2013. március 25., hétfő

Tudjátok az igazságot és bízzatok benne! -Arktúriai Csoport 03.23.

y kristalyhang
Arktúriai Csoport / 2013. március 23.
Marilyn Raffaele közvetítése
Mi, az Arktúriai Csoport üdvözlünk mindenkit, aki úgy döntött, hogy olvassa ezeket az üzeneteket! Nagyon érdekes hírekkel érkezünk ma, mivel látjuk, hogy a változások nagyon hamar végbemennek és egy új világrend van kialakulóban. Itt az ideje, hogy a Fény több módon nyilvánuljon meg, mint amire ti számítottatok, és ami megvalósításának érdekében olyan keményen dolgoztatok. Álljatok készen arra, hogy a világotok minden rendszerében meglássátok a változásokat, mivel az energia olyan szintet kezd elérni, melyen a változás meg tud mutatkozni. Ne üljetek és várjatok, hanem végezzétek úgy a napi teendőiteket, hogy tudatában vagytok a szívetekben annak, hogy minden a tervnek megfelelően alakul. Ne próbáljátok meg elképzelni vagy előre látni különleges változásokat, mivel az az események természetes kibontakozását befolyásolja az aktuális energiáktól függően és azokra a személyes gondolatokra van alapozva, mely meghatározza, hogy a dolgoknak hogyan kell megjelennie. Pihenjetek! Legyen a szívetek tudatosságában, hogy az Isteni Én tudja, hogyan és hol kell manifesztálódnia, és hogy nektek nem kell megmondanotok neki, hogy mit tegyen, és hogyan tegye azt. A ti feladatotok az, hogy tudjátok az igazságot és bízzatok benne!
Szeretnénk ma beszélni nektek a változás ezen energiáiról és arról, hogy azok milyen hatással lesznek a földiekre. Nagyon sok emberben fogtok látni viselkedésbeli változást bizonyos gondolatokkal kapcsolatban; olyanokkal, melyekkel szemben annyira nagyon hajthatatlanok voltak korábban. Látni fogjátok, hogy az üzleti élet sokkal inkább emberközpontúbb lesz és inkább szolgálat lesz a célja, semmint az, hogy elvegyen a mástól. Elkezditek majd meglátni, hogy a fiatalok sokkal érettebb gondolatokat fognak mutatni az életről, a létezésről és hogy az idősebb generációk figyelni fognak rájuk és nem azt fogják hajtogatni, hogy ők túlságosan fiatalok ahhoz, hogy ismerjék még a világot! E fiatalok közül sokan nagyon fejlett lelkek és azért vannak itt, hogy segítsenek az energiák változásában! Nehéz számukra megérteni azt, hogy a hatalmi pozíciókban lévők közül miért olyan sokan élik, hiszik és erőszakolják másokra az elavult, ósdi és nagyon fejletlen dolgokat.
Mindig a félelem az, ami valakit a régi harmadik dimenziós energiában tart – az a (gyakran csak elképzelt) félelem, hogy a változás milyen hatással lesz majd személy szerint rájuk. A félelem gyakran úgy jelenik meg, mint egy kirobbanás valami olyan új ötlet ellen, ami sokakat szolgálhatna, de ami zavarhatná is egy ember személyes komfort-zónáját.
A félelem az, melyet a változás megpróbált és az igaz meggyőződés szolgált is a régi időben; ez fog majd megjelenni - személy szerint nekik - a hiány és korlátozottság terén (dualitás és elkülönülés). Ők még nem veszik észre, hogy túlságosan beleintegrálódtak a Fény magasabb energiáiba, ami egy jobb életként jelenik meg.
Akik félnek, azok, tévesen azt hiszik, hogy minden, ami nem illik az ő személyes, jelenlegi hitrendszerükbe, az csak rossz lehet! Gyakran látjátok ezt megtörténni szervezett vallási csoportokban olyankor, amikor nógatni kell őket, hogy új és más gondolkodásmódokat fogadjanak be bizonyos dolgokkal kapcsolatban. A változás az lesz, hogy elfogadják majd, hogy a tanításaik eddig a pontig lehet, hogy helytelenek voltak – a nagyon rendszerezett vallások egói el fogják fogadni azt, hogy lehet, hogy helytelenek voltak. Ezt napi szinten látjátok a politikusoknál, akik közül sokan visszautasítják a változás minden formáját, mivel az megrázná azt az alapot, melyre ők az újraválasztásukat építik; viszont nem azért, mert a változás jó lenne az embereknek, akik őt megválasztották a szolgálatra.
Várjátok a változást, drágáink! Hiszen egy új világrendet hoztok létre a tudatosságotok megvilágosodása által. Az Igazság egy tudatossága meg fog nyilvánulni úgy, mint a létezés, cselekvés és élet jobb útja – változás. Látni fogjátok, hogy az egészségügyi rendszereitekben, a vallásaitokban és az oktatási rendszeretekben változások lesznek; egyre több és több személy ébred majd fel és fedezi majd fel az Egy-séget! A munkátok sem fog ellenállni a változásoknak, amikor azok megjelennek, mivel ezek a tanújelei egy új világtudatosság megnyilvánulásának. Nem azt mondjuk, hogy minden új gondolat, mely felmerül azért van, hogy azt elfogadjátok, hiszen mint mindig, használnotok kell az intuíciótokat! Azt mondjuk, hogy itt az idő arra, hogy nyitottak legyetek és ne ragaszkodjatok mereven ahhoz, ami a múltban működött.
Látjátok drágáink, hogy ti teszitek ezt és hogy ti hozzátok létre az új világrendet? Ezért választottátok azt, hogy itt legyetek a Földön e jelentős időszakban. Ezt kértétek, ezért dolgoztatok és ennek megtörténését reméltétek. A lecke az, hogy minden olyan elképzelést, hitet és tanítást elengedjetek, mely a régi és elmúlt energiákkal rezeg együtt; nem számít, mennyire lenne kényelmes a saját kényelmetlenségetekben tartózkodnotok! Értsétek meg, hogy bármilyen új és más dologtól való félelem miatt sokan úgy döntenek, hogy pontosan ott maradnak, ahol vannak; és nem számít, mennyire nehéz vagy fájó dolog azon a helyen tartózkodni!
A félelem téves elgondolások és meggyőződések elfogadásán alapul, melyeket sok életen át, évszázadokon keresztül tanítottak nektek. A babonákat igazságként kezdtétek elfogadni és a tanulatlan tömegeknek tanított téves elgondolások váltak a világ törvényeivé. Az Istennel, házassággal, betegséggel, sőt még az ördöggel kapcsolatos elgondolások is általánossággá váltak; csupán azok számára nem, akik eléggé fejlettek ahhoz, hogy észrevegyék ezek személytelen illúzióját. Az emberiség elég fejlett most már ahhoz, hogy kidobja e képtelen dolgok nagy részét a szemétbe; olyanokat, mint amik arról szólnak, hogy ha egy kis szellőben ülsz, akkor megbetegedhetsz! Nos, most már nevettek ezen az elképzelésen, mivel fejlődésben ezen már túlléptetek. Sok, sok ilyen elavult felfogás és meggyőződés van, amihez még ragaszkodtok, mivel ezek igazak voltak a múltban; megjelentek, mivel egy általános hit volt bennük. Látjátok, hogy teremtők vagytok!?
Amikor zavarban vagytok és megkérdőjeleztek valamit, akkor szánjatok időt arra, hogy egyedül legyetek még akkor is, ha ahhoz ki kell szaladni a fürdőszobába. Menjetek belülre és kérdezzétek meg magatoktól, hogy az adott dolog hogyan rezonál azzal, amiről úgy gondoljátok, hogy igaz!? Együtt rezeg-e azzal vagy réginek és elmúltnak gondoljátok? Érezni fogjátok az energiát! Bízzatok abban, hogy mindig vezetve vagytok és hogy az intuíciótok egy fontos eszköz!
Sokan kellemesen csalódni fognak, amikor észreveszik, hogy az ég nem szakad le, amikor elengedtek egy régi, elavult hitrendszert! A hatalmas energiaváltozás miatt, mely most történik, úgy döntötök, hogy ebben az életben engedtek el mindent, ami visszatart benneteket a felemelkedéstől! Így sokan úgy találjátok, hogy a jó lehetőségek egymás után jelennek meg. Ez nehéz lehet és talán még azt is megkérdezhetitek, hogy talán eltévedtetek? De nem! Ti jó helyen vagytok! Ott vagytok, ahol lennetek kell és nagyon jó munkát végeztek!
Nézzetek szembe minden tapasztalattal úgy, hogy félelem nélkül tekintetek rájuk! Vizsgáljátok meg és érezzétek az energiáját még akkor is, ha kellemetlen! Kérdezzétek meg magatoktól: „Mit tanultam ebből a tapasztalásból?” Aztán tudván, hogy nem szükséges magatokkal vinnetek többé, döntsétek el, hogy elengeditek, miközben hálát adtok a leckéért, melyet megtanított, hiszen minden megtapasztalás – legyen az bármennyire kellemetlen emberileg – a spirituális lecke ajándékát hordozza magában!
Tegyétek ezt mindennel, ami még félelmet kelt bennetek! Tegyétek ezt mindenféle ítélkezés vagy kudarcérzet nélkül! Tegyétek ezt abban a tudatban, hogy a tapasztalatok útján fejlődik az ember! Emlékeztessétek magatokat arra, hogy ti döntötök és hogy spirituálisan készen álltok arra, hogy megtisztítsátok a nehéz megtapasztalástól ebben az életetekben mindazt, amit fizikailag, érzelmileg és mentálisan magatokkal hordoztatok életről életre. Sose feledjétek, hogy Isteni Lények vagytok, akiknek azért vannak emberi tapasztalatai, hogy tanuljanak, fejlődjenek és emlékezzenek!
A bennetek rejlő Isteni Valóság tudja, hogy mit kell tenni és hogyan! Az emberi lényeknek nem kell elmondani, mit kell tenniük! Elmerengve ezen az állításon sok félelem el fog tűnni belőletek! Kerüljetek ki az elmétekből! Központosuljatok a szívetekben és éljetek a jelen pillanatban feltétel nélküli szeretetet hordozva mindenki számára!
Mi vagyunk az Arktúriai Csoport!
Csatornázta: Marilyn Raffaele
Magyar nyelvű fordítás: Vénusz

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése