2014. április 18., péntek

Óriási titkos küzdelem zajlik -Galaktikus üzenet 04.15.


"Világotokban egy óriási titkos küzdelem zajlik a Sötét Összeesküvés és a Fény között."

Egy magyar csatornázó is hasonlót közvetített:

"Az Armageddoni csata csak tegnap este zárult 22.04 perckor. (04.17)  Módfelett küzdelmes és erőt próbáló volt ez a nap. Démonok kerültek be az asztrálsík hetedik rétegébe, ahonnan összehangolt támadást indítottak a Fény fiai ellen, de a Szeretet győzött."

http://amivilagunk11-12.blogspot.hu/2014/04/es-eljott-nap-amikor-kiaradt-kegyelem.html





A Galaktikus Föderáció 
és a Spirituális Hierarchia 
üzenete
 2014.04.15.



 
Dratzo!  
Világotokban egy óriási titkos küzdelem zajlik a sötét összeesküvés és a Fény között. A Fény számos csatát megnyert már, és sok erős szövetségest szerzett. Ezek a szövetségesek most szorgosan teljesítenek be egy stratégiát, ami bőségeteket fogja valóra váltani. A jólétalapok fogják jelezni az új kormányzás megkezdését. Azt kérjük azoktól, akik ezen jólétben részesülni fognak, hogy tudjanak jó "házőrzőkké" válni. 
 
Tisztában vagyunk vele, hogy a hatalom és a gazdagság együtt hogyan működik, és készüljetek fel a NESARA különféle elemeinek a támogatására. A NESARA egy olyan programmá fog fejlődni, ami igazi globális kapacitással rendelkezik. Kezdeti címzettjeiként, meg kell értenetek azon tettek körét, amik a NESARA nagy sikerré válásához szükségesek. Amikor az új kormányok hivatalosan bemutatnak minket, egy speciális bejelentéssorozatba kell kezdenünk, hogy felkészítsünk benneteket az érkezésünkre, és el kell mondanunk a csillagokból eredő ősi származásotokat. Ráadásul, többet kell tudnotok a teljes tudatosságról, és arról, hogyan szerzitek vissza különleges spirituális és fizikai képességeiteket.
 
A Felemelkedett Mestereitek ki fogják fejteni, hogyan jöttek létre a korlátozott tudatosságú birodalmak, és aztán hogyan manipulált titeket elsőként az Anunnaki, majd végül az általuk kijelölt kegyeltjeik. A sötétségtől való megszabadulás peremén álltok, és egyértelműen meg kell értenetek, hogy miképpen fog ez a világ darabjaira bomlani. Ezt az információt a Felemelkedett Mesterek fogják közzé tenni. Mindegyikük rendelkezik egy speciális adománnyal, amit át fognak nektek nyújtani, azzal együtt, hogy ellátnak benneteket annak teljes spektrumával, hogy hogyan lehet megfejteni azt az útvesztőt, amit Atlantisz bukását követően hozott össze az Anunnaki. Áttekintitek ezt az ismeretet gondosan, és megértitek, hogy a sötétség miképpen szőtte meg azt a baljós hálót, ami a jelenlegi valóság. 
 
Aztán képességeiteket és forrásaitokat felhasználva, megépítitek ezen valóság utódját. Ez a Fénybirodalom lesz a teljes, vagy galaktikus tudatosságba való visszatérésetek környezete. Ily módon lesztek ismét fizikai angyalok. Képesek lesztek olvasni az Akasha feljegyzéseket, és megvalósítani életszerződéseteket. Akkor isteni szolgálatot nyújtva csatlakozhattok hozzánk.
 
 
Ráadásul, Gaia végül képes lesz újraegyesíteni az ő felszíni és belső birodalmait. Találkozni fogtok az Agarthai családotokkal, és készek lesztek nem csak Gaia-t szolgálni, hanem más olyan világotokat is, melyek ezt a naprendszert alkotják. Valójában a jelenlegi populáció legnagyobb része a körülöttetek lévő más bolygókra fog költözni. Az Elohim, és a mi planetáris mérnökeink, átalakítják ezen vízvilágokat az eredeti érintetlen formájukra. Felfedezőkké kell válnotok, és azon öko-rendszerek fenntartóivá, melyek ezen vízvilágok igencsak bámulatos kollekcióját alkotják. Sok mindent fogtok tanulni, amit képesek lesztek alkalmazni arra, hogy segítsetek a világ elementáljainak megőrizni azt az élő erkölcsi világképet, ami ezen élő égitestek Örömét képezi. 
 
Ahogy ezt megteszitek, a létezés legnagyobb Örömeit fogjátok megtapasztalni a Nap és az ő 12 világa iránti szolgálatban. Ez a szolgálat ki fog bővülni arra, hogy segítsétek azokat, akik elhozzák a Fénybe az Anchara Szövetség korábbi tagjait. Így téve, elkezditek alkalmazni nagy végzeteteket, ami Mihály Arkangyal próféciáiban lett megjövendölve rólatok.
 
A jelenlegi idő, az azt megelőző pillanat, hogy ebbe a most formálódó új valóságba beléphettek. Együtt mi, a Felemelkedett Mestereitekkel, gondosan egy olyan ösvény mentén vezetünk benneteket, ami győzelmetekhez vezet. A sötétség tudja ezt, és felhasznál minden ürügyet, hogy fenntartsa a jelenlegi széleskörű hatalmi pozícióját. Valójában annak a régi sötét valóságnak az utolsó darabkájában vagytok, melyben 13 évezrede éltek. 
 
Ahogy növeljük hajóink nappali látványát, és segítjük a Fény különféle csoportjait, egyértelművé válik, hogy a sötétség egy veszélyes pestisként tevékenykedik. Haldoklik, ahogyan a különféle jogorvoslatok sikeres beiktatásra kerülnek. Egyre csökken a számuk. A központja pánikban van, ahogyan a végeredmény egyre nyilvánvalóbbá válik. Ez az eljárás olyan, mellyel a sötétség soha ezelőtt nem találkozott. 
 
Azt várjuk tőletek, hogy álljatok cselekvésre készen, mint azt korábban már mondtuk. Álljatok készen pozitívan cselekedni, hogy lehetővé váljon egy új jólét, és az új kormányzás megragadása. Eljövünk, és együtt szó szerint megváltoztatjuk ezt a birodalmat a Fény számára.
 
 
 
A Felemelkedett Mestereitek vagyunk! Namaste és Áldás mindannyiótoknak! Sok csodás esemény történik világotokon. Tekintsetek erre úgy, hogy ez csak a kezdet. Évtizedekkel ezelőtt, a sötétség egy "hidegháborút" szított, hogy nagy pusztítást végezzen, és megpróbálja elragadni tőletek a ti mennyei teljes tudatosság adományotokat. Mindazonáltal, a Mennyország beavatkozott, és arra késztette az Ancharásokat, hogy elhagyják ezt a birodalmat, és engedjék, hogy a Fény fohászkodjon az Anunnaki földi kegyeltjeihez, hogy hagyjanak fel szorongatásotokkal. Ez vezetett a sötétség feletti jelenlegi áldott Fény-győzelemhez. 
 
Olyan események áldanak benneteket, melyek jólétet és új kormányzást hoznak nektek. Többet szándékozunk mondani arról, hogy miképpen jött létre ez a sötét birodalom, és azokról a jótettekről, amik olyan Fényben, Szeretetben, és Egységben tartanak minket mindannyiunkat, amit egymásnak átadhatunk! Az igazságok szabaddá kell tegyenek benneteket, és lehetővé kell váljon örömben visszatérnetek a galaktikus tudatosság állapotába. 
 
A teljes, vagy galaktikus tudatosság kiemel titeket a halálkerékből. Ez felelőssé tesz titeket emberi családotok, és különösképpen önmagatok iránt. Olyan isteni Lénnyé váltok, akik a Termető iránti szent szolgálatban állnak. Teljesen meg fogjátok ismerni az isteni tervet ezen valóság számára, és azt, hogy hogyan tudjátok képességeiteket annak kibontakoztatására használni. Életek bonyolult során mentünk keresztül, ami végül egy különleges ceremóniával végződött, amit az istenség készített nekünk. Ez a felemelkedés felelőssé tett minket az emberiség iránt, és mi örömmel elfogadtuk ezt. A kötelességeink tartalmazzák, hogy őrködjünk felettetek, speciális ismereteket adjunk át nektek, hogy segítsünk és előkészítsünk benneteket egy felettéb dicsőséges szent adományra. Voltak földi előfutáraink, akik kiképeztek minket arra, hogyan a legjobb véghez vinni a mi különleges részünket. Együtt, az emberiség felemelésén dolgozunk. Ti, Áldottak, most olyan adományokat kaptok, melyek felkészítenek a teljes tudatosságra, és lehetővé teszik ezen valóság megváltoztatásának eszközeit. 
 
A most folyó események nagyban megváltoztatják a világot, melyben jelenleg éltek. Sok társunk elkötelezetten végez sok dolgot. Ahogy mindezek valóra válnak, fogadjátok el azokat, és tudjátok, hogy egy nagy jólét valójában a végzetetek, ahogyan az is, hogy egy olyan kormányzás érkezik, ami helyes módon felügyel mindent. Mindegyikőtök egy hatalmas Fénylény. Távolról jöttetek, és azért, hogy segítsétek az emberiséget ebben a nagy váltásban. Arra szándékozzuk használni képességeinket, hogy biztosítsuk sikereteket. Legyetek készek elfogadni ezt, és informálni másokat arról, hogy mi történik, és mi áll előttetek. 
 
Ez a birodalom a sötétség és a kegyeltjei területe volt már évezredek óta. Tegyétek félre azt az elképzelést, hogy a sötétség miképpen kívánja alakítani ezt a világot. A Fény új gondolkodást igényel, és leginkább nagy mennyiségű szeretetet és együttműködést. Legyetek hűek a ti Én Vagyok Jelenlétetekhez! Halleluja! 
 
Ma átfutottuk mi is történik ezen a nagy kék gömbön. Tiszteljétek őt és tanuljátok meg elfogadni az új technológiákat, melyek végre napvilágra kerülnek! Ezek a csodák csak a kezdetei annak ami majd megszokottá fog válni számotokra. Álljatok készen a fogadásunkra, és hogy újraegyesültök a ti spirituális és űrcsaládjaitokkal. 
 
Tudjátok Kedveseink a Szívetek Legmélyén, hogy a Mennyország számtalan Készlete, és soha véget nem érő Bősége valóban a Tiétek! Így Legyen! 

Selamat Gajun! Selamat Ja! 
(Szíriusziul Legyetek Egyek! és Legyetek Örömben!) 

Sheldan Nidle által
(a Galaktikus Föderációval való közvetlen összeköttetésen keresztül)
13 Ben, 3 Kank'in, 10 Caban
Közzétette: www.fenyorveny.hu

 


10 megjegyzés:

  1. A Jehova tanui is egy új világrol paradicsomi földi èletről beszèlnek meg ti is boldog jövőröl beszèltek Melyik fog megvalósulni?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Úgy tudom, Jehovát már az égiek "nyugdíjazták". De a követői még hisznek benne. Pedig ő csak egy alattvalója volt a Legfelsőbbnek, mint ahogy a görög istenek és indiaiak is. Mindegyik egy bizonyos időszakban kapott hatalmat, feladatot. Most más idők járnak. Jehova csak 144 ezer embernek adott volna lehetőséget paradicsomi életre. Mai tudásunk szerint mindenki elérheti ezt. Csak az egyéneken múlik. A tisztaságán, tudatosságán, és rezgésszintjén.

      Törlés
    2. mikor?uj dátum nov.31.gyerekek frenetikus erövel jön majd az energia.selamat gajun.mi a hiba ebben?na mi?nincs 31nap novemberben.feladtam végleg.ez volt az utolso dátum,21.-e.azt hiszem ezt kati be kell fejezni mert ez már csalás,butitás,becsapás.ezek teoriák csupán.

      Törlés
  2. VÁLTOZÁS !
    http://2012portal.blogspot.hu/search?updated-min=2014-01-01T00:00:00-08:00&updated-max=2015-01-01T00:00:00-08:00&max-results=21

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Itt van magyarul: http://szepjovot.blogspot.hu/2014/04/cobra-isis-portal-aktivalas-apr21-en.html

      Holnapi esemény!!

      Törlés
  3. Kedves Katalin! Az oldalát olvasva sokszor jutott eszembe , hogy kérdezzem már meg : hogy mi a helyzet azzal kapcsolatban :hogy amerikából hazatért nemzettestvérünk ki szándokozott fizetni az államadósságot ? Lásd YouTube: Szelei Magdolna bejentése Pomázon Árpádnap alkalmából. Nagy a csend ! Ön számos alkalommal SZER-tartásokon találkozik vele kérdezze meg a véleményét! Akkor néhány ismerösömmel ismertettem ezt ma már legyintenek :Tudtam hogy" ez kamu"ez a válasz A valóság Hogy a miniszterelnök az ott hallottakkal ellentétben köt megállapodásokat multikkal Szerintem akik itt olvasnak ezen az oldalon ők is látták a videót és Örülnének ha erröl a Kedves Szelei Magdolna egy videóban reagálna Köszönöm!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Tudomásom szerint tényleg volt egy ilyen ajánlat, de hogy aztán mi történt azt nem tudom. Az biztos, hogy nem ez a megszabadulásunk módja, erre valószínűleg gyorsan rájött Szelei Magdi. Azóta is rengeteget tesz hazánkért, másfajta módokon. Mindenesetre továbbítom neki az Ön kérését.

      Törlés
  4. VÁLTOZÁS !

    IS: A Portal Activation Frissítés

    Jelenleg kevesebb, mint két nappal korábban az aktiválás maradt. Az energiák már erősödik, és a tömörítés egyre erősebb. Nagyon fontos, hogy továbbra is olyan nyugodt, mint lehetséges, és tartsa a fény. Továbbá, még mindig fontos, hogy a vírus, és minél több ember számára.

    A hivatalos facebook csoport ezt az aktiválási itt:

    https://www.facebook.com/events/526648004111532/?ref=2&ref_dashboard_filter=upcoming

    Volt egy kis változás, hogy az utasításokat az aktiválást. Mi nem csinál a Szakrális Spirál Tánc előtt az aktiválást. Kérjük, hagyja ki ezt a részt, az összes többi utasítást ugyanaz marad.

    Itt vannak a Youtube videók az aktiválást. Bár az utasítás a Szakrális Spirál Tánc még mindig szerepel, kérjük, hagyja figyelmen kívül, hogy a kis része a videó. A videókat hoztak létre, 9 nyelven eddig.

    http://2012portal.blogspot.hu/search?updated-min=2014-01-01T00:00:00-08:00&updated-max=2015-01-01T00:00:00-08:00&max-results=21

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm! Ezzel frissítettem az oldalt:

      Frissítés: Volt egy kis változás az utasításokban. Ne csináljuk a Szakrális Spirál Táncot az aktiválás előtt. Kérjük, hagyja ki ezt a részt, az összes többi utasítást ugyanaz marad.
      A Youtube videókban a Szakrális Spirál Tánc még mindig szerepel, kérjük, hagyja figyelmen kívül!

      Törlés
  5. ezt is érdemes elolvasni: http://galacticchannelings.com/english/montague20-04-14.html

    VálaszTörlés