2013. május 9., csütörtök

Globális napfogyatkozás-meditáció a szíriai békéért - Cobra 05.09-10. frissítve 05. 11.

 

"Ez az utolsó kísérletük,hogy megakadályozzák a május 25.-i portálnyitást.
Ezt nem szabad megengedni,hogy megtörténjen."

Cobra: Globális napfogyatkozás meditáció a szíriai békéért 

2013.05.09-10.

A Cabal tevékenysége fokozódik, hogy egy új globális háborút indítson Szíriában. Mondanom sem kell, nem szabad, hogy ez megtörténjen.
Had magyarázzam el,hogy mi volt a Cabal terve: 
A nemzeti közösségnek sok polarizált országa van, akiket sorozatos incidensekkel be lehet vonni egy szíriai konfliktusba.


A nem fizikai archónok és a Cabal közös hadművelete, hogy létre akarnak hozni egy fekete lyuk örvényt Szíriában, ami elvágja őket a világosságtól (Fénytől).A nem fizikai síkról annyi hüllőt küldenek Szíriába és a környékére, amennyit csak tudnak. És a fizikai síkon pedig elszigetelik Szíriát az internet elvágásával: 

Röviden szeretnék növelni a káoszt és az entrópiát Szíriában, ami maximálisan elzárja őket a fénytől és az információtól, és akkor úgy járhat, mint sok más nemzet, amikben létrehoztak konfliktusokat.
Ez az utolsó kísérletük,hogy megakadályozzák a május 25.-i portálnyitást.

Ezt nem szabad megengedni,hogy megtörténjen. A jelenleg használt biokémiai fegyverek és nukleáris bunker bombák tűrés határait teszteli az Ellenállási Mozgalom. Habár a planetáris feltételei az Eseménynek még nem adottak, mivel túl sok nem fizikai erő van még a bolygó felszínén, az Ellenállás FOGJA kiváltani az Eseményt, mint sürgősségi védelmi intézkedés, ha tovább nő az erőszak.

Szóval fokozódnak a dolgok a Cabal valójában lerövidítette a létezést annak idején elég drasztikusan.
Ha elég okosak, akkor lenyugszanak.

Drake és Benjamin Fulford már felvette a közvetlen kapcsolatot az Ellenállás ügynökeivel a felszínen a közvetítőkön keresztül. Felvetették a lehetőségét,hogy az Esemény megtörténik hamarosan, ezért felkészítik kicsit a felszíni lakosságot. Jelenleg annak lehetősége,hogy az Esemény megtörténik idő előtt, mint extrém elővigyázatossági intézkedés május 25. előtt 6% esélye van. 
A Cabal céldátuma,hogy a fokozódó szíriai konfliktus egy teljes körű háborúba torkollik, az pillanatnyilag a Uránusz-Plútó tér, amely május 20-án 22 óra 22 perckor (Greenwich közép idő szerint) lesz. 
Asztrológiailag ez a feszültségek csúcsát képviseli, és az utolsó teszt a május 25.-i portálnyitás előtt.
Ez az egész helyzet megköveteli a segítségünket. Ezért szeretnék minden embert megkérni a meditációra a május 9/10-i napfogyatkozás pillanatában, hogy teremtsük meg a pozitív és béke rezgést, rezonanciát a szíriai örvénynek. Tudományos vizsgálatok is már megerősítették a tömeges meditáció hatását az emberi társadalomra, így mindez, ha részt veszel a meditáción, emberéleteket ment meg Szíriában: 
A szíriai örvény egy ősi Istennő energia hely, amely az egyik legfontosabb pontja a planetáris hálózatnak (Fényhálónak).
A pontos idő a napfogyatkozás pillanata 0 óra 25 perckor (GMT/UTC) május 10-én. 
Európában és Ázsiában reggel következik be a napfogyatkozás. Amerikában május 9-én este. 
Nézd meg a pontos időpontot lakhelyednek megfelelően: 


Instrukciók:
http://2012portal.blogspot.hu/ ( itt megnézhetitek a visszaszámláló órát is a meditációig! ) 
1. Nyugtasd/csendesítsd el teljesen önmagad. 
2. Képzelj el egy kékes fehéres fényoszlopot a Galaktikus Központi Napból. (Szerintem inkább a saját színünk potenciálját kéne használnunk, mert ez sokkal nagyobb hatásfokúbb... ) 
3. Szíria egész területet teletölteni Fénnyel. Minden zugát, de úgy,hogy minden sötétség szűnjön ott meg. 

4. Kérjed a női (feminin) oldalad jelenlétét, hogy jöjjön keresztül a testeden. 
5. Megkéred a női eszenciád,hogy az energiát a békére és a harmóniára fordítsa teljesen. Engedd,hogy az energia a szíveden keresztül a kezedből kijőve pár percig Szíriára összpontosítva legyen.

Az Istennő békét akar, és béke fog jönni.
Fordítás: SandalPhon

2 megjegyzés: