2014. július 15., kedd

Laura Magdalene Eisenhower: Közzététel - 7. rész

 
A 22. UFO-kkal és a hozzájuk kapcsolódó jelenségekkel foglalkozó szimpóziumon elhangzottak (A Polgári Közzétételi Meghallgatások olasz megfelelője). - San Marino Köztársaság -  2014 március 30.
 
 
Laura Magdalene Eisenhower: Közzététel - 7. rész


A 22. UFO-kkal és a hozzájuk kapcsolódó jelenségekkel foglalkozó szimpóziumon elhangzottak (A Polgári Közzétételi Meghallgatások olasz megfelelője). - San Marino Köztársaság -  2014 március 30.

Pozitív beavatkozás

Alex Collier kontakta állítja, hogy a Szíriusz A lényeinek beavatkozása a Szíriusz B-ből származók hibái miatt történt, a technológiák átadása és egyéb támogatások formájában az emberiség számára:

Azt mondja - "Úgy tudom, hogy a Szíriusz A rendszerből származók próbálnak hasznosak lenni és segítséget nyújtani, mert felelősséget éreznek azokkal kapcsolatban, akik a Szíriusz B rendszert gyarmatosították, akik eredetileg a Szíriusz A-ból származnak.

A fő tevékenység, amely a Szíriusz A-ból származó földönkívüliekhez köthető, hogy segítenek felépíteni egy megfelelő ökológiai rendszert az ember földi evolúciójához, a bolygó 'biomágneses energiahálózatának' megváltoztatásával.

Ők a mi rácsunk eredeti építői, az architektúráé, melyen bolygónk alapszik. Tehát ezért hasznosak a szakrális geometria és világunk fizikai törvényeinek ismeretében. Segíthetnek nekünk egy új háló és egy új rendszer megépítésében, mely következő kihívásainkhoz szükséges. Szóval azt mondhatnánk, hogy a Szíriusziak kiváló szövetségesek az előttünk álló stratégiai tervező munkában."

Toborzás

2006-ban megpróbáltak beszervezni egy rejtett műveletbe, a Mars gyarmatosítás Alternatíva 3. forgatókönyvvel összefüggésben. Kiszálltam belőle, de egyáltalán nem volt könnyű. Mindenesetre rájöttem, hogy voltak más projektek, melyek ennek a programnak a különböző aspektusait képviselték. Barátom és kollégám Andrew Basiago és én sok dologban működtünk együtt, és össze tudtuk kötni a pontokat Alfred Lambremont Webre nagyszerű munkájának segítségével. Ez nem egy sci-fi.

Volt egy titkos Marsra teleportáló, CIA ugrószoba nevű program az 1980-as években, melyben Andrew D. Basiago és számos más informátor is részt vett. A programban használt teleportáló technológia lehet az, melyet az Egyesült Államok kormányának adott át a Szürke földönkívüliek egy bizonyos faja. Oroszországnak és az Egyesült Királyságnak is volt teleportáló programja a Marsra abban az időben. Vannak olyan jelentések, hogy a jelenlegi Mars bázisok 500 ezer telepest is számlálhatnak.

A Mars teleportációs projekt i.e. 9500 óta először képviseli a Föld és a Mars társadalmainak újraegyesülését. Andy, Alfred és én egy Mars Védelmi Egyezményt dolgoztunk ki, hogy újra létrehozzuk a Mars és a Föld közötti nyílt kapcsolatokat, és hogy megakadályozzuk a Mars Föld általi gyarmatosítását.

"Ez egy pozitív dolog az emberiség számára, hogy túlélő kolóniákat telepít más bolygókon. A Földet már sok kataklizma sújtotta a múltban, úgyhogy nekünk kell megvédenünk az emberi genomot azáltal, hogy emberi telepeket hozunk létre más égitesteken. Mégis, amikor titoktartás övezi ezeket a projekteket, arra csábítva a kormányt, hogy elrabolja az egyének szabad akaratát, és kizárja az emberiséget a téma megvitatásából, mely az egész emberiség jövőjét érinti, és egy bolygó sorsát eltéríti, egy bolygón kívüli programot szolgálva, a szabad emberek lelkiismerete megköveteli, hogy ezeket a projekteket nyilvános ellenőrzés kísérje, és ne csak a katonai-ipari komplexum sötét folyosóin tudhassanak róluk."

Andrew D. Basiago és Laura Magdalene Eisenhower, 2010

Jó hírek

A földönkívüliek köztünk vannak. Valiant Thor és más lények a Vénusz bolygóról egy másik dimenziós síkról (egészen más világ ahhoz képest, amit sajátunkként ismerünk) az 1960-as években jöttek, míg Eisenhower elnök hivatalban volt, ő és Nixon alelnök helyezték őket VIP státuszba a Pentagonban 3 évre, hogy megvitassák a javaslatát, de küldetését visszautasította a vezérkari főnök. Ők továbbra is anyahajókkal állomásoznak világunk körül. Segíteni akartak nekünk a spirituális fejlődésünkben és az előttünk álló kihívásokban, de az árnyékormány ezt nem akarta. Egy film jelenik meg hamarosan, és a Frank Strangers által írt könyvek sokat elárulnak ezekről a lényekről, és a kormánynál tett látogatásukról.

George Adamskit is ismerjük, aki elmondta, hogy találkozott Vénusziakkal a Földön, és járt XXIII. János pápánál Rómában, és az Északi típusú földönkívüliek üzenetét adta át neki, mielőtt meghalt volna. A pápa titkára Monsignor Capovilla a közelmúltban ismerte el, hogy ugyanez a pápa találkozott egy idegen pilótával a Vatikáni kertben.

Ugyanitt XII. Piusz pápának (akinek MacIntyre bíboros beszélt az 1954-es Muroc bázison Esienhower elnökkel történt eseményről) volt egy furcsa "Nap" megfigyelése, amely táncolt az égen, és amikor Ferenc pápát 2013-ban megválasztották, egy UFO-t láttak és vettek filmre a Vatikán fölött.

Az a vélekedés, hogy az Északiak megjelenése ugyanolyan, mint a bibliai angyaloké, bizonyára nem véletlen. Énok könyvéből a legtöbb faj megfigyelő, egyesek elbuktak, és néhányan még mindig az Igaz Forrást szolgálják. Ez egy ősi háború, mely több millió évre nyúlik vissza.

Tehát úgy tűnik, hogy van egyfajta általános segítség pozitív csoportoktól, mint a Plejádiak, az Arktúrusziak, az Andromédaiak, a Tau Cetik, az Alfa Centaurik, a Procyoniak, az Oltalmazó Szövetségesek, és a Teloson élő magasabb dimenziós lények, akik a Föld Agartha-i földalatti hálózatában és a Vénuszon élnek, hogy csak néhányukat említsük.

Ezen fajok legtöbbjének ajánlása a mi nagy ébredésünkről és lelki fejlődésünkről szól, ami segítséget is magában foglal azok számára, akik szeretnének kitörni a rosszindulatú lények befolyása alól. Csak egy egyszerű döntés, hogy nem működünk együtt a rossz szándékú csoportokkal, megváltoztatna mindent. Ez sokkal jobb, mint menekülni, és az emberiség többségét kiszolgáltatva hagyni, és engedelmeskedni egy teljes hatalomátvételnek, lehetővé téve, hogy folytatódjon egy csendes invázió. Én úgy döntöttem, hogy itt maradok, hogy segítsem az előrelépést, mert hiszek magunkban, hogy képesek vagyunk bármit elérni.

Alternatíva 4: Egy pozitív emberi jövő

Sokkal több jóindulatú földönkívüli faj van, mint rosszindulatú, de fontos, hogy megértsük a teljes képet, hogy ki tudjuk mondani a különbséget, és megvédjük emberi jogainkat, és elérjük legmagasabb potenciálunkat. A legvadabb képzeletünket is felülmúló képességekkel rendelkezünk. Itt az ideje, hogy felismerjük a jóindulatú erőket, és a multidimenziós kozmosz végtelenségét, és hogy többdimenziós lények vagyunk.

Az is fontos, hogy felismerjük mások hozzájárulását, akik gyógyító megoldásokkal, biztonságos technológiákkal és tényszerű igazsággal rendelkeznek arról, hogy mi történik, akiket nem támogatnak eléggé, és akiket nagyrészt figyelmen kívül hagynak.

Egyénileg megtisztítva magunkat a programozásoktól, manipulációktól és irányítástól visszafordíthatjuk azt a kárt, amit okoztak. Én ezt Alternatíva 4-nek neveztem el, mivel az Alternatíva 1, 2, 3 a titokban tartott dolgokkal köt össze bennünket, katasztrófa eseményekkel, melyeket könnyen kiválthatnak és szimulálhatnak az időjárás módosításával és sötét technológiákkal, mint a HAARP, amelyek képes létrehozni szuperviharokat és katasztrófákat.

Az Alternatíva 4. az organikus idővonal és az isteni születési jogok összekapcsolásáról szól, a hihetetlen emberi potenciálunkról, mint egy egységes erő, amely a végtelen kozmosz magasabb dimenziós lényeivel dolgozik együtt. Ehhez meg kell küzdenünk azon szándékkal, melynek az a célja, hogy mindannyiunkon uralkodjon, és megosszon bennünket. A 2012-2017-es ablak periódus, az úgynevezett Csillag Aktiválási Ciklus egy komoly lehetőség ennek eléréséhez.

Ike szavaival zárva:

"Azért imádkozunk, hogy  mindenféle vallású, fajú és nemzetiségű embernek teljesüljenek a szükségletei; hogy azok számára, akiktől megtagadták a lehetőséget teljes mértékben élvezhessék azt; hogy mindazoknak, akik szabdságra vágynak megtapasztalhassák a lelki áldásait; hogy azok, akik rendelkeznek a szabadsággal meg fogják érteni, hogy ez egy súlyos felelősség; hogy mindazok, akik érzéketlenek mások szükségleteire jószívűséget fognak tanulni; hogy a szegénység, a betegség és a tudatlanság megpróbáltatásai el fognak tűnni a Földről, és hogy a jóságos időkben minden nép békében fog együtt élni, melyet a kölcsönös tisztelet és szeretet ereje garantál."

Utolsó gondolataim

A Föld egy élő organizmus, és mi a részei vagyunk az Ő gyógyulásának, és galaktikus családunk magasabban fejlett fajainak segítségével, és önmagunk, valamint az alacsonyabb erők csapdáinak mélyebb megértésével képesek leszünk békével, egyértelműen és tisztánlátással irányítani a jövőnket. Növelnünk kell a szeretet rezgését a bolygón, és vissza kell szereznünk az erőnket.

Meg kell engednünk Gaianak, hogy egyensúlyba kerüljön, ezen irányító technológiák használatának leállításával, és lehetővé kell tenni a Lélek számára, hogy maga döntse el minden ember sorsát, mivel csak a természet dönthet, nem pedig a kormányok. Mint fajnak, ez a mi legnagyobb próbatételünk. A legnagyobb veszély rájuk nézve az egységünk, a szabad gondolkodásunk és a magasabb énünkkel való kapcsolatunk; kezdjük el magunkhoz ölelni a szabad akaratunkat, hogy visszaállítsuk ezt a Földet paradicsomi állapotába, és hogy helyreállítsuk szívünket mások, az Igazság és minden más szolgálatában.
Kapcsolódó cikk:

Állítása szerint a Marson harcolt egy amerikai katona
http://rejtelyekszigete.com/ufo-k-es-foldonkivuliek/allitasa-szerint-marson-harcolt-egy-amerikai-katona/

Laura Magdalene Eisenhower: Közzététel - 1. rész
Laura Magdalene Eisenhower: Közzététel - 2. rész
Laura Magdalene Eisenhower: Közzététel - 3. rész
Laura Magdalene Eisenhower: Közzététel - 4. rész
Laura Magdalene Eisenhower: Közzététel - 5. rész
Laura Magdalene Eisenhower: Közzététel - 6. rész
Laura Magdalene Eisenhower: Közzététel - 7. rész

http://www.cosmicgaiasophia.com/

Forrás: http://ujvilagtudat.blogspot.hu/2014/07/laura-magdalene-eisenhower-kozzetetel-7.html#.U7R8uEDc2jc




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése