2013. március 9., szombat

Fénykamrák a Belső Földön

Csatornázott üzenet Gaia Planetáris Tanácsától


Fénykamrák a Belső Földön

2012-06-01

A szeretet és minden élet egységében üdvözlünk benneteket!
Gaia Úrnő Planetáris Tanácsa vagyunk. A Belső Föld világából, „Agartha”-ból üzenünk. A Belső Föld összes civilizációjának bizottságát képezzük, akik szorosan együttműködnek a Felemelkedett Mesterekkel és a magasabb dimenziós fényerőkkel, hogy támogassuk Gaia következő dimenzióba való lépését. Elértük a teljes tudatosságot – egy 5. dimenziós környezetben létezünk – gyönyörű bolygónk belsejében.

Gaia Úrnő – ahogy őt a mennyei birodalmakban is nevezik – szeretné megkezdeni teljes erejéből a felemelkedést és beindítaná a bolygó felszínét érintő fizikai változtatásokat is. Ezek a folyamtok a Föld mágneses mezejével állnak összefüggésbe – ami Gaia Úrnőt körülveszi.  Ahogy már időszámításotok szerinti évek alatt megfigyelhettétek, a mágneses mező növekvő gyorsasággal változik. Ténylegesen is eléri majd a nullapontot, amikor a polaritás, így a mágneses mező is megszűnik. Az eddigi két pólus összeolvad egy központi pólussá, és létrejön egy monopoláris [egypólusú] mező. Ez egy rendkívül különleges folyamat, ami tényleg egyedülálló az egész univerzumban.

A Föld – Földanya – Gaia Úrnő beleegyezését adta ennek a folyamatnak a véghezviteléhez és most szeretné felgyorsítani az eseményeket. Ez az oka – kedves Földfelszíni Fények – amiért most üzenünk nektek. Ehhez a folyamathoz – kedves külső földi testvéreinknek – előkészítettünk egy speciális fénykamrát. Ezekben a kristály természetű fénykamrákban átváltozásotokat felgyorsíthatjátok. Ezeknek a fénykamráknak a célja, a teljes tudatú fénylényekké való átváltozásotok támogatása, úgymond metamorfózisotok fizikai angyalokká.

Ha szeretnétek, kérhetitek ezen fénykamrák használatát, hogy szellemi mentoraitok segítségével dolgozzatok átváltozásotokon. Ezekben a fénykamrákban az átalakulásotokhoz és tudatotok egyéni kiteljesítéséhez szükséges pontos frekvenciák és energiák állnak rendelkezésre. Ha este nyugovóra tértek, kérjétek, hogy vigyenek benneteket ezekbe a fénykamrákba és kérjétek, hogy minden szinten igazítsák hozzátok a számotokra megfelelő frekvenciákat, hogy az energiakezelést befogadhassátok és integrálhassátok. Így számotokra finomra hangolt és folyamatos lesz a felemelkedés, olyan időkben is, amikor a változások egyre intenzívebbé, ill. kiszámíthatatlanná válnak.

Ezek a Belső Földben található fénykamrák, speciálisan lettek kialakítva, minden léleknek – minden Földlakó számára – aki ezt az átalakulást véghez akarja vinni. Csupán beleegyezéseteket kell adni hozzá, közölni szándékotokat, hogy kívánjátok a Belső Földben található fénykamrák energiáinak és frekvenciájának személyre szabását és a számotokra éppen szükséges energiák integrálását, hogy Isteni tervetek szerint, harmonikusan éljétek meg a felemelkedés folyamatát.

Mi, Gaia Planetáris Tanácsa és a Belső Föld fénycsapatai, szellemi mentoraitokkal karöltve, nagy örömmel és teljes bizalommal várunk benneteket.

Szeretünk benneteket. A testvéreink vagytok a fényben és most készen álltok, hogy következő lépéseteket megtegyétek a teljes tudatú isteni fénylényekké válás útján. Gaia Úrnő Belső világában szeretettel gondoskodunk rólatok.

Legyetek áldottak a szeretet mindent átható létezésében.
Gaia Úrnő Planetáris Tanácsa vagyunk és várunk benneteket a Belső Földön.

Köszönet Gaia Úrnő Planetáris Tanácsának – An’Anasha
Szeretettel, örömmel és az összetartozás érzésével……
Shogun Amona
Csatornázta: Shogun Amona

Magyar nyelvű fordítás: Scarlett
Forrás: http://www.shogun-amona.net/channeling-botschaften/der-planetare-rat-gaias/
Copyright © Shogun Amona


A német közvetítő bemutatkozó sorai:
A nevem Shogun Amona Leymaran.

Ashtar Sheran galaktikus csapatának tagja és egyben a Szíriusz csillagrendszer csillagközi megbízottja is vagyok.
Galaktikus médiumként, kozmikus telepatikus képességekkel rendelkezve, a feladatom, a tiszta csillagbirodalmakból származó fényfrekvenciák napi szintű csatornázása és ennek a tudásnak a közvetítése Földanyának és minden lény számára.
A Szíriuszi Fénytestvérek, a Fény Galaktikus Föderációjával együtt Gaia Úrnőnek és lakóinak sok ötletet tartogatnak, amit a Földiekkel közösen szeretnének megvalósítani (NESARA/First Contact [első kapcsolatfelvétel]/kozmikus tudat/…).
Segítek terhességeket és születéseket, a csillagbirodalmak fényén keresztül megközelíteni, elfogadni és megvalósítani.
Azért vagyok itt a Földön, hogy közvetítsem a csillagok birodalmainak üzeneteit, hogy az emberek tudatukat a magasságokba emelhessék.

Forrás:  http://kristalyhang.wordpress.com/tag/gaia/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése