2013. május 12., vasárnap

5. dimenziós frekvenciák és Fényvárosok - Angyalok Tanácsa 04.22.

by kristalyhang
Angyalok Tanácsa -AA Michael-AA Rafael  / 2013. április 22.
Goldenlight közvetítése
www.mandala.com5. dimenziós 

frekvenciák

és 

Fényvárosok 
Üdv! Hiányoltam a veletek való beszélgetést, kedves Angyalok Tanácsa...El voltam foglalva a munkával..
Lehangoló dolgok történnek a kinti világban...Boston
El akarok mindezektől menekülni. Van-e üzenet számunkra? (A közvetítő azon az érzésen meditál, hogy, „Hogyan fogok átalakulni, és elérni az ötödik dimenziót?”)

Válaszolva arra a kérdésedre, hogy „Hogyan fogok eljutni az 5-ik dimenziós új bolygóra?”: neked már van ott egy életed, csak folytatnod kell rezgésed felemelését, hogy átalakítsd az időt, és a 3-ik, 4-ik dimenziót, és azután képes leszel azt elérni...nos, te már azon az úton vagy! Válaszolva a kérdésedre: Te már elkezded átalakítani az időt és az alacsonyabb frekvenciákat. Rezgés=Tudatosság=Magasabb Elme.
Ezért jöttél erre a bolygóra, hogy megtapasztald ezt az átalakulást. Hogy részt vegyél ebben a tapasztalatban. Hogy fogadója és továbbítója legyél a magasabb rezgésű kommunikációknak az alacsonyabb tudatosságnak a nagyszerű átalakulásában magasabb tudatossággá...Ez sokkal inkább egy utazás, mint egy úti cél, és te már ezen az utazáson vagy. Minden a Forrás terve szerint halad..Az összes univerzum felemeli rezgésszámát, vagy „felhangolódik”. A Földön lenni része ennek a felemelkedésnek...Egyszerűen csak fordulj el a sötét energiáktól, melyek küzdenek a túlélésükért...Fókuszálj a szeretetre, a béke, a harmónia, a könyörület, a szeretet, a jólét, a bőség, az öröm és az együvé tartozás magasabb eszményeire...egy energetikai elkülönülés történik...Gondolj arra úgy, mint egy faliszőnyeg szálainak feslésére.
A sötétebb cérna szálak elkülönülnek a saját „csomójukba”, a világosabb cérna szálak felemelkednek egy magasabb, fénnyel teli világba, és beleszövik magukat egy újabb, fénnyel teli anyagba. Vannak magasabb dimenziójú frekvenciák lehorgonyozva a föld anya (Gaia) testében, és a bolygó körül.. és mindenkinek vagy fel kell emelnie a rezgését vagy megsemmisül. A módja ennek az, hogy egyszerűen mozdítsd el a fókuszodat a sötéttől, a Fény felé, és a magasabb frekvenciájú energiák felé és a magasabb tudatosság felé, és mindazon dolgok felé, melyek magukból sugároznak: örömöt, békét, könyörületet, feltétlen szeretetet, derűt, szépséget, harmóniát, bőséget, és oly sok mást. (megjegyzés Goldenlight-tól: kapcsold ki a tv-det és a fő áramlatú médiát!) 
A magasabb frekvenciájú rezgések nagyon erősek most a bolygótokon, azt okozva az alacsonyabb tudatosságú lényeknek és akik az egót szolgálják, hogy ideiglenesen rossz célra használják ezen energiákat arra való törekvésükben, hogy több hatalmat szerezzenek. Ezen játszmákat nem lesznek képesek vég nélkül folytatni, mivel el fog jönni az idő, mikor az ő energetikai szerkezeteik fel fognak bomlani, és azok eltűnnek a szeretet és a fény magasabb frekvenciáiból. 

Most minden gondolattal és szándékkel van teremtve...Egy szép, magasabb dimenziójú világ társ-teremtése zajlik a Menny Társaságával, ideértve a Forrást, az arkangyalokat, angyalokat, magasabb gondolkodású embereket, magasabb gondolkodású galaktikus testvéreket, felemelkedett mestereket, és a sok fény lényt, akik mind szeretettel bábáskodnak ezen új valóság megszületésén...
A fény városok létezésbe egyesítik manifesztálódó fényüket...azok tele vannak szeretettel, örömmel, magasan fejlett világok fényével, örömével, nevetésével, harmóniájával és békéjével.. Ilyen szent helyek jönnek most létre, hogy mindenki beléphessen ezekbe a magasabb teremtésű manifesztációkba...Lássátok most ezeket a városokat lelki szemeitekkel…azok telve vannak egy csodás arany fénnyel..A Teremtő Forrás szeretet fénye meghintve az angyali világ gyengéd fényével és szeretetével.. Pihentessétek megfáradt testeteket és elméteket a gyógyító vizek mellett, és hagyjátok, hogy a Forrás szeretete ringasson el titeket legpuhább szeretetében és fényében.. Egy  gyógyító balzsam minden lélek számára, aki belép ezekbe a fény városokba..Gyógyítás, szeretet, törődés és gyengéd fény hatja át ezeket a gyönyörű helyeket..Ti mindannyian örömteli részesei lehettek ezeknek a pompás magasabb dimenziójú Fény és szeretet városoknak, ahol minden lény  harmonikusan, örömtelien és szeretettel együtt létezik. 
Nincsenek fegyverek ebben a magasabb dimenziós világban..Nincs erőszak...Nincsenek háborúk...Minden lény könyörülettel, szeretettel és tisztelettel bánik egymással..Mert mindannyian felismerik, hogy ők részei az egésznek..és mindenkinek megvan az egységes tudatossága az eggyel, és mindenki egy. Azt az arany szabályt követik, hogy „Bánj úgy másokkal, ahogy szeretnéd, hogy veled bánjanak” … Teljes jólét és bőség van mindenhol, és azt mindenki élvezi..Minden lény igénye ki van elégítve...Ez sok időt szabadít fel arra, hogy harmonikus és szerető kölcsönhatás és kapcsolatok jöjjenek létre, vagy csak egyszerűen legyen idő lazítani, és élvezni az életet. A kommunikáció telepátia útján történik, tiszteletben tartva a mindenki által becsült magán életet. Kölcsönös engedélynek kell lennie a telepatikus kommunikáció meglétéhez, habár bárki „hívhat” egy másik valakit, hogy kommunikációt kérjen tőle. Mindent ingyenes energia működtet. A szennyeződés a múlt emléke. Egészséges, bio, nem gén módosított növényi alapú étrend helyettesíti a mérgező ételeket. Természetes jólétet és jó egészséget élvez mindenki.  
Kórházak mint olyanok nem léteznek, de vannak gyógyító fény központok minden típusú fizikai gyógyításra és megfiatalodásra. Az öregedés is a múlt részévé válik..Magasabb dimenziójú testekkel, 12 csakrával és 12 DNS szállal aktivizálva mindenkin, valamint olyan testekkel, amelyek kristály alapúvá alakulnak át szén alapú testek helyett, nincs öregedés és betegség. A teleportáció ki lesz fejlesztve és tanítva lesz a különleges képzési központokban, egyébként szabad energiájú közlekedés van, amely hangtalanul oda szállítja az utasokat, ahova menni szeretnének. A „munkának” egy egészen új jelentése lesz, mivel az emberek elkezdik gyakorolni Isten adta tehetségeiket szolgálatként és szeretetként mindenki javára, sokkal inkább, mint hogy a korábbi paradigmájú szolgálatot tegyék az egó számára. A művészet, a zene, és minden kreatív tevékenység bátorítva lesz, és az elfogadás, a szeretet és a spirituális fejlődés légkörében kezdenek azok „felvirágozni”.
Az iskolai tanmenet tartalmazni fogja a következőket:
– A telepátia etikája
- Az arany szabály
- Teleportáció
- Jóga
- Bio kertészet
- A multidimenziós testtel való törődés
- A magasabb rendű éned és a csoport dimenziós felső lélek megbecsülése
- Fürdés a Forrás fényben
- Törődés a fény templomoddal
- Intergalaktikus történelem
- Csillag nemzetekkel való együttműködés
- Telepatikus kommunikáció házi kedvencekkel és gyerekekkel
- Holografikus Művészet és zene
- Minden lény kapcsolata a Forrással
- Kristály Föld jóslás
- Felkészülés az Intergalaktikus utazásra
- Szent szimbólumok, zene, művészet és tánc
- Szent Föld utazások
- Föld Tanács Szolgálat és nyugalom 
- Kiképzés arra, hogy Föld képviselővé válhassatok a Intergalaktikus tanácsokban
- Magasabb dimenziós kutatás 
- Levitáció
- Az angyali világok lényege
- A felemelkedett mesterek 
- A 12 dimenzió teremtése 
- Alak változtatás 
- A szent kapcsolat és a szülővé válás kulcsa 
Ezek közül a tanfolyamok közül csak keveset tanítanak ma az iskolákban. Hunyd le a szemed...képzeld el, hogy ezen városok egyikében vagy, és érezd meg a fuvallatát a magasabb dimenziók harmóniájának, feltétlen szeretetének, egységének, és derűjének, amely áthatja egész lényedet...Krisztus fény testedet, elmédet és lelkedet...És lazíts annak tudatában, hogy minden tökéletes és harmonikus ebben a magasabb dimenziós Most időben, amelybe beléptél és amelyet megérintettél mialatt ezt elolvastad ( és a közvetítő megtapasztalta ezt azáltal, hogy behozta a vizuális fény információt és letöltötte azt ezen Fény átalakuláson át.)
Legyen minden lény békében. Minden dolog legyen békés. Köszöntöm a benned lévő Istent, és mi leggyengédebb fényünket és feltétlen szeretetünket küldjük nektek, fürödjön meg egész lényetek egy arany színű, Isteni szeretet és fény gömbben.

Csatornázta: Goldenlight
Magyar nyelvű fordítás: Golden Lotus
Channeled by Goldenlight, thegoldenlightchannel.com. © The Golden Light Channel. Please include this copyright and credit without alteration when re-posting this message.
kristalyhang | 2013-05-12 - 14:32 | Címkék: Goldenlight | Kategóriák: AA | URL: http://wp.me/p2FH9O-rt

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése