2012. november 26., hétfő

Növekvő türelmetlenség - Aisha nov 26.



 Az, hogy vissza vagytok tartva, arra késztet benneteket, hogy még jobban előrefelé nyomuljatok. Ezt bírni kell, okkal vagytok lelassítva...

 


Tom Fodor fordítása
aisha TK 228 - nov 26

A feszültség elkezd növekedni ebben a pillanatban, ennek egyszerű oka van. 


A magvatok arra vágyik, hogy kiszabaduljon a korlátokból. Ugye mind elkezdtetek az új világ alapját építeni, mélyen a szívetekben pedig érzitek, hogy ez a hozzájárulásotok sokkal nagyobb ettől. Innen a növekvő türelmetlenség érzése. Ez normális is, hiszen az hogy vissza vagytok tartva, arra késztet benneteket, hogy még jobban előrefelé nyomuljatok. Ezt bírni kell, okkal vagytok lelassítva.

Mindez a türelmetlenség nem negatív, de annak érződik azok számára akik nyomása alatt vannak. Egy kicsit még várni kell arra, hogy a valódi színetekben pompázhassatok, ennek az oka az időzítés.

Erről már szóltunk régebben, így egy kicsit ismételjük azt amit már mondtunk, azt is tudjuk, hogy lesz akit ez még jobban felingerel. Ugye mint tudjátok is, ez egy nagyon összetett folyamat, annak ellenére, hogy önerőből már sikerült felgyorsítanotok, mégis van egy eseménysor amelynek a megfelelő pillanatban kell kibontakoznia, azért hogy minden a terv szerint haladhasson. Igen az annyira unt szó ismét megjelenik ebben az üzenetben: "hamarosan".

Az időnek lényege van itt. Az "idő A lényeg" hiszen egy eszközként használjátok a gondosan eltervezett folyamatban. Az idő nagyon képlékeny és erőteljes energiaforrás a fátyol mi felőli részünkön, és egyre jobban ilyenné válik a ti feleteken is. Ez darabokban történik, nehogy belefulladjatok, nehogy túl mélyre merészkedjetek mielőtt rendesen felkészültetek volna. 
Szóval a folyamat a terv szerint halad és számos lépés kell meg mielőtt eléri a 100%-os erejét és sebességét. Ismét féken kell tartanotok a türelmetlenségeteket, illetve egy időre utazótársként kell elfogadnotok.

Ez a türelmetlenség nem más, mint annak a jele, hogy a valódi erőtök lassan, de biztosan megnyílik. Rövid időn belül képesek lesztek teljesen kinyitni és ekkor majd mind a teremtői mivoltotok örömében fogtok fürödni. Addig viszont tudjátok, hogy a legjobb képességetek szerint teremtetek máris. Nem ti fogjátok vissza magatokat, hanem mi, hiszen mi jól tudjuk milyen a teljes erejű fényben állni. Addig vissza is fogunk tartani benneteket, amíg el nem jön az ideje, hogy ti is ebben a fényben álljatok. Csakis akkor lesztek képesek bírni ezt a fényerőtöket úgy, hogy ne legyen káros rátok nézve.

Ez nem kritika vagy lenézés, csupán egy ideiglenes biztosíték arra, hogy sértetlenül tudjatok felpörögni arra az állapotra, amelybe be szeretnetek lépni. Igen máris csodálatosak vagytok, de ez eltörpül az mellett amire rendeltettetek.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése