2013. május 26., vasárnap

Eljött az idő! - Ashtar 05.24.



"És most eljött az idő, amikor véget ér az edzés és testetek teljesíti feladatát, amire lépésről-lépésre fel lett készítve, hogy támogassa Gaiat és hogy megtartsa számára a Fényt!
Adjátok át magatokat ennek a folyamatnak, ha erősödnének a „tolófájások”- lélegezzetek és lazítsatok, mint egy szülő nő!"

by kristalyhang
ASHTAR / 2013. május 24.
Christine Stark közvetítése
Eljött az idő
 „Szeretett Christine,
szeretett Gyermekei a Fénynek, itt Ashtar beszél!
Eljött az idő, hogy tegyétek a „dolgotokat”!
 Tegnap délelőtt óta (2013-05-23) érzik a hiperszenzitívek köztetek, hogy visszatérő ritmusban érkeznek hozzátok az erős energetikai erőhullámok a szívetekben:
Rendszeres időközökben küldünk Fényimpulzusokat Gaiara, aki – mint egy vajúdó asszony fájdalmak között, hosszú hónapokon keresztül várta  gyermeke megszületésére – és most végre „útjára bocsáthatja” gyermekét.
Talán segít Nektek, szeretett Fénytestvérek, egy másik kép szimbolikája: a kosárlabdánál, mielőtt a tényleges „dobás” következik, a játékos többször is leüti a labdát a földre – vagy a játékosok egymás között passzolják, újra és újra rendszeres ritmusos időközökben vagy röviden a földre pattintják vagy körbepasszolják…
és aztán: Aztán célba talál!
A ritmus a lényeg, Szeretteim! De ne tartsanak most fel benneteket ennek a sportnak a szabályai! A lényeg az, hogy a „labda” – a Földanya- ritmikus, nagyon erőteljes energia-kilövellések során impulzusokat fogad.
Újra – és – újra-és megint- és aztán megtörténik a változás!
Ezek az energetikai impulzusok, - mint egy óriási galaktikus „zseblámpa” felvillanása – átáramlanak a ti energiamezőiteken.
Tegnap (2013-05-23) óta több órás időközökben a Földre áramlik egy előtte soha nem ismert galaktikus Fényenergia-áramlat és ti szeretett Gyermekei a Fénynek, ti vagytok azok, akik ezt az energetikai áramlatot, mely Gaiat erős kozmikus hullámokkal árasztja el, érzitek és szívetekben és átalakítjátok
Még egy kép a sportból:
A trambulinozó, - mielőtt művészi ugrásait végrehajtaná a levegőben – újra és újra lendületet vesz. Egyre erősebben és erősebben dobbant – hogy teljes erőbedobással rugaszkodhasson neki a nagy ugráshoz!
Nekem az a fontos, szeretett Gyermekei a Fénynek, hogy szimbolikusan fejezzem ki az egyre erőteljesebb „tolóerőt” a képek segítségével:
Ritmikus, – egyforma időközökben erősödő, és aztán…!
Egy utolsó:
Egy műugró a 10 méter magas torony tetején, mielőtt végrehajtja a nagy ugrást hintázik többször az ugródeszka külső szélén mély koncentrációba merülve – és ezután ugrik.
A lehetséges legnagyobb koncentrációval kivitelezi azt, amit már régóta gyakorolt!
Ez az az idő,
mert a játékos már a földre pattintja a labdát – röviddel a „nagy” dobás előtt!

Ez az az idő,
mert a trambulinugró már ritmusos ugrálásával lendületet gyűjtött, a nagy ugráshoz! Megértettétek, gyermekeim?
Energiamezőitek megtisztításra kerültek, és újra és újra megedzőtetek, hogy egyre magasabb frekvenciájú kozmikus Fényt alakítsatok át a Földön.
És most eljött az idő, amikor véget ér az edzés és testetek teljesíti feladatát, amire lépésről-lépésre fel lett készítve, hogy támogassa Gaiat és hogy megtartsa számára a Fényt!
Adjátok át magatokat ennek a folyamatnak, ha erősödnének a „tolófájások”- lélegezzetek és lazítsatok, mint egy szülő nő!
Ti együttesen tartjátok össze Gaia erejét szeretett kezeitekkel – óvva és védve!
Ez az a pillanat, amiért valóban ide jöttetek, - és ez ismerős számotokra!
Meghajolok a nagy bátorságotok és hűségetek előtt!
Ashtar VAGYOK,
Egy VAGYOK Közületek – ismertek engem!“
Csatornázta: Christine Stark © 2013
Magyar nyelvű fordítás: Scarlett
Forrás: http://www.chrisitne-stark.de
 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése