2013. november 12., kedd

El lett indítva az Esemény 11-én - Galaktikus üzenet 11.12.

 

Kiegészítés az Eseményről: Az idősíkotokon tegnap 0 órakor el lettek indítva a változás próbafolyamatai, amit ti Eseménynek neveztek. Az esti órákban pedig véglegesen elindultak az információ átadások.


Sinetha üzenete 
a Galaktikus Föderációtól 
2013.nov.12.
 

Selamat ja,selamat jarin!

Ismét itt vagyunk,több dolgot kell elmondani most. Világosan érezzük,hogy közületek sokan telve vannak kérdésekkel,ez a dolgok jelenlegi állása szerint természetes. Minden értelmet fog nyerni a ti világotokban is,közel a pillanat.

Amit fontos elmondani,hogy a fénycsaládok tagjainak sok információt kell közölnie veletek ezekben az időkben,ezért többen érezhetnek magukban közvetítői megnyílvánulásokat,olyanok is,akiknél nem ez volt a terv.

Sok információ vár átadásra ezért arra kérünk benneteket bízzatok magatokban és írjátok le ezeket a számotokra idegennek tűnő gondolatokat,hogy minél több társatokhoz eljussanak. Nincs mitől félnetek veletek vagyunk. A világotok egy másfajta sík,másfajta létezés kapuján halad át és mi sokan vagyunk itt hogy ezt könnyebbé tegyük.

Valamennyiőtökkel már sokszor találkoztunk hiszen ugyanannak a létezésnek a különböző kifejeződései vagyunk. Sok testvérünk van most itt Plejádtól Szíriuszig,hogy tanuja legyen átlényegüléseteknek. Ez számunkra is örömteli folyamat. És ezt értenetek kell. A folyamat a lényeg. Sokan szeretnétek azonnali változásokat,de a folyamat átélése nélkül ez nem lehetséges.

Mi itt már közelinek érezzük az első kapcsolatfelvételt,amit ti is nagyon vártok. Természetesen rendszeresen vannak látogatóitok más síkokról de ezek vagy valótlanságnak lettek feltüntetve vagy tagadva lettek. Ám közületek sokan tudják az igazságot ami nem marad titokban.

Kiegészítés az Eseményről: Az idősíkotokon tegnap 0 órakor el lettek indítva a változás próbafolyamatai,amit ti Eseménynek neveztek. Az esti órákban pedig véglegesen elindultak az információ átadások. A mi létünkben sem tudjuk biztosan hogy kinél milyen hatásai lesznek a folyamatoknak,ezért is volt szükség úgymond tesztelésre.

Aggódnotok szükségtelen,semmi sem történik véletlenül.

Áradjatok előre szabadon és ragyogtassátok létezésetek fényét!

Maradjatok egységben!

Közvetítette: Yehudah

 

Forrás: http://www.fenyorveny.hu/2013/11/sinetha-uzenete-galaktikus-foderaciotol.html 



Kapcsolódó bejegyzések: http://amivilagunk11-12.blogspot.hu/2013/11/elkezdodott-uzenetek-1110.html

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése