2014. április 4., péntek

Földönkívüliek segítenek bennünket a dimenzióváltásban 01.05.


Gilliland szerint a visszatérő Anunnakik "nagyon jóindulatúak. Az Univerzális Törvény szerint működnek, és ők hívják ezeket a bukottakat (azokat, akik rabszolgaságban tartanak bennünket évezredek óta) a Tanács elé. A Tanács elé kell majd állniuk, szembe kell nézniük azzal, amit tettek, és azzal, hogy az nem volt összhangban az Univerzális Törvénnyel. Ők együtt dolgoznak a Plejádiakkal, az Andromédaiakkal, az Arktúriaiakkal és más lényekkel, hogy közösen távolítsák el a bukottakat és a Reptilián szövetséget."
Földönkívüliek segítenek bennünket a dimenzióváltásban



James Gilliland az ECETI alapítója, számos sikeres UFO-kkal és spiritualitással foglalkozó könyv írója, több televíziós műsor és film, valamint rádió műsor szakértője.

Egy friss interjúban James Gilliland kijelentette, hogy az Anunnaki, valamint más jóindulatú magasabb dimenziós lények, és a 12-ek Tanácsa összhangban dolgoznak azon, hogy civilizációnkat és bolygónkat magasabb tudatállapotokba juttassák.

Az interjúban Alfred Lambremont Webre és Gilliland megerősítette többek azon meggyőződését, hogy azok, akik az árnyékkormányokat működtetik, a bukott Anunnakik, akik megalkották a vallásokat, hogy alárendeltségben és ellenőrzés alatt tartsanak bennünket.

A jóindulatú fajok visszatérése

Gilliland szerint a visszatérő Anunnakik "nagyon jóindulatúak. Az Univerzális Törvény szerint működnek, és ők hívják ezeket a bukottakat (azokat, akik rabszolgaságban tartanak bennünket évezredek óta) a Tanács elé. A Tanács elé kell majd állniuk, szembe kell nézniük azzal, amit tettek, és azzal, hogy az nem volt összhangban az Univerzális Törvénnyel. Ők együtt dolgoznak a Plejádiakkal, az Andromédaiakkal, az Arktúriaiakkal és más lényekkel, hogy közösen távolítsák el a bukottakat és a Reptilián szövetséget."

A bukott angyalok összeomlása

Gilliland azt állítja, hogy a Marduk hozta a hüllőket és más rosszindulatú csoportokat annak érdekében, hogy mindennek a legfelső vezetőivé váljanak.

"Az Illuminátus rituálékon ezektől a lényektől... démoni vagy regeneratív földönkívüleiktől, valamint a bukott Anunnakiktól hatalmat, képességeket vagy információt kérnek. Ezt szüntetik meg. Ezek az emberek hamarosan magukra maradnak. Jelenleg már csak vergődnek. Ezért hullik szét minden."

A következő évben Gilliland a "hatalomban lévők" felbomlását vizionálja hozzátéve, hogy "alapjában véve sokan közülük csak bábok. Ők csak kiszolgálói ezeknek a sötét energiáknak, és most, hogy már elvesztették a kapcsolatot, az erejüket is elvesztették. Önmagukban csak kínlódnak. Mindenféle hibát elkövetnek. A tömegek ráébrednek, hogy mi folyik itt, és látják ezt az arkhón hálózatot, hogy mi is valójában."

Az Anunnaki nem csak az emberiség rabszolgasorba taszításáért felelős, de sok attrocitás és emberiség elleni bűntett mögött ők állnak.

"Ami a bolygón történik az embertelen, a szegényített urániummal a háborúk egész városokat tesznek földdel egyenlővé, a génmódosított élelmiszerek, a fluorid a vízben, az aszpartám együtt az emberiség sterilizálását végzik. Amikor ezeket összeadjuk, látszanak az emberiség terméketlenné tételére tett erőfeszítések, hogy egy zombi, robot dolgozó fajt hozzanak létre."

Az érkező magasabb energiák beáramlása

Gilliland megállapítja, hogy bolygónkat számos 'fényforrás' energia járja át, melyek önzetlenül gyorsabbá tették az ébredés folyamatát, miközben csökkentik a sötét energiákat, melyek irányítanak bennünket, köztük a mindannyiunkon belül megtalálható sötétséget a régi sebek és traumák gyógyításán keresztül.

Magasabb dimenziós segítség

Gilliland szerint magasabb 7. dimenziós lények, az 5 méter magas macskaféle-szerű lények együtt a jóindulatú Anunnakival, valamint a 6. párducszerű és az 5. dimenziós macskaszerű lények vannak itt. Gilliland szerint ezek a jóindulatú lények voltak azok, akik a jeruzsálemi Szikla-mecset felett lebegtek, és ők voltak felelősek a frekvenciák megváltoztatásáért valamint a rácsháló helyreállítáásért, hogy segítsék a bolygó váltását.

Ugrás az 5. dimenzióba

Lényegében lebontják a régi rácsot, miközben egy új 5D-s rácsot hoznak létre, amely segít átalakítani az emberiség többségét a magasabb dimenziós tudatosságba. "Egyes emberek a 4D-be fognak menni, mások az 5D-be. Ez csak a tudatosságtól függ, és hogy hol tartasz, amikor ezek az energiák megindulnak."

Azok, akik ott fognak maradni

Gilliland szerint azok, akik alacsonyabb rezgésszinten élnek "nem érzékenyek frekvenciájukban arra, ami történik vagy következik, és nincsenek összhangban az eseményekkel. Ez az új energia karmájuk akció/reakció élénkülését és gyorsulását hozza létre. Felgyorsította a dolgokat melyek rejtve voltak, ezért a felszínre kerülnek. Mind láthatóvá válnak, hogy mik ők, és mit tettek. A végén nem lesz valami kellemes. Sokan közülük, amikor átkelnek, át fognak esni életük áttekintésén. Néhány csodálatos fénylény elé fognak állni, és felülvizsgálnak mindent, amit tettek, és érezni fogják azt a fájdalmat és szenvedést, amit másoknak okoztak. Ők nincsenek nyertes helyzetben. Távol vannak az Univerzális Törvénytől, mely a Földre érkezik, és nincsenek összhangban ezekkel a beérkező energiákkal."

Más szóval mindenki, aki az emberiség érdekei ellen dolgozik, mint a "hatalmon lévők", és folyamatosan gonoszat tesznek, akik visszatartanak bennünket mint szerető, globális civilizáció, ott fognak maradni egymással.

Hogyan tudjuk felgyorsítani ezt a folyamatot?

Gilliland szerint fontos, hogy gyakoroljuk a szeretetet és a jóságot. Ezen kívül használnunk kell az imát, a meditációt és a pozitív gondolatokat, melyek lehetővé teszik a magasabb vibrációs erőknek, hogy megtöltsék a bolygót ezekkel az új energiákkal. "Ha az emberek szánnak rá időt és imádkoznak, ha szándékaikat arra állítják, vagy a meditációt használják arra, hogy olyan világra összpontosítsanak, melyet látni szeretnének, a szeretetre, az örömre és a boldogságra... és kérik ezeknek a magasabb dimenziós lényeknek a segítségét, akkor jöhetnek ők az Univerzális Törvény szerint, hogy még többet segítsenek nekünk. Ha elkezdünk segítséget kérni, és arra helyezzük szándékunkat, melyben valóban segítségre van szükségünk ezekben az időkben, akkor látni fogunk néhány isteni beavatkozást, melyek hihetetlennek fognak tűnni. Ha elég csak segítséget kérnünk, akkor itt véget is vethetünk a zsarnokságnak."

"A lényeg az, hogy be kell fejeznünk a részvételt bármiben, mely káros az emberiségre és a Földre. Minden olyan szervezet, amely nem az integritás szerint működik, és nem tiszteli bárkinek az isteni jogait, nekik menniük kell." Ebbe beletartoznak mindazon emberek, akik olyan vállalatoknak dolgoznak, melyek károsítják a bolygót és levegőnket, víz- és élelmiszer ellátásunkat.

A régi módszerek nem létezhetnek az új energiákban

Az embertelen cselekedeteken keresztül mindannyian ráébredünk az atrocitásokra, melyeket mind megtapasztalunk. A régi módszereknek nem kedveznek az új energiák, így továbbra is látni fogjuk a pénz, a kormányok és vallások összeonlását. Mindezt üdvözölnünk kell, mivel ezek tartottak bennünket gazdasági alárendeltségben, és gátolták valódi potenciálunkat mind egyénként, mind globális közösségként.

Gilliland hozzátette, hogy a régi módszerek nem létezhetnek az új energiákban, ami azt jelenti, hogy láthatjuk a zsarnokság és az elnyomás végét, amint elérjük az emberek kritikus tömegét.

Amit látunk, egy utolsó kétségbeesett erőfeszítés a "hatalmon lévőktől", akik próbálják fenntartani az emberiség elnyomását, ám előbb vagy utóbb ezek az új energiák bukásukat eredményezik. Az emberiség irányába érzett szánalmuk hiánya okán több mint nyilvánvaló, hogy akik manipulálták a bolygót, nem földi lények voltak, de emberi bábjaik még mindig megpróbálnak uralkodni ugyanazon elnyomás gyakorlásával. A végén mindannyian felelősségre vonhatók a tetteikért és hátramaradnak, miközben a bolygó többi része átkerül a tudatosság egy magasabb dimenziójába.

Videó:
https://www.youtube.com/watch?v=y9-uubfN87k


Forrás:
http://ujvilagtudat.blogspot.hu/2014/01/a-foldonkivuliek-segitenek-bennunket.html#.Uz7hq6h_tOJ




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése