2013. október 27., vasárnap

A terv a szeretet - Szíriuszi Fénytestvérek 10. 22.


Ti vagytok azok – akik lelkük mélyén úgy döntöttek – itt pontosan ebben az időben teszik ezt a szolgálatot. És ez a szolgálat és ez a terv a szeretet – a tiszta szeretet. A terv a szeretet.

by kristalyhang
Szíriuszi Fénytestvérek / 2013. október 22.
Shogun Amona közvetítése
Szíriusz ALegyetek üdvözölve szeretett Földi Testvéreink, szeretett emberek a Földön. Mi a szíriuszi fénytestvérek vagyunk és a Ti helyzetetekről szeretnénk beszélni bolygótokon és arról, hogy ez a helyzet hogyan áll összefüggésben a Ti tudatototokkal.

 A bolygószintű helyzet – ahogyan azt Ti most megtapasztaljátok – valóban olyan egyedülálló az univerzumban, hogy azt szavakkal alig lehet kifejezni.  
A valóságotok, a Ti érzékelésetek, közvetlenül a hitbeli meggyőződéseitekkel, nézeteitekkel és belső mintáitokkal állnak összefüggésben és így jön létre a Ti valóságotok, beleértve mindent, ami történik veletek, és ami megjelenik számotokra.
Ez néha nagyon elbátortalaníthat benneteket, amikor figyelmeteket a hiányra vagy az egyensúlytalanságra összpontosítjátok. És mégis nincs ok az aggodalomra és szeretnénk elmondani nektek miért.
Ti vagytok a teremtők – az angyalok –akik a Földre jöttek, hogy elindítsák és megteremtsék a változásokat. Csomagotokban a szabad akarattal érkeztetek és felszerelkezve mindazzal a teremtő erővel – és a helyzettel kapcsolatos tudatlansággal, ami egy látszólag elszigetelt és harmóniátlan létsíkra vezetett. A tudatlanság abból az elképzelésből ered, hogy valami nem tökéletes. Így ti az érzékelésetek szerint a paradicsomból – ami szívetekben van és mindig is volt – lezuhantatok és magatokra öltöttétek a dualitás és az elválasztottság világát. 
Emlékezzetek rá valójában milyen hatalmas erő birtokosai vagytok és emlékezzetek rá – tudatototokkal és belső viselkedési mintáitokkal Ti vagytok akik teremtetek és kreáltok - minden pillanatban.
 Ezért olyan fontos, hogy megnyíljatok a szeretet előtt és átadjátok magatokat neki. Minden amit tudnotok kell és szükséges az időérzékelésetek eme pillanatában már ott van – a szívetek közepében – a szívetek terében. Ott van a ti otthontok. Ti mindannyian korlátlan potenciállal rendelkező teremtők vagytok. Mindannyian – akik ezeket a szavakat olvassák – igen pontosan. Ti vagytok azok – akik lelkük mélyén úgy döntöttek – itt pontosan ebben az időben teszik ezt a szolgálatot. És ez a szolgálat és ez a terv a szeretet – a tiszta szeretet. A terv a szeretet. Ez minden. És a szeretet a belsőtökből indul ki – elér önmagatokhoz és visszatükröződik a külvilágban, mint egy képmás a legbelsőbb Énetekből. Mi itt vagyunk, hogy segítsünk nektek a valódi természetetekre való emlékezésben. Mi a Fény és a szeretet családja vagyunk. Mi a nővéreitek és a fivéreitek vagyunk a csillagokból – a fénycsaládotok. Fénytestvéritek vagyunk a Szíriusz rendszerből.
Szeretettel, örömmel és elköteleződve…………..Shogun Amona
Csatornázta: Shogun Amona
Magyar nyelvű fordítás: Scarlett

kristalyhang | 2013-10-26 - 14:19 | Címkék: Shogun Amona | Kategóriák: Sirius | URL: http://wp.me/p2FH9O-BW

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése