2013. március 3., vasárnap

Az Egyesült Államok 8 szivar alakú űrhajóval rendelkezik

az Egyesült Államok hozzájárult egy titkos űrflotta, a "Solar Warden" felállításához, amely mára nyolc szivar alakú anyahajóból (mindegyik hossza két focipályának felel meg), és 43 kis "felderítő hajóból" áll, állítja Boylan.


 Az Egyesült Államok 8 szivar alakú űrhajóval rendelkezik

 3/02/2013

2011 július 21-én az Atlantis űrsikló landolt a NASA Kennedy Űrközpont kifutóján Floridában, és elindult, hogy egy múzeumban állítsák ki. Akkor azt mondták, hogy az Egyesült Államok egy ideig nem lesz képes űrutazásra alkalmas járművet készíteni, és ezért Oroszországra és más államokra kell támaszkodnia, hogy eljusson a Nemzetközi Űrállomásra, mondja  Dr. Richard Boylan.

Ez egy hazugság volt.


Valójában az 1980-as évek második felétől az Egyesült Államok hozzájárult egy titkos űrflotta, a "Solar Warden" felállításához, amely mára nyolc szivar alakú anyahajóból (mindegyik hossza két focipályának felel meg), és 43 kis "felderítő hajóból" áll, állítja Boylan.

A Solar Warden űrflotta az USA Haditengerészeti Hálózata és az Űr Műveleti Parancsnokság (korábban Haditengerészeti Űrparancsnokság) alatt működik Dahlgrenben, Virginiaban. Jelenleg mintegy 300 fős személyzet dolgozik a dahlgreni létesítményben.

A Solar Warden Űrflotta hajóin hivatásos tisztviselők dolgoznak, akiket a rangos 6206-P Űr Műveleti egység speciális válogatása után a Haditengerészeti Posztgraduális Iskolában, Monterey-ben képeztek ki, és ott szereztek tudományok mestere fokozatot Űr Műveleti Rendszerek területen, Dr. Boylan szerint.

Mivel ez egy fejlett technológiai pozíció, az Egyesült Államok lett kijelölve a Csillag Nemzetek által, hogy vezetői feladatot lásson el a Föld biztonsága érdekében.

Az űrbiztonsági misszió két részből áll.

Egyrészt az űrflotta küldetése, hogy megakadályozzon tisztességtelen országokat vagy terrorista csoportokat abban, hogy arra használják az űrt, hogy onnan háborút folytassanak más országok, vagy saját országuk ellen. A Csillag Nemzetek világossá tették, hogy az űrt csak és kizárólag békés célokra megengedett használni.

Másrészt feladatuk, hogy megakadályozzák a globális elit ellenőrző csoportjait, a Cabalt, hogy használjanak Föld körül telepített fegyverrendszereket, beleértve az irányított energiájú sugárfegyvereket, hogy bárkit megfélemlítsenek vagy megtámadjanak és rákénysszerítsék másokra az akaratukat.

Gyakorlatilag az űrflotta feladata rendőri jellegű a Naprendszeren belül, ezért nevezték el Solar Warden-nek (Nap Gondnok)

A flotta nem csak az Egyesült Államok fennhatósága alatt működik, hanem az Egyesült Nemzetek titkos hatósága alatt is, mivel a küldetése az, hogy megvédje az egész Földet és minden országot.

Az egész program a Csillag Nemzetek (fejlett intelligens civilizációk szervezete) engedélyével és annak felügyelete alatt fut.

A Solar Warden flotta annak eredményeképp jött létre, hogy a Csillag Nemzetek kérték az Egyesült Nemzetek Szervezetét, hogy vállaljanak felelősséget a bűnüldöző szervezetekkel együtt, hogy a közeli űrt semmiképp se használhassa helytelen módon egy ember sem.

Hogy világos legyen, a Csillag Nemzetek nem adtak kizárólagos hatósági jogokat az Egyesült Államok kormányának a Föld biztonságának megőrzése fölött. Az Egyesült Államok nem rendelkezik felhatalmazással nemzetközi rendőri tevékenységben való részvételre. A Csillag Nemzetek álláspontja az, hogy a Föld polgárainak a felelőssége, hogy olyan működő rendszert és szabályozást dolgozzanak ki szervezeteiknek, amilyen jót csak tudnak.

Továbbá a Solar Warden űrflottát leginkább az  amerikai űrhajózás Fekete Projektjeinek vállalkozói építették meg, de néhány részegység és alkatrész Kanadában, Angliában, Olaszországban, Ausztriában, Oroszországban és Ausztráliában készült.

Míg a flotta személyzetének többsége amerikai, vannak köztük angol, olasz, kanadai, orosz, osztrák és ausztrál tagok is.

A flotta hatásköre az űrben van. Nem rendelkezik hatáskörrel, és nem avatkozhat be emberi ügyekbe a Földön, sem a Föld légkörén belüli tevékenységekbe. Az egyes országok a területük és a légterük feletti joghatóságot maguk gyakorolják.

A flotta feladata csak az űr békéjének fenntartása, és a Föld országainak visszéléseitől, vagy háborús cselekményektől való védelme, mint például az interkontinentális nukleáris ballisztikus rakéta fellövése, vagy más bolygók, holdak természeti erőforrásainak eltulajdonítása. Nem helyettesítheti a földi kormányok felelősségeit, hogy saját maga végezzen bűnüldözést vagy rendfenntartást a Földön vagy más országok légterében.


Megbizatásuk alapjában véve az, hogy megakadályozzák a Cabal részéről történő visszaéléseket az űrben az erőfölényük, ellenőrzésük, megfélemlítés vagy kizsákmányolás által.

A Solar Warden program nem az Egyesült Államok kiváltsága, hogy egyoldalúan megszabja a saját helyét az űrben.


Amikor a brit Gary McKinnon betört az Egyesült Államok Űrparancsnokságának számítógépébe néhány évvel ezelőtt megtudta, hogy léteznek "nem földi tisztek" és "űrflottán belüli átcsoportosítások", és tudott a Solar Warden programról is. Végül elítélték, mint a valaha elkövetett legnagyobb számítógépes adatlopás tettesét, és 70 év börtönbüntetéssel is szembe kell néznie, ha kiadja őt az Egyesült Királyság.


McKinnon komolyan szeretett volna egy nyilvános bíróságon felelni a fenti minősített tényekkel kapcsolatban, és az ügyvédje képes lenne beidézni kormánytisztviselőket is, akik eskü alatt megerősítenék az állításait az Űrflotta létezéséről. Az Egyesült Államok eddig nem sokra ment McKinnon kiadatása ügyében.


Richard Boylan, Ph.D., MS Ed, MSW, B.A. Csillag Gyermekekre és Csillagmag felnőttekre szakosodott oktató-kutató, nyugalmazott pszichológia professzor, csillag kultúrák antroplógusa, nyugalmazott klinikai hipnoterapeuta, és Föld tanácsos (képviselő) a Csillag Nemzetek Főtanácsában.


Forrás:
http://www.drboylan.com/



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése