2014. április 3., csütörtök

Magyarázat az eseményekre - Egy indigó tollából

 

A Földet jelenleg uraló, magukat királynak kikiáltó kormányok, vállalatvezetők túllőttek a célon. 


MAGYARÁZATOK A VILÁGBAN JELENLEG TÖRTÉNŐ ESEMÉNYEK LEGALAPVETŐBB KÉRDÉSEIRE





EGY 1985-BEN SZÜLETETT INDIGÓ ( EZOTERIKUS NÉVEN FÉNYKÜLDÖTT ) VAGYOK, ÉS SZERETNÉK ÉRTHETŐ RÖVID MAGYARÁZATTAL SZOLGÁLNI,  A PÁNIK ELKERÜLÉSE VÉGETT, HOGY MIÉRT TÖRTÉNIK A VILÁGBAN MOST  LÁTOTT HATALMAS VÁLTÁS !!


   A  Föld  Galaxisunkban jelenleg az utolsó olyan bolygó, ami felszabadítására vár a sötét erők  jól kidolgozott, előre megtervezett, furfangos, manipulatív politikai játékai alól, az a bolygó, az a hely a Naprendszerünkben, ami most a forró-ponthoz érkezett !!! 

25 000 éve egy sötét karantén alatt  tartva él a bolygó és az Emberiség, mindig valamilyen  formában a sötét célokat szolgáló uralkodók,királyok, politikusok, miniszterek, vállalatvezetők  elnyomása alatt, a legutóbbi 300 év pedig földönkívüli szemszögből tekintve már kritikus a Föld lakosságára, élővilágára és a bolygóra nézve.

Viszont, ez idáig tilos volt a pozitív segítő földönkívüli beavatkozás, mert nem sérthették meg az emberi faj szabad akaratát.

Az idő viszont jelenleg érkezett el arra a pontra, ahol nem engedhetik tovább ezt a játékot elfajulni, ami már végzetes lenne. 


 

A Tejút-Galaxisban: Ez az a hely még, ahol béke helyett háborúk és erőszak, egészség helyett betegségek, szeretet, érzések helyett anyagiasság, gőg és hatalom, széthúzás, gyűlölködés, pártok, politikai megosztások, értelmetlen adózás, napi 8 , 12 óra, vagy annál is több felesleges munka, hogy az elitnek jó legyen, ahol mindig valaki másnak dolgozol és áldozod fel a Neked járó időt! 

Az a hely, ahol még nincs felszabadulás, függetlenség, szabadidő, ahol fizetni kell még az Életért is, ami alapvető jogunk lenne. Ami még egy börtönbolygó, átlag 60-70 vagy annál is kevesebbre lerövidítve az itt élő lények élettartalma a DNS-ünkbe kódolt eredeti  több 100 év helyett !!!! ( Jóval korábbi több 10 ezer éves sötét beavatkozás eredménye lett ez,  h rabszolga népet teremtsenek. )

Békés beavatkozás fog kezdődni azok által, akik az emberi gének eredeti jóindulatú Alapítói voltak, akik ez idáig felügyelték a bolygónkat, és az utolsó pillanatban most segítséget nyújtanak felszabadulni az itt rabigában tartott, politikai hatalmak által kiszolgáltatott emberi fajnak!

A Földet jelenleg uraló, magukat királynak kikiáltó kormányok, vállalatvezetők túllőttek a célon.
Ők egy Új Világrend (New World Order,  NWO ) néven akarták még nagyobb rabigába hajtani az itt élőket.  

A jövőben új átmeneti bankrendszer jön létre, új igazságos kormányzat pozitív célokat szolgálva szerte a világon minden országban.

Titkos technológiák lesznek az Emberiségnek ajándékozva, letartóztatások kezdődnek a felszabadulás érdekében. 

Tanításokat kap a faj, eredeti történelméről, egészségügyi megoldásokat,  a sötét erők által gyártott betegségekre, vírusokra, komolyabb légi, vízi, szárazföldi tisztítások kezdődnek  a Galaktikus hajók által, az emberi faj, emberi DNS eredeti megtervezői által. 

Egy nagyon egyszerű fájdalommentes DNS programozással ( szerkezettel, technológiával )  vissza lesz állítva az eredeti élettartalmunk ( több 100 év akár ) és minden betegségre való hajlam felszámolása kezdődik meg.  A felesleges hulladékot dematerializációs eszközökkel számolják fel, atomjaira, elemeire bontja az anyagot, amire nincs szükség. Minden Galaxisban működik egy úgynevezett Galaktikus rendőrség, hogy amikor a sötét játékok ideje lejár, rendet tegyenek. Jelenleg, már csak  Föld nevű bolygón uralkodnak ilyen borzalmas állapotok.




A Földre született lelkek vállalták: hogy részt vesznek ebben a játékban, leszületésük előtt még tudták.
Tanultak, tapasztaltak itt ,hogy milyen egy negatív környezetben emberi életidőt letölteni, korlátok között, sokszor visszaszülettek ide tapasztalni, (reinkarnálódtak), most a terepet vissza kell adni a pozitív erőknek, amit a negatívok nem nagyon szeretnének. 

Ezért lesz szükség a segítségre. Pozitív földönkívüliek az emberek között elvegyülve, támogatják a pozitív változásokat. Sok tisztító hajó régóta jelen van már.
A legtöbb segítséget a Szíriuszról és Plejádokról kapjuk. Segítőink között vannak magas, kék szemű, szőke emberi testű humanoidok is. 

Korábban  más Galaxisokból jövő negatív földönkívüliek egyezséget kötöttek a sötét kormányainkkal, hogy technológiákért cserébe, engedjék az emberiséget kísérleti alanyként használni, pl. a hibrid programjukhoz. A kísérletezést a pozitív fajok betiltották, többé nem lehetséges ilyesmi. 

A Galaktikus Föderáció felel a földi jólétért, békéért, környezeti tisztaságért, egészségért . A Föld galaktikus székhellyé, központtá fog átalakulni a szeretet univerzális törvényét követve,  a gőg és anyagiasság helyett. Az eredeti Isteni Terv is ez volt a hosszú sötét kor előtt .  A Galaktikus Tanácsok a Teremtő jóindulatú segítői.

A Föld, nem a kormányoké, nem a vállalatvezetőké.
Kölcsönbe kapták, amivel nem kicsit  visszaéltek.

Új pozitív célt szolgáló programokban lehet majd részt venni, környezetvédelmi, oktatási, társadalmi, gazdasági, pénzügyi, technológiai, tudományos, ezen kívül a média,  az egészségügy, a művészet  és megannyi más területen.

Erre fel is fogják hamarosan kérni a lakosságot, ha megérkeztek a pozitív erők, akik a média átvétele által majd bemutatásra kerülnek , később személyesen is.
Ők a Föld és a Naprendszer ezen kívül az egész  Galaxis őrzői is, akik pl Atlantisz , Lemúria, vagy pl.  az ókori Mezopotámia, Peru, Mexikó,  Egyiptom, Kína idejében is itt voltak és besegédkeztek már akkor, hogy mára idáig eljussunk.










 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése