2012. augusztus 22., szerda

Hozzászólások, megjegyzések

 Közel az ég        (saját fotó)


Kedves olvasóim!

Van néhány bátor ember, aki hozzászólt e blogomon található megosztásokhoz. Örülök neki. 
A forrásblogon pedig (http://hungariangg.blogspot.hu) most nagyon  beindultak a fénymunkások, egyre több a megjegyzés. Írtam én is néhányszor oda. Íme itt az egyik, ami rávilágít arra is, hogy itt most, ezt a blogbejegyzést miért írom.

"De örülök, hogy ilyen hozzászólásokat olvashatok! Ez óriási erőt és lendületet ad nekem, és gondolom másoknak is. Már látom, ezért is forszírozzák a hozzászólásokat galaktikus testvéreink. Így össze tudnak hozni minket fénymunkásokat. Eddig én nagyon magányosnak éreztem magam. A közösségi oldalakon és a blogomon is nagy volt a hallgatás eddig, pedig tudom, mert látom a statisztikából, hogy sokan szeretik olvasni ezeket az üzeneteket. Most boldogan látom a beszámolókat a csodálatos érzelmekről, és csodás élményekről is, és az üzenetek végre nem egy megfoghatatlan helyről, megfoghatatlan személyektől valók már. A konkrét kapcsolat ad hitet és önbizalmat nekem. Valamelyik nap a saját hozzászólásomra kaptam választ az egyik üzenetben. Ez nagyszerű !
Köszönöm mindenkinek! Minden égi és földi testvéremnek.
Kati"


Bátorítom az itteni blog olvasóit is, hogy írjanak véleményt, gondolatokat, élményeket! Nem baj, ha a vélemény más, mint a  blogbejegyzésé, csak maradjon az illendőség határain belül.

Itt pedig álljon néhány  hozzászólás az Ufók és földönkívüliek, és a (régi) Ufo és földönkívüliek  blogokról. Csak egy-két példa:


-Köszönöm e remek felvillanyozó sorokat, már várom/várjuk az együttműködést Agharthai és Galaktikus Fénytestvéreinkkel, Áldás és Békesség mindenkinek a FöldAnyán:)

- Köszönöm az üzenetet ! Egyetlen gond volt csupán az üzenet olvasása közben, hogy nem tudtam megállni könnyek nélkül. An'Anasha - Hála

- Szeretetben jelentkezem bármilyen feladatra, amivel elősegíthetem a változás pozitív végkimenetelét :) 



Példaként néhány nem hízelgő megjegyzés a válaszaimmal...tanulságképpen, mert lehet, hogy olvasóim is kapnak néha ilyeneket. Hasonlóképpen lehet válaszolni..mindenesetre nyugodtan.



-retardált vagy

-Válaszom:  Kedves..... Írhatom nagybetűvel a neved? Kérdésem még, hogy kinek címezted ezt a kedves megjegyzést? Nekem? Köszi, hízelgő rámnézve, de sajnos nem én találtam ki ezt a szöveget.
Az jó, hogy erre az oldalra tévedtél, ez nem véletlen. Az is jó, hogy valami olyasmit is elolvastál, ami az elképzeléseiddel nem egyezik. Úgy látszik, fejlődőképes vagy. 
Figyelj csak, nemsokára be fognak sokkolni azok, akik nem tájékozottak az ehhez hasonló dolgokban. Mert ki fog derülni, hogy sokminden teljesen másképp van, mint ahogy eddig gondoltuk, vagy ahogy tanították nekünk. Akkor te már előnyben leszel. Nem fogsz túlságosan meglepődni, hogy az emberiség egész eddigi világképe összeomlik. Megijedni sem fogsz, mert ha ezt a válaszomat elolvasod, akkor tudni fogod, hogy az új kép jobb lesz a mostaninál, és meg fog magyarázni mindent, ami eddig érthetetlen volt. A legfőbb jó hatása pedig az lesz a változásnak, hogy egy pozitív, reményteljes jövőt kínál majd nekünk. Kívánom, hogy tudjál továbbra is szépen haladni a tudatosodás, a fejlődés útján!



- Ajánlom a pszichiátria sürgős felkeresését!

-Válaszom:  Az emberiség a katasztrófa szélén áll, ez mindenki láthatja. Hiába erőlködünk a régi módszerekkel. Itt csak a gondolkodásunk megváltoztatása segít:
Meglátni azt, hogy idáig becsaptak minket csúnyán. Kihasználtak, és tönkretették az életünket. Ma már jóformán rabszolgák vagyunk. Az elpusztítását tervezték 5 milliárd embernek. Ez tény. Nyilvánosan elhangzott, videó is bizonyítja. Azt is láthatjuk, hogy az emberek maguk nem képesek legyőzni ezt a sötét hatalmat. Segítségre van szükségünk.

A földönkívüliek létezése is tény. Lásd a legelső két bejegyzést és a sok UFO felvételt.
Szükségünk van rájuk. Örülhetünk, hogy vannak nálunk intelligensebb, jószándékú lények, akik segítenek nekünk. Már a 3. világháború is rég kitört volna, ha nem lennének itt, és nem avatkoztak volna be, a bombák hatástalanításával.

Az, hogy lehet velük kommunikálni, nem szokatlan. A telepátia minden ember számára kifejleszthető és bizonyított módszer. Számtalan élő személy volt is náluk az űrhajókon. Könyvek, riportok és leírások vannak ezekről. A mai kisgyerekek közül sokan rendelkeznek fejlett telepatikus képességekkel. Régen az ilyeneket tényleg pszichiátriára vitték, és addig butították a gyógyszerekkel, míg el nem múlt ez a képessége.
Még ma is legtöbbjük nem meri kimutatni mit tud. Sokan aurát is látnak, de titkolják, mert mások hülyének nézik őket.

Sokminden fog hamarosan megváltozni életünkben, ami lehet, hogy sokkoló hatású lesz azoknál, akik ragaszkodnak a régi dolgokhoz. Azoknak lehet, hogy valóban pszichiáterre lesz szükségük. Nemsokára ki fog derülni, hogy mennyi minden másképp van valójában, mint ahogy eddig hittük, mert szándékosan tudatlanságban tartottak minket. Megrendül a régi világkép minden eleme! A történelemről, a fizikáról, biológiáról, a vallásról tanultak, stb. Jobb, ha megengedjük magunknak, hogy talán mégse nekünk van igazunk....Mint ahogy régen is kénytelenek voltak belátni, hogy mégsem lapos a Föld, hanem gömbölyű..
Köszönöm a hozzászólást!
Tulajdonképpen kit nevezünk őrültnek? Azt, akinek a gondolkodása és viselkedése eltér az általánosan elfogadottól, megszokottól. Az ilyen emberek között vannak azok, akik nagy léptekkel viszik előre az emberiséget. Ezért csöppet sem érzem sértőnek ezt a megjegyzést. Sőt!

"Az őrültség nem más, mint ugyanazt tenni újra és újra, és várni, hogy az eredmény más legyen."


(Albert Einstein)

15 megjegyzés:

  1. Sziasztok!

    Szeretnélek megkérdezni benneteket, hogy mi a véleményetek a következőről:

    Az emberi családomat annyira szeretem, amennyire csak tudom. Ők azonban még semmilyen jelét nem adták az új nézőpontnak. Sokszor eszembe jut, az, hogy ha a felemelkedésünk a tőlük való elválással jár együtt,akkor minek tekintsem szeretteimet talán valamilyen ledobandó súlynak?
    Erre képtelen vagyok. Van-e köztetek olyan, aki hasonló cipőben jár? Talán megoszthatná véleményét ezen az oldalon.

    Köszönettel:
    Zafir Zorro

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Mondhatni én is hasonló cipőben járok, mert az én családom erősen vallásos és semmiképp sem akarnak más szemszögből ránézni a világra.

      Én is szeretem őket, de el kell fogadni, hogy ők ezt az utat választották.

      Ha te felemelkedsz és ők esetleg nem az még nem azt jelenti, hogy örök búcsút kell venned tőlük. :) Biztos találkoztok még és lesztek együtt.
      A lényeg szerintem, hogy mondd el nekik, amit úgy érzel, hogy jó ha ők is tudnak és ha érdekli őket a téma avasd be őket jobban.
      Ha nem érdekli őket, akkor sem kell elkeseredni.
      Ők ezt az életformát választották és ez így van rendben. :)

      Semmiképp sem súlyok és ne is tekintsd őket annak egyszerűen ők más utat választottak. Lehet dolguk van még ezen a síkon azért visszongnak a dologtól.

      Üdv.:
      Geri

      Törlés
    2. Szia!

      Semmi gond. Meg kell engedni mindenkinek, hogy a saját szintjén legyen és a saját ütemében fejlődjön és el kell fogadni úgy, ahogy vannak. Ne tekintsd őket semmi különösnek, szerintem. A jelenlegi földi családod az csak a jelenlegi földi családod, azt kell tenni, amit teszel is, annyira kell őket szeretni amennyire lehet:) De nem biztos, hogy pontosan értelek... Én hasonló cipőben járok, az enyémek sem ébredeznek, sajnos. De csak olyankor lehet igazából segíteni nekik a továbbhaladásban, amikor kérik, erőltetni nem lehet. Szellemi szinten (mint tudjuk, ez az igazi szint, ahol mindenki tényleg önmaga), vagy magasabb dimenzióban bármikor együtt lehettek, hogy a fizikai testük (agyuk) mennyire tudatos vagy mennyire engedi be a szellemvilágból az információkat, az ő személyes dolguk. Van egy írás, csak nem tudom melyik az, ami elég jól leírja, hogy a testnek tulajdonképpen van egy saját 'tudata' (az ego, de nem isteni jellegű, hanem csak vm robotszerű, és ebben vannak a félelmek meg ilyesmik, amiket le kell vetkőzni), és a Szellem, amely létrehozta a testet, nem szokta vagy nem tudja beengedni a testbe a teljes hatalmas többdimenziós tudatosságát (ha megtenné, az bizonyos fejlődést akadályozna is), és kemény munka ezt a tudatosságot a megszületés és a felnövés után beintegrálni a testbe, bár kétségkívül ez a munka folyik most ezen a bolygón mindenkinél, és talán ez volt már régóta a kitűzött cél, csak pl. sokan eltávoztak a munka közben és a köv. inkarnációhoz olyan testet alkottak, amivel már kicsit könnyebb a munka. Figyelni kell ezért, mert némelyik embertársunknak csak a 'járművével' kommunikálunk itt a földön, tehát a testtel/egoval; az ő valódi énjével, a Szellemével viszont csak ritkán, de komolyan mondom azt is, hogy magasabb dimenziókban mindenki jelen van, a leszületettek, még testben élők szellemével is találkozol. Úgymond, „a nagyobb részed odafenn van”, és mindig felülről figyel, mint mindenkié. És kommunikálnak egymással a szellemek. Szóval szerintem nem kell aggódnod.

      Törlés
    3. A családod szeresd, próbáld elmondani a lényeget(még ha furcsának is néznek)Ne váratlanul érje őket a változás.Ezt teszem Én évek óta.Fárasztó,mert magad sem tudsz semmit.Ha olvasná ezt egy illetékes,kérdezem Tőle: Miért kell olyan csatornázókat olvasni akik érzelmi beállítottságaik szerint értelmeznek.Nem lehetne egy TV csatornán az Akasha mező segítségével igaz híreket sugározni múltról és jelenről.Több ember ébredne fel.Ahogy az eltelt éveket nézem meg sem érjük ezt.A halál ami kiegyenlíti a rezgés eltérést.A család legalább együtt rezeg.

      Törlés
    4. én is hasonló cipőben járok. Felnőtt gyerekeim határozottan kijelentették, hogy nem akarnak ilyesmiről hallani sem. Nemcsak a földönkívüliek létezéséről, de még arról sem, hogy másfajta, szebb világ lesz nemsokára, ezért minden meg fog változni. Ez van. Ezt kell szeretni. Viszont a jelenlétünk, a másfajta kisugárzásunk mégiscsak hat rájuk, ha akarják, ha nem. A pozitív gondolkodásunkkal és tetteinkkel pedig példát mutatunk nekik.

      És mégegy. A sorsuk olyan megszorításokat hozhat eléjük, ami tereli őket a helyes irányba. Ezt látom is sok konkrét esetben. Végső esetben halálos veszély esetén bizony sokan megtérnek, megváltoznak. Én régen megrögzött ateista voltam. 5 év alatt 8 műtéten estem át, kettőbe majdnem belehaltam. Csak az mentett meg, hogy elkezdtem beszélgetni egy belső hanggal, "akinek" megígértem, hogy megváltozom. Akkor vettem más irányt a gondolkodásomban, és az életemben.

      Azonkívül pedig kérdem én, hogyha a szeretett személyek olyan útra térnek, ami éppen nem a fény felé visz, akkor nekünk is velük kell mennünk? Ez a helyes megoldás? Nekünk ott van most feladatunk? Talán ezzel meg tudnánk őket váltani? Ugye nem?
      Ha minden igyekezetünk ellenére is makacskodnak, okosabban tesszük, hogy elengedjük őket. Mi nem kényszeríthetjük őket. De ők se kényszeríthetnek minket! Mert mi megfogadtuk valamikor régen, hogy most, itt ebben az életben felemelkedünk és ezt kötelességünk betartani! Nemcsak magunkért, hanem szeretteinkért, a Földért, és az egész világért!!! Mert a mi felemelkedésünk energiája fogja őket a legjobban segíteni!

      Törlés
    5. Kiegészíteném az előző hozzászólásomat. Ezt írtam: "Ha a szeretett személyek olyan útra térnek, ami éppen nem a fény felé visz, akkor nekünk is velük kell mennünk?" Tulajdonképpen mindegyik út a fény felé visz, csak némelyik egyenesen, másik pedig kisebb - nagyobb, vagy mégnagyobb kerülőkkel. Mert a Forrás részei vagyunk, ahova visszavágyunk mindannyian, és vissza is várnak minket.
      Nem mindegy melyik utat választjuk. Sok életünk volt, sok családunk és sok szenvedésen mentünk keresztül, mire idáig jutottunk. Most végre kiérdemeltük, elértük a kaput. Visszahátrálnánk azért, mert a mostani családunk nem akar velünk egyszerre belépni oda? Ha mindenki így tenne, akkor soha senki nem emelkedhetne föl! Mert mindig volna valaki aki visszahúzna! Mi fénymunkások azért születtünk le most, hogy segítsünk és mutassunk példát. Tehát mondhatjuk: Erre az út! Menjünk! Előre! Utánam!

      Törlés
    6. Üdvözletem!

      Köszönöm, hogy ilyen sokan válaszoltatok a hozzászólásomhoz, nagyon jó érzés olvasni benneteket. Így már nem érzem magam egyedül ezzel a problémával. Igazából mint mindannyian én is kicsit arra várok, hogy ez az új paradigma beleszövődjön a "hétköznapi" emberek ismereteibe. Ekkor remélem Emberi Családom is megértőbb lesz, ezekkel a dolgokkal szemben.

      Másik dolog, pár évvel ezelőtt egy barátnőm, csatornázott felém angyalokat. Ekkor egy alkalommal, megesküdtem, arra, hogy segítem a Világmindenség fejlődését. Azóta is igyekszem betartani azt amit megfogadtam, de nem megy könnyen. Egyes csatornázók szerint olyan könnyű a fejlődésünk, amilyenné megteremtjük. Mi a véleményetek erről?
      Mik a tapasztalataitok ezzel kapcsolatban?

      Törlés
    7. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

      Törlés
    8. Körülbelül annyit tudok ehhez hozzászólni, hogy ha akadályokba ütközöl, akkor legelőszöris imádkozni kell, a Teremtő Istenhez (ill. az angyali és szellemi segítőkhöz), hogy engedje meg, hogy simábban haladhass. Hogy világosítson meg, mit kell még dolgoznod magadon, ha van még, illetve hogy mi a következő lépés kifelé. Én is ezt teszem, nekem is beválik. Mostanában, hogy ráérek, többnyire 5 perc múlva már jön is vm segítség, valamilyen módon. Pl. találok egy cikket, vagy egy tárgyat, ami kapcsolódik ahhoz amihez segítséget kértem. "Kérjetek és kaptok, keressetek és találtok, kopogtassatok és ajtót nyitnak" És meg is kell köszönni.

      Alapvetően mindenkinek érdemes megtalálni a saját hivatását (ez nagyobbrészt belső, kisebbrészt külső munka), mert a legtöbbet ennek a tevékenységnek a gyakorlásával tud hozzátenni a világhoz. Nem csak annyi a mi munkánk, hogy beszéljünk információkról, amiket tudunk (mert sokan ezt gondolják), sőt, ez talán a kisebb része. A legfontosabb megtalálni és kibontakoztatni az egyéni képességeinket/tehetségeinket, és az egyéniségünket, mert mindenkinek különböző van és mindegyik nagyon fontos. A fejlődés az egy olyan dolog, amit úgy lehet gyorsítani, ha újra és újra segítséget kérsz, amikor csak eszedbe jut. És ha nyitott vagy, mert szembe jöhetnek olyan dolgok, amiket elsőre nem szeretnél megvizsgálni, pedig meg kéne. Valamint, ha gyakran magadba nézel, megismered önmagad, azt, hogy mire vágysz, milyen ember szeretnél lenni, mert a vágyaid árulják el a legkönnyebben, hogy egyáltalán miféle szolgálatot vállaltál a születésed előtt. Tehát először befelé kell sétálni szép lassan, teljesen mélyre, és kifelé kifejezni igazán csak azután lehet, fokozatosan. Oda kell eljutni, hogy ne viselj semmiféle álarcot, hanem érezd úgy, hogy önmagad vagy, úgy öltözködsz, viselkedsz és élsz, ahogy a legjobban szereted, vagy legalábbis egyenes úton vagy afelé, hogy elérd, mert ez adja meg a legnagyobb magabiztosságot és a hitelességet is. Igazán példát mutatni és tanítani máshogy nem is nagyon lehet. És tartós boldogság sem érhető el enélkül.

      Törlés
  2. Egy kisebb versemet (a sok közül:)) kezdésképpen megosztom, hogy felvidítson benneteket: "Halott indul hozzád ohh Istennőm, Lelkét boldogságodban merítsd meg, Szellemének könnyei melyek lefolynak az arcán, megváltja mindannyiunk legkisebb bűneit is."
    Zo Za, nálam is hasonló helyzet van, de eléggé rossz lenne hátrahagyni Emberi Családjainkat, ha más nem akkor a 4-dik Dimenzió felhangjára jó lenne együtt eljutni és onnan esetleg már Ők is tudnának boldogulni
    (de e-mellett ugye kicsiben kell majd elkezdeni újjáépíteni aharmonikus rezgések visszaállítását és ezt pl. a családunknál lehet/kell elkezdeni, amellett hogy kapunk segítséget Galaktikus Fénytestvéreinktől), a rezgések és az idő képlékenyebb mivolta által (legfőbb segítőnk az idő lesz idővel:)).
    Természetesen az Ő választásuk és döntésük hogy a felemelkedést választják-e.

    VálaszTörlés
  3. Szia Zo Zo és a Többiek !
    Tegnap Zo Zo levelére kezdtem el válaszolni, mert akkor még nem volt rá válasz és miután megírtam vagy féloldalt kikapcsolt a gépem és csak most tudtam újra használni. Viszont örömmel láttam közben, hogy mennyien reagáltak a kérdésére.
    Én is hasonló cipőben járok, mert az én családom is csak mosolyog az információkon, amiket átadok nekik a változással kapcsolatban.
    Menetközben annyira felgyorsultak körülöttem is az események, hogy az égiek tavaly rákérdeztek jó ez így nekem,szeretem ezt csinálni, miután a munkahelyemen az engem körülvett szeretetenergiáktól már potyogtak munkaközben a könnyeim és nem tudtam a munkámra koncentrálni. És én azt mondtam : Nem igazán. Rá két hétre, pont húsvét előtt elküldtek a 28 éves munkaviszonyomból és azóta sincs munkahelyem. A családom pedig tavaly decemberben költözött el.
    A férjem és a kicsi fiam, aki 10 éves szívesen végig hallgat,ha a változásról beszélek nekik, bár még mosolyognak rajta, a nagyobbik fiam pedig, akivel együtt maradtam egyáltalán nem hisz se Istenben, se a szellemvilágban se a magasabb dimenzióban élő családunkban.
    Először azt hittem milyen jó lesz ha elköltözik a családom, mert nem lesz veszekedés.De azóta mintha jobban hiányoznánk egymásnak és többet törődünk egymással. Amikor lehet találkozunk és hívjuk egymást.
    Nehéz volt elfogadni, hogy ők csak hülyeségnek veszik a megosztásaimat és jót mosolyognak rajta, de később belenyugodtam, hogy nem mindenki tart ugyanazon a fejlődési szinten és ők nem biztos, hogy velem együtt szeretnének felemelkedni. Az is lehet, hogy még van tanulnivalójuk itt a földön és a másik véglet is igaz lehet, hogy engem akarnak tanítani, hogy türelmesebb legyek irántuk és fogadjam el őket olyannak amilyenek és szeressem őket. Ők "az akkor hiszem ha látom " típusú emberek, mint a fiam is és nem hisznek a szellem világban, mert még nem láttak angyalokat,ufokat. De hisz az elektromos áramot, az energiát se látjuk mégis van nem? Először el kell tudni fogadni, hogy vannak magasabb, földi szemmel láthatatlan síkok és bízni kell az isteni gondviselésben. Csak akkor tud működni az univerzum, ha mi egy lépést teszünk feléjük ők utána már százat is megtesznek felénk csak higgyünk és bízzunk. A családunk megfog változni, ha mi kitartunk az Isteni szeretet és a szellemvilágba vetett hitünkbe és látni fogják rajtunk a változást a kiegyensúlyozottságot, a türelmet és, hogy komolyan gondoljuk amit hiszünk. És miután mi felébredtünk ők és minden ember általunk fog tudni felébredni.Ez a századik majom elméletéből következik. Sajnos nem mindenki fog most tudatára ébredni, hogy miért is van itt a földön és mi a dolga, de ahogy mi hozzáállunk most a dolgokhoz, ebből fognak ők később sokat tanulni / a lelkük /.Lehet, hogy csak azért vagyunk együtt, hogy tanítsuk egymást szeretetre, türelemre, szolgálatra és együtt érzőek legyünk a másik ember iránt.
    Az természetes állapot, ha azok a családtagok, akik már nem rezegnek együtt vagyis nem értik meg egymást szétválnak, mert minden léleknek a saját neki teremtett másik felét kell igazából megtalálnia és nem azzal együtt élnie, aki szellemileg/lelkileg nem illik hozzá. Sziasztok !

    VálaszTörlés
  4. Üdvözletem!

    Milyen jó, hogy hallatjátok a hangotokat, úgy érzem a témák, amiket felvetettem, visszhangra találtak bennetek. Volna még egy érdekesnek ígérkező téma, amit jó lenne megbeszélni veletek.
    Tudjátok, nem csak nekem válaszoltok, hanem magatoknak is. A téma pedig a következő:
    Milyen világot képzeltek el magunk számára?
    Mert én olyat, ahol az anyák, nem azért szülnek, hogy jó alapanyag legyen a gyerekük a hadseregnek. Boldog életet képzelek, minden gyereknek a Földön. Bár tudom, hogy ez mindenkinek mást és mást jelent.
    Most persze sokan, akik nem értik ezt az új világnézetet, azt mondhatnák, hogy csak azt ismétlem, amit az interneten olvastam. NEM így van, mert én át is érzem azt amit, írtam.
    Ezekkel a hozzászólásokkal, a női energia hallatja a szavát. A megértés, a gondoskodás, és a szeretet energiája.
    Azért írtam oda ezt az utolsó mondatot, hogy tudjátok, valami átjött rajtam keresztül, ami meg szeretett volna mutatkozni előttetek. Remélem, senkit nem sért a véleményem, és a hozzáállásom.
    A belső hang adta tudtomra, hogy ő egy női energia, és ezért sokkal könnyebb neki a nőkhöz szólnia először. A férfi energia , most a megtartó és földelő szerepet vállalta magára. A férfias energia jelenleg az, ami a régi világot még életben tartja. Egyben a női energiát is táplálja mindazzal, amire annak szüksége van a fejlődéshez.
    Furcsa egy hozzászólás lett ebből, nem gondoltam, hogy a belső énem is meg fog jelenni, akit zavar a dolog kérem, jelezze felém. Kezdünk eléggé eggyé válni és már nem csak az emberi én az, ami ezeket a hozzászólásokat írja. Bizonyára észrevettétek, hogy most nem a félelem beszél belőlem.
    Zafir Zorro

    VálaszTörlés
  5. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  6. Két hozzászólásomat töröltem, mert azt vettem észre, hogy kezdek túlsúlyba kerülni. Inkább minél több olvasói megjegyzést szeretnék látni!
    A Fény legyen velünk!
    Kati

    VálaszTörlés
  7. Üdvözletem!

    Ma a függőségről szeretnék beszélni. Itt a Földön szerintem szinte mindenki szenved egy függőségben, ami fogva tartja ez, pedig az erőszaktól való függőség. Legalább olyan nehéz elbánni vele, mint a kábítószerekkel. Ezt a függőséget mélyen belénk ültették-ültettük, hogy az ösztönös reakciók szintjén működjenek. Tehát, ha az egonkat sérelem éri, akkor minimum káromkodunk. Ezt azonban sokszor megtesszük, végül már észre sem vesszük mit csinálunk. Függőség alakul ki a düh és az ember között.
    A személyes tapasztalatom ezzel kapcsolatban az, hogy nagyon nehéz tenni ellene. Mert az érzelmeinket úgy hisszük NEM VAGYUNK KÉPESEK IRÁNYÍTANI. Mintegy „véletlenül” kicsúszik a szánkon ez és az.
    A gyerekek, amikor megérkeznek az emberi testbe, megtapasztalják az éhség fájdalmát, mert fájdalom az.) Ettől idővel félnek, aztán már csak dühösek lesznek. Ez a düh elkísér minket egész életünkön át. Ha megfigyelitek a jóllakott ember kevésbé mérgesíthető fel, mint az éhes.
    Van egy magyar mondás, amit minden nő ismer: „A férfi szívéhez, a gyomrán keresztül vezet az út.” Ez szerintem nem csak a férfiakra igaz, hanem mindenkire.

    Zafir Zorro

    VálaszTörlés