2013. március 25., hétfő

A Nyilvánosságra Hozatal - A Szíriusz című nagyszabású leleplező film





 A Földet már régóta látogatják magasan fejlett Csillagközi Civilizációk

A Nyilvánosságra Hozatal

 3/25/2013

A Nyilvánosságra hozatali Projekt egy kutatási program, mely azon dolgozik, hogy teljes mértékben kerüljenek köztudomásúvá az UFO-kkal, a földönkívüli intelligenciával és az eltitkolt korszerű energetikai és meghajtó rendszerekkel kapcsolatos tények. Jelenleg több mint 500 kormányzati, katonai és titkosszolgálati személy tanúsítja a közvetlen, személyes, első kézből származó információit és tapasztalatait az UFO-kkal, földönkívüliekkel és idegen technológiákkal kapcsolatosan, mely tények eddig el voltak titkolva.





2013 április 22-én kerül bemutatásra az Egyesült Államokban, mely teljes egészében megpróbálja felfedni az évtizedeken át titkosan őrzött információkat.

A Földet már régóta látogatják magasan fejlett Csillagközi Civilizációk, melyek képesek dimenziók közti utazásra, a fény sebességénél is gyorsabban. Az általuk használt meghajtó rendszerek egy új korszakot hozhatnak el számunkra. Az emberek is kidogoztak ilyen rendszereket, de a hatalmon lévők elnyomták őket annak érdekében, hogy a fosszilis üzemanyagok "kegyelmében" tartsanak bennünket. Itt az ideje, hogy tudd...a Szíriusz dokumentumfilm megmutat mindent.


Dr. Steven Greer (a projekt vezetője) együtt az Emmy Díj-nyertes rendezővel Amardeep Kaleka-val készítették el a Szíriusz című filmet, amely fel fogja nyitni a szemeket, és megrengeti a világot. A filmben láthatóak lesznek UFO szemtanúk, a kapcsolat az Ingyen Energiához, és a C-5 csapata által megálmodott kapcsolatteremtés a földönkívüliekkel.










 

 Forrás:
http://ujvilagtudat.blogspot.hu/2013/03/a-foldet-mar-regota-latogatjak-magasan.html







Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése