2012. november 29., csütörtök

A Galaktikus Föderáció szervezete, történelme


 
by kristalyhang
A Fény Galaktikus Föderációjának Szíriusz B-beli Regionális Tanácsától
[részlet "You Are Becoming A Galactic Human"  Sheldan Nidle és Virginia Essene - S.E.E. Publishing Co., Santa Clara, California - 1994]
“Mi a Szíriuszi Tanácstól - Washta, Mikah, és Teletron – szeretnék saját Galaktikus Lényként átélt történelmünkről mesélni,valamint a Galaktikus Föderáció nevezetű szervezetről, melynek hamarosan a Föld is új tagja lesz.
A Galaktikus Föderáció 4,5 millió évvel ezelőtt jött létre, hogy megakadályozza az interdimenzionális Sötét Erőket, hogy ezt a galaxist uralmuk alá hajtsák és kizsákmányolják. Ez az interdimenzionális Sötét Erő elvetette a saját természetéhez hasonló, gépszerű, hidegszívű magjait a ’Tejút’ Galaxisban. Külsőleg főleg a reptoid vagy dinoid egyénekhez hasonlóak. Ezek a Sötét Lények kiterjeszkedtek az egész galaxisban és sikeresen nekikezdtek több ezer csillagrendszer leigázásába. Ezek a Reptoidok/Dinoidok azonban elértek a galaxis egy olyan területére, ahol a szabad akaratú, érző Emberi Lények hoztak létre számos civilizációt, így technológiájuk alapján ellenfélbe ütköztek [a Reptoidok/Dinoidok].
Ami következett: - 4 millió éve már ennek - egy rövid, de barbár csillagháború, melyet rövid békeidőszakok szakítottak meg. Bizonyos mértékig ez a háború és a békekötések még a jelen időkig folytatódnak. Amikor a támadások galaxisszerte kiújultak, azok közülünk, akik a Dinoidok/Reptoidok Szövetség ellenségei voltak, szervezetté tömörültek. Úgy láttuk, szükséges magasabban szervezett és eredményesen működő szervezetté fejlődnünk, mely cselekvőképes és védőhálóként működhet a galaxis védelmében, valamint fórumként lehetővé teheti a szükséges emberi és nem-emberi kulturális és kormányzati eszmecseréket.
A Galaktikus Föderáció, mint Csillagrendszerek Egyesült Nemzeteiként tekint magára, melynek egyetlen célja, egy olyan szervezet létrehozása, mely lehetővé teszi a Fény további áramlását a ’Tejút’ Galaxisunkban. Jelenleg több mint 100.000 Csillagrendszer és Csillag Szövetség [Liga] tagja a Galaktikus Föderációnak és legújabb információk szerint 1988 és 1993 között a tagok száma majdnem 200.000-re növekedett. A Fény Galaktikus Föderációjának elsődleges alaptétele a Szeretet.
A Galaktikus Föderáció alapirányelve, hogy gondoskodjon egy rendszerről és megvédje azt a váratlan és illetéktelen támadások esetén. Összességében a Galaktikus Föderációra hárul az a fontos feladat, hogy kutasson, technológiai és kulturális eszmecserét folytasson. Ennél fogva a Galaktikus Föderáció folyamatosan tudósokat és kapcsolatfelvételre csoportokat küld űrmisszióra más Csillagrendszerekbe, akik még nem tagjai a Galaktikus Föderációnak. A másik kiemelendő premisszánk, hogy a Galaktikus Föderáció, a különböző szintű Tanácsainak köszönhetően, megoldást talált a Bolygók, a Csillagrendszerek és a Csillagszövetségek [Ligák] összefogására a ’Tejút’ Galaxis Regionális Tanácsai által.
A Galaktikus Föderáció úgy tekint magára, mint teljes tudatú és békés civilizációk szervezetére és folyamatosan kutatja leendő föderációs tagjait: az irányelveivel megegyező civilizációkat. Ha bármelyik Bolygó vagy Bolygórendszer bármelyik Csillagrendszerben eléri a fent említett technológiai és kulturális fejlődési szintet, akkor egy tudományos értékelés követően kapcsolatfelvételre kerül sor. A tudományos evaluáció [értékelés] széleskörűen vizsgálja a kulturális, tudományos és spirituális kvalitásokat.
A Bolygótok és Naprendszeretek felmentést kapott a Galaktikus Föderáció tagsággal járó követelményei alól, a Szíriuszi Kormánytanács és a Spirituális Hierarchiátok fáradozásának köszönhetően. A Spirituális Hierarchia felhívta a Galaktikus Föderáció Tanácsainak figyelmét a Naprendszeretek és az emberiség különleges és kényes helyzetére. Az érvek végül legyőzték bizonyos Plejádi elemek [Nibiruiak] naprendszeretekben kb.10.0000 éve, Atlantisz bukása óta fennálló és szabályozó karmikus törvényeit és így engedélyezték a Föld Galaktikus Föderációs tagságát 1993.március 5-én, Földi idő szerint. Ez az engedélyezett teljes tagság lehetővé tette a Galaktikus Föderációnak, hogy törvényes keretek szerint állítsa össze a Küldetést [’Mentési Akciót’-tudom, ezt a szót senki nem kedveli, de ez állt az eredetiben ford.megj.], hogy papírforma szerint állítsa össze az „Első kapcsolatfelvétel csapatot” és a protokoll szerint készítse elő az „Első kapcsolatfelvételt” és a Földön való leszállást.
A Regionális Tanácsok legmagasabb szintjei alkotják a ’Tejút’ Galaxisunk Fő Föderációs Tanácsát, mely a Vega csillagon székel a Lant [lat. Lyra- 15.000 évvel ezelőtt ez volt a sarkcsillag ford. megj.] Csillagrendszerben. A második szintet a különböző Regionális Tanácsok alkotják. Jelenleg 14 ilyen Regionális Tanács működik a Galaktikus Föderáción belül és lokális régiónk legfontosabb Tanácsa a mi Galaktikus Föderációs Regionális Tanácsunk, melyet Szíriuszi Regionális Tanácsnak neveznek. A ti naprendszeretek is esetlegesen ehhez a Regionális Tanácshoz fog tartozni, mint teljes értékű tag. 
A Regionális Tanácsok különböző problémák fórumaként működik. A régióhoz tartozó területeken segítenek az irányelvek kialakításában és Végső Bíróságként folyamodhatnak a Csillagrendszerek vagy a Csillagszövetségek [Ligák] bármely egymás között felmerült problémával. A kulturális és technológiai információ áramlásáról is gondoskodnak. Így a Galaktikus Föderáció Regionális Tanácsai lehetővé teszik a technológiai természetű félreértések tisztázását és igyekszik áthidalni az intellektuális különbözőségeket [sajátságokat].
Léteznek Lokális vagy Csillagrendszert Kormányzó Tanácsok. Ti földiként naprendszerbeli társaitokkal esetlegesen egy Lokális Csillagrendszer Tanácsot alapíthattok. Ezek a Csillagrendszert Kormányzó Tanácsok két típusúak; az első, egy egyszerű Csillagrendszer Tanács vagy Lokális Kormányzó Tanács, a másik típus egy Csillagszövetséget Kormányzó Tanács, mely 20 vagy annál több kombinált Csillagrendszert Kormányzó Tanácsot ölelhet fel. A leghatalmasabb Csillagszövetség [Liga] a Szíriuszi Regionális Tanács - melynek ti is tagja lesztek- majdnem 50 különböző Csillagrendszer szövetségét képezi.
Csatornázta: Sheldan Nidle
Magyar nyelvű fordítás: Scarlett



kristalyhang | 2012-11-25 - 15:53 | Címkék: Sheldan Nidle | Kategóriák: FGF | URL: http://wp.me/p2FH9O-f0

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése