2013. március 17., vasárnap

Szívmunkátok a feltétele a fejlődéseteknek - Ashtar 03.11.



..különösképp az új technológiák bevezetésének

by kristalyhang
Ashtar / 2013. március 11.
Philipp közvetítése
ASHTARSzívmunkátok a feltétele a fejlődéseteknek, különösképp az új technológiák bevezetésének
Ma egy kicsit szeretnénk elmélyíteni az interakciónk témáját. Különösen az új technológiákat illetően és azok bevezetéséhez szükséges feltételek tisztázását.
Nagyon is megértjük, hogy annyira érdeklődtök az életmódunk, különösen a technológiáink iránt. Tudjuk, hogy fúrja az oldalatokat a kíváncsiság, hogy minél többet megtudhassatok a családotokról. Kérünk benneteket higgyetek nekünk, amikor azt mondjuk, mi mennyire megértjük ezt és most szeretnénk ezt a tudásszomjat csillapítani. 
De értésetek meg azt is, hogy amikor szeretetteljesen felhívjuk figyelmeteket, hogy Jelen pillanatban, amikor egyre több információ birtokába kerültök, inkább az a célunk, hogy motiváljunk benneteket, hogy a találkozásunk mielőbb megtörténhessen. Szeretettel és fáradhatatlanul felhívnánk a figyelmeteket, hogy minden alapja, aminek kívül létre kell jönnie, az a ti szívmunkátokon [belső munkátokon] nyugszik. Ott kezdődik minden. Csak ez után az előmunkálat után válik egyáltalán lehetségessé, hogy fejlett technológiákat használjatok. Engedjétek meg, hogy ezt közelebbről is elmagyarázzuk:
Ha ti általunk, technológiákkal kapcsolatos információkat kaptok, az mindig egy kétélű kard. Egyrészt felemelnek benneteket ezek az információk, de nagyon gyakran az ellentettje is bekövetkezik. Felmerülhet bennetek a kérdés, miért nem adjuk ki a technológiát? Miért nem érkezett még meg? Miért tart olyan sokáig, amíg végre élvezhetnénk ezeknek a technológiánknak az előnyeit? Ezeknek az érzéseknek az alapja a félelem, hogy a fejlődés egyáltalán nem halad előre vagy nem olyan ütemben, mint az kívánatos volna. De biztosíthatunk benneteket, a technológiák készen állnak és használni is fogjátok őket. De az időpont, amikor ez bekövetkezhet, tőletek függ. A ti rezgésszintetek dönt, mikor használhatjátok ezeket a technológiákat.
A mi technológiáink bevezetése a ti fejlődésetekkel párhuzamosan kerül bevezetésre, a ti rezgésszinteteknek megfelelő Felemelésetekre. Minél erősebben vagytok Fénnyel telítve, annál fejlettebb technológiát tudtok használni. A teleportáció, a replikátorok és mindenek előtt a különböző szállítási eszközök, melyek a legrövidebb idő alatt elvihetnek bárhová a világban, egy magas energetikai rezgésszintet kíván meg az eszköz használójától. Ezt a rezgésszintet még nem értétek el, ezért ezeket a technológiák (még) nem kerülhetnek bevezetésre. De már sokat tudtok a rátok váró dolgokról és ezek rendelkezésetekre is fognak állni. Csak ezeket a dolgokat nem „szállíthatjuk le” addig, amíg fel nem emelitek magatokat.
Az átmeneti időszakban, míg teljes kapcsolatban nem állhatunk veletek, általatok kerülnek bevezetésre az új technológiák. Ezzel azt szeretnénk mondani, hogy ti magatok is képessé váltok az új technológiák létrehozására. Ezek a technológiák nagyban megkönnyítik életeteteket és támogatni fognak a felemelkedésetekben. Ebben támogatni fogunk benneteket, oly módon, hogy a fejlesztő kutatókat ötletekkel inspiráljuk és tudat alatt támogatjuk ezen ötleteik megvalósításában. Ez kiemelten a szabad felhasználású ingyenes energiára érvényes, mely gyorsan leváltja majd a fosszilis anyagokon alapuló technológiát.
A rezgésszintnek megfelelő emelkedését, mint az új technológiák használatának feltételét, a beáramló Fény lényegében támogatja. De szívetek a kapcsoló központ, mely a beáramló Fényt befogadja és feldolgozza. Ezért olyan fontos, hogy a szívetek középpontjában tartózkodjatok és hogy ne hagyjátok magatokat eltéríteni a benneteket körülvevő problémák miatt. Tisztában vagyunk vele, milyen nehéz ez, mivel a ti szemszögetekből nézve a 3. dimenziós világ még jelen van és gyakran megfeledkeztek róla, hogy az csupán egy illúzió. Ha folyamatosan emlékeztetitek magatokat, hogy amit most megtapasztaltok, az csupán ennek az illúziónak a része, mely most a feloldás [átalakulás] állapotában van, akkor nagyban segítitek a szívmunkátokat. A ti döntésetek, hogy milyen gyorsan oldódik fel a 3. dimenzió, amit már gyakorta üzentünk nektek, csak ti vagytok képesek az általatok létrehozott illúziót feloldani.
Így továbbra is szeretetteljesen emlékeztetünk benneteket a tulajdonképpeni és legfontosabb feladatotokra ebben az időszakban: összpontosítsatok a szívetekre. A haladásotok és az új technológiák bevezetésének kulcsa a szívetekben rejlik. Ezen a munkán keresztül magatokhoz vonzotok minden Fényteljes dolgot. Járjatok ezen az úton és a lehető leggyorsabban éritek el a célotokat.
Szemléljétek meg pontosan a csatornázásokat, amik eljutnak hozzátok. Felismeritek a mintát, melyet mindegyik magában hordoz? Felismeritek, hogy a Most pillanatában minden üzenet a szívmunkát helyezi a középpontba, ami az újraegyesülésünk alapját képezi? Megkaptok hozzá minden segítséget, hogy elérjétek ezt a célt. Ehhez rendelkezésetekre áll a legnagyobb lehetőséggel bíró időablak (Megjegyzés: a 9 hónapos periódusra utal, ami 2013. szeptember 22-ével zárul). A Mostban úgy látjuk, hogy ez az időablak úgy fejlődik, ahogyan mi ezt kommunikáltuk felétek. Ezért ne engedjétek el a fókuszpontotokat. Helyezkedjetek szívetek középpontjába és minden vágyaitok szerint alakul.
Szeretettel:
Fivéretek Ashtar
Csatornázta: Philipp
Magyar nyelvű fordítás: Scarlett

kristalyhang | 2013-03-17 - 16:28 | Címkék: Philipp | Kategóriák: Ashtar | URL: http://wp.me/p2FH9O-nE

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése