2012. augusztus 27., hétfő

Metatron / 1 - Teleportáció



Metatron

Tér/Idő, Időutazások, Teleportáció és Happyend

Tyberonn közvetítése /2012. július 27.


1. rész Teleportáció 

Üdvözöllek Mester!

Metatron vagyok, a Fény Ura és a feltétel nélküli szeretet nevében üdvözöllek benneteket!
Álljatok meg egy pillanatra és szánjatok egy kis időt, hogy érezhessétek az energiát, csukjátok be a szemeteket és érezzétek, amint egy energia-selyemgubó körbeölel benneteket,…  a kíséret  gyülekezik.
Sok témáról beszélünk majd, középpontban az idő, az időutazás, a dualitás lényege és a teleportálás áll. 
Minannyian Isteni minőséggel rendelkeztek. Az Isteni intelligencia képvislőjeként és fénylényként, … kérünk benneteket gyarapítástok tudásotokat, azzal, amit most megosztunk veletek.

A tér és az idő egy örök rejtélyt jelent az emberek számára, még a 2012-es évben is.  Az emberiség jelenleg az idő- és űrutazásokat fizikai törvények miatt kérdőjelezi meg. Soha nem fogtok a távoli űrbe” vagy a „hipertérbe foszilis üzemanyagokkal működő rakétákkal vagy más üzemanyaggal elérni, sem időutazásokat haladásra tervezett járművekkel.  Mi azt mondjuk, ez egy frekvenciákon [rezgéshullámokon] alapuló koncepció és nem a fizikai agy találmánya.

Az időutazások és a teleportáció, valóságos fizikai és metafizikai tervezetek. Ismertek jógikat és sámán mestereket, akik ezeket a folyamatokat képesek kivitelezni, de ehhez szükséges az egyén érettsége, felkészültsége. Ez rendkívül fontos tényező, amit meg kell értenetek.

Földetek korább civilizációi, akiket valóban jószándékú földönkívülieknenk lehet nevezni, képesek voltak teleportálni a a részecskék antianyaggá alakításának folyamatával, amit egyfajta „rezgés-antianyagátalakításnak” nevezhetünk

Az ilyen típusú teleportációt az Atlantisziak használták a Szíriusz-Plejádi-Arktúriai csoport technológiájának segítségével. Speciális Phi-kristályokat használtak, hogy az anyag koherens [összefüggő], látszólag fizikai rezgéshullám-összegződését átváltoztassák, antianyag-rezgéshullámú-kvantumhullám-állapotúvá. A szállítás/utazás egy vezérlő lézerfény segítségével történt, ami egy kiszámított, pontos energetikai jelölés cél-vektorát követte.

Saját kutatásaitok a fullerénekkel, a szén allotróp [kristályszerkezeti] módosulatával a C60 fullerénnel [szénkristály] kapcsolatban, amit „Bucky Balls-nak” [karbon-labdák] neveznek, kimutatták, hogy a fullerenének molekulárisan rövidített nano-anyagrészecskékből álló ikozaédere, bizonyos körülmények között kvantumhullámokban újra létrehozhatóak. Tudósaitok már évtizedek óta megállapították, hogy az elektronok megjelennek és az atomi körpályákon eltűnnek.

Az emberiség 8 évtizede kezdett el ismételten kísérletezni a teleportálással és az időutazással, bár hamis okokból. A téma H.G. Wells és Tesla idejében újra lángra lobbant. A hírhedt Philadelphia-Kísérlet valóban háborús-technológiák kifejlesztésére indult. Eredménye fellebbentette a fátlyat lélegzetelállító dolgokról, mint a mágneses mezők, gravitációs mezők, teleportálás és tér-idő jelenségek tulajdonságairól, amit sajnos elhallgatták, és hamis, katasztrofális módon használták fel. A Montauk-Projektben ezeket a kutatásokat folytatták tovább.

De nem az a szándékunk, hogy „titkos opreációkról” vagy „összeseküvésekről” számoljunk be, de meg kell említenünk, hogy hideg háborúidején, amit Montauk-ban kiterveltek, nem engedélyezték. Azt is hozzáfűznénk, hogy Szíriusz-Plejád-Szövetség jószándékú érdekcsoportjai mindig rendelkeztek teleportációs állomásokkal a Föld felszíne alatt, és ez egy olyan technológia, amit csak jószándékú célokra lehet használni.
A Föld, a szabad akarat védett szintje és az emberiség növekedését [fejlődését] biztosító állomás. A kozmoszban léteznek más bolygók és más életformák, amik a dualitásban sokkal fejlettebb szintet értek el. A jószándékú Ashtar-csoport egy védőpajzsot alkot a Földetek és a ti fölemelkedésetek idejére…, és sokan többdimenziós mivoltotokban ennek a védelemnek a részei [tagjai]vagytok. Ti vagytok a Szíriusziak, a Plejádiak és az Arktúriaiak.

Szeretnénk ehhez hozzátenni, hogy kormányaitok és tudósaitok nagyon is tudatában vannak a föld alatt található Szíriusz-Plejádi bázisoknak, ideértve a hírhedt Nevada területet. Miközben ez számotokra meglepő lehet, de az imént említett bázisok, a Szíriuszi-Plejádi –Szövetséghez tartoznak és az emberiség javát szolgálják, és semmilyen technológia nem kerül onnan ki, ami háborús célokat szolgálna.   

A Föld felemelkedése okán, rengeteg intézkedést foganatosítottak, sokkal többet, mint gondolnátok.  A felemelkedés 12-12-12-n indul, és a felelmelkedés 15 generációt ölel fel. Biztosíthatunk benneteket, hogy a jövőből küldöttek jöttek és különböző korok hologrammjai erősítették meg mindezt. Egyesek sokkolóan hathatnának rátok. De elmondjuk, hogy a spanyol armada veresége (inkvizícióval egyetemben) és a náci Németország veresége két ilyen eset volt, amik a „vissza a  jövőből”-követeket befolyásolták. (Mindkét csoport magenergiája, a Belial fivérektől, az Atlantiszi árjától) Ha nem befolyásolták volna mindkét történést, az egész bolygó egy teljesen másik útra lépett volna. 

Közületek valóban néhányan ezeknél a követeknél vannak. Sokan a metafizikai csoport tagjai. Egyes tudósok (ide sorolható Nicola Tesla és Albert Einstein) , mások művészek vagy szerzők, mint Stanley Clarke. Ti, mint ahogyan ők is, magatokra vettétek a dualitás filterét és ennek nem voltatok tudatában.
Science-Fiction forgatókönyvíróitok, különösen a  „Kapcsolat“ és „Star-Trek“ filmek jó helyen „tapogatóztak” a teleportációval kapcsolatban.  De emlékezzetek, hogy egy megtervzett időutazás és a teleportálás nem ugyanaz. Ha abból indultok ki, hogy a Földön jelenleg lineáris időre vagytok rögzítve és csak térben tudtok mozogni, akkor, ennek az ellentettjében egy bizonyos Torus-Flip-Effektusban a párhuzamos világban tartózkodva, ahol a tér van rögzítve, képesek lennétek az időben mozogni.  

Csatornázó: Tyberron © Copyright
Magyar nyelvű fordítás: Scarlett
http://www.torindiegalaxien.de/h-metatron12/27raum-zeit.html

*


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése