2013. november 20., szerda

Nem „késhettek le” - SaLuSa 11.15.



  Néha az a benyomásotok, mintha az emberek és a dolgok a megszokottnál gyorsabban mozognának, méghozzá akkor, amikor álomból vagy egy mély meditációból ébredtek, amiben a magasabb valóságok időáramlatához kapcsolódtatok. Ez egy meglehetősen jó betekintést nyújt az ottani finoman áramló életről


by kristalyhang
SaLuSa / 2013. november 15.
MADAD közvetítése
01-salusaMinél jobban felkészítitek magatokat a magasabb valóságba való átmenethez, annál jobban élitek meg azok erőteljes energiáit, hátrahagyva az időbeli korlátokat. Néha az a benyomásotok, mintha az emberek és a dolgok a megszokottnál gyorsabban mozognának, méghozzá akkor, amikor álomból vagy egy mély meditációból ébredtek, amiben a magasabb valóságok időáramlatához kapcsolódtatok. Ez egy meglehetősen jó betekintést nyújt az ottani finoman áramló életről – nélkülözve az eddig megszokott sietséget és hajszoltságot, amiből „visszakapcsoltok egy fokozatot”, ha dolgos napi rutinotok a végéhez ér. Ez megmutathatja, hogy a magasabb valóságok zónájába való belépéssel, ahol „nem létezik az idő”, teljesen természetes módon „kapcsoltok vissza” és mindenben addig lelitek örömötöket, amíg csak szeretnétek. Itt nem kell aggódnotok, hogy valamely élményről „lekéstek”, mert ott az élet arról szól, hogy amit kiválasztottatok magatok számára, azt a lehető legmélyrehatóbban éljétek meg és utána egy újabb tapasztalat felé forduljatok, ha az előtte lévőt egészen lezártátok. Tudatában lenni, hogy saját élettapasztalataitokról nem „késhettek le”, segíteni fog, hogy hozzászokjatok ezekhez a nagy változásokhoz. 
Bátorítunk bennetek, bízzatok magatokban, mert ekkor minden tevékenységeteket nagyobb magabiztossággal fogjátok végezni és minden felmerülő kérdést a saját bölcsességetekkel válaszoltok meg; minden szükségest megértetek anélkül, hogy elmétekben zavar keletkezne; és ezzel az egyéni válaszadással tovább növelitek az önmagatokba vetett bizalmatokat. Ez a folyamat a bizonyosság és a bölcsesség körforgásaként írható le, és ha bármely más ügyre ilyen szemszögből tekintetek, akkor rá fogtok jönni, hogy az élettapasztalatok sok körfolyamatot hordoznak magukban. Mi ezt a Teremtés alapvető értelmezésének tekintjük, mert a körforgás az alapvető állapot, amit mindenütt megtapasztaltok, kezdve az energiák áramlásától – a sejtjeinkbe, a bolygóinkba, a galaxisainkba; a körforgás mintája világosan felismerhető, és ti magatok is megtapasztaljátok az élet körforgását; ha készen álltok tovább előre haladni, akkor létrehoztok magatoknak egy új (tapasztalat-)kört, és az eddigi körötökhöz hozzáveszitek a magasabb tapasztalati-tartalmakat és ezzel létrehozzátok azt, amit ti  „Vesica Piscis”-nek neveztek.
(„halbuborék“ = szent geometria: „kapu a galaxisokba“). Az így létrejövő két kör fedettsége biztosítja a két tapasztalati kör közötti hidat; - és ennek a híd-átjárónak tudatában lenni különösen csodálatos tapasztalat.
Tartástok szem előtt életetek során ezt a két kört; segíteni fognak a tisztánlátásban és a szükségtelen dolgok elengedésében. Jelenleg mindent újra és újra megtapasztaltok, és felteszitek magatokban a kérdést, hogy mi az, amit nem vagytok képesek felfogni vagy nem tudtok elfogadni, ha ez a helyzet mindig újra felmerül; rá fogtok jönni, hogy néha szükséges kilépni a körből és az egészet egy más perspektívából szemlélni, ami a mostani átalakulás idején mindig rendelkezésetekre áll. És ha elfogadjátok az igazságot, ami egy ismétlődő helyzetből le lehet szűrni, akkor az egészet jó irányba vihetitek el, amikor magatok mögött hagyjátok azt; átalakítható tiszta felismeréssé, amit hozzá lehet adni a kollektív bölcsességhez, amiből aztán mindenki más tanulhat, ha készen áll rá. Ezen az úton járva lényegében könnyebb lesz számukra, hogy újdonságokat tapasztaljanak meg életükben, és akkor a kollektív döntésetek erejének hatása jelentősen meg fog növekedni.
SaLuSa vagyok a Szíriuszról, és mindanyiatokhoz nagyon közel érezzük magunkat. Elégedetten figyelünk benneteket, mert teljes örömmel átadjátok magatokat az egyetemes tudásnak és rájöttök, hogy a félelmek és az aggályok már nem nyomasztanak benneteket többet. SZERETETERŐTÖK fokozódik, és ha ezt egy körként képzelitek el, ami körbeveszi testeteket, akkor megvéditek magatokat attól, hogy más, nemkívánatos energiakörök a ti FÉNYETEKBE csempésszék be magukat.
Csatornázta: Madad
Magyar nyelvű fordítás: Scarlett
kristalyhang | 2013-11-20 - 11:12 | Címkék: MADAD | Kategóriák: SaLuSa | URL: http://wp.me/p2FH9O-Dn

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése