia elvével működött? Egy prehisztorikus eszköz, amelyet a világűr-utazó istenségek hagytak hátra a Földön?

Rejtélyek szigete
/Felhasznált irodalom: Erich von Däniken: Die weiße Pyramide/
 http://rejtelyekszigete.com/rejtelyek/foldonkivuli-technologia-tibeti-kolostorban/

4 megjegyzés:

  1. IS: A Portal jelentés és Window of Opportunity Frissítés
    http://2012portal.blogspot.hu/search?updated-min=2014-01-01T00:00:00-08:00&updated-max=2015-01-01T00:00:00-08:00&max-results=21

    VálaszTörlés
  2. Kedves katalin! Ha a nevemet adom Ki moderál pedig nem léptem fel negativan , Ez már másodszor fordult elö nem tudom miért ? Az sem negativ hozzáállás hogy több évnyi hitegetés után az emberek kiborulnak , és ennek hangot adnak . Annyi idöpont dölt már meg !! Már a legutóbb 2014 04.15 4-ik dimenzió. De vegye azt hogy nem tudom nem megnézni naponta többször!!! Ennek ellenére!! Ezt azért is névvel küldöm!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves István!
      Nem moderáltam ki. Tényleg. A levelezőrendszer úgy tűnik nem mindig küld nekem ímél értesítést a hozzászólásokról. Most megnéztem a blogszerkesztőnél, ott megtaláltam az egyik hozzászólását. De már egyszer valamelyik héten is így jártam. Mostanában rendetlenkedik a rendszer. Ezentúl a blogszerkesztőn fogom követni.
      Elnézést kérek ezért kedves István!

      Az időpontok megdőltek, de észrevehetően változunk mi is és a világunk is!
      Türelem, kitartás!

      Törlés
    2. Kedves Katalin! Elfogadom azt amit válaszolt maximum mondjuk kissé nehezteltem . De nem kell elnézést kérjen! Mint már tudjuk : Bánj úgy másokkal ahogyan szeretnéd hogy veled bánjanak !! Lehet nem pontosan idéztem de a lényeg ugyanaz!! Sokak támadólag lenézöen lépnek fel " total szkeptikusok" ezen megjegyzések esetén eszembe jut :Szelei Magdolna videóiból halott " gumibugyis tu.....ak" .Gondoltam de mégsem irok választ ezekre mert ahogy Katalin írta nem akarja küzdötérré tenni... De erre is lenne megoldás ott nem olvasok!! Szóval minden rendben és szép jövöt mindenkinek!!!!

      Törlés