2013. február 3., vasárnap

A haragról - Arktúriai csoport 01.27.


 Túl sokan egyszerűen csak ülnek és várják, hogy mások megváltoztassák a külső dolgokat. Az anyagi világ (amit láttok, hallotok, ízleltek, érintetek és szagoltok) a spirituális világ megjelenése, ami viszont a világotokban lévők tudatállapota által értelmezett módon jelenik meg

 

by kristalyhang
Arktúriai Csoport / 2013. január 27.
Marilyn Raffaele közvetítése
Üdvözlet, drágáink! A változás és a félelem ezen időszakában szólunk hozzátok, mivel sokan még mindig kitartanak a félelmek mellett, melyek cserébe helytelen döntések meghozatalára kényszerítik őket. Ez nem kritika, hanem a világ tudatállapotának egyszerű megfigyelése. Tökéletesen érthető, hogy félelmet éltek át, mivel mindannyiótok körül megtalálhatók a háború, a halál és az erőszak jelei. Azonban ezek a külsőségek nagyobb mélységekbe vihetnének benneteket, ha úgy döntenétek.
Használjátok ezeket az időket arra, hogy átértékelitek a hitrendszereiteket. Kérdezzétek meg magatoktól: „Mi az, amit hiszek? Mit szeretnék az életemben megteremteni? Mi az, amihez még ragaszkodom, holott tudom róla, hogy nem az igazság? Ha szeretnétek megváltoztatni annak a megjelenését, mely nem a legfényesebb dolog az életetekben és a világotokban, akkor ezeken a kérdéseken komolyan el kell gondolkodnotok. Túl sokan egyszerűen csak ülnek és várják, hogy mások megváltoztassák a külső dolgokat. Az anyagi világ (amit láttok, hallotok, ízleltek, érintetek és szagoltok) a spirituális világ megjelenése, ami viszont a világotokban lévők tudatállapota által értelmezett módon jelenik meg. Amiben valaki egy csodálatos élő erdőt lát, abban más csupán az annak kivágásából származó pénzt látja.
Amikor ezt megértitek, akkor meg fogjátok érteni az óriási reménységet is, mely az Egyesült Államok alkotmányában ölt testet. Ezt a dokumentumot megvilágosodott lelkek hozták létre, akiket a mi oldalunkon lévők vezettek, mivel a világ készen állt arra, hogy egy új tudatosság, egy új életmód és egy újabb és magasabb életfelfogás kerüljön bevezetésre. Mindazonáltal, az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy annak nagy része alacsonyabban fejlett tudatossági állapotok által került és kerül még ma is értelmezésre, mely eredményeképpen gyakran tévesen használják és félreértelmezik.
Legyetek tudatában drágáink annak, hogy azért vagytok itt, hogy tanuljatok, növekedjetek és fejlődjetek és nem csupán azért, hogy jól érezzétek magatokat és örvendezzetek. Az öröm egy fontos része az életnek, mivel ez rezeg legközelebb a magasabb dimenziók energiájához, de csupán az élvezetért és a kielégülésért élni a Földön, az nem öröm.
Az a téma, melyet arra választottunk, hogy ma megbeszéljünk veletek, az a harag, hiszen a harag meghatározó energiává vált sok személy, ország és társadalom között. A harag a harmadik dimenzióbeli dualitás és elszigetelődés meggyőződéséből származik. Sok olyan alkalom van, amikor valakinek valóban szüksége van felemelnie a hangját, kijelenteni a maga igazságát és cselekedni, de mi az általánosan támadó haragról beszélünk most, amely jelenleg az egész Földet elönti. Erről a témáról ritkán beszélnek csatornákon keresztül, de úgy gondoljuk, hogy a haragot megfelelően kell értelmezni annak érdekében, hogy a spirituális tanuló annak negatív megjelenési formáján túl tudjon haladni.
A harag energiája sokakat eseményekhez, tapasztalatokhoz és a múltból való emberekhez kötve tart és ezeket szükséges elengedni, ha valaki spirituálisan fejlődni szeretne. A harag energiája energiaköteleket tud kialakítani, melyek emberekhez, helyekhez és olyan eseményekhez köthetnek, amik életről-életre változatlanok. Ezeket tudatosan kell elmozdítani, melyet akár akarattal, akár vizualizációval vagy akár egy spirituálisan fejlett energiamunkás segítségével is meg lehet tenni. Úgy tudhatjátok meg, hogy van-e energiaköteléketek valakihez vagy valamihez, hogy amikor rágondoltok, akkor negatív vagy akár pozitív reakciót tapasztaltok velük kapcsolatban. Az energiakötelékek sokkal erősebben kötnek valakihez vagy valamihez.
A harag a háború fűtőanyaga és gyakran tart egész országokat is a múlthoz kötve – generációkat generációk után. Ez egy elavult energia, mely működése során embereket és kormányokat tart vissza a továbblépéstől. A harag csoportok, személyek, országok, eszmék és olyan dolgok félreértelmezéséből ered, melyek nem illenek egyesek személyes elképzelései közé. Áthat sok szervezett vallást, mely csupán arra szolgál, hogy elválasszon embereket abban az időben, mely a nagy felébredés ideje is lehetne.
Nem azt mondjuk, hogy soha ne beszéljetek a saját igazságotokról, vagy hogy mindenkivel egyet kell értenetek, hanem azt mondjuk, hogy eljött az ideje, hogy a világ párbeszédet kezdeményezzen és megértse mások nézőpontjait ahelyett, hogy az erőszak vagy egy merev ellenszegülés legyen a megoldás.
Még sok olyan ország van, amely haragot tart és neheztel más országokra a múltbeli események miatt. Ők a gyermekeiket arra tanítják, hogy gyűlöljenek és elavult, befejezett energiát hordozzanak az egyik generációtól a másikig. Ez az, ami visszatartja az embereket és az országokat a fejlődéstől és visszafogja az új föld eljövetelét, amit kerestek, drágáink, mivel annak az új világnak a Fénye, melyre vágytok, nem tud megjelenni egy mindig megújuló, nehéz, sűrű energiatömbben.
Ez az üzenet nem arra van, hogy mindenkit arra ösztökéljen, hogy lábtörlő legyen, vagy hogy egyszerűen elutasítson helyzeteket, miközben azt mondja, hogy „Ó, nos, Isten minden, ez nem valódi!”, mivel ez valóban „emberi”. Mi egyszerűen átalakítjuk nektek a harag szövevényes energiáját, mivel ebben az időben nem vagytok tudatában annak, hogy ez megalapozza sok döntéseteket és elképzeléseteket.
Beszéljetek a saját igazatokról, tegyetek meg minden emberi lépést, mely szükséges ahhoz, hogy a dolgokat egy magasabb szintre emelje – hozzatok fényt azokba a dolgokba, melyeknek szükséges megváltozniuk, de tegyétek mindezt egy felébredt felfogású energiával és ne a harag energiájával! A harag energiája erővel és realitással tölti el a haragot.
Erőteljes szavak vagy tettek szükségeltetnek bizonyos körülmények között, de amikor azok a tudatosság energiáját hordozzák, akkor más rezgéssel vannak feltöltve, mint akkor, amikor a gyűlölet vagy harag energiájával tesztek meg dolgokat. A munkálkodás e módszere éhezik a harag energiája iránt, mely cserébe tanulságul szolgál, majd végül eltűnik, mivel ezt csupán a dualitás és elszigetelődés téves felfogása tartja életben.
Mi vagyunk az Arktúriai Csoport
Csatornázta: Marilyn Raffaele
Magyar nyelvű fordítás: Vénusz


kristalyhang | 2013-01-28 - 10:33 | Címkék: Marilyn Raffaele, Marilyn Raffal | Kategóriák: Arcturus | URL: http://wp.me/p2FH9O-k2

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése