2013. október 27., vasárnap

Rendszer elvétel - Intergalaktikus Szövetség 10.27.

Haladunk. Szinte hihetetlen események történnek. Van értelme Bízni, Hinni!  Kiérdemeltük és megkapjuk az égiektől azt a segítséget, ami megváltoztatja világunkat. (Kérem, hogy aki nem érti mi ez, az őrizkedjen a dühös megnyilvánulásoktól)

 Dombi Katalin 

 

Egy példa a segítő akciók közül: 


 2013. október 27. Föld - Üzenet. Intergalaktikus Szövetség Föld közeli Parancsnokság kihelyezett őrvezére.

2013.10.27

2013. október 27. Föld - Üzenet. 
Kezdete: 12.06. Vége 12.20.
Leíró: Kozsdi Tamás, Buda.


Küldő: Intergalaktikus Szövetség Föld közeli Parancsnokság kihelyezett őrvezére. Itt tartózkodása (Föld közelítése) az időre valósult meg, ameddig az üzenet átadásra nem került(t).


Megszólítás: Föld!


Tárgy: Rendszer elvétel / részleges törlés


1) A jelenleg általatok ismert Föld valóság kapcsán - egyetemes rendszer-fejlesztés során - úgy határoztunk hogy a ma meglévő állapot 23,4/7%-át (adat ingadozik 22.8-24.0 % között az egész üzenet során - KT) eltöröljük, megsemmisítjük. Ennek helyére pedig egy teljesen új rendszerképet helyeztünk be, ma 19.00 aktiválási  idővel (Földi idő) de már jelenleg is installálódik mindez, érzékelhető, fogható. 

2. Az eltörlésre ítélt szoftvercsomag olyan valóságokat összegzett/összesített, amelyek semennyire se voltak az élet valóságával összeegyeztethetőek, több ezek között agresszív valóság volt (önpusztító). 

2/b. Az eltörlés menete a szabályzatban megadott protokoll szerint megy/ment végbe, mind a 7 világra vonatkozó engedmények figyelembe vételével. (engedmény = engedélyezés -KT)

3) A jelenlegi állapot frissítés olyan nagy mérvű, amely ebben az évszázadban (értsd 1901-től - KT) nem történt még meg. [1920-as évek végén (1927/28) volt egy közel 13%-os rendszer módosulás, ennél nagyobb egyáltalán nem.]

4) Ez a frissítés nemcsak az emberek világára vonatkozik, hanem minden 3 dimenzión felül álló lényre is, akik valamilyen módon a 3D-vel (vagy 2D-vel) kapcsolatban állnak. (Halottak is!) Az átalakulások lelkeket kellemetlenül érint mert percek alatt szűnik meg valóságának közel 25%-a, vannak akik pedig ebben élték meg a teljes személyiségüket (ezen halott vízióban) így számukra - ha életük megmarad ugyan - de a sokktól nehezen eszmélnek majd. Számukra új tanítókat kell találni akik kivezetik őket a maguknak írt csapda helyzetből. 

5) RENDSZERADATOK. Föld bolygó, 4D-s valóság teljes szoftver kiírás (24%-ot meg nem haladó állapot frissítés) e percben is fut. Állapotkép 19.00-kor stabil lesz, elrendeződése, installálás simitás további 72 órát vesz igénybe.

Jó munkát!
-----


Üzenet vége.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése