2012. november 2., péntek

Az igazság mindig utat tör magának- Marix- Szíriusz

"Közeledünk az év vége felé, már csak néhány hét, míg a sötét szövetség tornya romba dől és kizárják a ’mérkőzésből’."

Új bejegyzés kristályhang

MARIX / Az igazság mindig utat tör magának! /2012-10-27

by kristalyhang
MARIX a Szíriuszról / 2012-október 27.
Sarinah közvetítése
Az igazság mindig utat tör magának!

A jelek arra utalnak, hogy valóban az igazságosság győzedelmeskedik, ezt már a köztudat számára is látható.
Tudjuk, mennyire várjátok már a startlövést, hogy a felfedés a mi jelenlétünket is a felszínre mossa, amiről a közmédiák őszintén számolnak be. Így az emberek saját maguk dönthetnének, hogy szeretnék-e felvenni velünk a kapcsolatot vagy sem. Mert ne feledjétek, a visszaszámlálás már megkezdődött, és aki jól figyel, az észreveheti, hogy a TV társaságok szeretnék ’bevenni a kanyart’, ami a mi békés jelenlétünket illeti!
A dolog lényege nem az, hogy a hivatalok a fejetek felett döntsenek, mert ez a galaktikus korszakban már nem működőképes! Amúgy is a hivatalok már évtizedek óta tudnak a jelenlétünkről. Rendszeresen találkoztunk az országok és a médiák előjáróival, hogy jobb belátásra bírjuk őket. Mert mindannyian egy nagy család vagyunk és összetalálkozásunkat nem lehet megakadályozni.
Saját rezgésszintetek bizonyos fokától, automatikusan belemerültök a Galaktikus Korszakba, ami nem jelent mást, mint élve összefonódni a Szellemi Világgal. Emlékezzetek, mint a kicsiben, úgy a nagyban [ford. megj. a párhuzamok tanára utal]!
Így az egyéni első kapcsolatfelvételt közvetlenül a nagy nyilvános első kapcsolatfelvétel követi.
Ez nem az államfők függvénye, mert ők gyakran csak „a már elindult vonatra ugranak fel” [ha megy a szekér]. A meghívás már rég személyesen a népektől jön és a galaktikus csládot hívó szavak egyre hangosabbak lesznek!
Így valósul meg az egyéni kapcsolatfelvétel a csillagcsaládotokkal, akiket egykor elhagytatok,hogy beteljesítsétek küldetéseteket a Földön.
Akkoriban, a planetáris [bolygószintű] családoddal, annyira biztos voltál benne, hogy a Földön rád váró, szürke mindennapok és a dualitás ellenére, megtalálod a visszavezető utat, meglelve valódi tisztségedet, valódi Önmagadat!
Micsoda üdvözlés, micsoda öröm, micsoda szolgálata a Fénynek, ezek szavakkal alig tudjuk kifejezni, mert csomaggal együtt érkezel haza, a testedben, egy hús és vér arkangyal!
Mint azt te is tudod, a korábbi inkarnációid során előbb el kellett hagynod a testedet és akkor vált szabaddá a lelked és tudott felemelkedni.
Néha, amikor az arkangyalaitokkal és a felemelkedett mestereitekkel tanácskozunk, hogy lássuk, hogy boldogulnak az emberek az egyre emelkedő, Isteni vibrációval, „elakad a lélegzetünk az örömtől”.
Mert azt látjuk, milyen gyorsan emelkedtek felfelé, látjuk, hogy a saját kimerülésetek ellenére továbbra is kitárjátok a felemelkedés kapuját mások számára, és látjuk, milyen remekül haladtok előre együttesen!
Le a kalappal, mert önmagában a gyorsan emelkedő vibrációk teljes gőzerőt igényelnek tőletek és járműveitektől [testetektől], amivel a Földre utaztatok.
Így ámulva és nagy örömmel látjuk, hogy ti, kedves Fénymunkások, ti vagytok, akik a felétek nyújtott kezünk után nyúltok és szívünk hevesen ver az izgalomtól, mert látunk benneteket lobogó zászlókkal ide megérkezni!
Emlékezzetek legyetek szívesek arra, hogy a legfontosabb történelmi események, mint például a ’berlini fal’ leomlása, hogy ezeket az eseményeket, mind maga a nép kezdeményezte.
Megáldunk benneteket, köszönet nektek és elbúcsúzunk erre a pillanatra, azt üzenjük: „Teljes gőzzel előre, kedves Barátok, teljes gőzzel előre!”
Csatornázta: Sarinah Aurelia © Copyright 2012
Magyar nyelvű fordítás: Scarlett


kristalyhang | 2012-11-02 - 15:06 | Címkék: Sarinah Aurelia | Kategóriák: Marix | URL: http://wp.me/p2FH9O-cS


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése