2013. február 27., szerda

A földönkívüliek mindig is itt voltak -Bob Dean videó

Bob Dean az UFO-k valóságáról -

 A földönkívüliek mindig is itt voltak

 


Bob Dean, az egyik legnagyobb UFO szakértő megdöbbentő dolgokról beszél: a földönkívüliek mindig is itt voltak, az emberré válásunkat is nekik köszönhetjük.




Robert Dean, avagy Bob Dean, már a 90-es évek óta előadásokat tartott a földön kívüli civilizációkról. Katonai pályafutása alatt találkozott bizonyítékokkal, melyek betekintést engedtek a színfalak mögött zajló eseményekbe.

Bob Dean "Cosmic top secret" igazolványt kapott, ami szerinte a NATO legmagasabb titkosítási fokozata. 1961-1964-ben Párizsba került, és ott megismert egy titkos NATO kutatást, amely az azonosítatlan repülő objektumokat kutatta. A kutatás könyv méretű, nagy mellékletekkel, amik galaktikus entitások látogatásáról, boncolásáról, balesetekről szóltak, fényképekkel. A vizsgálatot 1961-ben átrepülések sorozata miatt indították. Néhány eseményről videó is volt. Az átrepülések látszólag a szovjetek felől indultak, ezért is rendelték el a kivizsgálást. A vizsgálat célja az volt, hogy veszélyt jelentenek-e számunkra ezek az objektumok, és az volt az eredménye, hogy nem. A kutatást végzők neves egyetemekből jöttek: fizikusok, régészek, történészek, geológusok. A kutatás említi, hogy már a rómaiak is foglalkoztak a repülő objektumokkal. (http://www.exopolitika.hu/robert_dean.php)
http://ujvilagtudat.blogspot.hu/2013/02/bob-dean-az-ufo-k-valosagarol.html

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése