2013. október 13., vasárnap

Olyan események fognak bekövetkezni, - Plejádi Felsőbb Tanács 09.05.


Olyan események fognak bekövetkezni, melyeket nem tudtatok volna elképzelni.

by kristalyhang
Plejádi Felsőbb Tanács / 2013.  szeptember 5.
Valerie Donner közvetítése
HCÜdv, Mira vagyok a Plejádi Felsőbb Tanácstól, amely jelenleg teljes munkaidőben a Föld tanáccsal dolgozik együtt.  
Jó akarattal és szeretettel üdvözöllek ma benneteket. Ti mind jelentős változásokon mentek keresztül, amelyek leküzdhetetlen mértékben érzékelhetők alkalmanként. Mi biztosítunk benneteket arról, hogy ez a felemelkedési folyamat természetes része. Szükségszerű, hogy elválasszátok magatokat a régi lelki beidegződéseitektől. Az új teremtés eget rengető  energiáira kell összpontosítanotok. Ez az, ami előttetek van. Ez nem az, ami mögöttetek van, mert annak vége, és az befejeződött. Azt javaslom emlékezzetek erre a tényre.   
Ti részei vagytok a Föld felemelkedési csapatának. Mi szorosan veletek dolgozunk szorosan együtt a Teremtés minden erejével, hogy bebiztosítsuk, hogy a Föld sikeresen végre tudja hajtani felemelkedését. Mi a ti felemelkedéseteket is nyomon követjük.
Amit el tudok mondani jelenleg, az az, hogy a dolgok készen állnak néhány szokatlan történésre. Olyan események fognak bekövetkezni, melyeket nem tudtatok volna elképzelni. Ne féljetek, mert ez mind része a feledékenység fátyol szétszakításának, amely teljes emlékezésbe fog vezetni titeket a tekintetben, hogy teljesen emlékezni fogtok arra, hogy kik és mik vagytok multidimenziós lényekként. Ezek az események egy erőteljes formává fognak egyesülni, amely elrepít benneteket és a bolygót egy sokkal magasabb tudatossági szintre. 
Kevés időtök maradt a harmadik dimenziós konklúziókra [lezáró következtetésekre]. Ez vonatkozik életetek minden részére és a Földére ugyanúgy. Nektek új megoldásokra kell szert tennetek ahhoz, hogy megoldjátok problémáitokat. Meg fogjátok találni ezeket az új felfedezéseket, melyek gyors eredményeket tudnak hozni figyelemre méltó kimenetellel. Ez azt jelenti, hogy nyitottá kell válnotok a változásra, és nem kell úgy éreznetek, hogy „Mi ezt így szoktuk csinálni.” A régi kifogások nem lesznek számotokra kivitelezhetőek, mivel egy magasabb tudatosságba mozdultok el, észlelni fogjátok, hogy a magasabb frekvenciák magasabb frekvenciájú megoldásokat igényelnek. 
Ahogy a régi paradigmák széthullnak, és a régi rendszerek szétesnek, ti elkezditek majd érezni az újonnan megtalált szabadságotokat. Az új lehetőségekből érkező energia bővelkedni fog magasabb tudatosságban. Ezen fény frekvenciák részei lesznek a létezés kiterjesztett szintjeinek. Ezek élők és vibrálók. Ti annak a rezgésnek és életnek egy még nagyobb részeivé váltok. A sejtszerkezeteitek szikrázóak, és még élőbbé válnak. A táplálkozási igényeitek megváltoznak ennek a Fénynek köszönhetően. Hallgassatok a testetekre. Az tudja, hogy mire van szüksége.
Mi észleljük, hogy bolygótok sok területén, ami az autókat és a közlekedést, a repülőgépeket, s a reptereket, és mindenféle közlekedési eszközöket illeti, azok kevésbé kívánatossá válnak.  Mi technológiai megoldásokkal rendelkezünk ezekre a gondokra. Biztosítani akarunk titeket arról, hogy ez lesz az a terület, amelyet a legjobban fogtok kedvelni. Mi tudjuk, hogy alig várjátok ezeket az új közlekedési eszközöket. Alig várjuk, hogy bemutassuk azokat, mikor arra a legmegfelelőbb az idő.
Ma azért jöttem, hogy útmutatást és bátorítást adjak nektek. Minden az Isteni Terv szerint halad. Még akkor is, ha bizonytalanok vagytok, kérjük, értsétek meg, hogy ez a helyzet messze van attól, hogy kétkedésre adjon okot. Ez csak része a régitől való megszabadulásnak, és megnyitja az utat az új irányába.
Legközelebbi találkozásunkig, Mira vagyok a Plejádi Felső Tanácstól, és küldöm szeretetemet.
Csatornázta: Valerie Donner
Magyar nyelvű fordítás: Golden Lotus

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése