2014. április 8., kedd

Fordulópont 2014. Április 15! - Sananda 04.06.


Addig jó, amíg bízni tudunk, az viszi előre a fejlődést!  Hisszük, vagy nem hisszük, az alábbi  hír jött:

Egy fordítás. Kiegészítettem a végén a honlapon található bekezdéssel.
 Apai Carolina



 Fordulópont 2014. Április 15! 

Sananda 04.06.


  "9 nap! Április 15-e!

 2014.április 06, vasárnap. Hallgassátok meg a legutolsó csatornázott közvetítést !

Sananda bejelentette, hogy április 15. lesz az a nap, amikor elkezdődik a Föld jelenlegi fejlődési fázisának végső szakasza, az emberi megtapasztalás jelenlegi szakaszáé. 


Április 15.-e után nem lesz többé harmadik dimenzió ... április 15.-én a Földön minden megváltozik. 

Mihály arkangyal egy ijesztő dolgot fedett fel: " A felsőbb tanácsokban eldöntötték, hogy ’egyikünknek a Földre kell mennie és a Sötét Összeesküvés (Cabal) legsötétebbjei közt kell élnie... hogy átszűrje és magához vegye a hatalmukat...'Ez vagyok Én, és inkarnálódtam mint..." 

St Germain: " Hallani fogjátok a bejelentésünket arról, hogy galaktikus fivéreitek és nővéreitek itt vannak közöttetek .. meg fogják mutatni magukat.." 


Április 15. a fordulópont. Folytassuk a Harmónikus Felemelkedés meditációinkat és napi mantráinkat ! 

Az Elsődleges Teremtő: Végbevittétek az elképzelhetetlent... A létezésem, a lényegem , a szeretetem Ti vagytok !" 


http://www.blogtalkradio.com/channelpanel/2014/04/06/our-historic-last-channeled-call 

(A rádió angol nyelvű)




22 megjegyzés:

  1. Csupa szem és csupa fül vagyok ,annyi igéret volt már hiszem ha látom!!!!!!

    VálaszTörlés
  2. Minden olyan csatornázás, ami dátumokat közöl, nem a fény oldalától jön.....mert magasabb dimenziókban nincs is idő és mert folyamatosan változik a világ, sohasem állandó, ezért képtelenség dátumot mondani..........Ráadásul egy ilyen hatalmas, emberiséget érintő esemény, mint a felemelkedés nem parancsszóra történik....hanem egyénileg, ki milyen szinten áll.
    Minden olyan csatornázás a múltban, ami dátumot közölt, egy se jött be. Az emberből kicsalják a remény és bizalom érzését, majd miután ismételten csalódik az ember egy újabb dátum kudarca miatt, lassan, fokozatosan elveszti az ember a hitét és reményét, majd jön a csalódottság, fásultság érzése. Ez a sötét oldal fegyvere: hogy minél több ember váljon csalódottá és reményvesztetté....ne dőljünk be neki! Nem fog semmi extra történni április 15- én....
    Üdvözlet és Szeretet Mindenkinek! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Addig jó, amíg tudunk bízni, reménykedni a szebb jövőben, mert ez viszi előbbre az emberiséget. :)

      Törlés
    2. a viaskodás,harag,félelem,kétség még 1szer kétség a sötétség következményei.nevem thoth ki mer kételkedni szavaimban?15.-én megtörténik és jön ashtar.

      Törlés
  3. Évek óta tudom, érzem, hogy valami nincs rendben és várom az igazságot. Nagyon szerencsések vagyunk, ha végre megtudjuk. :) A hozzám közel álló embereknek beszéltem az Eseményről, a fénytestvéreinkről, és közben azt látom rajtuk, hogy vigyáznak, arcizmuk se rezdüljön, csak azért nem nevetnek ki, mert szeretnek, de tudom, hogy nem hiszik el, amit mondok. Talán majd most kiderül az igazság végre, talán... Én nagyon bízom abban, hogy nem a sötét oldal üzenete a dátum... egyszer be kell, hogy következzen, amit már annyira várunk. Várakozásteli üdvözlet Mindenkinek :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Egy cipőben járunk, de már nem érdekel ha kinevetnek vagy azt gondolják ez megbolondult a hitem ettől még erősebb lett. Az igazságra Fény derül. Kitartást és hitet Mindenkinek

      Törlés
  4. Én ezt nem értem fent nincs tér és idő miért kell ilyen üzeneteket megosztani az Égiek pontosan ezért nem mondanak sosem időpontot mikor üzenet van számunkra aki fény, fénymunkás az tudja ezt <3 Áldás <3

    VálaszTörlés
  5. Valós lehet, mert egy német oldalon a Lichtweltverlag.blogspot.com oldalon is hasonlókat írnak, h becsatlakozunk szépen lassan majd az 5 D-be, majd a 6. D lesz hamarosan ránk hatással és h egy új fázis kezdődik hamarosan el, és halad a felemelkedés! Szinte majdnem ezt írja le, csak dátum nélkül!

    VálaszTörlés
  6. Micsoda érdekes egybeesés a bejegyzés címe és a dátum között!

    Április 15-én jelenik meg a Kryon könyvsorozat 13. része "Fordulópont - Az emberiség újrakalibrálása 2013 után" címmel. Előrendelhető a kiadó honlapján a megjelenésig 35% kedvezménnyel, előreutalással.
    További infó: http://uniomystica.hu/bolt/kryon-13-fordulopont/

    Nem a kiadótól vagyok, csak épp most találtam meg az infót, facebook-on is hirdetik az akciót. Az előző 12 már megvan, így szerintem megveszem ezt is.
    Egyébként a bookline-on sem sokkal több az ára, és ott alacsony a szállítási költség is, szóval lehet hogy utánvéttel ott érdemesebb megrendelni:
    http://bookline.hu/product/home!execute.action?_v=KRYON_13_Fordulopont&id=270077&type=22

    VálaszTörlés
  7. Az hogy változások jönnek az életünkben nem titok. Sokan jelezték és jósolták meg. Itt csak egy kérdésünk lehet " MIKOR????" .Váratlanúl fog történni és nem tudhatja senki a pontos dátumot.

    VálaszTörlés
  8. Van ennek valami köze a vérholdhoz szerintetek?

    VálaszTörlés
  9. A kovetkezo pedig az lesz hogy csak az erzekeli a valtozast aki .... igy legalabb ha nincs semmi apr 15-e utan akkor sincs gond meg van magyarazva. De persze semmi jonak nem lehet senki elrontoja.

    VálaszTörlés
  10. Igen, igen minden rendben, semmi dolgod dőlj hátra és élvezd az utazást, várj és reménykedj majd ŐK elindítják a változást és semmi dolgod, minden szép lesz. A Maláj gép is Agarthában van a belső földön, és köszönik jól vannak. És ha mindez mégse így lenne, akkor csalódottan vissza húzol a csigaházadba és tovább termelsz fogyasztasz bankolsz választasz és többet már nem akarsz az élet nagy dolgain gondolkodni! ÉBRESZTŐ! TE VAGY A KAPITÁNY, KORMÁNYOZZ!!!

    VálaszTörlés
  11. Nagyon örülök annak ,hogy itt van a küszöbön a változás.Köszönöm mindenkinek. Ica

    VálaszTörlés
  12. Az elsö névtelen hozzászoló voltam. Tehát 2010-ben Nyárelején júnis-júliusban a pontos naptári napra nem emlékszem : Ha cabal nem mond le megmutatjuk hajóinkat!! Nagyon vártam , az eredményt tudjuk már semmi .Én úgy gondolom amikor idöpontok vannak adva soha semmi . amikor megint nem történt semmi nagyon mérges szoktam lenni ,és arra gondolok soha már nem olvasom tovább ezeket.e nem tudom megállni !! Szokták mondani a remény hal meg utoljára.

    VálaszTörlés
  13. Ennek tényleg olyan szaga van, hogy te ne csinálj semmit, dőlj hátra és élvezd a műsort, majd minden jó lesz. Tőled függetlenül történnek az események. Hát soha semmi nem történik tőlünk függetlenül, ébresztő!! Persze, az szép dolog, ha van remény, de könyörgöm, reményen tudok mondjuk kenyeret venni, hogy ne haljak éhen? Nem, tennem kell érte, el kell mennem dolgozni, hogy kapjak pénzt, amiből kenyeret vehetek. Ha csak egész nap reménykedek, de semmit nem teszek, mégis hogy gondolhatja bárki is, hogy valami változni fog?
    A jövőnket mi, emberek alakítjuk, nem az égiek....Ez a mi evolúciós fejlődésünk, nem az égieké.......Ha egy varázsütésre a paradicsomban találnánk magunkat, mégis mit tanulnánk?? Valaki szerint azért vagyunk itt, hogy egy külső erő elvigyen minket a mennyországba, nekem csak várnom kell? Közben meg az emberiség nagyobb része tele van ugyanúgy gyűlölettel és negatívitással? Ez lenne a nagy terv?? Szennyezzük továbbra is a környezetünket, fogyasszunk, halmozzunk fel, nem számít, úgyis majd megmentenek minket...............hát jó álmodozást annak, aki így gondolja, és továbbra is egy megmentő osztagot vár ahelyett, hogy magába nézne, mert fáj az igazság..............

    Azért vagyunk itt, hogy magunkat változtassuk meg pozitív irányba, senki nem fog idejönni, hogy kihúzzon abból a szarból, amit mi teremtettünk magunknak........ Hogy rájöjjünk, nincs értelme a gyűlölködésnek és egymás hibáztatásának.....hogy rájöjjünk, ha egymást segítjük, hatványozottan nagyobb a haladás pozitív irányba, mintha önző módon csak magunkra gondolunk. És nem pedig tátott szájjal várni egy dátumra, közben a kisujjamat sem mozdítom, hogy magamon változtassak.....Tisztelet a kivételnek, akinek nem inge, ne vegye magára.

    Aki vár valamit, egész életében várni fog.......soha nem fog eljönni......tenni kell a dolgokért, sosem volt ez másképp......

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Akik ezeket a bejegyzéseket olvassák, többségében nem ülnek ölbetett kézzel. Hiszen, ha az életről való gondolkodásuk már nem változott volna meg , akkor nem is érdekelné őket ez a blog. A csak szenzációs ufójelenséget keresők és csak a kapcsolatra várók nem maradnak meg ezen az oldalon. Mert itt sok spirituális tanítás is található.

      Azért vannak itt az olvasók, hogy biztatást kapjanak, hogy ki tudjanak tartani, és újabb információk birtokában az átalakulás idejére minél jobban felkészülve végezni fénymunkájukat.

      Sok elemzés szól a mostani áprilisi időszakról, tehát mindenképpen érdemes odafigyelni rá.
      A Szép jövőt! blogomon is megosztottam néhányat.

      Például: http://szepjovot.blogspot.hu/2014/04/a-megvaltas-ideje-husveti-papirsarkany.html

      Törlés
    2. cobra irta 15.-e nagyobb változás mint dec.21 volt 2012-ben.

      Törlés
  14. Kedves Katalin!

    Én csak azért írtam azt, amire az imént válaszoltál, mert lehet, hogy jobban bele kéne mélyedni a cikkbe és értelmezni, mielőtt leközlöd. Abszolút jószándékúan mondom, mert számomra ez az írás félrevezető és nem érzem igaznak (mert hogy nem lehet megjósolni semmiféle dátumot és nem fognak idejönni az égiek, ez egy hiú ábránd). És ahogy látom pár hozzászólótól is, nemcsak én gondolom így......

    Biztos, hogy sokan dolgozunk magunkon, de kicsi az esélye, hogy 100%- ban csak olyan emberek kattintanak erre az oldalra, akik tudják, hogy a belsőnkre kell figyelni. És ez a cikk pont hogy kívülre helyezi a figyelmedet. Ha most valaki először bukkan rá erre az oldalra (mert most kezdi érdekelni ez a téma) és ezt elolvassa, mit fog leszűrni??? Úúúú, jövő héten történik valami......és el kezd várni.....eljön az április 15 és nem történik semmi...........csalódott lesz......de még nem teljesen adja fel, hiszen jön majd egy újabb ígéret pontos dátummal..........majd ez megismétlődik még jó néhányszor, míg végül eljön egy pont, amikor már megunja és elveszíti a bizalmát ezekben az üzenetekben, mert már nem fog semmit elhinni......és teljesen elfordul tőle.........

    Vannak nagyon jó cikkek itt az oldalon, sokakból lehet tanulni. Viszont az ilyen típusú üzenetek, amik ígérgetnek nem felemelőek. Ebből tanulunk valamit? Mond újat nekünk, érdekességeket, vagy tanácsot, mire figyeljünk?? Azt mondja, hogy majd történik valami egy bizonyos dátumon, tőlünk függetlenül.........DE NEM FOG!!!!!!!!!!! Ilyen nincs.......

    Teljes mértékben a jóindulat vezérel, mert nem akarom, hogy néhány embert megtévesszenek az ilyen üzenetek, ahogy engem is anno. Én is átestem azon az időszakon, amikor csak vártam, hogy mi lesz azon a dátumon. És miután egyik sem jött be, rájöttem, hogy nem ez a helyes út. Én elkövettem ezt a hibát, bevallom, de szerencsére nem fordultam el a spiritualitástól (bár nem sok hiányzott a sok csalódás után). Csak nem szeretném, ha más is beleesne ebbe a csapdába...........mert bárki beleeshet, hisz teljesen újak is olvashatják ezt az oldalt.

    Sok Sikert Kívánok a További Munkádhoz :)

    VálaszTörlés
  15. Köszönöm az észrevételedet. Az tény, hogy ez a fenti írás nem buzdít az önvizsgálatra és önfejlesztésre, de nem is szólhat mindegyik erről. Ez most másról szól. Már több Sananda üzenet volt megosztva, és más forrás is, ahol önmagunk fejlesztéséről olvashattunk.

    Mindenesetre beírhatom majd a megosztások elejére, hogy mire is kellene még figyelni..

    Az időpontról pedig azt mondom, hogy több másik független forrás is nagy jelentőséget tulajdonít ápr 15 és 20 közötti időszaknak a váltásban, többek között az asztrozófiai előrejelzések is ezt mutatják.
    Azt mondjuk én se tudom elképzelni, hogy 15-étől már nem lesz 3-ik dimenzió, de csak ezt az egy dolgot találtam, ami nem hihető.

    A földönkívüliek lejövetelét viszont teljes mértékben elhiszem. Bár amíg sokan úgy viszonyulnak hozzájuk, hogy nem akarják, vagy félnek tőlük, addig csak egyéni kapcsolatfelvételek fognak létrejönni, mint ahogy eddig is. Galaktikus testvéreink most már gyakrabban tervezik ezt, ahogy olvashattuk is legutóbb. Lásd: http://sirius-plejad.blogspot.hu/2014/04/az-egyeni-kapcsolatfelvetel-elottetek.html

    Egyébként nem tudom miért kellene a végtelenségig elzárkóznunk a személyes találkozástól?

    Jó tudni, hogy rengeteg űrhajó állomásozik lenn a Földön évek óta, vulkánkráterekben és más titkos helyeken.

    Hogy miért volt sok ígérgetés, ami aztán nem teljesült? Erről azt mondom, hogy az emberiség egy olyan helyzetben él itt a Földön, ami még nem volt eddig sehol! Szó szerint sehol az egész világegyetemben..... Ez egy teljesen új projekt, amiben mi szerepet vállaltunk. Az égi testvéreink nem tudták előre kiszámítani, hogy mi hogyan és milyen ütemben haladunk a fejlődésünkben. Azt tudták, hogy nemsokára segíteniük kell, (a Teremtő ezzel bízta meg őket) de azt nem láthatták előre, hogy mi mennyire súlyosan lezártak, agymosottak vagyunk. Csodálkozásukat is fejezték ki emiatt többször. Nem értették miért nem akarunk megnyílni. Isteni energiák és kódok hatalmas leáradásának kellett bekövetkeznie, hogy végre tömegek tudjanak ébredni. De még így is sokan alszanak, vagy félálomban vannak.

    A nemsokára bekövetkező bolygóállások segíteni fognak az ébredésünkben, ami azt jelenti, hogy ha akarjuk és tisztítjuk magunkat megfelelően, akkor magasabb energiaszintre kerülünk, ami teljesen meg tudja majd változtatni az életünket. Lásd az előbb beírt linken. Tehát az időpontok fontosak, mert segítenek. Más kérdés, hogy élünk-e vele.

    További jó olvasását és további szép fejlődést kívánok mindenkinek!

    VálaszTörlés
  16. Kedves Katika! Nagyon szeretem és olvasom az oldalait.Baja körzetében, kivel vehetném fel a kapcsolatot? Köszönöm!Irén

    VálaszTörlés
  17. Kedves Irén!
    Az alábbi ímélcímemen meg tudom majd adni egy bajai hölgy elérhetőségét.
    dombi.katalin@mailbox.hu
    Szeretettel
    Kati

    VálaszTörlés