2013. október 14., hétfő

Szép UFO felvétel - Olaszország 2013.10.09.

 

 Ufó videóban az olasz tévében

 

 Érdekes dologról számolt be az egyik Olasz hírcsatorna délutáni műsorában!

A felvételen jól látható, kettő repülő jármű, amelynek eredete egyelőre rejtély az itáliai hatóságok előtt is. A videón jól kivehetőek a járművek, tehát egész biztosan nem valamilyen vadászgépről, vagy meteorológiai léggömbről van szó.

Érdekes, és egyben elgondolkodtató, hogy mostanában egyre több hasonló felvétel kerül a nyilvánosság elé. Egyre több egykori, és jelenlegi politikai vezető beszél arról, hogy hamarosan nagy bejelentésre készülnek a földönkívüliekkel kapcsolatban. Talán lassan elérkezik az idő a nagy bejelentésre?

Az egyelőre kérdéses, hogy az emberek miképp is reagálnának arra a híre, ha a világ vezetői nyilvánosságra hoznák az UFO-król szóló ismereteiket. De az egész biztos, hogy tudományos berkekben is nagy port kavarna a hír.

facebook


 Videó:


UFO-ról számolt be egy Olasz TV csatorna! -[HZ]- 

 

 Megjegyzés: Pont ilyet láttunk férjemmel többször késő este még 2001-ben ! Forgott a tengelye körül, és alul világítottak a karikák. Kísért minket, amikor gyalog mentünk hazafelé a néptelen utcákon. /DK

 

 

 

3 megjegyzés:

  1. Egyértelműen silány hamisítvány, 36 másodpercnél ugrik egyet mindkét "UFO" a felvételen...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Vajon honnan tudták a hamisítók, hogy pont így néz ki egyik fajta űrhajója a pozitív földönkívülieknek? Hm?
      Mert én -és más is- pont ilyet láttam személyesen!

      Törlés
    2. Talán pont ez a lényeg, hogy hiteles információkat (bár személy szerint ezt kinézetet sem cáfolni, sem megerősíteni nem tudom) bújtatnak hiteltelen köntösbe, hogy a közvélemény szemében elbagatellizálják az egész témát. A készítője valószínűleg nem is tudta mit csinál, neki csak egy poén volt az egész, nem érdemes haragudni rá. Én inkább sajnálom az ilyen "vicces" emberkéket, mert csak saját szegénységi bizonyítványukat nyújtják be ezzel...

      Törlés