2012. augusztus 24., péntek

Felsőbbrendű szeretet kifejlesztése - Asthar üzenet

 Plejád Intelligencia

Asthar üzenete 2012-08-03


Üdvözöllek Benneteket!

Szeretném tudatni Veletek az örömhírt, mely szerint lehetőségeket nyílik egy magas minőségű szeretet fényt magatokhoz venni.

Augusztus 12-én 10 órakor kezdődik meg a kristályrács kiépítése. 12 órától tudtok rácsatlakozni az elkövetkező 10 napban. Sok fényküldött érkezik bolygótok köré. A szeretet magas minőségű energetikai hálójára csatlakozhattok ezen idő alatt.

A szeretet olyan magas minőségű rezgéstartomány mely a felsőbb dimenziókba való belépés kulcsa. A szeretet erejével tudjátok életeteket és bolygótok életét jobbá tenni. Ez a fajta minőség hiányzik életetekből. Nem, itt most nem a kisstílű szeretet megnyilvánulásotokról beszélek. Amire én utalok a mások elfogadása, a nyitottság a másságra, a félelemnélküliség. Ti egy-egy személy felé fordultok szeretetetekkel és meg vagytok elégedve magatokkal. Döntő többségben még önmagatokat sem tudjátok elfogadni.

A valódi szeretet az a fény, mely felragyog, mikor meghallgattok másokat, figyelmet szenteltek a gyengébbeknek. Ne leigázni akard a gyengébbet az erősebb jogán, hanem emeld fel tudásod szerint a magad szintjére. Ne a felsőbbrendűségedet fitogtasd, légy egyenrangú partner. A szeretet nélküli hatalom az ego játéka. Sosem lesz valóságos. Álszentség és félelem köt béklyóba benneteket.  Szűklátókörűek és félelemmel telítettek vagytok. A magasztos tudat közelében sem vagytok. Fordítsatok figyelmet lényetek legbensőbb igényeire. Ha őszinte akarsz lenni magaddal, akkor rájössz, hogy csak a boldogság és szeretet, ami motivál. Ezekből az érzésekből fejlesztettétek tökélyre a harácsolást, kapzsiságot, alakítottátok ki félelmeiteket, szeretet helyett aggódást, és féltékenységet.

Ideje lenne felismernetek, hogy amíg látjátok a pozitív pólust, a negatív pólust erősítitek. Hogyan léphetnétek előre és feljebb ezzel a valóságotokkal?

Fejlesszétek ki magatokban a felsőbbrendű szeretet érzését. Sajátítsátok el az alapokat: a Hitet. A Hitet önmagatokban és Istenben, vagy ha úgy tetszik, az Univerzumban. Míg nem fogjátok fel, hogy a félelem illúzióját ti teszitek valóságossá, addig ebben a pocsolyában fogtok dagonyázni és fennen hirdetitek felsőbbrendűségeteket, és tökéletességeteket. Nem akarlak elkeseríteni, de nagyon távol vagytok a tökéletestől.

Ez most egy kitűnő alkalom, hogy betekintést nyerjetek a tökéletesbe, harmóniába, isteni szeretetbe. Csatlakozzatok ebbe a felsőbbrendű tudatba, ebbe a magas szintű intelligenciába, szélesítsétek látókörötöket, töltsétek fel fénnyel szíveteket, lelketeket. Vegyétek magatokhoz ezeket az energiákat. Pillantsátok meg tudatotokat, lépjetek be a fénybe.

Szeretettel várunk benneteket.


Ashtar 2012-08-03.

Kyra
 
*

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése