2014. július 10., csütörtök

Galaktikus emberekké váltok - Galaktikus üzenet 07.08.

 
"Számos nemzet olyan koalíciókat köt, melyek célja a régi sötét rendszer fiat pénz bázisú szervezeteinek a kiközösítése."Mindez csak a kezdete egy olyan eljárásnak, ami megszabadít benneteket az évszázadok óta folyó adósrabszolgaságból, és azon kormányok korrupcióitól, amelyek felesküdtek rá, hogy az összeesküvés és társai minden egyes szeszélyét jóváhagyják."
 
 
A Galaktikus Föderáció és a
Spirituális Hierarchia
Üzenete


Sheldan Nidle által
(a Galaktikus Föderációval való közvetlen összeköttetésen keresztül)
 
2014. július 8.

Selamat Jalwa! (Legyetek Örökké tartó Örömben!) Több dolgot jövünk mondani számos témában. Jelenleg egy új valóság peremén álltok. 

A sötét összeesküvés gyorsan apad. Számos nemzet olyan koalíciókat köt, melyek célja a régi sötét rendszer fiat pénz bázisú szervezeteinek a kiközösítése. Ezen pénzügyi szervezeteket a Dumbarton-Oaks megállapodás keltette életre 1944 végén. A régi fedezeti intézményeket, mint a Nemzetközi Valutaalap (IMF), félre kell állítani globális valós értékű nemesfém pénznemek megvalósításával. Ezen új pénzek mellett új bankszabályzások lesznek kinyilvánítva különféle Basel III megállapodások által. Földi szövetségeseink és számos nemzetközi társuk végzik ezt, hogy újra szétosszák a bolygó gazdagságát, és megteremtsék a módját, hogy kitolják a sötétséget jelenlegi pénzügyi és kormányzati fennhatósági pozíciójából. 

Mindez csak a kezdete egy olyan eljárásnak, ami megszabadít benneteket az évszázadok óta folyó adósrabszolgaságból, és azon kormányok korrupcióitól, amelyek felesküdtek rá, hogy az összeesküvés és társai minden egyes szeszélyét jóváhagyják.

Ez az eljárás lehetővé teszi, hogy felfedjük magunkat nektek. Jelenleg az Agarthai szövetségeseink ezen csoportokkal azon dolgoznak, hogy elhozzák ezt az új pénzügyi rendszert. A mi munkánk is a Felemelkedett Mesterekkel tartalmazza olyan leckék sorát, amik felkészítenek benneteket a teljes tudatosságra. Ezek a leckék lesznek az alapjai azoknak a dolgoknak, amik egyértelműbbé teszik a mi tanácsadási programunkat. Ezek a projektsorozatok természetesen az első kapcsolatfelvétel körül lesznek. Amint olyan új intézményeitek vannak, amik jólétet állítanak fel és véget vetnek az egyre növekvő adósrabszolgaságnak, szükségessé válik megértenetek, hogy a Mennyország mit tesz annak érdekében, hogy újra a teljes tudatosságú létezés felé juttasson benneteket. Ezen egyetlen célból utaztunk át a csillagokon - hogy átalakítsuk tudatosságotokat. Azon a ponton újra fogtok csatlakozni a Galaktikus Föderációhoz, és elkezditek beteljesíteni nagy sorsotok. Most át kell tekintenünk, hogyan hat ez az átalakulás Gaia-ra és az ő testvérvilágaira. Ez a megbeszélés ennek a naprendszernek és a benneteket körülvevő valóságnak a változóban lévő természetével kapcsolatosan fog kezdődni.

Egy átalakulás alatt lévő valóság vesz körül benneteket. A Mennyország elrendelte, hogy ennek a naprendszernek egy multidimenziós valóságra kell átváltania. Ez az átalakuló valóság azt okozza a Nap gyermekeinek, hogy nagy változáson kell átmenjenek. Ezek tartalmazzák a négy gázóriásotok metángázzal töltött atmoszférájának a morajlását, és azt a klímaváltozást, ami a három vízvilágotokban megy végbe. A Mars homokja és a Vénusz mérges gázai alatt hatalmas vízóceánok rejtőznek. A korábbi Anchara Szövetség fegyverzete süllyesztette alá ezeket a vizeket, amikor kétmillió évvel ezelőtt durván lerohanták ezt a naprendszert. Ennek a támadásnak az eredménye a Mars különleges romjai és az Uránusz furcsaságai. A Vénusz a Marshoz hasonlóan nagy mennyiségű vizet birtokol, ami pont a felszíne alatt fekszik. Ezen gömbök mindegyike üreges, és különleges társadalmak laknak ezekben a belső világokban. Sok felfedezni valótok lesz, amint visszatértek a korlátozott tudatosságba zárt jelenlegi amnéziás állapototokból. Az új állapototokban jobban el tudjátok fogadni azt, ami több millió évvel ezelőtt itt történt.

A létfontosságú téma az lesz, hogy miképpen tudtok sikeresen felkészülni a teljes tudatosságba való ugrásotokra. A galaktikus tudatosság gyorsan átvisz egy sor elő-állapoton benneteket. Már bejártatok ezen 12 állapotból hetet. A következő állapot elsősorban a fej, a torok, és a csecsemőmirigy csakrátokat érinti. Ezért tapasztalhattok fejfájásokat és furcsa fájdalmakat a fogaitokban és az arcüregekben. Az összeesküvés olyan elemeket használ a vegyi csíkokban, amikkel gátolja növekedéseteket. Ennek sikertelensége azonban influenzához hasonló tüneteket hozott létre a fejetekben; mély mellkasi köhögéseket és általános kimerültséget. "Álmaitok Forrásának" a szabályzása furcsa és zaklatott alvást hozott létre, szokatlan könnyezéssel, fura és ismétlődő fejfájásokkal. Van továbbá rendszertelen szívritmus, remegéssel a mellkasotokban. Ezek a tünetek csak néhány a sok közül. Mindazonáltal, a sötétség vegyi csíkjai nem hiúsítják meg azt ami veletek történik. Csak szükségtelenül leterhelnek benneteket.


Sok Áldás és Jólét mindenkinek! A Felemelkedett Mestereitek vagyunk. Egy felettébb örömteli megjegyzéssel térünk vissza. Véget értek a jólétetek megvalósításának végső procedúrái. Épp arra várunk, hogy a kézbesítések végső menetrendje elfogadásra kerüljön, és az ellátmányotok kézbesítve legyen számotokra. A NESARA is készen áll nagy debütálásra. A sötét összeesküvés most felfogja végzetét, és végül áldottan készen áll beteljesítésére. Ez valóban egy felettébb dicsőséges idő mindenki számára. Azok akik régóta tartják a Fényt szívükben, most nagy szabadságot fognak kinyilatkoztatni, és vele együtt a tehetetlenségetek végét is. Az rabigába döntők megkapják jussukat, és az elkövetkező perek hangsúlyozni fogják ezt a pontot. Társaink Agarthában készülnek, hogy bejelentsék magukat, valamint egy nagy kinyilatkoztatással, amiben meghívnak mindannyiótokat birodalmukba. Mindazonáltal mielőtt mennétek, gondosan hallgassátok meg amit mondanak. Ez a birodalom 5D-s kiterjedésű, és bizonyos fizikai hozzáhangolódást igényel tőletek, mielőtt odautaztok.

Az új valóság egy bevezető Gaia számára ahhoz, hogy kiegyenlítse az ő külső és belső birodalmait. Továbbá a jelenlegi atmoszféra tisztítást igényel, és az ő két-mennyboltos atmoszféráját kell teljesen visszaállítani. Az ő isteni Spirituális Hierarchiája készíti elő azt a három-lépéses műveletet, ami átalakítja és újraegyesíti Gaia két világát. Ehhez, szüksége van arra, hogy visszatérjetek fizikai Angyal létezésetekbe. Áldunk benneteket, és isteni módon biztosítjuk, hogy az ilyen procedúrák valóban folyamatban legyenek. Az isteni Elohim azon dolgozik, hogy felkészítse Gaia-t erre az átalakulásra. Így a sok aktivitás mindenütt a bolygón azt mutatja, hogy a tektonikus lemezek váltakoznak, és egy új felszínt hoznak össze számára. Ennek véghezviteléhez, át lesztek költöztetve a Belső Földön lévő rezidenciáitokba és személyes Fénykamráitokba, nagyjából 14 hónappal a tömeges földreszállások után. Áldjuk ezeket a terveket, és készen állunk felügyelni teljes tudatosságú Fénylényekké való transzformációtokat.

Lássátok ezt az időt egy speciális átmeneti pillanatként. Galaktikus emberekké váltok. Az emberiség hatalmas tengerével fogtok újraegyesülni, mely több ezer csillagnemzetben terjed szét, és megtanuljátok részletesen, hogy mindez hogyan lesz. Örvendünk és áldjuk ezeket a nagy szent tetteket, melyek AEON kegyes rendelkezésein alapulnak. Eónokkal ezelőtt utazott a lelkünk először erre a megszentelt gömbre, és kollektíven eldöntöttük, hogy jövőbeli gondnokai leszünk Gaia-nak és az ő majd megszülető öko-rendszereinek. Szent fogadalmunk most készen áll a beteljesítésre általunk, és arra, hogy kiterjesszük azt ezen naprendszer összes vízvilágára is. Ti, áldott hittestvéreink, túl sokáig voltatok rabszolgák és elveszettek. Ez az átmenet a felszabadulásotokat jelöli, és a teljes tudatosságba vezető utat. Együtt a Termető szent Fényében állunk. Együtt ezen galaxis gyermeként állunk, készen rá, hogy fenntartsuk otthonunkat nyújtó világunkat, és kivitelezzük az AEON szent rendelkezései által nekünk adott isteni szolgálatot!

Ma ismételgettük isteni küldetésünket, és elmondtuk, hogy milyen közel is állunk valójában a szent megoldáshoz. Ez a nagy művelet megszabadít benneteket a sötétség által rátok rótt kötelékektől, és lehetővé teszi számotokra, hogy visszaszerezzétek szent kötelességeiteket. Mindegyikünk örül, hogy szabadságotok ezen nagy ideje elérkezett!


 Tudjátok Kedveseink a Szívetek Legmélyén, hogy a Mennyország számtalan Készlete, és soha véget nem érő Bősége valóban a Tiétek! Így Legyen! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Szíriusziul Legyetek Egyek! és Legyetek Örömben!)

 

 
Forrás: http://www.foldimennyorszag.hu/3A672B1E-AC1E-415E-B431-4D0439C34F1E.html


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése