2013. november 22., péntek

Az első landolás - Arktúrusziak 09.24.


  Az első landolás az a landolás, ami összekapcsolja a multidimenzionális elméteket a harmadik dimenziós agyatokkal

by kristalyhang
ARKTÚRUSZIAK / 2013. szeptember 24.
Suzanne Lie közvetítése
ARKTÚRUSZI ÜZENET
09.24

Az első landolás

 Az első landolás az a landolás, ami összekapcsolja a multidimenzionális elméteket a harmadik dimenziós agyatokkal. Az agyat teljesen körülveszi a koponya, de a multidimenzionális elmétek kicsivel az agyatok fölött van, ahol a negyedik vagy annál magasabb dimenziókban rezeg. A fizikai testetek aurája a legfőbb összekötő eszköz a harmadik dimenziós agyatok és a multidimenzionális elmétek között.
Amikor a multidimenzionális elmétek teljesen végrehajtotta a „landolást” és összekapcsolódott a fizikai agyatokkal, a földi testetek elkezdi a fénytestté való átalakulását. Ez az átalakulás olyan, mint amikor a hernyó pillangóvá változik, ami nem egy olyan átváltozás, amiben új alkotóelem adódik hozzá. Ez inkább olyan átalakulás, amiben a testetek egy magasabb rezgési frekvenciára hangolódik rá.
Ez a magasabb rezgési frekvencia mindig is létezett a magasabb frekvencián, csak nem láttátok a földi testetek korlátozott érzékeivel.  Ahogy a multidimenzionális elmétek energiamintái összeszövődnek és kölcsönhatásba lépnek a fizikai agyatokkal, felsőbb dimenziós észlelések válnak elérhetővé az emberi tudatotok számára. Azonban csak akkor lesztek tudatában ezeknek az észleléseknek, amíg magasabb tudatállapotban vagytok.
Egy alacsony tudatállapotban – amit a félelmes gondolatok és érzelmek teremtenek – a földi testetek megtelik adrenalinnal, és készenlétben áll bármilyen közelgő veszélyre. Ebből kifolyólag a teljes figyelmetek a fizikai világra irányul. Ezzel szemben amikor magasabb tudatállapotban vagytok – amit szeretetteljes gondolatok és érzelmek teremtenek – a földi testetek endorfinnal telik meg.
Ezek az endorfinok felerősítik az öröm, szeretet és jólét érzését, ami eredetileg elindította az endorfinok termelődését. Amíg ebben a tudatállapotban vagytok, minden biztonságos a világban. Ha biztonságban érzitek magatokat, a tudatotok kiterjed a magasabb dimenziókba, ami lehetővé teszi, hogy annyira felülkerekedjetek a mindennapi életetek korlátain, hogy tudatosan betekinthessetek a magasabb dimenziókba.
 spectrum
Ebben a tudatállapotban képesek vagytok kiterjeszteni az észleléseteket a normál emberi „látómezőn” túlra a fény magasabb megnyilvánulásaiba az elektromágneses mező ultraibolya tartományába. Először valószínűleg a negyedik dimenziót fogjátok érzékelni, mert ehhez a valósághoz szoktatok hozzá az álombeli életetekben.
A fizikai földi testetek egy olyan hologramban él, amiben minden a „látható” elektromágneses spektrum korlátozott tartományán belül rezeg. A felemelkedésetek során az egyik legnagyobb kihívás elengedni azt a szokásotokat, hogy a fizikai síkot hiszitek az egyetlen valóságnak. Ennek a megszokott gondolkodásmódnak az elengedésével elkezdhettek emlékezni arra, hogy nem a földi testetek vagytok, hanem csak viselitek a földi testeteket.
Sok valóságotok van, amiben egy magasabb frekvenciájú testet hordtok, mint például egy plejádi testet, egy szíriuszi testet, vagy egy arktúruszi testet. Igen, mi arktúrusziak, régen elengedtük már egy test viselésének szükségességét. Viszont sokan közülünk „leszálltak (landoltak)” a földi testek formáiba. Sokan válaszoltunk Gaia segélykérésére Atlantisz bukásakor, tudván hogy tovább fogunk földi testeket ölteni egészen addig, amíg Gaia teljesen vissza nem alakítja magát az ötödik dimenziós megnyilvánulásába.
Most már lejárt a szerződésünk, és mi/ti visszatérhettek az igazi arktúruszi, plejádi, szíriuszi, stb. formátokhoz. Csakhogy a tudatotok sok inkarnáción keresztül hordott földi testet. Ezért a tudatotoknak el kell kezdenie emlékezni arra, hogy milyen a multidimenzionális fénnyel telített formátok érzése az anyaggal telített harmadik dimenziós testetek érzésével szemben. Ez a multidimenzionális elme landolása, ami elő fogja segíteni ezt a folyamatot.
Az emberi agy az elektromágneses spektrum kicsi „látható” mezejében rezeg, és nem tud magasabb frekvenciájú adatokat kiolvasni, hacsak ki nem bővítitek a tudatotokat abba a frekvenciába. A multidimenzionális elmétek landolása és összekapcsolódása a 3D-s hologramból kifelé irányuló átjárótok, mert úgy működik mint egy „irányítótorony” egy hegy tetején, ami a fény magasabb frekvenciáit tudja befogadni és továbbítani.
Ha egy hologramban éltek, az azt jelenti, hogy egy olyan fényvilágban éltek, ami úgy épül fel, hogy az elektromágneses spektrum „látható” frekvenciáján rezeg. Ahogy fejlődik a multidimenzionális elmétekkel való kapcsolatotok, elkezdtek majd emlékezni az ÉNETEK felsőbb megnyilvánulásaira, amik a magasabb dimenziók számtalan valóságában találhatók. Mivel a földi testetek holografikus, ti is fényből vagytok. Ezért nem kell létrehoznotok vagy aktiválnotok a fénytesteteket.
Már most is alacsonyabb frekvencián rezgő fénytestek vagytok. A fizikai agyatok kivetíti a fénynek azt a frekvenciáját, ami megvilágítja ennek a frekvenciának az észlelését. Ahogy kiterjesztitek a kapcsolatotokat a multidimenzionális elmétekkel, a felsőbb megnyilvánulásaitokkal történő tudatos és tudattalan kommunikációk információt küldenek nektek a magasabb dimenziós valóságaitokból.
Ez az információ egyfolytában arra emlékeztet titeket, hogy felemeljétek a tudatállapototokat az ultraibolya spektrumba, hogy újraaktiváljátok a magasabb dimenziók észlelését. A fizikai formátok csak a harmadik dimenziót képes észlelni. Viszont amikor kiterjesztitek a tudatotokat a multidimenzionális elmétekbe, létre tudtok hozni egy tudatos kapcsolatot egy vagy több multidimenzionális ÉNNEL.
Ezen a kapcsolaton keresztül az ÉNETEK felsőbb megnyilvánulása könnyen észlelheti az ötödik dimenziós Gaiát, és elküldheti a földi testeteknek azt, amit észlel. A felsőbb megnyilvánulásaitok is tölthetnek le információt a tudatotokba. Azonban a fizikai agyatok képtelen fogadni, eltárolni és értelmezni ezt a frekvenciájú adatot. Ezért ki kell terjesztenetek a tudatotokat a multidimenzionális elmétekbe, hogy tudatosan fogadhassátok és értelmezhessétek ezt az információt.
Egy magasabb tudatállapotban megvan az a képességeket, hogy észlelhetitek az ötödik dimenziós valóságot, amiben MOST éltek. De először meg kell tagadnotok az agyatoknak azt a meggyőződését, hogy az egyetlen „valódi” világ a fizikai világ, és hogy a magasabb világok „csak a képzeletetek szüleményei”. A megismerésnek ez az újraszerveződése csak akkor jöhet létre, ha megtisztítjátok a 3D-s számítógép agyatokat az alacsony frekvenciájú, félelem alapú adatoktól.
Amikor a számítógépetek tele van, torzulások jönnek létre amikor megpróbáltok új adatot rögzíteni. Ugyanez a helyzet az emberi agyatokkal/számítógépetekkel. Ki kell üríteni a memóriabankjaitokat megtöltő régi félelem, düh, és bánat emlékeit ahhoz, hogy megalkothassátok azt a „helyet” a fizikai agyatok számára, ahol összekapcsolódhat a multidimenzionális elmétekkel.
Ezek a régi félelem alapú érzelmek terhet jelentenek a tudatotok számára, és lekorlátozzák azt a képességeket, amivel fenn tudnátok tartani egy olyan magas tudatállapotot, amin keresztül hozzá tudtok kapcsolódni a multidimenzionális elmétekhez, hogy tanácskozhassatok és kölcsönhatásba léphessetek a valóságotok rengeteg felsőbb megnyilvánulásával. Ezek a félelem alapú tapasztalatok és emlékek szerencsére energiamintákként vannak tárolva. Ennélfogva el lehet őket engedni, nem mint emlékeket, hanem mint energiamintákat.
Egy pillanatra kapcsolódjatok össze a fizikai agyatokkal, hogy észlelhessétek a félelem energiamintáját. Ne kötődjetek ennek az energiamintának a kiváltó okához és a helyzethez, amiben megjelent az érzelem. Egyszerűen csak figyeljétek meg a félelem egy energiamintájának a színét, sűrűségét és mozgását. Látjátok, hogy ez az energia milyen sötét, sűrű, lomha vagy teljesen mozdulatlan?
Érezzétek ezt a félelem alapú energiamintát a fizikai formátokban. Most már értitek hogyan csökkenti le ez az energia a tudatállapototokat, hogy csapdába ejtsen titeket a harmadik dimenziós illúziókban? Most már értitek, hogy a sötétség fennmaradó lényei miért hoznak létre félelmetes elképzeléseket, hogy lecsökkentsék az emberiség tudatát?
Szerencsére nálatok van a félelem ellenszere, a feltétel nélküli szeretet. A feltétel nélküli szeretet a fény legmagasabb frekvenciáin rezeg. Most arra kérünk titeket, fordítsátok figyelmeteket a feltétel nélküli szeretet energiamezője felé. Látjátok, hogy a fény számtalan oktávjával van tele?
Figyeljétek meg ahogy a multidimenzionális szeretet energiamintája a felsőbb világok felé kavarog egy örökké táguló örvényben, hogy létrehozzon egy élő átjárót a Multidimenzionális ÉNETEKHEZ.
Most arra kérünk titeket, helyezzétek bele ebbe a gyönyörű, végtelen örvénybe a félelmeteket, dühötöket és a bánatotokat. Ahogy hagyjátok ezeknek a félelem alapú energiamintáknak, hogy elmeneküljenek a tudatos, tudattalan és tudatalatti agyatokból, szívetekből és testetekből, nézzétek ahogy a félelem sötét, sűrű energiamintája eltűnik a feltétel nélküli szeretet kavargó fényében, hogy aztán visszaalakuljon fénnyé.
A feltétel nélküli szeretetnek ez az örvénylő fénye minden veszélyt is semlegesít azáltal, hogy körülvesz titeket az ÉNETEK felsőbb rezgésének védelmével. A feltétel nélküli szeretet biztonságos ölelésében a testetek endorfinokat termel, amik kibővítik a tudatotokat a multidimenzionális elmétekbe.
A Galaktikus Középpontból a bolygótokba áramló felső fény állandóan belép a fizikai formátokba. A fénynek ez a rezgése rendkívül kényelmetlen minden félelem alapú energiamezőnek, és ez a rezgés arra használható, hogy felhozza őket a tudatotok felszínére. Az érzelmeket ugyanúgy érzitek, amikor elhagyja a formátokat, mint amikor ez érzelmek beléptek a formátokba.
Ezért mondjátok azt magatoknak, „Nem birtoklom ezeket az érzelmeket. Elengedem ezeket az érzelmeket.” Tudván, hogy a felsőbb fény megtisztítja a memóriátokat a félelem alapú fájloktól, egyáltalán nem kell emlékeznetek ezekre a szituációkra vagy részt vennetek a tisztogatásban. Csak hívjátok a feltétel nélküli szeretetet, hogy segítsen a tisztogatásban, és vegyétek körül magatok a felsőbb fénnyel.
A formátok sokban hasonlít egy léggömbre. Először elengedtek mindent, ami annyira nehéz, hogy visszatartaná a repülést. Aztán eloldozzátok a ballont a földről, és az ég felé veszitek az irányt.
Ily módon elengeditek a harmadik dimenziót a legalacsonyabb frekvenciától kezdve felfelé haladva.
Ahogy a belső sötétségetek/félelmetek elgyengül, az utazásotok a felsőbb világok „égboltja” felé fokozódik. Hogy elősegítsétek ezt a folyamatot, alakítsátok át a sötétséget fénnyé:
Hallgassátok a félelem alapú energiamintákat, amik azt mondják nektek, nem vagytok érdemesek a ...-ra
Küldjétek ezeknek a sötét energiáknak a feltétel nélküli szeretet multidimenzionális fényét...
Érezzétek hogyan lesz egyre könnyebb a földi testetek minden egyes dolog feloldásával...
Az ÉNETEK felsőbb megnyilvánulásaiba terjesztitek ki magatokat azzal, hogy elengeditek azokat az alacsonyabb frekvenciájú emlékeket, amik a harmadik dimenziós világ illúziójában ejtettek csapdába titeket. Azt fogjátok felszabadítani, ami lekorlátozta a tudatotokat, így tudatosan részt vehettek a multidimenzionális elmétek fizikai agyatokba történő landolásában, dokkolásában és összekapcsolódásában.
Amikor a multidimenzionális elmétek már teljesen beépült a fizikai agyatokba, állandó kapcsolatban lesztek a Multidimenzionális ÉNETEK felsőbb megnyilvánulásaival. Ekkor majd képesek lesztek elengedni a 3D-s hologram korlátozásához és szeparációjához fűződő kötődéseteket, és megtalálhatjátok majd a kiutat, ami a holografikus programból HOZZÁTOK, a programozóhoz vezet.
Mi a Multidimenzionális ÉNETEK tagjai vagyunk
Mi TI vagyunk
Az Arktúrusziak és a Fény Galaktikus Föderációja
Csatornázta: Suzanne Lie
Magyar nyelvű fordítás: Norfeus

kristalyhang | 2013-11-22 - 13:53 | Címkék: Suzanne Lie | Kategóriák: Arcturus | URL: http://wp.me/p2FH9O-Dq

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése