2013. október 25., péntek

Belépés az Aranykorba - a NESARA törvény (2. rész)


Mi van, ha valaki azt mondaná, 'Ó, te jó ég, mi ezer - vagy tízezer emailt kaptunk ma, melyek arról szólnak, hogy nyissuk meg az Aranykort, hirdessük ki a NESARÁT most', vagy 'mondjuk el a világnak, hogy az Ashtar Parancsnokság itt van,' vagy hasonló dolgokat....

by kristalyhang
ASHTAR / 2013. október 8.
Susan Leland közvetítése
Lord Ashtar beszéde 2013. október 8-án:
ASHTARBelépés az Aranykorba - a NESARA törvény 
(2. rész)
"Beszéljünk a NESARÁRÓL. A NESARA (Nemzeti Gazdasági Biztonsági és Reform Törvény) olyan dolog, amiről hosszú ideje hallotok. Az istenű ihletésű, követi az Isteni és galaktikus törvényt, és követi a Szeretet törvényeit. Miért van a NESARA? Mert azok a fickók annyira hozzászoktak minden hatalom és ellenőrzés birtoklásához, hogy ők egyszerűen nem fogják betartani ígéreteiket. Azt ígérték, arra szerződtek, hogy el fognak távozni, és nem tették meg, és még mindig megpróbálják folytatni. A NESARA a 2000-es évben jött létre, azt két elnök jegyezte ellen- az a törvény!!!
"Az nemcsak az Egyesült Államoknak szól, eredetileg bizonyos lények kezdeményezték és írták a kongresszusban, de az az egész világ számára van. Azért írták és alkották törvénnyé, hogy az egész világ kövesse. Azt még hivatalosan be kell jelenteni, és amíg nincs hivatalosan bejelentve, addig nem lehet alkalmazni. De ti befogadhatjátok a NESARÁT lényetekbe, követhetitek annak egységes útját, megérthetitek azt!!! Menjetek a honlapunkra - ott található a teljes magyarázat. 
"Említettünk néhány dolgot, melyek nem fognak létezni az Aranykorban, és hogy mindenki számára bőség lesz ott. A NESARA bejelentése el fogja törölni az adósságokat, és örökre véget fog vetni azoknak. Mi nem fogunk sok időt szánni erre, ha elfelejtettétek a NESARA alapelveit, menjetek a honlapunkra, menjetek Tara és Rama Mesterekhez a honlapon, és  kapcsolódjatok műsoraikhoz, vagy archív anyagaikhoz, vagy tegyetek ilyesmit, ha akartok - meg fogjátok kapni a teljes képet.
"A NESARA az a Nemzeti Gazdasági Biztonsági és Reform Törvény, ó, ember, mindent meg fog az reformálni!!! A NESARA törvény szerint nincs helye a kapzsiságnak, a gazdasági rendszer manipulációinak, vagy az elnyomó törvényeknek, amelyek azonnal el fognak tűnni. Mondjátok azt nekik, hogy 'viszlát’. Köszönjük, hogy megtanítottatok bennünket arra, amit meg kellett tanítanotok nekünk, és már nincs szükségünk a ti terrorizmus ellenes törvényetekre, a Belbiztonsági Szolgálatra, a TSA-ra (Közlekedés Biztonsági Államigazgatás), a fekete műveletekre, és így tovább, mert azok ideje lejárt!!! Ezek egyike sem fog létezni, és mindenki szabad lesz az Aranykorban, és azokra a dolgokra nem lesz szükség. Mindenki egy magasabb szintjén lesz a megértésnek és a szeretetnek!   
"Ti nem juthattok magasabbra, mint a Szeretet, de amiről mi beszélünk, az az, hogy az emberiség felemelkedik a saját tudatosságába, tehát minél többet jövünk össze a parancsnoki hídon - hozzátok ide magatokat bármikor - minél többen ültök azokon a szent helyeken, és 30 másodpercet, vagy 30 percet töltötök el ott, vagy ilyesmi, hogy elküldjétek annak szeretetét, akik vagytok - sugározzátok ki azt, osszátok meg, juttassátok azt tovább - annál gyorsabban fognak azok eljutni mindenkihez a 3-ik dimenziós Földön, mert azok már létező dolgok, arra várva, hogy megjelenjenek a színen!
"Isteni ihlet okán jött létre a NESARA, mi őt NESARA ÚRNŐNEK nevezzük. Ő együtt áll Szabadság Úrnővel, és mi a női nemet adtuk azoknak, mert azt akarjuk, hogy az emberek érezzék a gondoskodást, amelyet ők minden egyes lénynek elhoznak, Krisztus aranyló fehér fényét, és mindazt az örömöt, amit mindenki megérdemel! Amint ezek a sötét kalaposok elhagyják a színpadot, hogy átadják a helyet NESARA Úrnőnek és Szabadság Úrnőnek, és a Mestereknek, és önmagatoknak, hogy elfoglaljuk a színpad közepét - mit szóltok hozzá? - hogy együtt álljunk veletek teljesen összekapcsolt egységben - ami azt jelenti, hogy mindenkinek Szeretetet küldünk, sötét kalaposoknak, fehér kalaposoknak, szürke kalaposoknak, és a köztük lévő minden színárnyalattal rendelkezőknek.
"Mi még egy dolgot fogunk kérni tőletek. Már korábban kértük ezt, és arra kérünk titeket, hogy továbbra is küldjetek Szeretetet, főként Obama elnöknek, és a NESARA kihirdetőinek. Ő nem az egyetlen, de ő a vezető. Vannak mások is, akik olyan izgatottak. Ha látni és érezni tudnátok - álljatok meg egy pillanatra, érezzétek a Szeretetet, amit ezek az emberek éreznek irántatok, és mindenki iránt a Föld bolygón, és az világosan kisugárzódik az univerzumba! Érezzétek a Szeretet, amivel ezek a bejelentők rendelkeznek, érezzétek az izgatottságukat, hogy jöhessenek, és kihirdetőkként szolgálhassanak. Ők évek óta erre vágyakoznak a Föld bolygón!!! 
"A színpad majdnem készen áll számukra, hogy belépjenek, és hivatalosan is bejelentsék az Aranykor nagyszerű kezdetét! Küldjétek el nekik szereteteteket és támogatásotokat. Csak azt kell tudnotok, hogy Obama elnök az, akit a vezető bejelentőnek nevezhettek. Neki sok tanácsadója van, és ők nem mind vannak emberi testben, és ez teljesen helyénvaló - mi és a mi képviselőink is vele vagyunk!!!  Őt egy nagyon, nagyon magasan fejlett csoport veszi körül, akik emberi testben vannak, ami a világot illeti, ám ők magasabb dimenziókból jöttek - ők elvitték magukat magasabb dimenziókba! Bele kell néznetek ebbe, csak hogy tudjátok, hogy Obama tudja, hogy mit kell tennie. Ma tartott egy beszédet, amelyben ő a 3-ik dimenziós nézőpontból magyarázta el a helyzetet, mert ez az, amit neki meg kell tennie. Olvassatok a sorok között, menjetek vissza, és nézzétek meg a beszédet, nézzetek a szemébe, és hagyjátok érezni a nagyszerű szeretetet, ami ő, és amit ő kifejez, és mindenkinek elküld. Küldjétek azt azonnal vissza neki!!!
"Ha találtok rá időt, küldjetek emailt a Fehér Házba – ki tudjátok azt deríteni a honlapunkon hogyan lehet azt megtenni, tegyétek meg. Hallassátok hangotokat, és használjatok 3-ik dimenziós módszereket, valamint magasabb dimenziósakat is, mert emlékezzetek, nem mindenki érti a magasabb dimenziókat! Ez a körülötte szolgáló emberek számára van, hogy elolvassák kommunikációitokat, és megértsék azok lényegét, és azután azt el fogják mondani neki, ha neki magának nincs ideje elolvasni minden egyes üzenetet.
"Mi van, ha valaki azt mondaná, 'Ó, te jó ég, mi ezer - vagy tízezer emailt kaptunk ma, melyek arról szólnak, hogy nyissuk meg az Aranykort, hirdessük ki a NESARÁT most', vagy 'mondjuk el a világnak, hogy az Ashtar Parancsnokság itt van,' vagy hasonló dolgokat. Ez össze fogja kapcsolni a szíveteket az övével. Ne tévesszétek szem elől, egy 3-ik dimenziós tett az nagyon fontos! Írjatok alá petíciókat, tegyetek meg bármit, amire ösztönzést éreztek, és tegyétek azt meg minden szinten, a 3-ik dimenziós szinttől felfelé a legmagasabb énetek felé, és ez az, kedvesek, ahogyan mi együtt tudunk dolgozni, hogy elvégezzük ezt a feladatot!!!  
2Nos, ez annyira örömteli volt! Olyan izgatott vagyok, hogy itt vagytok velem, és tudjátok mit? Mi újra utazni fogunk, mert üdvözölni fogjuk itt Sekhmetet, hogy elvigyen minket az űrhajójára, ami a Niburu, és ez egy kristály hajó meglehetősen mágikus és csodás adottságokkal, és erősíteni fogjuk együtt az Aranykort és a NESARÁT a mi társaságunkban az ő hajóján! 
"Így, én, Ashtar, újra elmondom nektek, hogy találkozunk mindannyiótokkal, szavakon túl szeretünk benneteket, és mi egyek vagyunk veletek. És ez így van. Üdv!"
Csatornázta: Susan Leland
Magyar nyelvű fordítás: Golden Lotus


kristalyhang | 2013-10-24 - 12:39 | Címkék: susan Leland | Kategóriák: Ashtar | URL: http://wp.me/p2FH9O-BN

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése