2013. május 8., szerda

Pihenjetek meg az Egy felfedezésében! - Arktúruszi Csoport 05.05.

by kristalyhang
000801_0341_0008_tslsArktúruszi Csoport / 2013. május 5. Marilyn Raffaele közvetítése
Üdvözlet, drágáink! Azért jövünk ma hozzátok, hogy a világotokban végbemenő sok változásról beszéljünk nektek. A fényenergia minden egyes nap növekszik, mely felfedi az évekig rejtett dolgokat. Ne essetek kétségbe, ha nem látjátok ezeket a változásokat, mivel a híreitek nem jelentik nektek azokat az eseményeket, amiket mi érzékelünk. Amiket mi látunk, azok energiával működnek – a lelkek ébrednek és a bolygó-szintű tudatosság egy új és magasabb szintre emelkedik. Ez lehetővé teszi az emberek számára, hogy lássák, hol és hogyan használják ki őket azok, akik a világot a saját haszonszerzésük miatt régi utakon tartják. Ez az, ahogyan a változás történik.
A fejlődés a napi élet kis történései közepette is megnyilvánul –egy idegen felől érkező mosoly vagy egy idegennek adott mosoly, vigasztalás valakinek, aki veszteséget szenvedett, vagy mások valós személyiségének felfedezése még akkor is, ha ők nincsenek tudatában ennek. Tanuljatok meg drágáink könyörületes módon élni! Ne részvéttel, mivel a részvét az alacsonyabb energiákhoz hangol benneteket, azokhoz, melyektől a másik szenved. Ez egy fontos dolog azoknak közületek, akik valamilyen módon más emberekkel foglalkoznak.
Ne féljetek attól, hogy ti végzitek a munkát. Nagyon keményen próbáljátok meg megtartani a véleményeteket arról, hogy a világotoknak hogyan kellene megjelennie, mivel a vélemények a harmadik dimenzióbeli, elme által szült elképzelések, melyek visszatükrözik egy ember hitrendszerét. Próbáljátok meg a dolgokra ráerőltetni azt, hogy úgy legyenek, ahogyan szerintetek lenniük kellene, viszont engedjétek meg, hogy kibontakozzanak! Közben lépjetek hátra az igazságban és csupán szemlélőként legyetek jelen miközben tudatában vagytok annak, hogy minden a terv szerint történik mind számotokra, mind pedig a világ számára. Tanuljatok meg bízni, drágáink, mivel ha egyszer eldöntöttétek, hogy spirituálisan fejlődni fogtok, akkor vezetve vagytok!

Az Arktúriai Csoport szeretne beszélni az Egyről (Oneness). Mondhatnátok, hogy mindig erről beszélünk, de ismét elmondjuk, hogy muszáj kihangsúlyoznunk az Egy igazságát, mivel ez az alapvető igazság, melyen minden változás történik. Amíg az emberiség nem tudja megérteni, hogy csupán Egy van (egy elme, egy élet, egy intelligencia, egy valóság), mely végtelen formában és variációban nyilvánítja ki Önmagát, addig mindig ott lesz az elkülönülés érzése, mely az emberiséget hozzáköti a dualitás és elkülönülés érzetéhez.
Legyetek tudatában annak, hogy minden az Egyben és az Egyért van, mivel ez minden, ami létezik! Ezzel a tudattal létezve nem lennének háborúk, nem lennének rablások, nem lennének gyilkosságok, nem lenne harag vagy alacsony rezgésű érzelem, hiszen mindez az elkülönülés meggyőződéséből ered. Amikor az emberiség észreveszi, hogy csupán Egy van, akkor meglátja, hogy mindennek megvan ugyanaz a lehetősége arra, hogy megtapasztalja azokat az ajándékokat, melyek abban az Egyben testesülnek meg. Senkinek sem jutott több, mint a másiknak, mivel minden Egy! Az ember egyedi tudatállapota az, amely meghatározza, hogy neki mennyi nyilvánul ki abból az Egyből! Életeken át történő utazást – némelyik könnyű, sokak nehezebbek – választott minden egyes lélek, mely szükséges azokhoz a tapasztalatokhoz, hogy tudatosuljon, hogy minden EGY. Ti készen álltok most erre a tudatosságra!
Minden összekapcsolódik az Egyben! – a kristályos/ásványi világok, a növények világa, a szerves/jellembeli lelki világ, minden ember és a galaktikus lények is! Minden csak EGY és ez folyamatosan megnyilvánul; nem tud elkülönülni saját tulajdonságaitól [kvalitásaitól], mivel ezeket a megfelelő helyen őrzik és irányítják végtelen módon a spirituális törvények. Ezek a változatlan és állandó intelligencia-minőségek - a bölcsesség, a bőség, az épség, a teljesség, stb – megilletnek benneteket az isteni mivoltotok alapján, viszont csak a tudatállapototok szerint nyilvánulnak meg.
Ha teljes mértékben elhiszitek, hogy minden élőlénytől elkülönültek vagytok, akkor az Egy isteni eszméje olyan kapcsolatokként fog megnyilvánulni a tapasztalataitokban, amely visszatükrözi ezt. Az EGY sosem változik, de minden tudatban lévő téves meggyőződés külsőleg meg fog nyilvánulni. Drágáink! Vizsgáljátok meg a tapasztalataitokat, mivel ezek fognak elvezetni benneteket azokhoz a dolgokhoz, amiket még a tudatotokban tartotok.
A fejlődési folyamat feladata az, hogy minden lelket az EGY igazságának tudatosságába vezessen. Az igazság akkor jelenik meg, amikor egy személy képes arra, hogy összhangba kerüljön egy új elképzeléssel. Az ébredő lélek elmereng és elgondolkodik az új elképzelésen, majd elkezdi azt gyakorolni a mindennapi életben. A fejlődés egy felfedési folyamat drágáink! Nem mondhatjátok, hogy „Értem!” és aztán azt várjátok, hogy minden hirtelen megváltozzon! Nem az intellektuális tudásról van szó! Ez tulajdonképpen ezen igazságok addig történő integrálása, amíg nem váltok Önmagatokká! Ezért van az, hogy sokan a régi lelkekre utaltok (akik sok életen át fejlődtek) az új lelkek helyett (akik csupán most kezdik a tanulást).
A dualitásban és az elkülönülésben történő életeken át alacsonyabb rezgésű energiákat fogadtatok magatokba, melyek a fizikai, érzelmi és mentális testetekben tárolódtak. Ezeket meg kell tisztítani, mivel nem tudnak veletek menni a magasabb dimenziós energiákban, amik felé ti mentek. Ez az, amit most csináltok – elengeditek a régi, toxikus energiákat, melyeket nem tudatosan hordoztatok életről életre és melyek megkötözve tartottak benneteket sok olyan következményhez, melyekkel a mindennapi életben foglalkoztok.
E tisztulások megtörténte kellemetlen lehet és talán úgy gondoljátok, hogy visszafelé haladtok a spirituális folyamatban. Nem drágáink! Épp az ellenkezője! Elértetek egy olyan pontot az utazásotok során, ahol elég fejletté váltatok ahhoz, hogy elengedjétek a régi és befejezett dolgokat. Elengeditek azokat a dolgokat, melyeket magatokkal vonszoltatok életről-életre, amikor még nem volt elég tudatosságotok ahhoz, hogy megértsétek, hogy ezek a régi és súlyos energiák visszatartanak benneteket. Elértetek arra a szintre, hogy végül készen álljatok elvégezni ezt a nehéz munkát és csodálatosan teszitek ezt! Ne úgy tekintsetek az életetek fájdalmaira, mint valamiféle kudarcra, hanem mint a fejlődést mutató jelek. Legyetek tudatában annak, hogy egy tisztulási folyamat megy végbe az alvó állapototokban, így rossz álmok esetén legyetek tudatában annak, hogy nagy valószínűséggel valamelyik régi élettapasztalatotok energiáját engeditek el.
Fontos, hogy minden gondolatot elengedjetek azzal kapcsolatban, hogy a tisztulásnak, a fejlődésnek vagy a felemelkedésnek hogyan kellene megjelennie – akár bennetek, akár a világban. Engedjetek el minden gondolatot vagy összehasonlítást a saját és mások életútja között, mivel mindenkinek más életei voltak, melyekben számtalan féle tapasztalatot gyűjtött és így más-másféleképp kell a személyes eredményeket kezelnie, elengednie és hátrahagynia.
Itt az ideje, hogy minden elméleteteket elengedjétek drágáink, mivel az elképzelések tartanak benneteket egy téves hitrendszerhez hozzákötve.
Pihenjetek meg az Egy felfedezésében!
Mi vagyunk az Arktúriai Csoport
Csatornázta: Marilyn Raffaele
Magyar nyelvű fordítás: Vénusz
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése