2013. október 27., vasárnap

Androméda Tanács





Szeretettel Üdvözöllek!


Ez egy különleges blog: egy Földön (Univerzum-szerte ismert nevén, Terra) kívüli, civilizációk közötti összefogás, az Andromeda Council, Androméda Tanács magyar, nem hivatalos oldala.
Angol oldala az AndromedaCouncil.com .
A magyar oldal célja, hogy aki nem tud angolul, az itt a blogszerkesztő által legfontosabbnak észlelt írásokhoz hozzáférhessen.
Szeretettel, alázattal, odaadással készül, önkéntesen, ingyen, a saját privát életerőmből és életidőmből. Hogy miért csinálom? Mert segítenek nekünk és ezért ennyivel tartozom! És mert szeretet van bennem.



Ki és Mi az Androméda Tanács?

Androméda Tanács - Föld ÚjjászületésAz Androméda Tanács a Tejút és az Androméda Galaxis világainak érző intelligens életformái jószándékú szövetséges naprendszereinek és bolygóinak egy galaxisokon és csillagokon átívelő kormányzati és fejlesztési szerve… Az Androméda Galaxis M31 néven is ismeretes a földi emberek számára. Az Androméda Tanács elnökségi tagjai mindösszesen tizenkettő (12) különböző, egymástól eltérő tagvilágból és tagfajból áll.
Mint magas szintű kormányzati szerv, a Tanács felelős precedensekért, protokollokért, viselkedési feltételekért, ami a bolygófelfedezést és elsődleges kapcsolatfelvételt, új tagságot és kereskedelmi kapcsolatokat illeti a tagvilágok között.
Saját szabályzatát a legmagasabb fokozatú intergalaktikus követelményekhez, etikához és protokollokhoz képest vezetik, mérik és szabályozzák. Minden döntés, amit hoz, nagyon elővigyázatos és megfontolt. Maga a Tanács nagyon szigorú kormányzati törvényeknek és mandátumoknak tartozik elszámolással, amelyeknek köteles alávetni magát és azoknak engedelmeskedni.
A Tanácsnak van egy nemszavazó elnöke az Androméda galaxis Zenetae csillagrendszeréből, a Tishtae bolygóról, és elnöknője a Mirach csillagrendszerből, a Terial bolygóról.
A Mirach csillagrendszer és a Terial bolygó a Tejút galaxisban található, bár úgy tűnik a Földről, hogy az Androméda csillagképben helyezkedik el.

 A Zenetae csillagrendszer maga fizikailag az Androméda galaxisban helyezkedik el.
Ez a két ember, ahogyan sokan az Androméda Tanácsban, a 4. dimenziós valóságban él.
Létezik néhány 3D, földihez hasonló háromdimenziós, 5D, ötödik dimenziós és 6D, hatodik dimenziós ember, akik szintén tagjai a kormányzati szervnek.
A Tanács számos tagfaját Univerzumszerte a Földet eredetileg benépesítő fajok némelyikének ismerik el, mint ahogyan azt sok ember a mai bolygón bizonyította. Úgy tartják, hogy ezen fajok többsége már átment az átalakulás, a felemelkedés folyamatán – a 4D, negyedik dimenzió, az 5D, ötödik dimenzió, és 6D, hatodik dimenzió emelkedett rezgésére, sűrűségére, spirituális tudatosságára.


Az Androméda Tanács tagjai az alábbi csillagrendszerek és bolygók tagjai:

1. Csillagrendszer: Arcturus – Bolygó: Pitolla
2. Csillagrendszer: Antares – Bolygó: Nikotae
3. Csillagrendszer: M103 – Bolygó: Legola
4. Csillagrendszer: Procyon – Bolygó: Kaena
5. Csillagrendszer: Vega – Bolygó: Percula
6. Csillagrendszer: Capella – Bolygó: Pershea
7. Csillagrendszer: Polaris – Bolygó: Ventra
8. Csillagrendszer: Sirius A – Bolygó: Ritol
9. Csillagrendszer: Deneb – Bolygó: Toleka
10. Csillagrendszer: Tau Ceti – Bolygó: Xeta
11. Csillagrendszer: Alhena – Bolygó: Degaroth
12. Csillagrendszer: Betelgeuse – Bolygó: Etorth

Megjegyzés: azoknak az embereknek, akik többet szeretnének megtudni ezek csillagrendszerekről, javaslom a http://www.stellarium.org -ot [fordítói megjegyzés: magyar készítésű szoftver]. Ingyenes, könnyen letölthető és használható szoftvercsomag mellyel vizuális segítséggel megvizsgálhatod helyi éjszakai mennyboltodat a számítógépedről, és láthatod a számodra ismerős csillagjegyek, galaxisok, csillagködök, csillagrendszerek és sok 3D bolygó elhelyezkedését és nevét. Csak bizonyosodj meg arról, hogy először állítsd be a lakhelyednek megfelelő saját alapértelmezett elhelyezkedésedet… a kezdeti beállítások során. Ez az egész folyamat csak úgy 5 percet vesz igénybe. Nagyon egyszerű a használata, különösen nem-technikai emberek számára.

Albizottságok és/vagy Tanácsadó Testületek

Az Androméda Tanács azon tagjai, akik nem rendelkeznek a 12 kiemelt ülésező szék egyikével, testületi székekkel rendelkeznek a nyomozás, kutatás, mérlegelés és tanácsadás területén az Androméda Tanács számára.
5-6 ember szerepel egy albizottságban, és/vagy tanácsadó testületben.
Együttesen, ezek a csoportok 3 csillagrendszer több, mint 400 képviselőbolygóját képviselik, köztük az Arcturus csillagrendszert is.
Ennélfogva, a többség, ezen tagok nagyobb százaléka más csillagrendszerekről és bolygókról jönnek, mint azok a bolygók, amelyekről az Androméda Tanács vezető ülésező tagjai.
Minden tanácsadó testületnek van egy elnöke, vagy hasonló beosztású vezetője.


Tanácsadó testületek:

1. Magasabb Dimenziójú Tartományok Tanácsadó Testülete
2. Csillagrendszer Tagsági Áttekintő Testület
3. Bolygók Galaktikus Föderációja Áttekintő Testülete
4. Exobiológia Galaxis Tanácsadó Testület
(Sirius – Androméda Tanács vezető ülésező tag)
5. Xenobiológia Galaktikus Tanácsadó Testület
(Procyon – Androméda Tanács vezető ülésező tag)
6. Óceonográfia Galaktikus Tanácsadó Testület
7. Űrutazás Dimenzionális Repüléstechnológiai Tanácsadó Testület
8. Planetáris Gyógyászat Tanácsadó Testület
9. Univerzum Oktatási Megfigyelő és Tanácsadó Testület
10. Telepátia és Vokális Kommunikáció Megfigyelő és Tanácsadó Testület
11. Galaktikus szektorok Planteráris Felfedezése Kutató és Kiértékelő Csoport
12. Katonai Fenyegetettségi Szint Felmérő és Tanácsadó Testület
13. Spirituális és Emocionális Mesteriség Dimenzionális Kiértékelő és Fejlesztő Testület


A Galaktikus Föderáció

Vannak más társult tanácsok, csoportok és fajok, melyek közül néhány tagja az Androméda Tanácsnak, néhány nem, akik hajlandók segíteni a Föld bolygó lakosságának a bolygó evolúciós folyamatában.
Az Androméda Tanács első csoportjainak egyika a Galaktikus Föderáció, ami a Tau Ceti csillagrendszer bázisú jóakaratú lények hosszú ideje fennálló csillagrendszereinek és bolygóinak föderációja.
A Galaktikus Föderációra úgy lehet gondolni, mint az Androméda Tanács mindennapos menedzsment vállalatára, ami felelős a napi menedzsmentjéért és betartatásáért az alábbi területek együttműködési protokolljainak: galaxisközi, csillagközi és bolygóközi kereskedelem/barter/árucseréje az erőforrásoknak, termékeknek és szolgáltatásoknak, interszociális, interkulturális és oktatási csere-együttműködésért és sok más tevékenységért bolygónkénti alapon.
A Galaktikus Föderáció felépül kb. 140 csillagrendszerből és jelenleg kb. 300 bolygóból. Megvan a külön ülésező tanácsa ami képviseli saját maga csillagrendszereit és bolygóit. A Galaktikus Föderáció egymaga a 10. kiemelt ülésező tag az Androméda Tanácsban. A Föderáció vezető bolygója a Xeta bolygó.
Azt várhatjuk a következő években, amikor a Föld bolygó alkalmazkodik új 4. dimenziós életéhez – mint ahogyan a kozmosz szerte virágzó intelligens élet nagyobb családjának tagja is – , hogy a Föld bolygót meghívják mint önálló tagot a Galaktikus Föderációba! A Föld képviselő testületét a Galaktikus Föderációban Kapcsolt Föld Tanácsként fogják ismerni.

Kapcsolt Föld Tanács

A Kapcsolt Föld Tanács a Föld legjobb és legértelmesebb távlatokban gondolkodó futuristáiból fog állni az élet minden területéről és tudományágáról fognak származni szerte a bolygóról.



Forrás: http://andromedatanacs.wordpress.com/a-tanacs/ 
Sajnos nincs több lefordítva az angolból.
http://www.andromedacouncil.com/ 



Kapcsolódó bejegyzés az alábbi oldalról:

MM2 - Mindennapi valóság és ami mögötte van - Új verzió

http://www.merites2.eoldal.hu/

  8:47 MESTERSÉGES TÁRGY A FÖLD FELÉ? - 2012. jan: Egy hatalmas sötét 3 dimenziós struktúra látható az űrben egy vonalban formációba állva, mely egyenesen a Föld irányába halad. Azért tudom ezt, mert 3 hónapos intervallumban mutatták meg ezeket a képeket és az irány ebből elég jól feltételezhető. Azaz havonta millió-millió mérfölddel vannak közelebb. Nem természetes, valamiféle fém és szén alapú ötvözetből áll. Több ezerszer keményebb szerkezet, mint ami nekünk van ma. Annyira közeli ez a dolog, hogy a teleszkópban jól látszanak a részletek magas felbontásban.  Egy "L"-alakú objektumról van szó ! 2013 januárjára 200ezer mérfölddel elhagyta a Marsot, majd teljesen spontán módon eltűnt a teleszkópból... Mintha valami láthatatlan pajzsot aktivált volna... egy gombnyomásra. Azóta leállították az Űrfigyelő rendszert (Space Surveillence Project), Beleértve a NASA-t is... ! Az objektum feltűnt újra és a HOLD mögött van a túloldalon. Amatőr űrfigyelők is észrevették vagy észrevehetik ezt akár és látható néha hogy "valamik" alakzatba álltak a Hold túlsó oldalán. (vilaghelyzete)

 L-ALAKÚ ŰRHAJÓRÓL - Gabi írja: Többször meghallgattam a videót s bár nem vagyok perfekt angolból, számomra ez derült ki belőle. Az Androméda Tanács megerősíti a tényt Tolec-en keresztül, hogy igen, ott vannak ezek az űrhajók a Hold másik oldalán akik amúgy jó fiúk, és nem tartoznak a Fény Galaktikus Szövetséghez.  Jelenlétükkel úgy mond részét képezik a felébredés folyamatának, biztosítják az emberiség 3D-ből a magasabb frekvenciába/dimenzióba való lépését. Ők az Alpheratz csillag rendszerből valók. (Az Androméda csillagkép legfényesebb, a határvonalhoz nagyon közel eső csillaga, az Alpheratz, azonos a Pegazus négyszögének északkeleti csillagával) 3D-s, organikus, nagyon magas emberek, nagyon fejlett technológiával rendelkeznek.  Amennyiben ezt a folyamatot ami most végbemegy a Földön bárki megzavarná azt  akkor ők közbeavatkoznak...egyébként csak ott vannak.  



 Kapcsolódó saját bejegyzés: http://sirius-plejad.blogspot.hu/2013/09/jel-ado-video-az-andromeda-tanacs.html 








Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése