2013. október 24., csütörtök

Galaktikus üzenet 10.22.-Ezen fizikai sík Angyalai lesztek

Legyetek mindig tudatában, hogy mivé váltok. Létfontosságú a szándékotok összpontosítása azzal kapcsolatban amit tesztek. Egy teljes tudatosságban való életre készítitek elő magatokat a mi áldásainkkal. Ezen fizikai sík Angyalai lesztek, és felelősségteljesen szolgáljátok a Teremtő dicsőséges Fényét! 
 


A Galaktikus Föderáció és a
Spirituális Hierarchia
Üzenete
Sheldan Nidle által
(a Galaktikus Föderációval való közvetlen összeköttetésen keresztül)

2013. október 22.

Dratzo!! Sok minden történt az utolsó beszélgetésünk óta. Egy sor megállapodás, és a titkos események következő fázisának az időbeosztása. Boldogok vagyunk, hogy ezek a dolgok előre haladnak, és fontos az is, hogy egy sor más esemény is történik most. Jelenleg a megbeszélt menetrend folyik. Bár ezen dolgokat nem mondhatjuk el nektek részletesen, azonban a sötét kormányok távozóban vannak. Amíg a jelenlegi szituáció meg nem oldódik, nem tudunk semmilyen információt adni nektek arról, hogy mi a következő történés, de a sok jóléti alap aktuális kiosztása már nagyon közel van. A jelenlegi szituáció nagyon illékony, és bizonyos mértékű stabilitást igényel, mielőtt a dolgok előre juthatnak. Ezt közelről figyeljük, és szándékozunk besegíteni, amikor kell. Eközben segítünk egy sor letartóztatásban, és a készletek visszaszerzésében is. Csak bizalmas megfigyelés alatt maradhat hatalmon a sötét összeesküvés, miközben tudatában van, hogy ellenőrzik és felügyelik őt. Ezek az arrogánsok tudják, hogy idejük véget ért, és egy új kor készül megkezdődni!

Ezek a tevékenységek folynak, és fontos megértenetek, hogy a változások véghezvitelét a Mennyország felgyorsította. A fejcsakrátokat tökéletesíteni kell. A nyak és felső testcsakráitok hatalmas feljavítást igényelnek. Medikus csapataink azt jelentették, hogy ezek a fizikai változások most folynak. Ezért néhányan bizonyos fokú szédülést, gyakori feledékenységet, vagy akár ideiglenes szókincsvesztést is tapasztalnak. Ezen tünetek mellett, sok esetben fejfájással társuló alkalmi homályos látás is van. Nyakfájdalmakról és vállfájásról is beszámoltak. Röviden, számos korrigálás középpontjába a test felső része és a fej került. Azok a dolgok, amiket most leírunk, csak annak a tünetei, ami most megy végbe veletek. A következő összpontosítási terület azok az energiák lesznek, amik az ezüstszálatokból érkeznek hozzátok. Ezeket a mennyei információkat arra használják a testőrzőitek, hogy fenntartsák fizikai eszenciátokat.

Ahogy fizikai eszenciáitok istenien beállításra kerülnek, elkezditek megtapasztalni az egyre magasabb vibrációkat. Ez lehetővé teszi, hogy megemeljétek a jelenlegi tudatosságotokat. Ezért vannak élénk álmaitok, és nagyobb várakozást éreztek, ahogy kapcsolódtok azokhoz az életenergiákhoz, amik körülveszik szépséges élővilágotokat. Gaia is érzi ezt a módosulást. Begyorsította a sok bevezető jelenséget, melyek a felszíne korábbi érintetlen állapotába való visszatéréséhez társulnak. A változások ezen megnövekedett szintjét érzi a sok öko-rendszere is. Az elementálok minden egyes csoportja ki lett jelölve egy állatfajhoz, hogy megkönnyítse az állatok reakcióit Gaia tevékenységével kapcsolatban. A felszíneteken lévő élet feszültségek során megy keresztül, melyek gyötrik ezen sokrétű öko-rendszer egész természetét. Ezek a feszültségek gyengülni fognak, amint az emberiség a Belső Föld birodalmába távozik a nagy átalakulásának idejére. Ezen nagy változások ideje már nincs túl távol. Határozottan egy isteni menetrend van hatályban.

Mi koordináljuk Földi szövetségeseinket, és az Agarthai összekötőinket is abban, hogy előkészítsék ezt a bolygót egy felettébb nagy változásra. Létfontosságú bejelentések sora fog egy olyan eljárást megindítani, ami egy új korba fogja hajtani a jelenlegi valóságotokat. Egy különleges időben vagytok. Rövidesen, olyan dolgok fognak történni, amik nagyon átalakítják azt, amit most valamiképp állandónak véltek. Ezek a változások tartalmazzák annak a titoktartásnak a végét is, ami visszatartja tőletek a rólunk szóló tudást, és hatalmas mennyiségű technológiát. A közlemények nem csak azt fogják tartalmazni, hogy mit fogtok megtanulni, hanem teljes felfedését is annak, amit mi ajánlunk nektek. Meg kell értenetek, hogy rengeteg dolgot titokban tartott előletek a sötétség. Ráadásul meg kell ragadnotok ami előttetek áll. A teljes tudatosság egy nagy ajándék, amit a Mennyország készen áll átadni nektek. Ez egy felettébb csodálatos lehetőség, mivel végre újra kapcsolódtok spirituális és űrcsaládjaitokhoz.


Sok Áldás! A Felemelkedett Mestereitek vagyunk! Örömmel érkezünk, és mennyei áldást érzünk, hogy kifejthetünk néhány létfontosságú témát most nektek! Kezdésnek röviden megbeszéljük Felemelkedésetek isteni időzítését. Rendelkezünk néhány nagy erkölcsi fókusszal, amit mindegyikünk különleges ajándékként kapott, hogy lehetővé tegye a teljes tudatosság adományának megszerzését néhány élet alatt. Szó szerint "visszakerültünk a suliba", és megtanultuk hogyan kell felügyelni és vezetni az emberiséget. Ezt a nagy felelősséget évszázadok és évezredek alatt dédelgettük, ahogy elvezettünk benneteket a felemelkedésetek peremére ezen életben. Az események rövidesen megtörténnek, melyek egy átmenettel szolgálnak azon idő között, amikor a Mennyország Fénye igazán fényesen ragyoghat. Fogjátok ezt az értékes időt, és szenteljétek magatokat annak az átalakulásnak, amire szükségetek van. Instrukciókat szándékozunk átadni nektek, hogy megkönnyítsük elszántságotokat ezen létfontosságú téma iránt!

Az áldott birodalmak olyan bölcsesség birtokában vannak, ami távol meghaladja ezen valóságról alkotott gondolataitokat. Fontos elengednetek azokat a dolgokat, amik ehhez a világhoz kötnek benneteket. Nézzetek magatokba, és engedjétek a félelmeiteknek, hogy lecsillapodjanak és elhagyják elméteket. Ami utánuk marad, az egy közvetlen összeköttetés az "Én vagyok Jelenlétetekkel". Tanuljatok meg beszélgetni  valódi énetekkel, akik valójában vagytok. Ez bátor, bölcs és képes a Mennyország által adott morális igazságok között élni. Tanuljátok meg megtestesíteni azt amit tanultok. Váljatok azzá, aki képes ezen bölcsességre összpontosítani, és valóra váltani azt amire valóban vágyik. Ahogy megteszitek ezt, emelitek életvibrációtokat, és magatokra öltitek azt akik vagytok. A jelenlegi világban, teljesen elkedvtelenít egy ilyen összpontosítást az iskola, a munka, és azok a hitrendszerek, amiket oly állhatatosan megszereztetek, és leginkább ellentmondanak ennek. Mindennek Fényében szabadok vagytok, és hamarosan ez lesz a valóság útja!

Legyetek mindig tudatában, hogy mivé váltok. Létfontosságú a szándékotok összpontosítása azzal kapcsolatban amit tesztek. Egy teljes tudatosságban való életre készítitek elő magatokat a mi áldásainkkal. Ezen fizikai sík Angyalai lesztek, és felelősségteljesen szolgáljátok a Teremtő dicsőséges Fényét!
Sok lény ragadt olyan körülmények között, amik a ti áldásotokat, szolgálatotokat, és bölcsességeteket igénylik. Arra fogjátok használni isteni képességeiteket, hogy gyógyítsátok, bátorítsátok, és irányítsátok őket gyámságotok alatt. Ezen szent kölcsönhatások bizonyos mértékű edzettséget és gyakorlatot igényelnek. Eljövünk tanítani, vezetni, és előkészíteni benneteket arra a nagy küldetésre, amit mennyei igazgatóitok fognak adni nektek! Hallelujah! Hallelujah!

Ma folytattuk üzeneteinket! Közeledik egy nagy változási ideje ebben a valóságban. Ez örömmé, békévé, és jólétté fogja átalakítani a fájdalmat és a szenvedést! A sötét összeesküvésnek volt rá ideje, hogy megváltozzon, de lejárt. Egy új nap hajnalodik, ami egy kegyes korszakot hoz az emberiség számára! Tudjátok Kedveseink a Szívetek Legmélyén, hogy a Mennyország számtalan Készlete, és soha véget nem érő Bősége valóban a Tiétek! Így Legyen! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Szíriusziul Legyetek Egyek! és Legyetek Örömben!)


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése