2013. november 14., csütörtök

Az Eseményről - A Fény Galaktikus Föderációja 10.29.



 ...amint az ’ESEMÉNY’ lezajlik, … azt sok minden más követi majd. Egy sor történés, ami a ’BOLDOGSÁG’ tökéletes állapotába helyez benneteket, ahogyan azt egyesek leírják....


by kristalyhang
Fény Galaktikus Föderációja /2013. október 29.
Blossom Goodchild közvetítése
blossom-blog-new short

A Fény Galaktikus Föderációja az ‘Eseményről’


RÉSZLETEK A BESZÉLGETÉSBŐL

Blossom: Jó reggelt barátaim…
Fény Galaktikus Föderációja (FGF):
Kezdjünk neki, foglalkozzunk olyan dolgokkal, ami sokakat érint … főleg AZ ESEMÉNY időpontjára kitérve…
Kedvesek, NE KÉRDŐJELEZZÉTEK MEG SAJÁT HITETEKET. Megértjük, hogy felmerült bennetek a kérdés, KIK VAGYUNK mi és hogy amit mondunk beteljesül-e. Látjuk az ezzel kapcsolatos gondolataitokat és aggályaitokat.
ARRA KÉRÜNK BENNETEKET, MARADJATOK MEG BELSŐ TUDÁSOTOKNÁL, AMI TUDJA MIKOR FOG TÖRTÉNNI.
EZ MINDEN, AMIT TUDNOTOK KELL.
EZ MINDEN, AMIBE AZ IGAZSÁGHOZ HŰEN KAPASZKODNOTOK KELL.…

FGF: Mindenképpen elmondanánk, hogy történjen bármi, az ESEMÉNY be fog következni…és mégis vannak bizonyos problémák, amik befolyásolják ’bekövetkezésének’ aktuális időpontját. Mi azt mondanánk a kitűzött időpont, nem olyan stabil, mint az eredetileg el volt tervezve, …mert néhányszor már eltolásra került.
Blossom: Igazán? Akkor most mi a helyzet? Ez azt jelenti, hogy már korábban bekövetkezhetett volna?
FGF: Igen.
Blossom: Bátorkodom megkérdezni, mikor?
FGF: Egy időben, amikor sokan számítottak rá…de mérlegelésre került, hogy a ’halálos áldozatok’ száma meghaladta volna az elvártakat …a megfelelő rezgésszintű LÉNYEK nem kielégítő száma miatt.
Blossom: Halálos áldozatok? Azt hittem múlt héten arról beszéltetek, hogy ez egy finom átsiklás lesz, tehát nem katasztrofális esemény, vagy mégis?
FGF: Így is lesz. De a ’halálozási arány’ nem katasztrófák vagy ’lázongások’ következtében jönne létre, …hanem az ’Önvalótól való sokk’ miatt, ez azok sokja, akik azt választották tovább alszanak!
Ezzel szemben MOST…amikor olyan sokan tudatosak… pontosan ebben az utolsó évben sokkal többen ébredtek fel és készültek fel szívükben és szívverésük tempójával egy ilyen alkalomra.
Mert minél ’izgatottabbak, emelkedettebbek, nagyobb feszültség alatt állók’ vagytok a várakozást tekintve, annál jobban lesztek felkészítve, értitek?
…..........
FGF: Lehetetlen, hogy ne TUDJÁTOK, hogy úton van [az esemény]. Mert a vele együtt járó energiának meg kel mutatnia számotokra az utat a ’felkészüléshez’. Annak fényében, hogy ez az energia a mi szemszögünkből nézve úgymond ’a velejárója’ [az eseménynek]… ez abban nagyszerű, hogy intenzitása következtében ’átszivárog’ mindenhová. Ezt talán a fanfároknak neveznénk, ami jelzi a megérkezését...
AZ ESEMÉNY EGY ENERGIA, AMINEK MEGÉRTÉSE ADDIG HALADJA MEG KÉPESSÉGEITEKET, AMÍG NEM VÁLTOK KÉPESSÉ MEGÉRTENI AZT…ÉS KÉPESEK LESZTEK RÁ AKKOR, AMIKOR JÖN.
Arra kérnénk benneteket, hogy gondoljátok át azt a tényt… nem a lehetőséget… hanem a tényt…hogy amint az ’ESEMÉNY’ lezajlik, …
azt sok minden más követi majd. Egy sor történés, ami a ’BOLDOGSÁG’ tökéletes állapotába helyez benneteket, ahogyan azt egyesek leírják.
Blossom: És aztán hogyan tűnik el … mint egy parádé, ami átvonul a városon?
FGF: Bizonyos fokig igen… mert az energia túl erős lenne, ha megmaradna kezdeti erősségénél. De a ’parádé’ jelen lesz, majd távozik… jelen lesz majd és távozik… míg állandó jelenlétét meg nem szokjátok és MEGBÍZTOK benne.
Gondoljatok arra kedves barátok… a tényről beszéltünk, hogyha ez az esemény bekövetkezik… érzékeitek és tudatotok egy sokkal magasabb szintre emelkedik… magasabbra, mint az egyének ebben az időpontban rezegnek…és mindenki a ’játék’ másik [tudat]szintjére kerül.
Nem lehetséges, hogy MINDENKI hirtelen egyszerre egy rezgésszintre kerüljön. Lépésről lépésre fog ez bekövetkezni… igazodva ahhoz, amivel az adott lélek képes megküzdeni. Mégis megismételjük… hogyha bekövetkezik… az egész emberiség euforikus hangulatba kerül, függetlenül attól, hogy az adott időben milyen szinten van.
Ez az ÉRZÉS, ami MINDENKI számára jelen lesz… nem tud örökre az aktuális testiség szintjén megmaradni… mert az TÚL erőteljes lenne… De az emlékezet, … az eufória magja, beültetésre kerül a SZERETET ’emléktárolójába’.…
FGF: Valóban … onnantól kezdve … MINDEN DOLOG JOBBRA KEZD FORDULNI… NEM CSAK AZ EMBERISÉG…HANEM MINDEN LÉTEZŐ SZÁMÁRA.
EZ MUTATJA MEKKORA ÓRIÁSI ESEMÉNY EZ, AMI ÚTON VAN.
OLYAN NAGY, HOGY MINDEN LÉTEZŐNEK A TUDATÁT MEG FOGJA VÁLTOZTATNI…NEM CSAK AZ EMBERISÉGÉT…
Mert ha ez nem így lenne, akkor minden bizonnyal nem övezné A KÖRÜLÖTTETEK LÉVŐK NAGY ÉRDEKLŐDÉSE.
Ha nem így lenne…akkor csak egy rövid hír lenne csupán, ami más bolygóknak, univerzumoknak és galaxisoknak csak annyit érne és annyit mondana: ’Minden rendben halad’.
De…legkedvesebb lelkek, ebből az okból… MINDEN SZEM RÁTOK SZEGEZŐDIK… MERT AMI MEG FOG TÖRTÉNNI AZ MINDENKI ÉRZÉKELÉSÉT ÉS TUDATÁT MEG FOGJA ÉRINTENI.
KÉPZELJÉTEK EZT EL!
MINDEN LÉTEZÓ … MINDEN … MINDEN … EGY MAGASABB SZINTRE EMELKEDIK, MINT AZ KORÁBBAN VALAHA TAPASZTALHATÓ VOLT.
EZ MUTATJA  A NAGYSÁGOT…MERT AKKOR A SZERETET SZINTJE AZT MEGELŐZŐEN SOHA NEM VOLT MAGASABB.…
ÉRTITEK MOST MÁR AZ OKOT, MIÉRT AKARJUK AZT, HOGY FELISMERJÉTEK A KIVÁLTSÁGOTOKAT, HOGY ITT LEHETTEK EZEKBEN AZ IDŐKBEN? ÉRTITEK MOST MÁR, MIÉRT CSAK A LEGERŐSEBBEK LEGERŐSEBBIKEI VANNAK ITT LENT, MINT ’TI’, HOGY MINDEZT LEHORGONYOZZÁK ÉS STABILIZÁLJÁK?
MEGÉRTITEK EZT MOST?
ÉRTITEK A MEGTISZTELTETÉST, EBBEN AZ IDŐBEN A FÖLDÖN LENNI?….
FGF:  … IGAZSÁGGAL BESZÉLÜNK … NINCS MÁR OLYAN MESSZE…
Blossom: Oh! … én pedig igazsággal azt mondom, hogy ez azt jelenti bármikor lehetne, mostantól az idők végezetéig bezárólag … Valójában valaki azt vetette fel, hogy kérdezzelek meg benneteket, hogy tudnátok-e egy százalékos valószínűséget mondani, hogy mikor fog megtörténni az Esemény, 2013-ban, 2014-ben, 2015-ben… akkor legalább lenne valami sejtésünk, hogy milyen messze van az, amit mondtok… megfontolnátok és adnátok erre egy választ?
FGF: ’Bizonyossággal’ azt mondanánk … hogy nagyon nagy a valószínűsége annak, hogy a 2014-es év vége előtt megmutatkozunk nálatok.
FGF: Mindegyikőtökre úgy tekintünk, mint a SZERETET HARCOSAIRA és hálásak vagyunk, hogy kommunikálhatunk és kapcsolatban állhatunk azokkal, akik az általunk felajánlott szavakon keresztül kapcsolódnak hozzánk. Isten hozzádot mondunk a következő ’forró drótos’ találkozásunkig.
Csatornázta/Forrás: Blossom Goodchild
Magyar nyelvű fordítás: Scarlett

1 megjegyzés:

  1. Igen erröl beszéltem korábban:"hogy a 2014 -es év vége elött megmutatkozunk nálatok!" Tehát még mindig kereskedelmi karácsony az "ormányosok " plázáiban, talán erös volt a kifejezés! De amig ök az emberiség tudta nélkül (vannak kivételek!) élelmiszer adalékokkal ,"védöoltásokkal, ketréllel irtanak had fejezzem ki nem tetszésemet minimum! Szebb jövöt mindenkinek és több felébredezet embertársat, aki tudja meri kinyilvánitani a véleményét erröl!

    VálaszTörlés