2013. november 26., kedd

A Felemelkedés előtt - Herak 11.20.


 Julian Rees Freemasonry -Perfect Freedom
HERAK / 2013. november 20.
Frank Scheffler közvetítése
SZÍVETEK KAPUI SZÉLESEBBRE TÁRULNAK A FELEMELKEDÉS ELŐTT
Legyetek üdvözölve kedves csillagtestvérek és Felemelkedésre készen állók!
A szív szintjének tisztítása már rég folyik és ez sok fényvízionárusnál döntő bevezetőjét alkotja az 5. Dimenzió szintjére való további Felemelkedéshez. Hajóinkon azt állapítjuk meg, hogy ezek a rendkívüli energiatömegek pillanatnyilag bolygótok teljes mágnes-hálóját újrahangolják és feltöltik. A fotonenergiák most felerősödve energetizálják a Naprendszeretek plazmamezőjét.
Az univerzum más kvadránsaiból származó Anyahajók elfoglalták helyüket a 2013.11.23-i portálnyitáshoz. (Úgy tudom a portálnyitás sikeres volt/Dombi Katalin)
Körülbelül 2 millió hajó van a helyén a következő pozíciókban:
Nap 40%, Neptunusz 5%, Uránusz 5%, Szaturnusz 10%, Jupiter 10%, Mars 5%, Föld 20%, Vénusz 5% [diagram az eredeti pdf dokumnetumban -lsd. Forrás]
A hajók főleg a különböző Föderációs tagokból tevődnek össze. A nagyobb Anyahajók a „kisebb” hajók ellátó egységei. Azonban javarészt a nagyobb hajók transzformálják [alakítják át] a központi Nap energiáját. A kisebb hajók folyamatosan önálló méréseket végeznek a plazmamezőben és az eredményeket a nagyobb hajóknak továbbítják. A legénység telepatikus kapcsolatban áll a hajókkal és képesek ezen felül a hálózati köteg energetikai ellátottságát felügyelni.
Az előkészületek a 11.11-es portálnyitásra történnek. A különlegesség, a Naprendszeretekbeli egyedülálló bolygóállásából fakad.
A bolygóállás megmutatja, hogy itt geometrikusan egy „merkabah-kísérő” jön létre, ami az energiákat optimálisan felgyorsítja és lehetővé teszi a Naprendszer energetikai felemelését. Ezzel analógiában a”merkabah-kísérő” fogékonnyá tesz benneteket és felgyorsítja a testetek fénnyel való átvilágítását.
Mint azt már számos közvetítésben részletesen taglaltuk, a sejttesteikben zajló kristályosodási folyamat egy további döntő fázisba érkezik.
A Gaia-n tartózkodó fényvízionárusok érteni fogják ezt a lépést, mert most hatalmas energiákat kell befogadni a testetekbe.
A portálnyitás napja (2013.11.23.) ideális, hogy a szív szintjének meditatív elmélyítést elvégezzétek. Adjátok át magatokat a kozmikus hullámzásnak és lazuljatok el, mert mi meghajolunk előttetek, mert ezekben az időkben kerülnek végrehajtásra a magasabb tudatba való legfontosabb emelkedések.
A szeretet, a bizalom, a béke és az Új Idők valószerűségének fénykaszkádjával szeretnénk elárasztani benneteket. Mi és a Belső Föld lakói azt kívánjuk, hogy minél hamarabb karjainkba zárjunk benneteket.
A lélekcsaládotok a bolygókon, a hajókon, az egész világegyetemben nagy csodálattal tekintenek ennek a kék gyémántnak, a Földnek a galaktikus újjászületésére.
Élvezzétek ezeknek az energiáknak a meglovaglását, mert ez egy vissza nem térő lépés a fejlődésetekben.
Úgy legyen.
SELAMAT Herak Sirius

Csatornázta: Frank Scheffler
Magyar nyelvű fordítás: Scarlett



kristalyhang | 2013-11-23 - 15:15 | Címkék: Frank Scheffler | Kategóriák: Herak | URL: http://wp.me/p2FH9O-DB

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése