2014. július 10., csütörtök

Globális Kapcsolatfelvételi Meditációk -Kosta Makreas



Kosta Makreas

Globális Kapcsolatfelvételi Meditációk  

Videó MAGYAR ÁTIRATTAL


Beszélgetés Kosta Makreas-szal, aki a Steven Greer-féle CE-5 módszer alkalmazását globális mozgalommá terjesztette ki. A videóinterjú magyar fordítása írott változatban! 


Exopolika Magyarország: Hölgyeim és Uraim, ez itt az Exopolitika Magyarország. Nagy szeretettel köszöntünk mindenkit, különösen vendégünket, Kosta Makreas-t, a CE-5 kezdeményezés elindítóját. Helló Kosta, örülök, hogy megismerhetlek.

Kosta: Én is örülök és köszönöm, hogy itt lehetek a műsorodban.

Exopolika Magyarország: Kérlek, mutasd be nekünk, hogy mit is jelent valójában a CE-5?

Kosta: Léteznek különböző protokollok/előírások amik a közeli találkozásokra vonatkoznak. Ezeket nevezik CE-nek (close encounters, közeli találkozások), és CE 1-től CE-5-ig terjedő skálán számozzák őket. A CE-5 az, amit újabban úgy szoktak emlegetni, hogy ember által kezdeményezett találkozás földönkívüli intelligenciákkal.
Végső soron ez az oka annak, hogy ma itt beszélgetünk. Emellett társalapítója vagyok egy közösségnek, egy civil szervezetnek és ehhez kapcsolódóan egy honlapnak, az etletstalk.org -nak. Ez a közösség 50 országban 5000 tagot számlál [a FB csoport pedig 8000 tagot), akik mind elhivatottak abban, hogy ember által kezdeményezett kapcsolatot létesítsenek barátságos, jóindulatú földönkívüli intelligenciákkal.
A CE-5 protokoll szerint lehetséges az, hogy emberek kezdeményezzék a kapcsolatfelvételt  földönkívüliekkel anélkül, hogy a megvárnák, míg az UFO-k vagy űrhajók nyíltan megmutatkoznak. Létezik erre egyfajta eljárás, tulajdonképpen többféle módszer is van, amiket korábban már alkalmaztak erre a célra.
A mi csoportunk a HICE nevű módszert használja [a CE-5 módszer általuk megalkotott új nevét; ejtsd "hájsz", ami: Human Initiated Contact Experience – ember által kezdeményezett kapcsolatfelvételi tapasztalat]. Ezt később részletesebben is ki fogom fejteni. De lényegében az egész azon alapul, hogy a tudatunkat, az elménket használjuk és ennek segítségével teremtünk kapcsolatot a földönkívüliekkel, ami egy nagyon örömteli folyamat és nagyszerű lenne, ha ez minél több embert érintene.
Később beszélni is fogok róla, hogy miért és hogyan történik mindez. Alapjában véve azért is vagyok itt, hogy elmondjam, van egy közösség, az etletstalk.org [az új weboldal az ufocontact.com], amelynek tagjai világszerte gyakorolják ezt az ember által kezdeményezett kapcsolatfelvételt, a HICE-ot, és meglehetősen sikeresek benne. Folyamatosan érkeznek tőlük visszajelzések amikben beszámolnak az elmúlt években, hónapokban szerzett élményeikről, tapasztalataikról.
Az én számomra az egész 2006-ban kezdődött, amikor részt vettem egy képzésen Kaliforniában, a Shasta hegyen. Ott ismertettek meg a módszerekkel [Steven Greer kiscsoportos CE-5 expedíciói során] , amelyek segítségével kapcsolatot lehet létesíteni földönkívüliekkel. Egy hetet töltöttem ott és részese voltam néhány csodálatos élménynek, az égbolton történt észlelésektől kezdve, a személyes belső élményeimen át, amelyek tulajdonképpen megváltoztatták az életemet és lehetővé tették, hogy azt a munkát végezzem, amit ma is végzek. Ez pedig nem más, mint hogy a honlapon keresztül megtanítani egyre több és több embernek, hogyan létesítsenek kapcsolatot a saját maguk módján és hogyan tudnak ezen keresztül továbbfejlődni. Ezért vagyok ma itt, ezért élek.
Az embereknek nagy szükségük lenne arra a képességre, aminek segítségével saját maguk tudnának kapcsolatot létesíteni. Társaim és én a honlapon keresztül megtanítjuk azokat, akik hajlandóak erre és elég nyitottak ahhoz, hogy képesek legyenek a kapcsolatteremtésre. Saját maguk vonhatják le az ebből származó következtetéseket és képesek lesznek a saját maguk módján kommunikálni.

Exopolitika Magyarország: Miért fontos ez az emberiség és miért lehet fontos ez az egyének számára?

Kosta: Ez egy kitűnő kérdés. Hiszen bárhol bárki megkérdezheti magától, hogy „vajon milyen hatása van ennek az én életemre”. Különböző felmérésekből és statisztikákból tudjuk, hogy sok országban a lakosság több mint fele hisz az UFO-k és földönkívüliek létezésében és hiszi, hogy ezekben az időkben látogatják a bolygónkat. Tehát a közvélemény nagyon nyitott erre.
Mégis a legtöbb ember azt mondaná: „munkába kell mennem, el kell tartanom a családomat, meg kell teremtenem a megélhetésemet és biztosítanom kell a túlélésemet Miért érdekelne az, hogy más civilizációk látogatnak e minket vagy sem. Milyen hatása van ennek rám? Miért kellene, hogy ez érdekeljen?”
Nekem van erre egy jó válaszom. Ugyanis kérdezzük csak meg, hogy ezek a jóindulatú civilizációk, akik meglátogatnak minket, hogyan jutnak el egyáltalán ide hozzánk. Mi az az eszköz, milyen az az energia, amit a hajók meghajtáshoz használnak? Talán van valamilyen új tudomány, vagy talán valamilyen szabad energia, aminek a használatát megtanulhatjuk tőlük.
Új technológiákat vagy gyógymódokat adhatnak, amikkel meggyógyíthatnak minket, talán spirituális technológiájuk van, amik segíthetnek boldogulni, vagy együttműködhetnek velünk. Nagyon sok kérdést vet fel, hogy mekkora segítséget tudnának valószínűleg nyújtani ezek a civilizációk egy olyan emberiség számára, aki hajlandó lenne együttműködni velük. Hát ilyen hatással lenne mindez a mindennapi emberek életére.
Vegyük például a szabad energiát. Képzeljük el, hogy lenne itt a földön egy szabad energia forrás, amit a földönkívüliek biztosítanának a számunkra. El tudnánk látni energiával az iskolákat, a lakásokat, a közlekedési rendszereket, a gyárakat, a farmokat és ráadásul mindezt bármikor, ingyenesen, korlátlanul és szennyeződésmentesen.
Képzeljük el, hogy mindez mit jelentene a Föld ökológiai rendszerének meggyógyításában. Képzeljük el, hogyan változtatná meg mindez a szimpla túlélési ösztönre alapozott gazdasági rendszert, és mindazt az időt és energiát, amit több milliárd ember a Földön arra fordít, hogy megpróbáljon túlélni, mert energiát kell felhasználnia, és amiért persze fizetnie kell valakinek. Fosszilis üzemanyagok, olaj és ehhez hasonlók…
Ha mindez ingyenes és korlátlan lenne, akkor lehetséges volna az, hogy nem kellene olyan sok órán át és olyan keményen dolgoznunk a mindennapi túlélésünk érdekében, mert az energia biztosítva lenne a számunkra. Aztán képzeljük el mindazt a kreativitást, amit az emberek művészetekre vagy olyan tevékenységekre fordíthatnának, melyek valóban a szívük vágyát képezik, amelyek arra késztetnék őket, hogy akarják élni az életet, hogy újra izgalmasnak találják azt ahelyett, hogy az időt munkával és ingázással töltenék.
És azt se felejtsük ki, hogy ha nem kellene harcolnunk az olajért és fosszilis üzemanyagokért, nem lenne többé szükség háborúkra sem. Sehol a világon nem ontanának több vért az olajért, nem vívnának több harcot a területekért és hasonlók. Továbbá hogyan érintené a világot mindaz a több milliárd dollár, amit háborúkra fordítanak, és az a rengeteg kioltott élet és a gyűlölet… mindez idővel eltűnne!
Ha azt akarod, hogy béke uralkodjon, akkor el kell gondolkodnod azon, hogyan tudnánk együttműködni a földönkívüliekkel, akik rendkívüli módon érdeklődőek és segítenek minket elérni azt a világot, amit velük együttműködve tudnánk közösen létrehozni. Csak két példát említenék.
Az egész világra kiterjedő békét és a felszabaduló kreativitást, mely azáltal jönne létre, hogy az emberiségnek nem kellene többé keményen dolgoznia a túlélése érdekében. Mellesleg a fél bolygó lakossága éhesen fekszik le esténként, és ez több milliárd embert jelent. 3.5 milliárd embert, akik valószínűleg nem tudják, hogyan fogják megoldani a következő étkezésüket és ha a szabad energia segíthetne ebben nekik, akkor ezzel véget vethetnénk a szegénységnek.
Ha mindazokat a forrásokat, amiket a hadseregekre költünk, hogy egymással harcoljanak, arra használnánk, hogy élelmiszert állítsunk elő és támogatnánk a békét illetve az embereket, hogy jobban kijöjjenek egymással, akkor ez nem csak egy idealista álom maradna, hanem olyasvalami, ami a gyakorlatban is megvalósítható lenne.
Ez lenne az a világ, aminek az elérése felé igyekszünk és mi ennél az általunk szervezett közösségnél úgy gondoljuk, hogy azzal, hogy megtanítjuk az embereknek azt, hogyan tudják maguk felvenni a kapcsolatot a földönkívüliekkel, egyben elkezdhetik feltenni maguknak a fenti kérdéseket is. Elkezdhetnek készülődni arra a napra, amikor ezek a Földön túlról érkező intelligens létezők nyíltabban és szabadabban járhatnak majd itt a Földön és együtt dolgozhatnak velünk.
Mindannyian tudjuk, hogy világszerte sokféle elit működik, például a bankárok és hasonlók. Láthattuk azt is, hogy hogyan tették tönkre a pénzügyi rendszert sok országban. Nos, több országban nagyon sok elnyomás mutatkozik az UFO-kal kapcsolatban is, bár sok helyen egyre több és több dolog kerül nyilvánosságra, de nagyon sok ember számára, és sokunk számára nem elég gyors ez a folyamat. Mi abban hiszünk, hogy az átlagemberek is meg tudják tanulni a földönkívüli intelligenciákkal való kapcsolatteremtés módját és kérhetik a segítségüket, és kérhetik annak a napnak az eljövetelét, amikor nyíltan együttműködhetnek majd velünk.
Mindazok a hatalmak, amik egészen mostanáig létre hozták a háborúkat, manipulálták a pénzügyi rendszert, ellopták a pénzünket és gazdasági rabszolgává tettek minket, nos ők nem lesznek többé képesek arra, hogy ezt továbbra is tegyék, mivel hogy egyre több és több földönkívüli kerül kapcsolatba velünk. És sokan közülünk azért dolgoznak, hogy ezt elérjük. És mindenkinek megvan az ereje ahhoz, hogy sikerüljön kapcsolatot teremtenie a HICE-on, vagyis ember által kezdeményezett kapcsolatfelvételen keresztül, ez az amit a honlapon tanítunk. Így tud minden ember befolyással lenni erre az egészre.
Ha azt akarod, hogy a gyermekeid gyermekeinek jobb élete legyen annál, mint amilyenben mi most élünk, háborúval, szegénységgel és ökológiai pusztulással, akkor esetleg dolgozhatnánk együtt olyan civilizációkkal, akik megoldási módokat adhatnának ezekre a problémákra és itt vannak, hogy segítsenek nekünk. Ők nem fogják megsérteni a mi szabad akaratunkat, de ha együttműködésre hívjuk őket, akkor olyan mértékben tudnának nekünk segíteni, amilyen mértékben mi azt megengedjük nekik. És ebben áll a mi reményünk.
Minden egyes ember, aki olvassa ezt, kiveheti a maga részét e folyamatból azzal, hogy saját maga létesít kapcsolatot és eközben önmaga is megbizonyosodik arról, hogy a földönkívüli civilizációk itt vannak és segíteni akarnak. Arra ösztönöznék mindenkit, hogy látogasson el a honlapra, és ha már ott van, akkor kattintson a „Making Contact” menüpontra ( etletstalk.org/how-to-form-an-et-contact-team ill. azóta ufocontact.com/et-contact-instructions ), hogy megtanulhassa, milyen egyszerűen és könnyen megy csoportokban kapcsolatot létesíteni a földönkívüliekkel, és aztán legyen tagja ennek a közösségnek, ahol bárki biztonságban beszélhet az átélt élményekről/találkozásokról.

Exopolitika Magyarország: Ez csodálatos, valóban reménykeltő! Ha én ma este úgy döntenék, hogy gyakorolni szeretném a CE-5-öt, le tudnád írni nekem, hogy tulajdonképpen hogyan működik ez a gyakorlatban?

Kosta: Persze. Ez egy olyan módszer, amely a tudatosságon, a tudaton alapul és ne hagyd, hogy a „tudatosság” szó ebben az esetben megtévesszen téged. Az életünk minden napján tudatosak vagyunk, gondolkodunk, megfontoltan cselekszünk, törekszünk valami felé, tehát ilyen értelemben használom itt ezt a szót, hogy ez az egész a tudatosságon alapszik.
Egyébként mindez több évtizeddel ezelőtt vette kezdetét, úgy emlékszem, hogy a 1970-es években, azokkal a csoportokkal, akik a Rama nevű módszert használták, és azóta már mások is követték őket. Tehát ez egy tudatosságon alapuló módszer, ami ebben az esetben azt jelenti, hogy megfontolt szándékkal, békés szívvel, jóakarattal és jó szándékkal vezérelve egy személy vagy csoport nyugalomban, gondolataikat egyesítve – sokan közülük többnyire csukott szemmel – vizualizálnak. Bármilyen helyzet megfelelő lehet erre, amikor csak lehetőség nyílik rá, hogy az emberek leüljenek és elcsendesedjenek.
Néhányan meditációnak hívják ezt, mások imának nevezik, néhányan talán rituálénak, de úgy gondolom, hogy nem igazán számít, hogy minek nevezzük. Amit én igazán fontosnak tartok, hogy az emberek megértsék, hogy ez egy olyan módszer, amiben a gondolatainkat és a szívünket használjuk, egyesítve magunkat más emberekkel, egy körben elhelyezkedve összekapcsolódunk és együtt vizualizáljuk és hívjuk ezt a földönkívüli intelligenciát. Elmondták nekünk, hogy milliószámra vannak itt [evilági és interdimenzionális] űrjárműveik, több különböző civilizáció képviseletében.
Megmutatják magukat és elmondták nekünk és másoknak is, akik beszéltek velük, használva ezt a metódust. Tehát, hogy békés, szerető megközelítéssel összekapcsoljuk a gondolatainkat és szívünket, majd csendesen kört alkotunk és vizualizáljuk, hogy merre is lehetnek ők, a képzeletünk segítségével elképzelünk Fénnyel és Szeretettel teli sugarakat, és ezeket elküldjük feléjük az űrbe, ezáltal képzeletben megmutatjuk magunkat nekik, hogy merre vagyunk éppen, mintegy térképen elhelyezve, tehát adunk nekik egy képet arról, hogy ha lenéznek, merre találhatnak minket, és ily módon meghívjuk őket, hogy csatlakozzanak hozzánk.
Néhányan talán azt mondanák, hogy megemeljük a frekvenciánkat, a rezgésszámunkat vagy vibrációnkat. Mások talán úgy neveznék ezt, hogy megemeljük a szeretet-tudatosságunkat. Ha valóban így teszel, ők válaszolni fognak az általad küldött békére, szeretetre, jó szándékra. Ha eközben bármilyen félelem vagy extrém mértékű szkepticizmus lenne benned, tudod, az a mindenáron bizonyítékokat követelő, nagyon erős, korlátolt agyú megközelítés, hát akkor nem hiszem, hogy sikerülhet bármiféle kapcsolatfelvétel.
Szóval én ösztönöznék mindenkit arra, hogy legalább legyenek nyitottak és legyenek tudatában annak, hogy ha ezt a módszert követik, vagyis ha körbe állnak, használják a képzeletüket, a szívüket és szeretetüket, és képesek az elméjük segítségével kommunikálni, örömmel tekinteni az interakció felé, akkor a kapcsolatfelvétel meg fog történni. Mert a földönkívüliek keresik azokat a békés embereket, akikkel felvehetik a kapcsolatot.
Vannak más emberek a bolygón, akik eltitkolták a földönkívüliek jelenlétét. Európában például űrtechnológiával fejlesztett fegyvereket használtak abból a célból, hogy rájuk lőjenek. Ha azonban olyan embereket találnának itt, akik békések és akarnak velük együttműködni, akkor azt gondolom, hogy meg fogják találni a biztonságos és egyszerű módját annak, hogy kommunikálhassanak és felvegyék velük a kapcsolatot. Nem mindig villogó fények formájában jelennek majd meg az égen, habár ez tényleg egy csodálatos látvány és manapság az embereknek igen sűrűn vannak ilyen élményeik, több ezer embernek volt már ilyenben része.
A földönkívüliek ugyanakkor más módon is tudnak velünk kommunikálni. Például telepatikus üzenetek által vagy álmokon keresztül. Vagy esetleg úgy érezheted, mintha valaki megérintené a füledet, vagy a válladat, és úgy tűnik, mintha ez az érintés a semmiből jönne. Lehetnek továbbá elektromos jelenségek is, például az okostelefonod többször ki-bekapcsol, vagy fényjelenségek a házadban, esetleg az autórádiód ki-bekapcsol, vagy egy radar berendezés valahol a semmi közepén hirtelen csipogni kezd.
Sokféle módja van tehát, és ahogy egyre többen próbálják ki a HICE-ot, vagyis az ember által kezdeményezett kapcsolatfelvételt, elkezdik megtapasztalni azt, hogy az ilyesféle dolgok bizony megtörténnek és tudatába kerülnek annak is, hogy nem csak az égen bukkanhatnak fel. De azért ott is jelentkezni fognak.

Exopolitika Magyarország: Milyen módszert javasolsz? Ti milyen eljárást szoktatok alkalmazni?

Kosta: A módszer, amiről beszéltem abból áll, hogy elcsendesedem, mély meditációba merülök és a képzeletemet használom. Amikor a csoportommal körben állunk, elképzelem, ahogy egy fénysugár elindul és szívről szívre jár a csoport minden egyes tagját megérintve, és körbe körbe cirkulálni kezd. Én hiszek a lélekben, abban, hogy a lelkünk össze van kapcsolódva, és ez a fény körbe körbe jár és összekapcsol mindannyiunkat. Feltöltöm a fényt szeretettel és aztán a kör közepébe elképzelek egy gömböt fényből és szeretetből és a csoport minden tagja kapcsolódik ezzel a saját szívével úgy, mint a küllők a kerékhez.
A kerék külső széléről a középponthoz, a gömbhöz kapcsolódva. És aztán ebből a gömbből egy fénysugarat küldünk fel egyenesen az űrbe, egy ragyogó fénysugarat, mint egy keresőfényt, amit több ezer kilométerről látni lehet. És ez jelzi a földönkívülieknek, hogy merre találnak minket. Aztán elképzeljük a naprendszerünket és azt hogy egyre jobban ráközelítünk/zoomolunk a Föld bolygóra, egyre közelítünk és közelítünk a helyhez, ahol éppen állunk.
Mi az Egyesült Államokban végezzük ezt, vizualizálunk és eközben megmutatjuk a csoportunkat, ahogy ott ülünk és ennek a fénysugárnak a küldésével gondolatban meghívjuk őket, hogy csatlakozzanak hozzánk, hogy kommunikáljanak velünk, és elmondjuk nekik, hogy örülünk ennek és hogy békével vagyunk irántuk. És ők tudják ezt. Képesek ránk hangolódni, és kapcsolódni a hozzánk hasonló csoportokhoz szerte a világon. Ez történik tehát akkor, ha elkezdjük saját magunk kezdeményezni a kapcsolatfelvételt. És még azt el is felejtettem mondani, hogy néhányaknak különös érzéseik is lehetnek eközben. Például átjárja őket egyfajta szeretetérzet, egy megemelkedett rezgés, vagy egy intenzív, nyugodt jelenlétet érzékelnek. Ilyenek is előfordulhatnak.

Exopolitika Magyarország: Milyen tapasztalatokat szereztetek ezidáig? Vannak-e például ezekről feljegyzéseitek?

Kosta: A honlapunkon bárki jelentkezhet és ingyen regisztrálhat. Ellátogathatsz a fórumunkra. Kb. 200 csoportunk van 30 országban. Minden hónapban, amikor újhold környékén a csoportjaink útra kelnek erre a szervezett kapcsolatfelvételre, akkor egymással is kapcsolódnak, nem csak a földönkívülekkel. Ez az esemény havi rendszerességgel történik és teljes 24 órán át tart, általában egy szombati napon.
A csoportjaink közül vannak, akik szeretik leírni és megosztani az élményeiket a fórumunkon, vagy havonta beszámolnak azokról, és így mások is elolvashatják, véleményüket fejezhetik ki és megoszthatják. Internetes felületünk elsősorban egy közösségként működik. Tehát bizonyos számú ember mindig meg fogja írni a tapasztalatait és így ez egy nagyon változatos képet mutat. Bámulatos az a sok különböző dolog, amivel az emberek előjönnek ilyenkor, a saját élményeikkel a kapcsolatfelvételekről, és így lehetőség van arra, hogy mások elolvassák, kommentálják, hogy kialakuljon egyfajta beszélgetés erről és ez az, ami ennek a közösségnek az igazi erejét adja.
A honlapunk most már kb. 1 éve működik, és havonta érkezik pár tucat élménybeszámolónk, ez az adott a hónaptól is függ. Néhányan közvetlenül az adott helyszínről tudósítanak és azt hiszem elég különlegesnek kell legyél hozzá, hogy időt szakíts erre, leülj és ott melegében írj minderről. Ugyanis nem mindenki szereti írni róla. Tudjuk e-mailekből és személyes levelezésekből, hogy több csoportnak van része ilyen élményben, de nem mindenki szeret rögtön tollat vagy billentyűzetet ragadni, hogy aztán be is számoljon róla. De néhányan azért megteszik és nagyon következetesek ebben, hónapról hónapra, évről évre sikerrel teszik ezt. Vannak kb. 10-en, akikről tudjuk, hogy sikerrel létesítenek kapcsolatot, de nem írnak róla. És ez egy nagyon jól ismert jelenség.
Szóval nagyon elégedett vagyok az eredménnyel és ebben az előttünk álló évben szeretnénk megnövelni a résztvevők számát. El fogunk indítani egy új honlapot, az  ufocontact.com-ot, aminek segítségével egy szélesebb célközönséget szeretnénk megszólítani, nem csak olyanokat, akik mindig is érdeklődtek a UFO-k iránt.
Olyanokat szeretnénk elérni, akik nyitottak erre. És mi úgy hisszük, hogy ez legalább a lakosság 50%-a. Amikor ellátogattok az  ufocontact.com oldalra, ellátunk titeket intrukciókkal arra vonatkozóan, hogyan  tudnak kapcsolatba kerülni, olyan módon, ahogy eddig az etletstalk.org -on tettük. Szeretnénk ott is felépíteni egy közösséget és egy új iPhone és Android alkalmazást is be fogunk mutatni, amivel lehetőséget biztosítunk az embereknek arra, hogy kapcsolatba kerüljenek, hogy bárhol a világon megtalálják egymást egy térkép segítségével, és lehetőségük legyen egymással chat-elni, vagy a tapasztalataikat összevetni, vagy új csoportokat kialakítani, új barátokra szert tenni. Nagyon izgatott vagyok emiatt, hogy mindez az elkövetkező néhány héten belül megvalósul majd.
Bátorítani szeretnék tehát mindenkit, hogy látogasson el az etletstalk.org és az ufocontact.com honlapokra, regisztráljon és ott megismerkedhet azzal, hogyan lehet kapcsolatot létesíteni. Olvashat a terveinkről, erről az új alkalmazásról és persze a közelgő nyári összejöveteleinkről. Lesznek webináriumaink és telekonferenciáink is, ahol világhírű UFO kutatók munkáját mutatjuk be, akik egyre inkább magukévá teszik azt a koncepciót, hogy a tudat/tudatosság segítségével lehetőség nyílik felvenni a kapcsolatot a földönkívüliekkel.
Nagyon lelkesek vagyunk, mivel nemrég Grant Cameron, Richard Dolan és mások mint pl. Daniel Sheehan is csatlakozott hozzánk, az etletstalk.org ill. ufocontact.com csapatához. Beszélni fogunk a kutatásaikról, a tapasztalataikról és arról, hogy mi az ő véleményük az ember által kezdeményezett kapcsolatfelvételekről. Érdekes beszélgetés lesz és sok információt talál majd az, aki ellátogat a honlapunkra.

Exopoltitka Magyarország: Rendben. Találunk-e globális CE-5 napokat és instrukciókat a „Making Contact” menüpont alatt?

Kosta: Igen. Ahogy említettem is, minden hónapban azon a kijelölt napon világszerte több csoport dolgozik együtt összehangoltan, 24 órán keresztül. Ezeket a dátumokat a „Making Contact” link alatt találod  ( etletstalk.org/ce-5-dates ill. azóta ufocontact.com/monthly-hice-events : július 26, augusztus 23, szeptember 27, október 25, november 22, december 20 ). Hamarosan elkezdünk átállni szélesebb körben is a HICE kifejezés használatára. Jelenleg ezt még CE-5-nek hívjuk, de úgy gondoljuk, hogy a HICE jobban kifejezi ennek a lényegét egy olyasvalaki számára, aki előzetesen nem járatos a CE-5 protokoll témakörében. Tehát megtalálhatók a dátumok és újra csak ösztönözni szeretném a hallgatókat, hogy ha egyszer elsajátítják ezt a módszert, a HICE-ot, a „Making Contact” link alatt ( etletstalk.org/et-contact-instructions ill. ufocontact.com/et-contact-instructions ), akkor bárhol bármikor gyakorolhatják azt, amikor csak akarják.
Nem kell megvárniuk minden hónapban azt a napot, amikor koordináltan végezzük, persze az is nagyszerű, szeretnénk is, ha minél több ember csatlakozna ehhez. De tulajdonképpen bárhol megpróbálkozhatnak a kapcsolatteremtéssel, a nappaliban, az autóban, vagy kint a mezőn egy kellemes éjszakán, bárhol, ha késznek érzik magukat rá. A földönkívüliek pedig válaszolni fognak. És mindenkit bátorítanék, hogy menjenek és tapasztalják meg ezt.
Egészen mostanáig a kormányok visszatartották az UFO-kra vonatkozó információkat. Egyszerűen nem mondták el nekünk az igazat, hazudtak nekünk. Mostanában néhány kormány esetében ez a dolog lassan kezd megváltozni, és ez jó, igazán örülünk ennek. De sokunk számára nem elég gyors ez a folyamat, viszont a HICE-szal, vagyis az ember által kezdeményezett kapcsolatfelvételi eljárással megtehetjük mindezt saját magunk. A saját hatáskörünkbe vehetjük ezt. Mi vagyunk az emberiség közzétételi kezdeményezése, és mi indítjuk ezt el. Szabadon eldönthetjük magunk is, hogy mit látunk valójában az égen, mit érzünk és mit hallunk a nappalinkban. Nem kell hozzá kormányzat, hogy megmondja nekünk, valójában nem láttunk semmit, és ne is figyeljünk ilyesmikre, és ne is higgyünk bennük.
Tehát újra csak elmondom, ezt az emberek kezdeményezik. Szerezz barátokat mindenfelé a világban, csatlakozz a közösségünkhöz és felfedezheted, hogy nagyon-nagyon sokan vannak, akiknek hasonló tapasztalataik vannak, és nem kell többet félniük amiatt, ha ezt a témát felhozzák a családjuk vagy a barátaik előtt. Mert velünk olyan globális közösségre találnak, ahol biztonságban beszélhetnek ezekről az élményeikről. És ahogy egyre több és több ember megtanulja a kapcsolatlétesítés mikéntjét, úgy egyre többen lesznek részei ennek a közzétételi mozgalomnak.

Exopolititka Magyarország: Igen. És ha mi úgy állunk hozzá mindehhez, hogy az árnyékkormány erős, mi pedig tehetetlenek vagyunk velük szemben, akkor az valósággá válik. Ha viszont elhisszük, hogy mi vagyunk a valódi hatalom birtokosai, akkor pedig az lesz valósággá. Szóval végül is rajtunk múlik. Kedves Kosta, köszönöm szépen az interjút, az időnk sajnos lejárt. Nagyon örültem, hogy itt voltál velünk, és reméljük, hogy sokan csatlakoznak hozzátok. Van esetleg még valamilyen üzeneted, amit át szeretnél adni?

Kosta: Szeretném megköszönni a lehetőséget, hogy beszélhettem a hallgatókhoz, és újra csak arra szeretném ösztönözni őket, hogy vegyék a saját kezükbe a hatalmukat. Ha nyitott elmével rendelkeznek – és ez minden ami szükségeltetik – jószívűek és békések, akkor látogassanak el az etletstalk.org ill. az ufocontact.com oldalra, kattintsanak a “Making Contact” menüpontra, legyenek tagjai ennek a közösségnek és megtapasztalhatják, hogy nemsokára ők is részesei lehetnek ilyen élményeknek. Ez egy kísérlet, ilyesmi soha ezelőtt nem lett még kipróbálva ilyen tömegméretben, szóval mi vagyunk az előörsei, élharcosai ennek a társadalmi kezdeményezésnek. Nagyon izgalmas időkben élünk most és nagyon izgalmas dolgokban lehet most részt venni. Úgyhogy szeretném megköszönni mindenkinek, aki ellátogat hozzánk és megpróbálja.

Exopolitika Magyarország: Köszönöm szépen és kérek mindenkit, hogy emlékezzetek rá: a jövőnket mi magunk teremtjük. Az Exopolitka Magyarországot hallottátok. Világokat kötünk össze. Nagyon szépen köszönöm. Viszontlátásra.

Interjú vége. Köszönet a kiváló fordításért S. Z. nek! :-) Ha bármilyen témában fordítót kerestek, a Kapcsolat menüponton keresztül írjatok és továbbítom neki!

 Kiegészítés

A videótartalom angol nyelvű interjú Kosta Makreas-szal, a globális kapcsolatfelvételi meditációk létrehozójával és szervezőjével. A videó képanyagát érdemes végignézni angolul nem tudóknak is.
Az ETletsTalk.org és a hamarosan helyébe lépő UFOcontact.com, mindkettő Kosta Makreas vezetésével, a békés, meditatív civil kapcsolatfelvételt célozza a Földön túl élőkkel.
A tapasztalatok lehetnek fizikaiak, álombeliek, látvány vagy hallás vagy érzés alapúak, telepatikus üzenetek és hasonlók.
Amerika fele hiszi, hogy vannak földönkívüliek és hasonló a helyzet Európában is. Az iszlám az egyetlen vallás, ahol ez tényként ki is van jelentve. A hindu vallásban rengeteg utalás van tisztán és egyértelműen a nemzárt elme számára az emberen túli megtestesült intelligens lényekről (és pl. a vimana nevű járműveikről).
A negatív földönkívüliek által létrehozott társadalom struktúráktól (David Icke-féle piramis) nem várhatjuk a Felfedést. Pont.Pyramid of Manipulation David Icke
Ha Los Angeles méretű űrhajók lesznek az égen, akkor talán, akkor végre meglenne a végső ellenség (oszd meg és uralkodj ellentéte: találj egy közös egyetlen ellenséget, amiért összekovácsolod őket) a politikailag-militárisan integrált egyenlő felek világszövetségéhez (magyarul sátánista világdiktátúrához). Nem fog összejönni, de értékeljük a kitartó próbálkozást.
Természetesen a kormányzatokban is vannak jószándékú emberek, nekik köszönhetjük azt a sok száz hivatali, hivatalos dokumentumot, amit már közzétettek UFO-kkal kapcsolatban. Más kérdés, hogy a lényeg 99%-a még ilyen többszáz oldalas dokumentumokkal sincs megemlítve sem.
Egyre több UFO-videó és fénykép van ebben a modern korban, amikor az emberek többségének lehetősége nyílik képhang rögzítő rendszerek használatára és egy világméretű tudáshálón való hatékony megosztására (szemben minden korral ezelőtt).
A globális tudatos akashát ( az Internet) is a földönkívüli segítségnek köszönhetjük, ez fogja összeroppantani a világösszeesküvés-valóságot, még akkor is, ha egyéni internet azonosítót vezetnek be (mint pl.Litvániában az már élő valóság). Az USA “most” tervezi.
Egyébként érdekességként nem olyan régen jelent meg a Curiosity (“Kíváncsiság”) marsjáró kamerájában egy szivar alakú jármű az űrből. Hogy ez a Szaturnusz építőié (lásd Norman Bergrun egykori NASA munkatárs könyvét, The Ringmakers of Saturn) vagy a Michael Salla által az ExoNewsTV-ben nemrég bemutatott úriember által is említett elszakadt emberi civilizáció egyik galaktikus hajója, az már más kérdés (és nem lenne meglepő, ha az utóbbi és az előbbi egy lenne, ugyanis David Icke-tól tudjuk a Moon-Saturn matrix működését: a Szaturnusz gyűrűit azért építik, hogy negatív energiákkal bombázzák az emberiséget, elég csak meghallgatni egy sounds of Saturn felvételt, vagy megnézni annak asztrológiai jelentését. Véletlenül itt eszünkbe jut a Project Paperclip is (náci tudósok importálása a szovjetek elől az USA-ba a II. VH után). A Hold-Szaturnusz mátrixról Alfred Webre is beszél az exopolitics.com -on, ill. új könyvében, a The Dimensional Ecology of the Omniverse -ben is (ahol az Arkhónokat is tüzetesen részletezi).
A globális kapcsolatfelvételi meditációk lényege annyi, hogy nagyjából egy időben, egy időablakban lehet más emberi tudatokkal együtt kapcsolatot létesíteni a Földön túli tudatokkal. Természetesen Egyetlen Tudat van, a Forrás, ami mindannyiunk (lásd kvantum-fizika felfedezései).
Olyan tudatokkal lehet kapcsolatba lépni, amilyenekkel szeretnénk: ha autentikus érzéseink szintjén is jó szándékkal, jó érzésekkel vagyunk, így élünk, akkor ilyen lényekkel fogunk kapcsolatot találni. Egyébként nem lennénk meglepődve, hogy a negatív szándékú lények ilyetén kapcsolatfelvétele velünk emberekkel zavarva lenne általánosságban és esetleg kifejezetten az ilyen globális napokon. Pont úgy, ahogy ők zavarják a jó szándékú mentális rezgéseket. És a HAARP-tudósok óta tudjuk, hogy minden, beleértve minden fizikai kézzel megfogható anyagot, csupán rezgés ( videó: Lyukak az égbolton - A HAARP projekt, út a világuralom felé )
Már jelenleg is többszáz oldalas dokumentumok léteznek CE-5 élménybeszámolókról (Steven Greer e-könyvei).
A módszert Steven Greer kezdte el, kis létszámú csoportokban, a CE-5 elnevezést is ő alkotta meg. Kosta nála végzett és egy bárki számára eszébe juthatott volna típusú egyszerű ötlettel és olcsó megvalósítással, elkezdte ezt globálissá és ingyenessé tenné.
Az ingyenesség aztán a létszámosság okozta időigények miatt Kosta Makreas egyre több munkaóra-idejét veszi el, miközben családja, megélhetési költségei, állása van, így fizetős tagságot is bevezetett, aminek egyik eredménye egy hamarosan kikerülő okostelefon applikáció (amiknek ismerjük, hogy nem kifejezetten alacsonyak a programozási költségei).
Kosta-ék a mozgalmat annak globális jellege miatt az egész világnapra hirdetik meg havonta, de célszerű a helyi estéhez igazítani, sötétedés után.

A CE-5 célja a békés, meditatív kapcsolatfelvétel  és annak megtapasztalása égi testvéreinkkel.

Menete:
Kosta Makreas CE-5Csukd be a szemed, lassú hasi légzéssel célszerű ellazítanod magad – zavaró körülményeket érdemes kiiktatnod.
Képzeletben szeretetben csatlakozz a többi meditáló lélekhez, akik olvasták ezeket a sorokat és veled együtt kipróbálják, milyen ez a CE-5 meditálósdi és hoz-e valami eredményt. Érezz egyfajta egységet velünk, szeretetet, tudva, hogy mind lelkek vagyunk ez a test csak egy szerves virtuális valóság interfész, és akikhez csatlakozunk, ugyanolyan szeretetreméltó, az Eggyel azonos létezők, mint mi vagyunk. Az Egyben mind önmagunk vagyunk és mind egy vagyunk: egy tudat van és egy kollektív egó, aminak van lélekelme és testi egó része (szellem-lélek-test), mi az Univerzumban mind a tiszta Szeretet vagyunk és ez jól van így.
Ezután bevektorálod őket az elhelyezkedésedbe: képzelj el egy lézernyalábot, ami belőled/harmadik szemedből/szívedből indul a csillagokhoz és ami az űrben való pásztázás közben talál egy jószándékú lényekből álló űrhajót/bioszférát/bolygót (lehet lézer nélkül is persze). Ezzel mintegy rájuk “világítasz” és ők vannak elég kifinomultak energetikailag és technikailag ahhoz, hogy ezt érzékelik.
Majd Google Föld módszerrel zoomolj be az intergalaktikus téren keresztül (vagy ha a Galaxisban képzeled/érzed hogy van ez a hely, akkor a Galaxison belül) a Tejút galaxisig, majd a Naprendszerig, majd a Földig (valamennyire lásd a bolygókat, mert ahogy így zoomolsz, videóként küldöd nekik az útbaigazítást) és végül Európa, Magyaroroszág (vagy ahol vagy) és Te vagy kisebb csoportotok.
Légy türelmes, ne siess, ne várd el az azonnali választ vagy jelenséget az égen: ezek mind az egó, ami a szeretet ellentéte. A kapcsolatfelvétel lehet egy furán mozgó fénypont (ami nem villog, nem egyenesen mozog, változik a sebessége és nem úgy tűnik el, mint egy üstökös), egy lucid álom, telepatikus üzenet (akkor vagy később), érzés hogy van a közeledben valaki, érintés a vállon vagy magnetikus változás, ezeket megfelelő android eszközzel, iPhone v. iPad segítségével a Steven Greer-ék által készíttetett ETcontactTool nevű app-el (lásd a linkeken) lehet mérni (sűrűbb magnetikus környezet -> sűrűbb és magasabb hangjelzés).
Majd ha volt pozitív tapasztalatod, és megosztanád, írd meg facebook-on az Exopolitics Hungary – Exopolitika Magyarország oldalon.
Akkor csatlakozz, ha őszinteség és békés szándék vezérel és szeretettel és jóakarattal tudsz viszonyulni olyan emberekhez, akik a Földön kívül élnek és millió évekkel fejlettebbek spirituálisan (és technológiailag, erkölcsileg).
Földön kívüli testvéreink, akik jórésze olyan ember, sőt emberibb, mint mi, a Kosta Makreas vezette ETletsTalk.org (közeli kapcsolatban van Steven Greer-rel, a Disclosure Project vezetőjével) szerint tudnak a CE-5 csapatokról és örömmel várják a mindenkori meditatív interakciókat. Olyan módon kapcsolódnak, ami nekünk és nekik is biztonságos – jó messziről vagy közelről de interdimenzionálisan :) Ha szkeptikus vagy, negatív hozzáállású, félsz, akkor valószínűleg nem lesz kapcsolódás. Szeretetre nyitottak. Szkeptikusnak csak mérsékelten kell lenni, és érdemes befogadni az újat, higyjél a tapasztaltaknak: igenis lehet, hogy sikerült! Lehet, hogy benézted és repülő vagy más volt, de ha pl. élénk narancssárga színe van és nem villog hanem pulzál és eltűnik miközben csillagok vannak körülötte tehát nem felhő miatt tűnik el, akkor az bizony se nem repülő, se nem üstökös, az AZ volt és hurrá! :)


1 megjegyzés: