2013. november 28., csütörtök

Évvége nem a megszokott módon - SaLuSa 11.22.


 Ennek az évnek a vége azonban köztetek sokak számára nem a megszokott módon fog zajlani, és tudjuk, ezt ti is érzitek.

by kristalyhang
SaLuSa / 2013. november 22.
MADAD közvetítése
01-salusaÉvetek ezen időszakát [év végét] általában az eddig megszokott igyekezetetek töltötte ki, hogy gyakrabban és szeretetteljesebben gondoljatok másokra. Ezt az időszakot kevésbé stresszesnek éltétek meg, aztán teli reményekkel és kívánságokkal kezdtetek neki az újévnek, de a lelkesedés aztán az év folyamán ellaposodott.

Ennek az évnek a vége azonban köztetek sokak számára nem a megszokott módon fog zajlani, és tudjuk, ezt ti is érzitek. Már nem hajt benneteket a „vágy”, hogy a szokványos ajándékokat szétosszátok és ti sem várjátok a viszonzást. Felismertétek, hogy a legnagyobb ajándék, amit a jelenlegi családtagjaitoknak és mindenki másnak adhattok, az a SZERETET, ami feltétel nélkül áramlik ki szívetekből, és ami segít nekik a saját útjukon való haladásban.

 Köztetek sokan érzik, hogy nem létezik többé a szükségszerűség, hogy a régihez ragaszkodjatok, mert ünnepélyesen átélhetitek a „bennetek és körülöttetek jelen lévő Fényt”. Mindenki, aki erre készen áll, ezen az új módon fogja megünnepelni a Hálát, kapcsolódva a saját magasabb valóságához még több SZERETET fog sugározni az arra készen állok felé; így még több lehetőséget nyitva mindenki számára, amiből válogathatnak maguknak.   
Ha az egész emberiség kollektív gondolkodásában helyet kapnak ezek a lehetőségek, akkor azok, akik felébrednek vagy – a ti időfogalmaitok szerint – ’később’ zárják le felébredési folyamatukat, életcéljuknak megfelelően a legjobb lehetőséget ragadhatják meg és adhatják hozzá elképzelésüket, vágyukat; ezen a módon mindenki a saját, egyéni formájában élheti át a Felemelkedést.

 Mindenki érezni fog magában egy nagyon erőteljes és iránymutató erőt, ami az ő általa választott lehetőségek és vágyak irányába fogja terelni. Így elkopik a szükségszerűség, hogy másokat kelljen követni - hacsak nem ez a konkrétan kiválasztott tapasztalat; minden ember érezni fogja a hatalmas erőt, ami elhozza magával a szabadságot, ez pedig elvezet a felismeréshez, hogy senki más, csak az egyén felelős a saját élettapasztalataiért és ezért nem lehet másokat „felelőssé tenni” és nem lehet gyűlöletet és haragot táplálni mások iránt. A belső harmónia és a belső béke áll az első helyen és ez láthatóvá válik a külső világban is, ami az egész emberiség erős akarata által a magasabb [rezgésű] valóság kollektív tapasztalatává válik.
Ez a kollektív átalakulási folyamat természetesen időt igényel, amit ti is tudtok, de az ehhez szükséges változtatások már sok évvel korábban elkezdődtek; és most a fokozott vágyatokból fakadóan felgyorsulás tapasztalható, hogy ezt a világot, mely oly sok drága élményt tett lehetővé, ami bölcsességgé kristályosodott ki, szabadon, kiegyensúlyozottan és egyesítve tapasztalhassátok meg. A ti saját felfelé irányuló fejlődéseteket követve mások könnyebben találják meg az ösvényüket, mert a SZERETET energiája megteremti a szükséges vonzerőt az általuk vágyott cél felé és ez úgy megy végbe, ahogyan benneteket is vonzottak a magasabb rezgésű energiák. A Teremtő kívánsága egy ilyen hatalmas átalakulás élménye egy ilyen világban – hogy az egész teremtés nagyobb részeit kövessük, amiben Mindannyian létezünk. Gondoljatok arra, hogy ti a Teremtő részei vagytok és ezért magatokban hordozzátok ezt a vágyat és felruházzátok saját kívánságotokkal és döntéseitekkel, amik azonosak szabad akaratotokkal és ami egyengeti az utat, ami elvezet Benneteket a teremtő erő teljes Egység-Létébe vezető élménybe.
SaLuSa vagyok a Szíriuszról és azt szeretném, ha felismernétek a döntéseitek hatalmát, a SZERETET másokkal való megosztásában. Képesek vagytok másokat a saját szenvedéseikből kiemelni – egyszerűen egy mosollyal vagy szeretetteljes gondolatokkal vagy szavakkal, amit elküldtök nekik. Nem segítetek nekik, ha csatlakoztok (negatív) érzéseikhez, hanem a SZERETET érzésével tudtok segíteni, ami mindenütt jelen van; mert „megmenteni” nem tudjátok őket;- ez az ő hatalmukban áll, hogy megtalálják saját útjukat és helyüket a Minden Létező Egységében.
Csatornázta: Madad
Magyar nyelvű fordítás: Scarlett

kristalyhang | 2013-11-26 - 16:22 | Címkék: MADAD | Kategóriák: SaLuSa | URL: http://wp.me/p2FH9O-DS

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése