2013. május 26., vasárnap

LOVAGOLJÁTOK MEG A HULLÁMOT! - Herak Sirius 05.19.

   Már túl vagyunk a nehezén és a csodás időpontokon is (05.23-25), itt az idő! /DK              



HERAK / 2013. május 19.
Frank Scheffler közvetítés
LOVAGOLJÁTOK MEG A HULLÁMOT!

FELHÍVÁS 2013.05. 23-ÁN KÖZÖS CSOPORTMEDITÁCIÓBAN VALÓ RÉSZVÉTELHEZ (részlet)
Legyetek üdvözölve kedves Frekvencia-megtartók és Fénytestvérek!
Ma szeretném tolmácsolni minden Felemelkedett Mester, az Angyalok, az Arkangyalok és a Belső Föld lakóinak, valamint a Csillagtestvérek, kiváltképp a Fény Galaktikus Föderációjának őszinte köszönetét a fáradozásotokért és [áldozatotokat] a gyakori erőszakos támadások miatt, aminek ki voltatok és részlegesen még most is ki vagytok téve.
Mindig szeretném hangsúlyozni, milyen jó volna, ha tudnátok, mennyire nagyra becsült, értékes bolygó Gaia az egész univerzumban és éppen most, amikor a Nap-aktivitások újra fokozódnak, rendkívül fontos, hogy ezt az információt még egyszer elmélyítsétek tudatotokban.
Az energiamezőitek méréséből úgy észlelem, hogy a Fénymunkások nagy része az északi félteke kemény telét a háta mögött hagyva a belső sorsfeladatai felé fordult, a még mindig visszatérő életmintákkal egyetemben.
A csatornázó médiumunk is gyakran a financiálisan rosszabb helyzet ellenére is egy jó és nagy jó közötti alaphangulatban van. Ez azt jelenti, hogy a belső Fény felismerése, az akadályok elengedése a sejtemlékezésben egy jobb alaphangulathoz segít hozzá benneteket.
Ezért teljesedhetett ki tudatosan a terv az elmúlt 13 évezredben, hogy az embereket a tudatát befolyásoló ténykedésekkel elnyomják, ez által keltve félelmet. De a felébredés folyamatával Felülemelkedetek az „elnyomóitok” tudatszintjétől és lehetőségetek nyílik az egység átfogóbb képének belsőtökből való felfedezése, ami egyre jobban bontakozik ki bennetek.
Minél több szeretetet hordoztok magatokban, annál több ellenséges támadást és tisztességtelen dolgot érzékeltek. De ez a belső szeretet immunissá tesz az erőszakos támadások ellen és fokozatosan rátaláltok a békére és a harmóniára, mely minden Galaktikus Lény sajátja.
Most szeretnék rátérni egy olyan részre, amit csillagkapu a neve, mely a hónap végén előttetek álló portálnyitással kapcsolatos. Mert minden energiamező az erősebb anyagban csillagkapu is egyben és így jönnek létre a transzporthidak a különböző dimenziókból.
CSILLAGKAPU 1. RÉSZ:
A csillagkapu-energiát távolabbi galaxisokhoz használják, hogy áthidalják az anyagi tér plazmarészecskéinek sebességét. Ez előnyt jelent, hogy megemelhetővé váljon az energiaáramlás az univerzumban és így a kommunikáció is sűríthető [tömöríthető].
Az energiavonalakat úgy irányítják, hogy a távoli pontokat energiarészecskék egyfajta „zivatarának” teszik ki, amik a mezővel együtt rezonálnak. Az „irányító mechanizmus” egy rotációtól [forgástól] függő folyamat. Az univerzumban minden törvényszerűségeknek van alávetve, ez azt jelenti az interakciós keret a sebességi- és rotációs [forgási] elveken alapszik. Egy élőlény, egy organizmus sem kerülheti meg az elektromágneses mező mozgását és áramlását.
Tudósaitok már régóta dolgoznak a rotációs- ill. torziós elven. Egyes személyek azt feltételezik, hogy 9/11-es katasztrófát [szeptember 11- i tragédia NYC-ben] nem csak robbanószereknek okozták, hanem egy hatalmas torziós mező épült fel. Mi csak annyit mondhatunk, a feltételezés nem elvetendő.
A torziós energiák olyan magasak lehetnek, hogy a legsűrűbb formájú anyagokat is eldeformálhatják és dematerializálhatják. Csak így magyarázható az ikertornyok acéloszlopainak erős eldeformálódása.
Vissza az űrbe. Az ember valamikor felismeri, hogy a Fény elve összefügg a részecskékkel és a gondolatirányítással. Az agyatok szellemmel való kapcsolata szert tesznek a képességre, hogy összetettebb energiafolyamatokat irányítsanak.
Ez lesz az alapja a csillagkapu-rendszeren belüli szállításnak. Egy másik gyorsabb elmozdulási lehetőség nagyobb távolságban nem lehetséges.
Szeretetenergiával zárunk szívünkbe benneteket, mely jót fog tenni Nektek és felhívnánk a figyelmet arra, ami már a címben is szerepelt, hogy használjátok 2013.05.23-át egy csoportos meditációra.
Úgy legyen.
SELAMAT Herak Sirius
Csatornázta:Frank Scheffler
Magyar nyelvű fordítás: Scarlett
Forrás: http://nebadonien.wordpress.com
kristalyhang | 2013-05-23 - 11:19 | Címkék: Frank Scheffler | Kategóriák: Herak | URL: http://wp.me/p2FH9O-sn

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése