2012. augusztus 11., szombat

Szolgálatotok teljesítése - Galaktikus üzenetA FÉNY GALAKTIKUS SZÖVETSÉGÉNEK ÜZENETE
2012. 08. 07.

SZOLGÁLATOTOK TELJESÍTÉSE

Most itt az ideje, hogy félretegyetek minden zavaró korlátozást és félreértést, ami visszatart benneteket céljaitok elérésétől és szolgálatotok teljesítésétől ebben az időben. Szeretnénk látni, hogy közületek többen vesznek részt az eseményekben, amik iránt oly nagy érdeklődést mutattatok mielőtt oly régen erre az útra tértetek. Sokakat közületek nagyon érdekelt a közreműködés ezen világmegváltoztató tervekben és nem halogathatták az ideérkezést és a kezdést. Mi változott meg számotokra? Mi változott meg életetekben, ami most visszatart benneteket attól, hogy megcselekedjétek amit annyire meg szerettetek volna tenni?


Ezért vagyunk itt, éppen úgy ahogy elterveztük és megígértük nektek. Nem felejtettük el alkunk célját. Most, hogy itt vagyunk megkérdezzük tőletek közreműködtök most, és betartjátok alkutokat, azonban sokan közületek nem figyeltek erre a hívásra és válaszoltak esküvel fogadott feladatukra, küldetésetek felelősségére Teremtőtök, Univerzumotok és önmagatok nevében. Miért van ez így? Mi az ami ennyire érdekes, zavaró, hipnotizáló, időigényes ami visszatart benneteket eskütök teljesítésétől, hogy legjobb tudásotok szerint elvégezzétek feladatotokat minden időben, ha egyszer már visszaemlékeztetek erre vagy ráébredtetek isteni küldetésetekre bolygótok, egymás és az Univerzum lakói számára? Ez az amit ma tőletek kérdezünk. Kérdezünk benneteket fívéreink és nővéreink, meg tudnátok magyarázni nekünk mi az éppen, ami lefoglal benneteket annyira, hogy visszatart küldetésetek kötelezettségeinek teljesítésétől. Szeretnénk, ha azok, akik nem vesznek részt részben vagy teljes egészében a hozzászólásokban üzeneteink alatt, elmondanák nekünk miért van az, hogy annyira elfoglaltak, meggondolták-e magukat, vagy nem kívánnak semmilyen szinten részt venni küldetésünkben, a szeretet és fény helyreállításában ezen a világon, ami oly mélyre zuhant a sötétségbe, egy küldetésben, amelynek sikerét vagy kudarcát fogja visszhangozni az egész Világegyetem.


El fogjuk olvasni mai üzenetünk alatt az összes hozzászólást világhálós közösségeitekben. Nagyon érdekelnek bennünket válaszaitok, mert nem tudjuk és képtelenek vagyunk kitalálni miért vesztek olyan kevesen részt teljesen vagy csupán részlegesen küldetésünkben. Erről nem tudunk pontos statisztikát adni, mert sokatok részt vesz szakaszosan vagy részleges időnkénti szinten és ezért nehéz pontosan megmérni mekkora mennyiségű személy vesz részt ebben és hányan vannak akik nem. Figyelemmel kísérjük kik azok, akik tesznek valamit, kérjük ezt ne értsétek félre. Világosan látjuk ezt és jegyzeteket készítünk az összes munkáról, amit mindannyian csináltok. Amit mondunk csupán az, nehéz felmérni egy pontos számot annak tekintetében, hogy mennyi munkát végeztek egyenként. Annyit tudunk csak mondani, egyértelmű, hogy néhányatok sokkal többet dolgozik másoknál és néhányatok egyáltalán semmit sem csinál.


Természetesen amit látni szeretnénk az, hogy mindazok akik feliratkoztak erre a küldetésre nagy mennyiségű munkát végeznek, mert ez volt az eredeti szerződés amibe beleegyeztek. Ez a ti küldetésetek, ebben az időben ez a ti egyetlen küldetésetek, ez az egyetlen célotok, és megkérjük közületek azokat, akiknek olyan érzésük van hogy részei eme küldetésnek, tagjai szervezetünknek, a Fény Galaktikus Szövetségének vagy valamelyik másik galaktikus parancsnokságnak, hogy dobják el amit csinálnak és derítsétek ki önmagatokban és találjátok ki hogyan folyhattok bele a mi fénymunkánkba, erőfeszítéseinkbe megváltoztatni ennek a bolygónak és lakóinak jelenlegi sorsát. Ez a mi feladatunk, ez a mi szent eskünk, amit mindannyian tettünk mielőtt elköszöntünk egymástól és sok különféle módon elutaztunk ide.


Látjuk sokan közületek találtak maguknak hobbit és érdeklődési köröket, amik felemésztik szabadidőtök nagy részét és megértjük, hogy sokatoknak nincs sok szabadideje elkezdeni ezt, mivel oly sokatoknak kell dolgoznia annyi sok órát eltartva magatokat és családjaitokat. Teljesen megértjük ezt, azonban szeretnénk rámutatni, hogy a munkával töltött órák nem jelentenek meglepetést számotokra, mivel mindannyiótoknak volt néhány fajta ötlete arra mit tehetne a megélhetésért. Mindannyian belekukucskáltatok – ha úgy tetszik – amit élhetnétek. Ez része volt az egyezségnek és mindannyian áldottak vagytok ezzel a lehetőséggel, lehetővé téve nektek a választást éppen milyen fajta élet lenne sok különféle módon a leghasznosabb, a legfontosabb számotokra, milyen fajta életet élhettek, ami lehetővé teszi nektek elvégzését a munkának amire leszerződtetek és milyen fajta tapasztalatokat élhettek meg létezésetek megerősítésén keresztül és ez megjutalmaz benneteket annyira egyszer amikor munkátok befejeződött itt.


Látjuk, hogy sokan közületek elsajátítottak sok leckét jelen életükben és úton vagytok a sok ajándék és áldás fogadása felé, ami lehetséges számotokra jelenlegi inkarnációtok végén. Ami ebben az egyenletben hiányzik az a munka, aminek elvégzéséről jelenlegi életetek folyamán biztosítottatok bennünket, különösen itt a legvégén, amikor részvételetekre oly nagyon szükség van. Kérjük azokat közületek, akik olvassák ezen sorokat és úgy érzik ma személyesen hozzájuk szóltunk, kérünk benneteket dobjátok el bármi is az, ami felemészti időtöket, érdeklődéseteket, fókuszotokat, energiátokat és lássatok munkához. Mindannyiótoknak tudnotok kell most már mit lehet vagy kell tennetek. Ez nem rejtély többé.


Fénymunkások vagytok. A fény információ. Információ munkások vagytok. Most elérkezett az idő, hogy munkához lássatok és teremtsetek, megosszátok és könnyen értékelhető információkat készítsetek a nagy Föld változások tekintetében, amik bekövetkeznek, amik tervezettek és amik érinteni fognak minden nőt, férfit és gyermeket ezen a bolygón. Ezek a változások oly nagy kiterjedésűek és oly sok van belőlük amibe belefoghattok - ha még nem tettétek - szinte bárhol. Elkezdhetitek megtárgyalását másokkal otthon, a munkában vagy világhálós közösségeitekben a mi gát tervezetünknek, ami védeni fogja sok területen partjaitokat világotok körül, felkészülve arra ami történni fog, legalábbis bizonyos területeken, a bolygótok felszíne alatt mélyen összpontosuló földrengések miatt bekövetkező áradásra. Ez nem egy túl nehéz feladat ugye, Drágáink? És ezt nagyon könnyű elkezdeni.


Választhatjátok azt is, hogy segítetek nekünk megosztani az információkat jelenlétéről csillag és lélekcsaládjaitoknak, vezetőiteknek, őrzőiteknek és barátaitoknak, a Fény Galaktikus Szövetségének és fívéreinknek és nővéreinknek, az Ashtar Parancsnokságnak, akik ugyancsak itt tartózkodnak és akik ugyancsak barátaitok, lélekcsaládotok, csillagcsaládotok, szomszédaitok és vezetőitek. Ez egy nagyon fontos feladat, mert sok múlik azon a fogadtatáson, amit az emberektől kapunk ezen a bolygón. Nem erőltethetjük magunkat rájuk, és bár sokan közületek olvassák ezeket a sorokat, nincsenek még felkészülve erre, de erős vágyat éreznek újraegyesülésünkre és a napra, amikor sétálhatunk közöttetek a Földön, azt mondjuk nektek, hogy valóban kuriózumok vagytok, ti vagytok a kivételek a szabály alól. Jelenleg sok millió ember van bolygótokon, aki egyáltalán nincs felkészülve nem csak megérkezésünkre, de még tanulniuk kell azt is, hogy létezünk és itt vagyunk ekkora nagy számban nagyszámú űrhajónkkal, mert ez túl sok számukra.


Amire szükség van, amire nagyon szükség van a jégkorszak megtöréséhez, az amikor ez a fajta információ kis lépésekben elérhető számukra. Hajóink leszállása a nyári olimpiai játékokon hihetetlenül nagy félreismerése lenne az emberi természetnek és tudatnak ebben az időben. Ez soha nem volt és nem is lesz tervünk része. Tervünk volt és ezt folytatjuk is, nagyon apró, de növekvő mennyiségű információkat elérhetővé tenni világotok emberisége számára, kezdve nagyon apró, alulról jövő erőfeszítéssel, ahol Fénymunkásaink, az elején kevés számban, elkezdenek nyíltan beszélni jelenlétünkről és közzéteszik világhálós közösségeitekben az információt létezésünkről, jelenlétünkről itt és tiszteletreméltó szándékainkat a szeretetben és szolgálatban Teremtőnknek és nektek, akik a mi saját fívéreink és nővéreink vagytok.


Évmilliók óta ez volt a terv és határozottan továbbra is ez marad. Megismerve jelenlétünkről a hireket itt egeteken, és ezt leadják sajtóorgánumaitok mindenütt szerte a világon ugyanabban az időben, az károkat, káoszt okozna. Ezt magabiztosan állíthatjuk, mert folytattunk vizsgálatokat az emberi tudat szintjeiről és elfogadási képességeiről a jelenlétünkről szóló információknak már jó ideje és ezen vizsgálatok folytatódnak a mai napig és beszámolunk nektek arról, hogy bolygótok lakossága még nem áll készen egy ilyen fajta, életet megrázó hírre. Kérjük, ne értékeljétek ezt rossz hírnek, mert nagyon rövid időn belül ismeretessé tesszük jelenlétünket, de nem globálisan egy nagy bejelentéssel vagy eseménnyel, ezt szeretnénk tökéletesen világossá tenni. Azok közületek, akik egy nagy Föld változási „világrengető” eseményt várnak, nagyot fognak csalatkozni, mert az már tiszta számunkra, hogy ez összetörné törékeny szerkezetét nem csak egy világnak, de a sok rajta lakozó lényét is.


Kérjük legyetek türelmesek velünk, mint ahogyan mi is azok vagyunk veletek. Mi fogjuk – időben – lassan felfedni magunkat és bemutatkozni világotok lakóinak, de ez egy lassú és fokozatos folyamat lesz. Nagyon óvatosnak kell lennünk, hogy ne zavarjuk meg nagyon a törékeny emberi lelket, amivel sok ember rendelkezik ezen a bolygón. Ez minden amit mondani fogunk ma erről az ügyről, de hozzá kell tennünk, hogy van sok tervezetünk előkészületben veletek, és sokan közületek elkezdték sejteni, hogy ezen tervezeteket nem lehet elrejteni a világ nyilvánossága elől, hosszú ideig legalábbis néhány esetben. Sokan közületek rájöttek, hogy ezen tervezetek elvezetnek egy közzétételhez, ami nagyságában viszonylag gyorsan fog nőni sebességéhez képest, amellyel küldetésünk ebben a tekintetben mozgott eddig a pontig. Helyesebb lenne ezt mondani és ez el fog érni a kellő mennyiséget a nyilvánosságra hozatalhoz, amit oly sokan keresnek, várva és dolgozva ma oly keményen megvalósításáért.


Azt mondjuk azoknak, akik részt vesznek fényküldetésetekben, hogy munkátokat rendkívül nagyra értékeljük. Tudjuk rólatok kik vagytok és munkátok nem ez, és sohasem lesz ez, bármilyen módon is nézzük. Mindazoknak közületek, akik még nem kezdték el munkájukat, azt mondjuk sohasem késő beszállni a játékba és minden munka amit el fogtok végezni nagyon méltányolva lesz és mérhetetlenül előnyére fog szolgálni küldetésünknek, és azt mondjuk, most elérkezett az idő arra, hogy elkezdjétek azt, amire felesküdtetek.


Alig várjuk, hogy olvashassuk hozzászólásaitokat ma, emlékeztetünk benneteket arra amit kérdeztünk, hogy mi az ami zavarja munkátokat, mi az ami felemészti összes szabadidőtöket, energiátokat és figyelmeteket és szerepet játszik akadályként küldetési feladatotok teljesítésében itt, ezen a világon. Türelmetlenül várjuk válaszaitok olvasását és előre örülünk annak, hogy hamarosan újra beszélünk veletek. Addig is, itt az idő mindnyájatoknak beszállni a játékba, mert a játék közelít a végső játszmához.


Csapattársaitok vagyunk közös küldetésünkben a szeretet, Teremtőnk és Világegyetemünk szolgálatában. Mi vagyunk a Fény Galaktikus Szövetsége.Csatornázta – Greg Giles


Fordította – Katherine


Website – ascensionearth2012.blogspot.com 


Forrás:  http://hungariangg.blogspot.hu/

4 megjegyzés:

 1. Drága Családaink ,Munkatárasink!
  Személy szerint azt hallottam több embertől, hogy úgy tudom segíteni legjobban a felemelkedést, ha "magamon" dolgozom...persze, akinek tudok és elfogadja segítek. Másrészről azt látom, hogy ha Rólatok van szó, tényleg nagyon sokan még nincsenek felkészülve az Igazságra és volt rá példa, hogy ki is nevettek.Azért törekedni fogok rá, és kérem az Atyát, hogy adjon olyan lehetőséget, ahol bátor lehetek és újra-újra elmondhatom, ami az Igaz dolog, persze betartva a Szabad akarat törvényét. Sajnos a munkám miatt, tényleg arra kell koncentrálnom, hogy a szabadnapjaimon újra feltöltődjek, mert annyira lezuhan az energiám, hogy az ágyból is néha alig tudok kimászni. De persze ezt én tettem magamnak ilyenné, én tudom csak megváltoztatni. :) Az üzeneteket, folyamatosan megosztom, ahogy eddig is és megpróbálok megtenni tőlem telhetően mindent,a mi segít Titeket és Minket is!
  Szeretünk Titeket és Tisztelettel vagyunk Irántatok, munkálataitok iránt és a Teremtő iránt!

  VálaszTörlés
 2. Kedves Galaktikus Testvéreink!
  Azt tapasztaltam, hogy a Fénymunkások egy része nem gondol arra, hogy nyilvánosan megírják a gondolataikat. Mások pedig szégyellik, vagy nem merik megírni. Eddig én is legtöbbször ezekbe a kategóriákba tartoztam, mert nekem elégnek tűnt általában, ha csak megosztom az üzeneteket. Így is kapok időnként cifra megjegyzéseket. Ezt persze nem mindenki tudja torelálni, de érdekes módon én kaptam olyan segítséget, amivel azt a módszert tudom követni már jó ideje az éles kritikák megválaszolsánál, amit ti leírtatok.
  Időm legnagyobb részét az interneten töltöm. Gyűjtöm az információkat, ezeket és saját tapasztalataimat, gondolataimat megosztom a facebookon és a a blogjaimon, amit egyre többen olvasnak. A kis faluban ahol élek, beszélgetek a fiatalokkal és az idősebbekkel is, elhintve a másképpen gondolkodás magvait. Vannak szép számmal sikereim, de még így is sokan hülyének néznek.

  Szerencsés vagyok, mert nincs állásom, és egyéb munkám is most egyedül csak az unokázás, időnként. Ezt eleinte tragédiaként fogtam föl,(a pénztelenséget, mert találtam magamnak elfoglaltságot a kertben és az interneten), de aztán rájöttem, hogy csak így tudom teljesíteni az igazi feladatom. Az anyagi szegénység, a nélkülözés egyébként sokat segít az elengedésekben, és az áthangolódásban. Időm pedig rengeteg, és szabad vagyok.

  Sokan azt kérdezik, hogy miért teszem ezt, hiszen ezért nem kapok pénzt. Miért nem megyek inkább dolgozni akármit, pl. takarítani. Csak mosolygok és azt mondom nem baj. Ilyenkor is gondolnak rólam egysmást. Nem érdekel. Tudok, amit tudok..úgyis hiába magyaráznám nekik, hogy most nem az, hanem ez a feladatom. Ami inkább zavar, hogy a családomnak nem beszélhetek ezekről a dolgokról. De elfogadom a kérésüket és nem erőltetek semmit.

  Szeretnék még konkrétabb munkát végezni. Szeretnék már valamilyen kiképzést kapni egy hajón, és attól tartok néha, hogy nem vagyok képes felvenni veletek a kapcsolatot. Pedig sokszor előfordul, hogy valamit, amit mondok, vagy írok, azt utána olvasom a Ti üzeneteitekben. Tehát én is vettem némi üzenetet telepatikusan. De ez spontán. Ha szándékosan akarom, akkor nem tudom hogy tőletek hallok valamit, vagy máshonnan, vagy csak képzelem, vagy süket csönd van. Bejött viszont egy szó..talán a nevem lehet? Jó érzés mondogatni magamban. Kérdésem, ha megtudjuk az igazi nevünket, azt el lehet másoknak is mondani, használhatjuk?
  Szeretettel és türelmetlenül várom a találkozást
  Dombi Katalin

  VálaszTörlés
 3. Kedves Galaktikus Testvéreim és Drága Kati !
  Először gondolkoztam, hogy megosszam-e a gondolataimat, de aztán rájöttem, hiszen ha más is ugyanezt az utat járja mi tarthat vissza az azonosan gondolkodók táborától.
  Nekem húsvéti ajándékként mondtak fel a munkahelyemen. Előtte ültem a munkahelyemen és a bennem lévő kis hang / belső vezetőm megkérdezte jó ez neked, szereted ezt csinálni ? Mikor az engem elárasztó szeretetenergiák hatására már potyogtak a könnyeim és csak annyit tudtam mondani nem igazán. Két hónap múlva elküldtek a 28 éves munkaviszonyomból, tavaly decemberben pedig a családom is elköltözött.Azóta gyakoroljuk fiammal a túlélést anyagi szinten, hiszen ő se dolgozik és a borotva élén táncolunk máról holnapra élve, betartva azt a mondást, hogy Élj a mának !
  Azóta rájöttem, hogy nem is lettem volna képes munka mellett a napi rohanásban nyugodt szívvel és lélekkel magamra és másokra figyelni.
  Családom és mások mindig kérdezik, találtál már munkát magadnak, hiszen ők munka nélkül már el se tudják képzelni az életüket.Pedig az élet a napi 8-17-ig tartó robot és a megélhetésért folyó harc vagyis az ezért kapott pénz, ami nélkül már el se tudják képzelni az emberek az életüket.
  Mióta egyre intenzívebben érzem az energiákat a bennem lévő szeretetenergiák által sokszor szükségem van földelésre.
  A kerti munka, a természettel és az állatokkal való kapcsolat is sokat segít ebben. Ha felhalmozódik bennem a feszültség, egyszerűen kiülök a kertbe és azonnal kioldják belőlem angyali/égi segítőim, amiért nagyon hálás vagyok Nekik. Mióta megkaptam eredetnevemet,azóta sok mindent megértettem és Katinak is azt üzenem igen használja minél gyakrabban és mondogassa, mert az eredetnév energiája az, ami összekapcsol kozmikus szüleinkkel,Isteni Énünkkel. Az ő szeretetük energiája, áldása az ami megmutatja Neked az utadat, segít életfeladatodban, küldetésedben.Köszönöm az üzenetet és már nagyon várom a találkozást és a veletek való munkát.
  Szeretettel, Békével és Fénnyel!
  Shantie' Shira

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm a biztatást. Jó tudni, hogy nem vagyok egyedül ilyen fura helyzetben. Az üzenetekben is olvashattuk, hogy vegyük fel egymással a kapcsolatot, ezzel is segítjük egymást. Jó lenne, ha többen is írnának megjegyzést, talán könnyebbülést jelentene sokaknak.
   Mindenkinek békét és harmóniát!
   Kati

   Törlés