2014. július 15., kedd

Cobra: A Föderáció státusza frissítés /2014.júl.7./

 

 Az első művelet a Chimera csoporthoz és más negatív erők katonai-ipari komplexumához tartozó összes skalár fegyver megsemmisítése lesz.

Cobra: A Föderáció státusza frissítés /2014.júl.7./

A közelmúltban, a Galaktikus Föderáció hajói elfoglalták a végső pozíciójukat az alacsony Föld körüli pályán (LEO) a Chimera csoport végső veresége érdekében.
Az első művelet a Chimera csoporthoz és más negatív erők katonai-ipari komplexumához tartozó összes skalár fegyver*  megsemmisítése lesz.
A csapatommal együtt elindítottuk a StratoProbe 2-őt. Elindításának a célja az volt,hogy bizonyos információkat tudjon fogadni a Föderációs hajóktól, hogy milyen módszerrel, azt nem írhatom le. De a küldetés sikeres volt.
Ahogy StratoProbe 2 közeledett a Fátyolhoz, akkor készítette ezt a fotót. Nagyon érdekesek a kereskedelmi repülőgépek felülről (kép: balra) 
A jármű amikor elérte a csúcspontját 25 mérföldes (40 kilométeres) magasságban, sor került az információ transzferre. Ebben a pillanatban is készítette ezt a fotót a bolygónk felszínéről (kép: balra fent)

Sokkal több információ hamarosan.

Cobra/Fordította: Sandal /www.fenyorveny.hu
Közzétette: www.fenyorveny.hu
(Az írást változtatás nélkül, csak forrásmegjelöléssel, és linkekkel együtt lehet megosztani!)




* Skalár fegyverekről szóló cikk: 
http://www.tabulas.hu/haz/skalar.htm

 "Legalább tíz nemzet rendelkezik skalár EM fegyverekkel, kb. öt már képes Tesla kupolát is felállítani. Nem tudhatjuk, hány nemzet birtokol negatív skalár EM fegyvereket, talán öt vagy hat, ezek a fejlesztés különböző állapotában járhatnak"

Ha ezt elolvassuk, vagy legalább egy részét a hosszú cikknek, megérthetjük, miért nem történt meg eddig a nyilvános leszállás, vagy a NESARA bejelentése. A földi Ellenállási Mozgalom és a Galaktikus Föderáció most jutott el abba a helyzetbe, hogy kellőképpen biztonságos módon tudjanak hozzáférni és megsemmisíteni ezeket a fegyvereket. (Ez a cikk valóságos "csemege" lesz azoknak, akik szívesen olvasnak a ránk leselkedő veszélyekről.)
Milly


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése