2013. november 29., péntek

Örvendezzetek! - Galaktikus üzenet 11.26.

  

Elérkezik az ünneplés ideje. Elérkezik az idő, hogy megszabadul ez a birodalom a rosszindulatú elnyomóitól. Ezek a dicsőséges események leplezik le azt, hogy mit is tesz a sötét összeesküvés már több évezrede. Örvendezzetek! Itt a győzelmetek ideje!

A Galaktikus Föderáció és
 a Spirituális Hierarchia Üzenete
 /2013. November 26./

 



 péntek, november 29, 2013 

 Selamat Balik! Több jó hírrel érkezünk! Azok a különböző csoportok, melyek felállítják az új pénzügyi rendszer végső szerkezetét, megkezdték a sötétség gyűlöletes rendszere utolsó napjainak az ellenőrzését. 
Egy hatalmas pénzügyi újraindítás készül megvalósulni. Folyamatban van az első fázisa ennek az összetett eljárásnak. Az új rendszer többi része akkor fog felszínre kerülni, amikor az új kormányzás beindul. Gondosan figyelemmel követtük, ahogyan az a sok csoport, mely Földi szövetségeseinket felügyeli, szorgosan azon dolgozik, hogy egy új és állandó jólétbe juttassa világotokat. Közben törvényesen megálljt parancsoltak a sötétség uralmának. 
Számos kormány érez nyomást folyamatos korrupciója, és viszonylagos társadalmatok gazdagabb szekcióival való nyílt kivételezése miatt bolygótokon. Ilyen fajta kormányzás már nem működik. Túl régóta van már olyan felelőtlen kormány, amit nem lehet tovább tolerálni. Ezért napi szinten egyre jobban nő egy globális forradalomra való törekvés. Az új kormányzás és pénzügyi rendszer kreatívan fogja megoldani ezeket a problémákat.
Ez a tudatossági átalakulás azt idézi elő számos társadalmatokban, hogy a társadalmi és a politikai struktúrák nem működnek megfelelően. Mivel képességeitek kapcsolatban állnak, és/vagy kommunikálnak a változásokkal, eszközökkel szolgálnak ahhoz, hogy könnyebben megérezzétek a rossz dolgokat és másképpen analizáljátok ezeket a társadalmakat. Azok a dolgok, amiket régen természetesnek tartottatok, már nem látszanak annak. Kezditek megérteni, hogy egy másfajta megközelítésre van szükség. Ezeknek a társadalmi rendszereknek a mindennapi természete kezd alantas gondolkodásúnak tűnni számotokra. Egy járható alternatíva után kutattok, de ilyen nem látszik elérhetőnek. Belső gondolataitok ellenszenvet idéznek bennetek azzal kapcsolatban, ami körülvesz titeket. Frusztrációtok növekszik. Ez a folyamat jelenleg mindent felölel a bolygón. 
Amit Földi szövetségeseink tesznek, az létfontosságú ahhoz, ami következik: bőségen alapuló új politikai és társadalmi rendszerek, és új információk és új technológiák szabad áramlata, melyeket korábban eltitkoltak előletek a sötétség kegyeltjei. Ez a feljavított társadalom majd hatalmas mennyiségű közzététel számára is megnyitja az utat.
A Felemelkedett Mesterek általi közzététel, és az új kormányzás által a mi jelenlétünkről és az Agarthaiakról való közzététel létfontosságú, hogy a teljes tudatosság felé vezessen. Minden egyes lépés időt igényel tőletek, hogy teljesen magatokba szívjátok azt a hihetetlen mennyiségű adatot és új bölcsességet, amiben most hiányt szenvedtek. 
Társadalmatok hagyományos alapjai fognak először "felrobbanni", és aztán felváltja azt valami számotokra teljesen új. Ezek a változások "szédületbe ejtenek" benneteket. Időre lesz szükségetek, hogy hozzászokjatok, és megbékéljetek ezekkel az új igazságokkal. Amint ez megtörténik, előkészíthetitek magatokat arra ami következik. Megértjük, hogy az elétek tárt óriási terjedelmű tudás sokakban nagymértékű szorongást idézhet elő. Társadalmatok tradicionális elvei kezdetben nagy kihívást jelentenek, de aztán félre is fogjátok dobni azokat. 
Az új igazságokat támogatni fogják felfedések, melyek lehetővé teszik, hogy jobban megértsétek hogyan működtette a sötétség mágikus hazugságainak, csalásainak és mesteri manipulációinak a főzetét. Ezek az igazságok fel fognak készíteni titeket a teljes tudatosságba való utolsó lépésre.
A jelenlegi idő az átmeneté. A jelenlegi valóságotok elhalványul, és szükség van a változásra. A Mennyben akik felügyelik ezt a valóságot tudják ezt, és abba az irányba mozdítják, ahol a tudatosságotok kibővül, és találkoztok Belső Földi szomszédaitokkal és velünk. Valóságkoncepciótok ezen főbb változásai fel fogják gyorsítani a teljes tudatosságba vezető utatokat. 
A közzététel már nem sokáig várhat. Valójában a Mennyország felállított egy idővonalat arra, hogy ez miképpen kell történjen. Ezért mi tudjuk, hogy a közeljövőtök elhozza az általunk beszélt változásokat, és az első kapcsolatfelvételt is. Nagyon közel van az ezen valóságba való hivatalos belépésünk pillanata. A Felemelkedett Mestereitek és társaik készen állnak felfedni az új pénzügyi és kormányzati rendszereket. Ezekkel a jó hírekkel hagyunk magatokra benneteket. Legyetek örömben, és érezzétek milyen közel van ez az új valóság a megvalósuláshoz. A jövőtök szabadsággal, csodálatos történésekkel, és mindannyiunkkal való újraegyesüléssel van töltve!
Sok Áldás! Sok dologról jövünk beszélni nektek! Épp most, azon változások közepette vagytok, amik a teljes tudatosság előfutárai. Ezek a finom átalakulások azt teszik, amit mi számos életen át valósítottunk meg. Biztosan egy új valóság felé vezető úton vagytok, ami teljes részvételeteket igényli. Ezért a Mennyország összehozott egy különleges együttműködést az Agarthaiak, a Galaktikus Föderáció, és mi közöttünk. Ez az együttműködés nagyon precíz módon változtatja meg valóságotokat. Egyre elhalványulnak azok a jelenlegi alakok, melyek látszólag irányítják valóságotokat. Azok váltják le őket és lépnek a helyükre, akik csak a legeslegjobb szándékúak irányotokba. Jelenleg a valóságotok megrekesztettnek látszik, miközben a gazdagság ígéretét megvillantják előttetek, de soha nem valósítják azt meg. Úgy repkednek a rémhírek, mint kiéhezett szúnyogok rajai. Folyamatosan összezavaró információkkal bombáznak titeket. Ez a szentségtelen helyzet most készen áll a felbomlására. Egy csodás esemény készül megtörténni!
Azok az egyének, és felelős társaik, akik titokban napi szinten velünk dolgoznak, készen állnak kirobbantani egy Hálaadási meglepetést! Az elmúlt két évtizedben, összeállítottunk egy olyan eszközt, ami az első nagy lépést szolgáltatja a pénzügyi szabadságotok felé. Ez a lépés nem csak életképes tőkével szolgál, hanem egy módszerrel is, ami megvéd benneteket a sötétség szentségtelen terveitől. Most csak annyit jelenthetünk ki, hogy ezek a dolgok készek valóra válni. A sötétség illegális rezsimjei hamis magabiztosságot éreznek azzal kapcsolatban, hogy amit készülnek elkövetni, az működhet. Ez valójában egy nagy lehetetlenség. Áldott társaink tenni fognak valami különlegeset, hogy segítsenek fenntartani nektek nagyszerű összpontosításotokat. Ne kedvtelenedjetek el. Maradjatok pozitívak. Jó dolgok fognak történni. Egy új valóság születik meg Drágáim!
A sötétség és a kegyeltjeik a bankügy és a kormányzás terén olyan dolgokat hajtanak végre, melyek undort idéznek elő bennetek. Őket mégsem érdekli. Legutóbbi vállalkozásaik az összeomlás határát súrolják. Ezen vállalkozások jövője közel áll a kudarcba fulladáshoz. Különféle törvényi és spirituális törekvéseink a totális siker szélén állnak. Ők mégis folytatják a hazudozást, a tervezgetést, és látszólag olyan hatalmasok maradnak, mint mindig. Az érkező "meglepetés" demonstrálni fogja mi a valóság.
 Csak azt kérjük, hogy tartsátok fenn a remény és egy új bőséges valóság összeállásának energiáját. Ezek a csodálatos dolgok valóssá válnak. Számos támogatónk követi azokat a protokollokat, melyek rövidesen virágozni fognak, és sikerek sorát biztosítják számotokra, amik lehetővé fogják tenni nekünk, hogy tanítsunk titeket, és lehetővé tegyük annak felfedését, hogy valójában mi van alattatok és felettetek. Spirituális és űrcsaládjaitok itt vannak!
Ma folytattuk a történésekről szóló rövid üzeneteinket. Elérkezik az ünneplés ideje. Elérkezik az idő, hogy megszabadul ez a birodalom a rosszindulatú elnyomóitól. Ezek a dicsőséges események leplezik le azt, hogy mit is tesz a sötét összeesküvés már több évezrede. Örvendezzetek! Itt a győzelmetek ideje! Tudjátok Kedveseink a Szívetek Legmélyén, hogy a Mennyország számtalan Készlete, és soha véget nem érő Bősége valóban a Tiétek! Így Legyen! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Szíriusziul Legyetek Egyek! és Legyetek Örömben!)

Sheldan Nidle által

 (a Galaktikus Föderációval való közvetlen 
összeköttetésen keresztül)
3 Ahau, 3 Yaxk'in, 10 Caban

foldimennyorszag.hu
 http://www.fenyorveny.hu/

1 megjegyzés:

  1. hála az urnak,,,,,megszabadulunk az elnyomástol,,,,,az emberiség,belép a fénybe,,,,,,
    áldás,,,,

    VálaszTörlés