2012. november 2., péntek

Ti vagytok a visszetérő mesterek 2/2 - Mihály arkangyal-

"Jelenleg milyen mélységig jutott el az illumináns hierarchia visszaszorítása?
AAM: A legmélyebbre. A központig."
 A http://www.blogtalkradio.com/inlight_radio  "Egy óra egy angyallal" c. műsor 2.része. 



Mihály Arkangyal: Ti vagytok a visszatérő mesterek 2/2. rész / 2012-10-08

by kristalyhang
Mihály Arkangyal: Ti vagytok a visszatérő mesterek 2/2. rész
2012. október 8.
Közzétette: Steve Beckow


2.rész
SB: Köszönöm! Elnézést, csak trükközöm a kérdésekkel, amelyeket fel akarok tenni neked, mert csak 15 percünk maradt, mielőtt szeretném megkérni Lindát, hogy visszatérjen hozzánk és beszélgessünk. Tehát, ha nagyon rövid válaszokat tudnál adni ezekre a kérdésekre, akkor láthatnánk, mennyi kérdést tudunk megválaszolni. Nagyon értékelném! Csak gyorsan átfutom őket.
Jelenleg milyen mélységig jutott el az illumináns hierarchia visszaszorítása?
AAM: A legmélyebbre. A központig.
SB: Rendben. Akkor az emberek miért küzdenek még mindig a NESARA és a Felfedés ellen, ha ők visszaszorítás alatt vannak?
AAM: Mert még mindig létezik az emberi közösségben egy hiedelem az érték és az érdemek tekintetében.
SB: Oké. Tehát visszaszorítás alatt állni nem jelenti azt, hogy automatikusan kedvessé és fénnyé válnak egy pillanat alatt. Ez így van?
AAM: Nem csak erről van szó – és rövid leszek –; mi a közösségről is beszélünk. És ha több millió és millió emberről beszéltek, akik elhinnék, hogy ilyenfajta változások végbemehetnek, és ezek egy éjszaka alatt megtörténhetnek, akkor azt mondanák, hogy: Ne! Ne! Ne!
Nos, ez nem azért van, mert ők rosszak! Ez nem azért van, mert ők a sötét erőktől származnak. Csupán azt jelenti, hogy nagyon megrögzöttek; ők beleszülettek abba, amiről azt hiszik, hogy az ő logikai értelmük és a szívük nem hiszi el, hogy ők méltók effajta csodákra.
Tehát a közösségnek is van ereje, mely szintén megállító pontként működik.
SB: Oké. Segítenél kérlek megérteni nekünk azt, hogy miért van még mindig konfliktus Szíriában, ha Bashar al-Assad – de úgy gondolom, még sok kollégája is – visszaszorított helyzetben van?
AAM: A szíriai helyzet kritikus és nagyon elszomorító. És sokan közületek, akik éjjelente velem dolgoztok elmentek Szíriába és a bolygó azon részére. Az egyik oka annak, hogy az atrocitások Szíriában – és erről jut eszembe, hogy Iránban is – folytatódtak az, hogy a közösségnek módjában áll azt mondani: „Ez teljes mértékben elfogadhatatlan és a békét azonnal helyre kell állítani. Ezt meg kell állítani!”
Tehát sokan önként jelentkeznek, tragikusan jelentkeznek, hogy ők legyenek a katalizátorai a változásnak.
SB: Ez egy nagyon érdekes magyarázat. Köszönöm!
Mitt Romney visszaszorításban áll?
AAM: Igen.
SB: Milyenek az esélyek Barack Obama elnök újraválasztására?
AAM: Nagyon, nagyon, nagyon pozitívak.
SB: Nagyon jó! Most Mitt Romney visszaszorításban áll, bár még mindig nagy a politikai támogatottsága. El tudnád magyarázni ezt?
AAM: Természetesen nagy.
Jelenleg próbálunk penge élen táncolni, hogy ne avatkozzunk túlságosan bele a szabad akaratába. És ez szintén nagyon fontos ebben az ügyben, mert az Amerikai Egyesült Államok egy kép és sok módon egy lakmuszteszt is a közösség számára. Tehát sok dolog azért kerül engedélyezésre, mert a döntést nagyon egyértelművé teszi.
SB: Feltételezem, hogy nem arról van szó, hogy önmagában Mitt Romney iránt érdeklődünk, Uram, sokkal inkább arról, hogy a visszaszorítás folyamata érdekel. Az, hogy mik a korlátai a visszaszorításnak – mit lehet elérni vele és mit nem!
AAM: Gondoljatok úgy a visszaszorításra, mint egy…. Engedjétek meg, hogy egy emberi példát adjak a bebörtönzés számos szintjére! Tehát vannak olyanok, akik fel vannak mentve valami alól, vannak, akiknek bokaperecük van, vannak olyanok, akik jóléti intézményekben vannak, és vannak olyanok is, akik ítéletre várnak. Tehát sok szintje van.
És attól függően, hogy mit játszanak végig az eshetőségek tekintetében, hogy a Földanyán szükséges jelenlegi változásra hatással legyenek, az a függő tényező. Ha ők teljes elszigeteltségben vannak, akkor teljesen hatástalanok. Ha ők – mondjuk úgy, hogy – visszaszorítási fénybe kerülnek, akkor még képesek kifejezni a szabad akaratukat.
SB: Ó, ez nagyon hasznos. Maradt még bármilyen akadály a NESARA bejelentésének útjában?
AAM: Egy sem.
SB: Akkor miért nincs még itt ma?
AAM: Az egyetlen akadályt az érdemleges eredmények jelentik, amiről már beszéltünk– és ezt mi valójában nem is akadálynak nevezzük. Hiszen a részek a helyére kerültek. Olyan módokon fog feltárulni előttetek, amilyenre nem is számítotok. Olyan módokon bontakozik ki, melyben a csillagtestvéreitek segítenek majd a Mennyei Társaság közreműködésével. Rövidesen a helyére kerül. Nem, nem úgy értem, hogy hamarosan, hanem egyszerűen úgy, hogy rövidesen.
SB: Mi a különbség a rövidesen és a hamarosan között, Uram?
AAM: Napok.
SB: Napok. Oké.
AAM: Inkább napok, mint hónapok.
SB: Nagyon jó.
A NESARA magában foglalja majd egyszerűen a nullák hozzáadását mindenki bankszámlájához, mint ahogy a híresztelések ezt állítják?
AAM: Igen.
SB: Akkor… [nevetés] személy szerint úgy viccelődnék a magam vonatkozásában, hogy biztosítom magamat, hogy a banki egyenlegem elején inkább egy 9-es álljon, minthogy egy 1-es azért, hogy a maximális hatékonyságot érjem el!
AAM: Nagyon jó ötlet! De értsd meg, ha valóban maximális hatást akarsz elérni, akkor egyszerűen tegyél még hozzá nullát!
SB: Lehetőségem van nullát hozzáadni?
AAM: Természetesen módotokban áll, hogy még egy nullát kérjetek!
SB: Ó, csodás, Uram! Oké.
Most ismét egy gyors kérdés. Egy olvasó kérte, hogy kérdezzem meg tőled, mi lesz a sorsa Gary McKinnon-nak. Gary-t megvádolták azzal, hogy feltörte az Egyesült Államok Katonai, NASA-számítógépeit. Megvéditek őt? Rendben lesz?
AAM: Teljes mértékben jól lesz.
SB: Rendben. Mi a helyzet Julian Assange-el?
AAM: A föld alatt van.
SB: Oké. De jól van?
AAM: Ó, teljesen. Rendben van.
SB: Ó, oké.
AAM: Van egy olyan dolog, amit úgy hívunk, hogy megszakítás, kimenő vagy szombat. Itt ez a helyzet.
SB: Ez helyénvaló a Belső Földdel szemben?
AAM: Ez olyasvalakivel kapcsolatos, aki egészen a határai szélére került és kimenőre van szüksége.
SB: Oké. Köszönöm!
AAM: És látni fogjátok ezt. És már láttátok is számos helyzetben.
SB: Rendben!
Most, van egyfajta értelmi dolog, ami olyan szavakban fogalmazódik meg, mint remény és vágy és az a következménye, hogy ha azt mondjuk: „Reméljük ezt” akkor a Vonzás Törvénye reményt hoz nekünk; vagy „Szeretnénk ezt!”, akkor a Vonzás Törvénye vágyat hoz nekünk. És ez néhány embert visszavet a reménytől vagy a reménnyel kapcsolatos beszélgetéstől.
Tudnál segíteni nekünk abban, hogy megtaláljuk ennek megbeszélése során az utunkat?
AAM: Ezért késztettem arra a csatornámat, hogy olvassa fel a remény új definícióját. Ez a jelenlét belső ismerete és a benneteket körülvevő Isten, a Menny, az Egy ismerete.
Tehát ez nem egy sóvárgó állapot. Ez a tudás állapota.
SB: Van jobb szó erre, mint a remény?
AAM: Nem szeretnénk megváltoztatni a nyelveteket. És ami történt az, hogy szavakat adtatok és elemeztetek – ismét egy szellemi gyakorlat – ahelyett, hogy a szívetekben tartottátok volna a tudást. Tehát ha a remény szót helyettesíteni akarjátok az Egy belső ismeretével, akkor tegyétek azt.
SB: Rendben! Ez nagyon hasznos. Most, még maradt öt percünk, mielőtt megkérem Lindát, hogy csatlakozzon hozzánk. Megtennéd, hogy arra használod ezt az öt percet, hogy a Felemelkedésről egyfajta történetet mondasz el? Hogy elmondod, mit végeztünk el eddig a külvilágban? És itt olyan dolgokra gondolok, mint az elhasznált uránium kitisztítása, a HAARP leállítása, a földalatti bázisok eltávolítása. Majd kérlek, mesélj arról is, hogy mit végeztünk el a belső világokban.
AAM: Örömmel megteszem!
SB: Köszönjük!
AAM: Már említettél néhány nagyon fontos változást, melyek a külvilágban megtörténtek. És az, ami a külvilágban történt, sok módon olyan volt… tudnátok úgy gondolni rá, mint a Földanya védelme, megtisztítása és helyreállítása?
Hiszen a levegőtök, a vizeitek megtisztításával, a földalatti lövedékhelyek eltávolításával, a technikai szennyezés nagy részének megsemmisítésével – gondoljatok a chemtrail-ra [olyan vegyi anyagok, melyet a repülőkből szórnak a levegőbe – a ford. megj.], a levegőszennyezésre, a vízszennyezésre – ez előkészíti a Földanyának a terepet arra, hogy teljes ragyogásában pompázzon. Abban, ami ő valójában. És ez nagyon fontos.
De szintén beszéljünk – igen – az uralmakról is. Szintén említetted a fákat, az állatokat, a növényeket. Minden egy magasabb szinten fejlődik [erősödik]. Igen, voltak aszályok. Drámai változások voltak az időjárási mintáitokban. De ez szintén a megtisztítás és a Földanya hálózata helyreigazításának része volt és így természetesen a ti hálózatotokénak is.
A politikai képetek jelentős mértékben megváltozott. Hajlamosak vagytok arra, hogy napról napra szemléljétek a dolgokat. Nem kritizálunk vagy fenyítünk meg azért, mert ezt teszitek, hiszen az emberi elmétek gondolatai alapján számotokra most ez az irány. De ha megkérünk benneteket arra, hogy nézzétek meg azokat a változásokat, amelyek megtörténtek az elmúlt két évtizedben, az elmúlt 25 év során, akkor meglátjátok, hogy az irányítás, az emberi faj részvétele a politikai világban megváltozott.
Erőteljes változás történt abban, melyet ti úgy neveztek, hogy – és nem csupán Észak-Amerikáról beszélek, hanem az egész világ monetáris rendszereiről is – pénzügyi rendszerek és intézmények. Ezek megváltoztak és még jelenle is változnak, miközben beszélgetünk. A gazdasági alapok is – melyek azzal kapcsolatosak, hogy mit értékeltek, mely dolgok természetesek – megváltoztak.
Nézzetek a pénzügyi rendszeretekre! Arra, hogy ki irányít és ki nem, valamint arra a felelősségre, melyet az emberek magukra vállaltak azzal, hogy olyan helyekre utalják a pénzüket, mint a közösségi bankok vagy a hitelintézetek. Nézzétek az egész világra kiterjedő mozgalmakat, amelyek a jogaikat követelik – a politikai, gazdasági, pénzügyi és spirituális jogaikat; a vallási szabadságukat.
Nos, ez nem mindig egy vonzó jel, de van még olyan mozgalom, mely azt mondhatja: „Szabadon dönthetek és szabadon törekedhetek a szabadságomra és a hitemre.” és hogy meg is tartsák.
A legnagyobb változás a kommunikációban volt. És gondolhatnátok, hogy „Nos, ez nem spirituális!” És könyörgöm, hadd javítsalak ki benneteket! Az általános jellegű internet fejlődése és annak a Földön történő alkalmazása összekötötte az emberi családokat. Lehetővé tette a családoknak, hogy egységben és közösségben, kiegyensúlyozottan jöjjenek össze. Igen, még a hekkeléssel és a beavatkozó emberekkel együtt is. Ez nem állította meg a kommunikáció növekedését, az emberek közötti egységet, de még az információ szabad áramlását sem.
Vannak még problémák ezzel? Igen, természetesen vannak és ezek politikai problémák is. De ez egy jelentős változás, mely már hosszú ideje nem történt meg. Ez növekedés és ez a változás nem csupán fénysebességű, hanem szeretet-sebességű is. Az isteni birodalom, az angyali birodalom, a szemmel nem látható birodalom beleegyezése, a csillagtestvéreitek, a galaktikusok, az intergalaktikusok, a Külső Galaxisok Egyesült Erői jelenlétének elfogadása adott dolog. Igen, rettentően elrugaszkodott mind a médiátok, mind a mozifilmjeitek, stb. mely félelmetessé teszi az egészet. De értsétek meg, hogy mi történik közben!
Az emberek szeretik, ha megrémisztik őket. Ez az emberi tulajdonságok része, melyet nem is értünk teljesen. Soha nem is értettük. És ezzel még nem is mondok nagyot. De úgy gondolom, hogy az emberek szeretik, ha félelemkeltéssel és verekedéssel szórakoztatják őket. De ez egyszerűen csupán az ő szórakozásuk.
Ez mögött az a teljes meggyőződés és felfogás áll, hogy a földönkívüliek természetesen léteznek és jelen vannak. Ez egy nagy változás. Az a meggyőződés, hogy valaki el tudja érni, szemtanúja és részese lehet csodáknak, energiagyógyításnak, a gyógyszerek változásának, annak a képességnek, mellyel saját magát meg tudja gyógyítani – sok tekintetben egy visszatérés. Ez zárja a kört Yeshua (Jézus) idejéig. Ez annak az erőnek az elismerése, mely által meggyógyíthatjátok magatokat, vagy amivel megkaphatjátok az isteni közbenjárást.
Ez mind változás. Ezek mind a változás részei és az Új Föld megteremtése bennetek. Nem kérem, hogy utazzatok vissza 25 évet, bár örülnék neki, ha megtennétek. De elég csak arra gondolni, miben változtatok az elmúlt év során vagy hogyan változott a kiterjedés képességének felfogása, vagy az, hogy olyan rezgésszámotok van, ami korábban még sosem volt.
Ráadásul még akkor is tovább csináltátok, amikor olyan felemelkedési tüneteitek voltak, mint a fejfájás, vízkiszorítás, hányinger és szédülés. Hajlandóságot mutattatok arra, hogy megszemléljétek és eltakarítsátok az érzelmi romokat és következményeket. Lementetek a völgybe és elfogadtátok a segítséget nem csak tőlünk, hanem a saját vezetőitektől, a saját körötöktől is. A működés új módjaival ismerkedtek. Megtanultátok és meg is mutatjátok.
Ez a rádióműsor is azt példázza, hogyan lehet valamit a puszta ötletből, egy elültetett inspirációból megteremteni, és hogy mit éreztek a szeretetre, a toleranciára, a tisztességre, az elfogadás állapotára való képességetekkel kapcsolatban valamint hogy mit éreztek azzal kapcsolatban, hogy az ítélkezés, mulasztás, hibáztatás és vétkesség helyett inkább önmagatokat adjátok fel. Ez megváltozott barátaim! És ez mindannyiótokban megváltozott!
Igen, vannak pillanatok, amikor féltek, amikor megszültetik a félelem. Vannak olyan pillanatok, amikor halljuk a kiáltásaitokat. De nagyon messziről jöttetek. Nem most van az ideje annak, hogy elmenjetek. Ezt kérjük tőletek! Nézzetek magatokra, vázoljátok fel magatokat – mentálisan, fizikálisan, érzelmileg és spirituálisan. Figyeljétek meg, hogyan oszlott szét az, mely által soha többé nem is gondoltok magatokra úgy, ahogy korábban tettétek.
Ez egy dicsőséges teljesítmény! Itt ültök, egységben egy angyallal. Ez arról árulkodik, hogy ez egy univerzális változás. Egy olyan, melyért nagyon hálásak vagyunk.
Köszönöm és menjetek békével!
SB: Köszönjük, Uram! Sok ember számára nagyon hasznos volt. Biztos vagyok benne. Köszönöm Uram!
AAM: Búcsúzom!
SB: Búcsúzom én is! Nos, akkor egy pillanatot adok Lindának, hogy ismét magához térjen és hogy elfoglalja a testét. Bízom a hallgatókban – nos, nem tudom, hogyan lehetséges számotokra tudtul adni, hogy mennyire ráérzett Mihály arkangyal a kérdéseimre és hogy azelőtt válaszolt rájuk, mielőtt feltettem volna. Ez nagyon misztikus dolog!
Linda? Akármikor…
Linda Dillon [LD]: Szia! Szia! Olyan vagyok, mint…
SB: [nevetés]…kissé ingatag?
LD: Itt vagyok!
SB: Mit akartál mondani arról, amit Mihály arkangyal épp csak felhozott?
LD: Az, amit egyfolytában hallok, érzek, látok és kapok az, hogy sokkal előrébb vagyunk a Felemelkedés folyamatában annál, mint ahogyan érzékeljük, mint ahogyan tudatosan felfogjuk. És azt, hogy hajlamosak vagyunk arra, hogy ne adjuk meg magunknak a bizalmat az óriási munkánk végett; hogy mekkora munkát végeztünk el valójában – és itt gondolok mindazokra, akik minket hallgatnak és még azokon túlmenően is. És ha ebben a pillanatban hallok egy dolgot – tudod, az egész Tanácstól, nem csak Mihálytól – az valami ilyesmi: „Tartsatok ki!” Tudjátok: „Már majdnem odaértetek!”
A látomás, mely előttem van az, hogy egy egész maratont tettünk meg. Tudjátok! A – mi is az? A 24K? És mi a 20K vagy a 20 mérföldet jelző pontnál vagyunk, és ez azt jelenti, hogy kimerültek vagyunk és arra vágyunk, hogy bárcsak sosem jelentkeztünk volna rá. De minden gyorsan történik; a Nap fenn van, a szellő elér minket a tó vagy az óceán felől, érezzük a virágok illatát és lélegzetet veszünk.
És ez az, ahol oly sokan közülünk….épp csak muszáj továbbmennünk. Majdnem odaértünk! És tudjátok, hogy ez nem arról szól, hogy várjuk a decembert vagy bármelyik más napot, melyet a mennyek megnyitottak és majd megváltozunk – bár úgy gondolom, hogy ez néhány emberrel meg fog történni. De a többségünk számára, akik – tudjátok, hogy – a frontvonalban vagyunk, ez a munkavégzésről szól. Mert amikor ezt tesszük, akkor ezt nagyon sokakért tesszük!
Úgy gondolom, fogalmunk sincs arról, hogy ebben a tekintetben mekkora partnerei vagyunk a Mennyeknek!
SB: Számomra egy kicsit tisztábbá vált a legutóbbi napokban, hogy néhányunkhoz ez hogyan illeszkedik. Tehát, egyetértek!
LD: Igen! És úgy képzelem, hogy ez folytatás kérdése. És…Tudjátok, ez is az a dolog. Bízni önmagunkban – és tudom, hogy a bizalom szó olyan, mint a remény és ehhez hasonló szavak – de ha választhatnék, ha azt mondanád nekem Steve, nos, azt, hogy a Felemelkedés nem fog megtörténni és hogy – tudod! – mi mindannyian a padlóra kerülnénk és csikorgatnánk a fogunkat.
De hajlamos vagyok erre úgy is gondolni, nos, várj egy pillanatot! Azt választom – és időnként ez pillanatról pillanatra és napról napra történik -, de azt választom, hogy akkor is így élem az életem, mert ez sokkal termékenyebb. Sokkal értelmesebb számomra. Ezért vagyok itt. Úgy értem, hogy ez az, amiért minden egyes inkarnációnkban a megvilágosodás felé vezető ösvényre lépünk.
Tehát mit tennénk másképp? Tudod, azt mondhatnánk: „Ó, feladom! Kilépek!” Tudod: „Átadom a tagsági kártyámat!” De valóban ezt az életet éltük. Ez az az ösvény, melyre léptünk, mely támogatott bennünket.
És mondhatnánk azt: „Nos, nem kaptam meg mindent, amit kértem, vagy amit akartam. Tehát nem is értem!” De én tényleg bízom, hiszek és tudom – és ez néha utólagos tudás, de – bizonyos vagyok abban, hogy megvan az, amire szükségem van, amire szükségem van ahhoz, hogy a következő lépést megtegyem az utamon.
És tudom azt is – tudjátok! – hogy a Felemelkedés nem egy elképzelés. Ez nem egy remény – legalábbis a remény régi definíciója szerint. Ez valami olyan dolog, ami már folyamatban van. Tehát, én ezt gondolom.
SB: Nekem is az a gondolatom volt Linda, hogy … mit is tehetnék mást? Úgy értem, hogy ez olyan csodás volt, hogy folytatnám, bármi történjen is. Úgy értem, hogy ez inspiráló volt!
LD: Én is úgy gondolom! Tudod, mit? Nekem van a legjobb munkám a világon! Bárcsak mindannyian ezt érezhetnénk! Hiszen angyalokkal, arkangyalokkal és felemelkedett mesterekkel beszélgetni, érezni az energiát és a kapcsolat érzetét, úgy gondolom…a legjobb dolog!
Tudod! Vannak kegyetlen helyzetek? Vannak olyan idők, amikor elcsüggedsz a világgal kapcsolatos rémületes előrejelzésektől? Igen! De fiam, ó, fiam! Nem változtatnék ezen! Semmiért! És ez az, amit épp most kérnek tőlünk. Ez az, amit Mihálytól leveszek: Tartsátok a vonalat!
SB: Nekem van a második legjobb munkám a világon!
LD: [nevetés]
SB: [nevetés] Arkangyalokkal készítek interjúkat!
Linda! Médiumként nem fáradsz el? Nagyon mozgalmas iram lehet számodra!
LD: De, elfáradok. És nekem…Tanulom – főleg későn – azt, hogy lépést tartsak magammal és hogy figyelmes legyek – tudod – Lindával. Mivel ott van ez a dolog. Úgy értem, ezért jöttem. A Tanácstól jöttem – egy nap beszélt nekem erről a Tanács -, hogy a Szeretet Tanácsának és a Változásnak a csatornája legyek.
[megszólal a zene]
Tehát, úgy érzem most, mintha főműsoridő lenne, érted? De igen, ez fizikailag áldozatot követel és így vigyáznom kell magamra.
SB: Hümmm, Nos, felbecsülhetetlen munkát végzel mindenki számára ezen a bolygón, Linda. Nagyon köszönjük!
LD: Ó, köszönöm! Köszönöm, hogy meghallgattatok! Köszönöm a meghívást!
SB: Oké.
LD: És köszönöm neked, Mihály Arkangyal!
SB: Pontosan! Köszönjük, Mihály Arkangyal!
LD: Viszontlátásra!
SB: Búcsúzunk!
[vége]
Lábjegyzet
(1)A Vision Statement of the Peace Foundation-t Steve sok évvel ezelőtt írta. Itt olvasható:
Geoff meglátogatta az U.N. University for Peace-t (UPEACE). Linda munkája mind csatornaként, mind íróként teljes mértékben a világbékéről szól.
(2)A Delcaration of Human Freedom [Nyilatkozat az emberi szabadságról – a ford. megj.] itt olvasható:
(3)Sai Baba vád alatt áll gyermekek zaklatása és szexuális visszaélések miatt. Mihály arkangyal egyszer elmagyarázta nekem, hogy Sai Baba testét 40 éves korában hagyta el az avatár, a második visszaélési incidens után. Az emberi járműnek továbbra is maradt valamennyi ereje, de többé nem volt avatár, ahogyan ő állította. Az avatár nem távozott el, nem volt a visszaélés része. Ez az, amiért egyesek tisztelegnek Sai Baba előtt, mint avatár előtt, viszont nem tisztelegnek az emberi járműve [teste] előtt.
Magyar nyelvű fordítás: Vénusz
kristalyhang | 2012-11-01 - 17:03 | Címkék: Steve Beckow | Kategóriák: AA | URL: http://wp.me/p2FH9O-cF

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése