2014. április 9., szerda

Saját hozzászólásom - 04.09.


Kedves olvasóim!

Köszönöm az érdeklődést és a sok hozzászólást!

Sokféle megjegyzés érkezett. Az alábbiakban szeretnék némelyik gondolatra reagálni. 

Az tény, hogy némelyik írás nem buzdít az önvizsgálatra és önfejlesztésre, de nem is szólhat mindegyik erről. Ez nem baj, úgy gondolom.  Már több üzenet volt megosztva önmagunk fejlesztéséről, tehát mindenki olvashat erről is. 




Az időpontról pedig azt mondom, hogy több másik független forrás is nagy jelentőséget tulajdonít ápr. 15 és 20 közötti időszaknak a váltásban, többek között az asztrozófiai előrejelzések is ezt mutatják. 


Azt mondjuk én se tudom elképzelni, hogy 15-étől már nem lesz 3-ik dimenzió, de mivel csak ezt az egy dolgot találtam, ami nem hihető, ezért közöltem az írást. 

A földönkívüliek lejövetelét viszont teljes mértékben elhiszem. Bár amíg sokan úgy viszonyulnak hozzájuk, hogy nem akarják, vagy félnek tőlük, addig csak egyéni kapcsolatfelvételek fognak létrejönni, mint ahogy eddig is. Galaktikus testvéreink most már gyakrabban tervezik ezt, ahogy olvashattuk is legutóbb. Lásd: http://sirius-plejad.blogspot.hu/2014/04/az-egyeni-kapcsolatfelvetel-elottetek.html 

Egyébként nem tudom miért kellene a végtelenségig elzárkóznunk a személyes találkozástól? Tényleg, miért is? 




Jó tudni, hogy rengeteg űrhajó állomásozik lenn a Földön évek óta, vulkánkráterekben és más titkos helyeken. Sokmillió pedig körülöttünk várakozik. Bizony azt üzenték többször, hogy ők miránk várnak, mert tőlünk függ - az energiaszintünktől és tudatunktól- hogy mikor találkozhatunk.

Hogy miért volt sok ígérgetés, ami aztán nem teljesült? Erről azt mondom, hogy az emberiség egy olyan helyzetben él itt a Földön, ami még nem volt eddig sehol! Szó szerint sehol az egész világegyetemben. Ez egy teljesen új, ismeretlen projekt volt, amiben mi szerepet vállaltunk. Az égi testvéreink nem tudták előre kiszámítani, hogy mi hogyan és milyen ütemben haladunk a fejlődésünkben. Azt tudták, hogy nemsokára segíteniük kell, (a Teremtő ezzel bízta meg őket) de azt senki nem láthatta előre, hogy mi mennyire súlyosan lezártak, agymosottak vagyunk. Csodálkozásukat is fejezték ki emiatt többször. Nem értették, miért nem akarunk megnyílni. Isteni energiák és kódok hatalmas leáradásának kellett bekövetkeznie, hogy végre tömegek tudjanak ébredni. De még így is sokan alszanak, vagy félálomban vannak. 

A nemsokára bekövetkező bolygóállások segíteni fognak az ébredésünkben, ami azt jelenti, hogy ha akarjuk és tisztítjuk magunkat megfelelően, akkor magasabb energiaszintre kerülünk, ami teljesen meg tudja majd változtatni az életünket. Lásd http://szepjovot.blogspot.hu/2014/04/a-megvaltas-ideje-husveti-papirsarkany.html Tehát az időpontok fontosak, mert segítenek, ösztönöznek. Más kérdés, hogy élünk-e vele. 

További jó olvasását és további szép fejlődést kívánok mindenkinek!

Dombi Katalin




6 megjegyzés:

  1. A cikk végénél levő link azért nem működik, mert egy szóköz került a végére.
    üdv

    VálaszTörlés
  2. itt van a falon ashtar 2kozmikus szimboluma elöttem.háromszögben 1kör.jöjjön végre.

    VálaszTörlés
  3. Azt nem tudom elképzelni, hogy megszűnne az anyag, de azt igen, sőt már régóta várom, hogy a 3D-s gondolkodási és teremtési szint megszűnjön, mint 'menekülési lehetőség a tudatosodás elől'. Ha hirtelen elkezdenek abszolut nem működni a 3D-s gondolkodási minták, hozzáállások (félelemből hozott döntéseknek pl nem lesz többé semmi pozitív eredménye rövid távon sem), az a tömegekre komoly hatással lesz. Nem mindenkire kellemes, de mindenkire komoly hatással. Most gondold el: még mindig hányan hoznak félelemből döntéseket, például egzisztenciális félelemből ("nehogy éhenhaljunk") végeznek olyan munkát, amit utálnak. Tömegek csinálják ezt. És még mindig működik! Nekem nem is fér a fejembe, hogy ez hogy működhet még most is! Gondold el, mi lesz, ha többé egyszerűen nem működik. Ha az Univerzum többé nem reagál a földi emberek félelmeire. Nem lesz eredménye annak a cselekedetednek, ami mellett valami 3D-s gondolati minta van. Mindenkinek szétesik az élete és muszáj lesz máshogy gondolkodnia, ha életben akar maradni. Nekem ez lesz a kánaán, mert én amúgy sem tudtam megtanulni rendesen félni soha. :D Egyesekre viszont rossz idők fognak járni. Ezt el kell fogadni, benne van a pakliban.

    VálaszTörlés
  4. 20-ig az UFO-k jönnek, 21-n meg a mea cupla?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem arról volt szó, hogy 20-ig az ufók jönnek. Az ébredésünk lesz nagyobb mértékű, és ezáltal jobban beindulnak a változások.

      "A nemsokára bekövetkező bolygóállások segíteni fognak az ébredésünkben, ami azt jelenti, hogy ha akarjuk és tisztítjuk magunkat megfelelően, akkor magasabb energiaszintre kerülünk, ami teljesen meg tudja majd változtatni az életünket."

      Itt a lgújabb hír: http://szepjovot.blogspot.hu/2014/04/egy-elkepeszto-erovel-hato-portal.html

      Törlés