2013. február 27., szerda

Álomból valóság - Galaktikus üzenet- 02.05.

by kristalyhang
blossom-blog-new short
Fény Galaktikus Föderációja / 2013. február 5.
Blossom Goodchild közvetítése
Álomból valóság
Blossom: Üdv … és ahogyan Fehér Felhő [White Cloud] mindig indít … legyetek szívből üdvözölve Barátaim! Ez az energiák kétségtelenül káoszt okoznak, ha a régi energiákkal keverednek! De most abszolút világosan látom mi történik a régi dolgok eltávolítása kapcsán, amivel az ember folyamatosan konfrontálódik velük, míg meg nem oldja őket. Bennem él a TUDAT, hogy minden az Isteni terv szerint alakul, minél jobban felkészülünk az Új Föld áttöréséhez… a csodás napsütésbe belemerülve. Szeretnétek ehhez mondani valamit? 
Fény Föderációja: Legyetek üdvözölve. Valóban ez történik. Amint az ember lényének egy magasabb aspektusát eléri, szükségessé válik annak elengedése, ami már nem szolgálja őt. Erről már több ízben beszéltünk, azonban ha ténylegesen megtörténik… közel sem olyan kellemes átélni, mint a szavak egyszerű olvasása.
Másrészt… hadd mondjuk azt, ha már mindez megtörtént…akkor a szavaink az ÚJ ÉLETRŐL és amit az Új KORRÓL meséltünk… sokkal örvendetesebben élhetőek meg, mint csupán a szavak olvasása! Ezen öröm elé néztek ti is.
De ezzel egyidőben… ha ti is így döntötök, MOST IS A TIÉTEK LEHET!
Mert amiről beszélünk, az egy ÉRZÉS. Választhatjátok ebben a pillanatban, hogy megtapasztaljátok a TUDÁST és a SZERETETET amik TI VAGYTOK… de azt is választhatjátok, hogy átadjátok magatokat az alacsonyabb rezgéshullámoknak, melyek belevájták magukat szívetekbe, …hogy életben maradhassanak, mivel oly régóta kísértek benneteket és megtesznek mindent, hogy maradhassanak. De TI TUDJÁTOK, hogy ezt nem tehetik meg. Ez nem egyszerű lehetőség, hogy egy bizonyos állapotot…vagy lelkeket, amiket-akiket ’kinőttetek’ elengedjetek és mégis, ha kívánjátok, szükséges lehet a kapcsolat fenntartása. Akkor valójában azt mondanánk, hogy ebben az esetben már nem csak hogy szükséges, de elkerülhetetlen!
Minél erősebben megismeritek ÚJ ÉNETEKET… annál jobban TUDTÁBAN vagytok, hogy a réginek mennie kell…és ha a ’kapcsolót’ elfordítjátok, akkor előfordulhat, hogy az energia céltalanul kering, bizonytalan abban, hogy mi micsoda.
ISMÉT HANGSÚLYOZNÁNK MENNYIRE FONTOS… ÉRZÉSEITEK KÖVETÉSE.
Mi ad nektek JÓ ÉRZÉST?
Blossom: Valóban egy ilyen érzelmi keveredést ÉRZEK, de ÉRZEM/TUDOM, egy számomra új szinten, hogy jön a ’változás’. 
Fény Föderációja: Már megérkezett a változás, legkedvesebb Blossom.  A változás sok világotokba bebetonozott dolgot eltolt és kioldotta a sötétség láncait. Most eljött annak az ideje, hogy ezt ti is elfogadjátok és felismerjétek, hogy a mélyen gyökerező negatív hatások eltűnnek a Föld atmoszférájából és… ha útközben az Újjal összekeverednek, akkor ennek kétségtelenül hatása van.
Blossom: De, ez így volt minden eltolódásnál [Felemelkedésnél], ezt így mondták nekünk… vagy ez mégsem igaz?
Fény Föderációja: Természetesen.
Blossom: Eljön majd valaha az az idő, amikor nem lesz több eltolódás?
Fény Föderációja: Nem. De értsétek meg, amint ti és a bolygótok magasabb rezgésszintre emelkedtek… a SZERETETET egy másik szinten éli meg énetek önmagatokkal. Minden, ami megtette a kötelességét visszamarad és megengeditek a feloldódását. Tehát az elkövetkezendő napokban ’eltolódások’ lesznek megfigyelhetőek… amint belép az egyén az ARANY KORBA, már nem lesznek kellemetlenségek, mert eljön az idő, amikor semmi kellemetlen nem lesz, amit hátra kéne hagyni. A Felemelkedés folytatódni fog tovább, önmagatok magasabb fokú megértése felé. Ez pedig csak örömet fog hozni számotokra.
Földi emberek… azokat közületek, akik úgy ÉRZIK, hogy elvesztették a ’fonalat’, a történésekkel kapcsolatban, hogy történt-e egyáltalán valami…hogy úgy érzik elvesztik a ’reményt és a hitet’, arra kérünk, hogy nézzetek mélyen önmagatokba és TUDJÁTOK… 
VALÓBAN A LEGMAGASAB SZINTŰ ÁTVÁLTOZÁS TÖRTÉNIK EBBEN A PILLANATBAN!
PONTOSAN ITT ÉS MOST!
Akartátok a változásokat a bolygótokon, nem igaz?! És itt van…de sokan közületek úgy döntenek, elnyomják magukban, mert nem elvárásaik szerint történt. Nem azt mondtuk nektek, a váratlant várjátok?
Blossom: Igen. Elfogadjuk mindezt. Azonban…sokunknak A VÁLTOZÁS, amire vártak… kapcsolódott a bolygó, a rajta élő lelkek meggyógyításában való támogatáshoz, új technológiákhoz, amelyek hozzásegítenek minket a változáshoz… valamifajta jelet vártunk, amiből TUDHATJUK, hogy nem vagyunk őrültek… tudjátok ezekkel a dolgokkal kapcsolatban! … Mégis érdekes látni, hogy eddig semmi nem vehető észre mindebből… bár érzékelhető változás önmagunkban…egy NAGY VÁLTOZÁS…ha úgy döntünk, elismerjük és kitartunk mellettük!  
Fény Föderációja: És ezért legkedvesebb barátok…nem látjátok? Nem értettétek meg? Még mindig csukva tartjátok a szemeteket?
Ez a változás, melyet a bennetek felismerhető „KÜLÖNBSÉGNEK’ neveztek…pontosan az, amiről szó van! Pontosan ezek a dolgok azok, amiről azt gondoltátok ezek lesznek A VÁLTOZÁSOK! Mert, amikor TI teljesedtek ki.. akkor VÁLTOZTOK…akkor emelitek fel MAGATOKAT…TI engeditek el a régit…TI TUDJÁTOK KIK VAGYTOK…MINDAZOKAT A DOLGOKAT AMIRE VÁGYTOK, azt…TI fogjátok megteremteni.
Blossom: Abból indulok ki, hogy ezt meg is FOGJUK valósítani…egészen a veletek való találkozásig vagy legalább az űrhajók tömeges jelenlétéig stb…. mindehhez elegendő a növekvő rezgésszintünk, hogy mindez megvalósulhasson, ugye? De most őszintén… miért tettétek ezeket az ígéreteket, amikor TUDTÁTOK, hogy nem vagyunk a megfelelő rezgésszinten, hogy mindez meg is valósulhasson?
Fény Föderációja: Ez egyszerűen a MOST értelmezéséből fakad és az IDŐ félreértelmezéséből. Mi nem az időben élünk. Mi a MOSTBAN élünk és TUDJUK, mi jön és mi LESZ.
Blossom: De december 21. előtt és más időkben, szavaitok elérték a forráspontot, mintha rövidesen történne valami… és mindannyian előre örültünk …és aztán… ó jaj! ….Miden összedőlt.. és folytattuk tovább ahol abbahagytuk …. ennek számomra nincsen értelme. 
Fény Föderációja: Számunkra … viszont nagyon is van értelme. Mert ez a ’felfokozott hangulat’, amit felépítettünk sok dologgal kapcsolatban, a MI IGAZSÁGUNK, arról ami valóban történni fog.
Blossom: Jó … rendben … de például … karácsony előtt A TÖRTÉNÉSRŐL … beszéltetek…Folyamatosan ezt emlegettétek…. és ez nekünk úgy jött le, mintha bármelyik pillanatban megtörténhetne… tehát december 21-én. MOST… már alig említitek fel. Ez az, amire gondolok. Ez az, amit nem értek …és minden bizonnyal nem vagyok ezzel egyedül.
Fény Föderációja: Legkedvesebb Blossom … Kedveseink … Mi azt szeretnénk, ha ti az általatok ’felfokozott hangulatnak’ nevezett állapotba kerüljetek, …mert ha ebbe a felfokozott hangulatba kerültök bármivel kapcsolatban… felemelitek a saját rezgésszinteteket. Képzeljétek el milyen hatása van, ha a tömegek ebben a felfokozott hangulatban jönnek össze. Képzeljétek el, hogyan emeli meg saját rezgésetek, az egység részeként a bolygót és a tudatototokat.
Blossom: Igen … de ha nem lesz belőle semmi… bizonyára hasztalan…valójában… nem omlunk össze ismét… és nem fordítunk visszájára mindent, magunkat is beleértve?
Fény Föderációja: Egyáltalán nem.
Blossom: Hát ezt meg hogyan? Ez nem olyan, mintha két lépést tennénk  előre és ötöt hátra?
Fény Föderációja: Mi ezt nem így látjuk. Mert minden emelkedéssel és süllyedéssel… az erőtök….a TUDÁSOTOK… mélyebben ágyazódik be a szívetekbe.
Blossom: Hát ebben nem vagyok olyan biztos. Sokan azt mondanák, kevesebb lesz az erőnk!
Fény Föderációja: Ezt megkérdőjelezzük. Igen, biztosan… az ember mindent kétségbe vonhat és valóban lehetnek olyan pillanatok, amikor elveszíti a kapcsolatot az igazsággal… de csak egy nagyon rövid időre a LÉTBEN. Mégis nem mondanád te magad is Blossom, hogy mindig lábra állsz utána… egy megerősített HITTEL a szívedben?
Blossom: Feltételezem, hogy az idő múlásával… az évek során…mindaz után amit végigcsináltunk…hogy TUDATOSODJUNK, hogy egy nap minden értelmet nyerjen és én végtelenül elégedett leszek és ezért folytattam tovább…még ha olykor csak egy cérnaszálon függtem… minden Nagyon Jó lesz!
Fény Föderációja: Képzeljétek el, hogy a következő éjjelen azt álmodjátok, hogy egy osztályteremben vagytok valahol… Sokan lennének ebben a teremben, akiket ismertek… egyesek egészen közeli ismerősök… mások csak ismerős arcok…vannak olyanok is akiket csak ’látásból’ ismertek. Arról oktatnának benneteket, ami éppen zajlik [a Földön], miközben megtapasztaltok egy életet a Föld bolygón, ezekben az ígéretes időkben. Miközben informálnak benneteket ezekről a történésekről… egyre nő az izgalom a jelenlévők körében.
A BIZONYOSSÁG, hogy egyszerűen A FÖLDÖN KELL TARTÓZKODNI… RÉSZT VENNI, … ENNEK A NAGY ÁTALAKULÁSNAK A RÉSZESEKÉNT… minden lényt a megtiszteltetés és a szeretet érzése tölt el.
Miközben ott ültök és informálódtok ERRŐL AZ ISTENI TERVRŐL… alig várjátok már, hogy megérkezzetek oda.
Gondolkodjatok el ezen,
GONDOLKODJATOK EL ERRŐL AZ ÉRZÉSRŐL, HOGY KIVÁLASZTOTTAK LETTETEK, A NAGY TÖMEGBŐL, HOGY EBBEN AZ IDŐBEN A FÖLDÖN LEGYETEK.
TI VAGYTOK … AZ ERŐSEK LEGERŐSEBBIKJEI!!!
Ezután… az álom azon a részéhez értek…ahol elmondják nektek, hogy MINDEN, AMIT AZ IMÉNT MONDTAK NEKTEK…ARRA NEM FOGTOK EMLÉKEZNI. Úgy döntötök, hogy nem vállaljátok? Úgy döntötök, hogy alkalmatlanok vagytok a feladatra? MINDEN BIZONNYAL NEM! Ez az információ egyáltalán nem nyugtalanít benneteket…mert tudjátok, ez része a tervnek!!! Azt mondják nektek…hogy akkor, amikor minden „fázison” túl lesztek… visszatér az emlékezetetek, …és hogy TI EZT A TUDÁST A SZÍVETEK SZERETETÉN KERESZTÜL ISMERITEK FEL. Mert a felismerés az álombeli osztályteremben érzett SZERETETHEZ vezet el benneteket, amit oly jól ismertek.
MEGMUTATJÁK NEKTEK AZ ISTENI SIKERT.
Miközben ezt elmondják nektek… a teremben a SZERETET LEGVILÁGOSABB FÉNYE sugárzik. Már nem látjátok az ismerős arcokat… már nem láttok semmit… mert TI MAGATOK VAGYTOK EZ A SZERETETFÉNY és ebben a pillanatban MINDENT MEGÉRTETEK!
ÉRZÉKELITEK az ismerős arcokat, mert ott vannak veletek. Ebben a pillanatban MINDENKI SZÁMÁRA MINDEN VILÁGOS.
A fény eltűnik és ti ismét az osztályteremben vagytok. Egy olyan élmény emlékével, mely mindig veletek lesz… és kinyilatkozik… amikor az ISTENI TERVBEN az szerepel.
Felébredetek egy szép álomból. TUDATÁBAN vagytok álmotoknak…hogy mennyire?…Nem igazán tudjátok felmérni…csak homályos képek és ÉRZÉSEK itt meg ott.
És most szeretett Családunk…. teljes és mély SZERETETTEL és BIZONYOSSÁGGAL közöljük veletek:
EZ NEM ÁLOM VOLT! 
Szeretnénk most ma itt befejezni … Egy kicsit hirtelenszerűnek tűnhet… de ISMERJÜK az ilyen döntések jelentőségét.
SZERETÜNK BENNETKET!
Blossom: Ahogyan mi is szeretünk titeket. Szeretettel és hálával!
Csatornázta: Blossom Goodchild
Magyar nyelvű fordítás: Scarlett


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése