2012. augusztus 24., péntek

Ne hagyjátok veszni a lángot - Alcyone



Plejád Intelligencia

 


















 2012. augusztus 3., péntek

ALCYONE 
An-Ra, Ptah csoport


A szeretet, a feltétel nélküli szeretet az alapja minden létezőnek. A szeretet, melyet önmagad, a társad, a barátaid, és egészében, mit embertársaid iránt táplálsz. Mikor eljutsz a fejlődés azon szakaszához, hogy átlátsz a reális, illetve a reálisnak hitt valóságon. Amikor kész vagy meglátni valakiben azt, ami Ő, ami a felszín mögött lakozik, az örök lényét, az igazi önvalót. Hited erejével képes leszel meglátni azt, amit most még nem lehet, mert függöny takar előled, de ez nem lesz mindig így. Ahogy fejlesztitek tudatotokat, úgy fejlődik minden körülöttetek. Egy csodás világ vesz körbe benneteket, csak legyen szívetek és szemetek meglátni azt.

Gyermekeim, azért jöttünk most el hozzátok, hogy átadjunk tudásunk, s felnyissuk a szemeteket a látható és láthatatlan világ ezernyi csodájára. Segítünk feléleszteni bennetek a képességet, hogy feltisztult tudattal nézzetek a jövőbe. Egy olyan jövő előtt álltok, melyben a hitetlenek hite alapjaiban dől össze. Eltöröljük a kételkedést, elhintjük szívetekben a szeretet apró lángparazsait, és ahogy szépen, lassan – kinek – kinek felkészültségét alapul véve – lángra lobban, már tudni fogjátok merre haladjatok utatokon. Kérjetek bennünket, és mi segítségetekre leszünk, és felnyitjuk szívetek szemét a mi világunkra. A Fény küldöttei vagytok, nektek kell elhinteni az igaz út magvait. Szívetekben mérhetetlen szeretet lángja gyúl, és ez a láng vezet majd az úton benneteket. Hitetekkel érintsétek meg az emberek lelkét, és a Ti hitetek felébreszti a szunnyadó emlékeket testvéreitekben. 
 
Kérünk benneteket ne hagyjátok veszni a lángot, mely lángra készül lobbanni bennetek. Ez a jövőtök és utatok kulcsa.

Szeretettel küldjük ezt az üzenetet minden Fényszülött testvérünknek.

An-Ra, Ptah csoport
2010.10.06. Kyra

*
Forrás:


Alcyone:
A Földtől 370 fényévnyire elhelyezkedő csillaghalmaz legfényesebb csillaga. Átmérője Napunkénak tízszerese, felszíni hőmérséklete 13000 K°, 2400-szer több fényt bocsát a ki környezetébe, mint a központi csillagunk. http://www.ptes.hu/gallery/m45/m45.html




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése