2012. november 9., péntek

Sok a kihívás, de már tanulunk úszni - Aisha nov.8.

 
 
17 órája

aisha TK 220 - nov 8
Tom Fodor fordítása

A napok rövidülnek a ti földtekéteken, ezzel együtt az éjjelek ugye hosszabbodnak. Ez a megnövekedett sötétség dózis lesz, akinek túl sok lesz ezen a télen, így sok munkát hoz magával.
Had magyarázzuk el.
Ahogy már érintettük többször is, egyre jobban részt vesztek a jelenlegi munkában. Ennek a munkának a nagy része a színfalak mögött történik. A többi világban történő munkára utalunk, nem arra amit az "éber" állapototokban láttok.

Tehát mindaz a dolog, ami az úgynevezett éber óráitokban történik csupán egy töredéke annak, ami az éjjel során zajlik, miközben a testetek az agyban pihen, a szellemetek viszont máshol tevékenykedik. A többség érzékelésével ellentétesen nem vagytok a fizikai testetek kereteibe zárva. Amint képesek vagytok magatok mögött hagyni az éjjelsorán, miközben a többi tudatállapotokat látogatjátok kicsit el is erőtlenedtek/ lankadtok.

Had magyarázzuk el mit értünk ez alatt. Mint tudatában lehettek a világotok kiegyensúlyozásáért folyó csata igen hevessé vált, annak ellenére, hogy a csatát a fény nyerte meg. Sok munka van még hátra, hogy az egyensúly helyreálljon a tudatotok harmadik sűrűségében, de más láthatatlan birodalomban is. Éjjel, amikor a világ azt hiszi, hogy az ágyatokban alszotok és édesen álmodtok, egész más történik és igen tevékenyek vagytok. Igen azok a képek és érzetek amelyek meg a reggel ott csüngnek a testetekben, miután visszatértetek a fizikai testben egyre hevesebbe válnak. Ez azért van, mert a két állapot közötti határ egyre gyorsabban elvékonyul. Innen az a nagymértékű információ, ami az éjjeli fátylon túli időzésből a felszínre kerül.

A képek meg valahogy homályosak és nem tudnak pontos képet adni arról, amiben részt vettetek miközben "aludtatok" ennek egyszerű az oka. A szakadék amely az közt van, amit valóságnak hisztek és az közt ami valójában, eddig rejtve volt előttetek, így nincs olyan lélek most a földön aki képes áthidalni egy pillanat alatt ezt a szakadékot. Mi mindent megteszünk, hogy könnyebben átjussatok az új valóságotokba, segítünk hogy ne legyenek "rövidzárlatok" az átjutás során. Mégis sok kihívást rejteget mindez, lesz akinek úgy tűnik elveszíti a józan eszét, más az egészségét. Fontos hogy támogassátok egymást, és ne essetek abba a csapdába, hogy úgy hiszitek megőrültetek. Mindez nem a gyáváknak van kitálalva, és annak ellenére, hogy a szívetek mélyén mind arra vágytok, hogy megtapasztaljátok végre a "másik oldalt", tudjatok róla hogy ez nagyon elsöprő tapasztalat. Annak ellenére, hogy van egy képetek, ötletetek arról, hogy mi rejtőzhet a fátyol mögött, abban a pillanatban az meg fogja haladni azt, amit meg tudtok emészteni egy ültő helyetekben, de ne féljetek, megfogjátok, sőt még többet is. Viszont porciókban lesz feltálalva, mégis nehéz néha még a morzsákat is lenyelni. Elkezdtetek belépni ebbe az óceánnyi információba, a benne való úszás viszont sokkal nagyobb kihívást tartogat, mint pusztán belemártani a lábujjatokat biztonságosan állva a parton. Az érzés hogy szinte belefulladtok, túl sok lehet nektek, ezért arra ösztönzünk benneteket, hogy keressetek fel valakit, aki már jó úszó, ez nagy nyugalmat adhat miközben ti is beléptek.

Tudjuk hogy lesz, akinek ez bábáskodásnak tűnik, de emlékeztetni akarunk rá benneteket, hogy ezt fogjátok megtapasztalni hamarosan. Azt is tudjuk, hogy meg tudjátok tenni ezeket a lépéseket, de egyelőre még nem tudjátok mindezt teljesen. Az a tudatállapot, amire utalunk, több élet során is meg lett tagadva általatok így nem tudjátok milyen összetett és mindent átható mindez. Az "életet megváltoztató" kifejezés még csak felületesen sem tudja leírni ezt a folyamatot, hiszen mindent a feje tetejére állít, nem csak bennetek, de mindabban, aminek tudatában voltatok valaha is magatokban és magatokon kívül is.

Szóval maradjatok nyugodtak és legyetek egymáshoz közel, tudjatok róla, hogy annak ellenére, hogy mindez igen ijesztőnek tűnik, nem fogtok belefulladni, függetlenül hogy milyen mély is ez az energiaóceán. Arra születtetek, hogy ezekben a vizekben szórakozzatok, ahogy mi is, de egy kis időre van szükség, hogy visszanyerjétek a teljes úszóképességeiteket. Eközben mi mindent megteszünk, hogy ezt az időszakot elviselhetővé tegyük, de ne lepődjetek meg, ha néha több kihívást igényel, mint ahogy elképzeltétek. Azt akarjuk, hogy igen jó úszók legyetek, amilyen hamar csak lehetséges, így nem fogunk szégyenlősködni abban, hogy próbára tegyük a korlátaitokat az elkövetkező napokban és hetekben.
 
Forrás: facebook
 
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése