2013. március 7., csütörtök

Ufó felvételek - 2013 február

UFO-t filmeztek Madrid felett fényes nappal

2013 február 18.

UFO jelent meg a spanyol főváros, Madrid felett. A fémes, korong alakú tárgy fényes nappal volt látható az égbolton egy építkezés közelében.


 


UFO gömb repült egy utasszállító gép közelében Texas felett


Texas, 2013. február 2.
Ezen a videón az látszik, ahogy egy fényes gömb alakú tárgy megközelít egy utsszállító gépet Texas felett, és gyors manővereket hajt végre.







 




UFFO aktivitás a Popocatepetl vulkán környékén

 2013 február 21.

Latin -Amerika aktív vulkánja körül repülő UFO-t filmeztek és mutattak be a helyi televízióban. Egy óriási, hosszúkás objektum jelent meg a mexikói  Popocatepetl vulkán szájánál.




 
Ufológusok elutasították azt a feltevést, hogy meteor látható a képeken.

Az aktív vulkánról sokan gondolták már, hogy a földönkívüliek szempontjából különleges jelentőséggel bír. Média vállalatok állandóan működő kamerákat telepítettek a vulkán körül folyó tevékenység nyomon követésére, mivel a közhiedelem szerint a hely egy intergalaktikus találkozási pont.

 

 2012-ben egy másik népszerű videón egy szintén szivar alakú tárgy volt látható, amint látszólag a vulkánból repül ki felfelé. Akkor kizárták azt a feltevést, hogy egy meteor, vagy űrszemét zuhant volna a vulkánba. Azonban egy kiterjedt kutatás nem erősítette meg, hogy a fevételen valóban egy UFO látható.

A 2012-es videó itt látható







 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése