2013. február 26., kedd

Az ÉN embriója - Arktúrusziak- 01.26.

y kristalyhang
Arktúrusziak / 2013. január 26.
Suzanne Lie közvetítése
 ÉLET A MULTIDIMNEZIÓKBAN
6. RÉSZ
Az ÉN embriója
 HoloWorld6
Drágáink!
ÉNETEK embriójával vagytok most várandósok tudatotok mezőjében. Ez az Embrió az igazi Multidimenzionális ÉNETEK megnyilvánulása, aki végig fog majd vezetni titeket személyes és planetáris felemelkedésetek folyamatában. Számos felemelkedő embert nagy kétségek gyötörték, amikor a felemelkedés ideje úgy tovaszállt, mint egy égen átvonuló felhő. Nem láttátok, hogy mi ment végbe az ÉNETEKBEN, mert az Igazság helyett inkább a hologramba néztetek bele.
Ez az Igazság mindannyiótok esetében más, ez teszi olyan dicsőségessé számtalan inkarnációtokat a polaritás és egyéniség világában. Ez az egyéniség lehetővé tette számotokra, hogy megtaláljátok Létezésetek egy személyes megnyilvánulását, ami úgyszólván egyedi a Multiverzumban. Ahogy már láthattátok, rengeteg negatív mellékhatása van annak a szintű egyéniségnek, amit a világotok megtapasztalt.
A legfőbb negatív mellékhatás a Multidimenzionális ÉNETEKKEL való kapcsolatotok elvesztése. Az egyéniség, amit a világ nektek tanított, saját világszemléletetekbe taszított titeket, ami gyakran különbözik azokétól, akikkel megosztjátok életeteket. A valóságnak ezek az eltérő szemléletmódjai könnyen küzdelemhez vezethetnek, ami elég gyakori jelenség. Viszont ha ÉNETEKEN belül megfordultok, látni fogjátok, hogy ez az egyéniség is a rengeteg illúzió egyik verziója, amiben éltetek.
ÖNMAGATOKON belül található az ÉNETEK, ami létrehozta a szeparáció illúzióját, és ami az egyéniség megjelenéséhez vezetett. Ez az illúzió azt jelenti, hogy ha bárki közületek bármit csinál, gondol, érez, kíván, vagy kifejez, kizárólag rá lesz hatással. Azonban amikor vettek egy pillantást a mátrixra, ami a szeparáció illúzióinak formátuma világotokban, látni fogjátok, hogy mindannyian teljesen és végtelenül össze vagytok kapcsolódva.
Az egyéniségetek valójában a személyes szikrapontotok a Mátrixban, amin keresztül összekapcsolódtok az összes többi egyéni szikraponttal. ÉNETEK Embriójában megfigyelhetitek, ahogy szikrapontotok lehetővé teszi nektek, hogy kölcsönhatásba lépjetek a Mátrix-szal, ami összeköt titeket az összes többi szikraponttal. Tulajdonképpen a Mátrixból láthatjátok az energia áramlását, ami megosztja az ÉN szemléletmódjait személyes szikrapontján keresztül.
Ezért azt kérjük, gyönyörű képzeletetekben fordítsátok meg a szemeteket és húzzátok félre a függönyt, hogy láthassátok ki hozza létre az illúziót. Igen, az illúziótok teremtője TI vagytok. Látjátok hogyan teszi egyéniségetek mindannyiótok számára lehetővé, hogy láthassátok az energiának ugyanazt az áramlását kicsit más módon? Értitek hogyan osztja meg közületek mindenki egyazon áramlásról alkotott saját értelmezését, és hogyan vetíti ki szikrapontján keresztül a háromdimenziós valóság illúziójába?
Ezen felül mind azt hiszitek, hogy különbözőek vagytok. Emiatt számos szerepet vállaltok, hogy változatosságot hozzatok a valóságba amit MINDANNYIAN együtt hoztok létre. De elfelejtettétek, hogy KÖZÖSEN hozzátok létre ezt a valóságot. Elfelejtettétek, hogy egy hatalmas szövetben éltek, amit több mint 7 milliárd szikrapont épít, akik kivetítik szemléletmódjaikat a fizikai világotok illúziójába. Mindnyájan olyan jó munkát végeztetek valóságotok létrehozásában, hogy elfelejtettétek hogy világotok egy illúzió.
Elfelejtettétek, hogy ha elméteket más irányba fordítjátok, akkor nem az egyéni szikrapontok által létrehozott holografikus képet fogjátok látni, hanem a holografikus képernyőtök Mátrixát. Arra kérünk titeket, fordítsátok meg elméteket. Fordítsátok meg az érzelmeiteket. Fordítsátok meg a szemléletmódotokat. Figyelmeteket és szándékotokat ne a kivetített fény szövetére, hanem a szikrapontotok által kivetített fényre fordítsátok.
Ha így tesztek, rá fogtok jönni, hogy MINDNYÁJAN a fény kivetítői vagytok. Mindnyájan filmvetítő kamerák vagytok, akik kivetítik a valóságról alkotott felfogásukat a háromdimenziós valóság holografikus szövetére. Mindegyikőtök kivetíti a világról szerzett saját egyéni tapasztalatát az egyéni átjáróján és szikrapontján keresztül a háromdimenziós illúzió holografikus képernyőjére. Aztán valahogy mindannyiótoknak meg kell találnia a módját, hogy hogyan lehet a több mint 7 milliárd különböző kivetítést egy olyan összefüggő formába összeszedni, amit ti ismertek.
Azonban a valóságot csak a saját egyéni értelmezésetek által ismeritek, ami több mint 7 milliárd kép hatalmas egyvelegéből áll. Most már értitek, hogy miért vannak olyan képek, amik nem folynak bele békésen a következő képbe? Most már látjátok, hogy némely kép miért olyan nagy, mivel egy bizonyos szikrapont uralni akarja a holografikus képernyőt, míg más képek nagyon kicsik, mert azok a szikrapontok olyan láthatatlanok akarnak lenni, amennyire csak lehetséges?
Ám EGYIKŐTÖK sem láthatatlan ÉNJÉNEK Felsőbb Megnyilvánulása számára. EGYIKŐTÖK sem jelentéktelen a Multidimenzionális ÉNJE számára. A Multidimenzionális ÉNETEK nem a holografikus képen belül létezik, amit valóságnak hittetek. Az ÉNETEK a mátrixon belül áramlik, ami annak a valóságnak az alapja, amit “valódinak” hisztek. Az ÉNETEK tudja, hogy valóságotok csupán egy holografikus kivetítés, és hogy csak TI vagytok valódiak.
Valódiak vagytok, mert a Multidimenzionális ÉNETEK kivetítései vagytok. Nem vagytok tudatában, hogy kivetítések vagytok ebben a “videojátékban”, mert eltévedtetek avatár énetekben, az egyéni holografikus kivetítésetekben. Elfelejtettétek, hogy szikrapontotok egy ablak, amin keresztül betekinthettek a hologramba, aminek ajtaján keresztül becsatlakozhattok a videojátékba.
Ami a legfontosabb, hogy elfelejtettétek hogy szikrapontotok határozza meg, hogy a játék melyik verziójával játszotok. Amikor reggel “felébredtek”, az avatár testetekben találjátok magatokat amiről azt képzelitek, hogy az egyéni énetek. Azt viszont elfelejtettétek, hogy ez a játék egy közösségi játék, és hogy minden adat, ami a játékba bemegy megjelenítésre kerül azon a holografikus képernyőn, amit a világotoknak gondoltok.
Az ÉNETEK Embriója az az ÉN, ami csendesen suttog szikrapontotoknak, hogy emlékeztessen titeket arra, hogy nem kell belépnetek a holografikus illúzióba. Ez csak egy játék. Azok akartok lenni, akik játszanak a játékkal és azt hiszik, hogy az igazi? Vagy inkább az ÉNETEK szeretnétek lenni? Multidimenzionális ÉNETEK kivetíti fényét szikrapontotokon keresztül, hogy kölcsönhatásba lépjen és hozzájáruljon a valóság szövetének több mint 7 milliárd változatához, amik a holografikus képernyőre vetülnek ki.
A felemelkedés nem a videojáték, mert ez a játék nem valódi. A felemelkedés azt jelenti, hogy megfordultok ÉNETEK Embriójában és Multidimenzionális ÉNETEKBE léptek be, nem pedig a holografikus játékba. Azon gondolkoztok, vajon milyen lehet? Milyen lenne, ha egyik reggel arra ébrednétek, hogy észreveszitek, hogy benne vagytok a holografikus játékban, és hogy a játék nem valódi? Ekkor tudni fogjátok, hogy TI igaziak vagytok? Tudni fogjátok, hogy minden ember, növény, állat, és a bolygó minden építményének lényege valódi?
Valódi az a Multidimenzionális Vetítő, aki elküldi fényét a Mátrixba, hogy kivetítésre kerüljön számtalan szikrapontjai egyikén keresztül. Azonban minden szikrapont beleteszi ebbe a Fénybe saját személyes szemléletmódját, amit a valóságról alkotott. Hologram minden ilyen kivetítés, ami rátapad arra a szövetre, ami a valóság több mint 7 milliárd féle megtapasztalását tartalmazza. Valóságotok változatának kivetítése szeretnétek lenni, vagy inkább a Multidimenzionális Kivetítő lennétek, ami kivetíti az Igazságot a Mátrixba?
Mit látnátok, ha megfordulnátok magatokban és nem a hologramba, hanem a Multidimenzionális Vetítő ÉNETEKBE tekintenétek bele? Ha ÉNETEKBEN LÉTEZNÉTEK, tudatosan kivetíthetnétek Fényeteket a Mátrixba, aztán tudatosan befogadhatnátok ezt a multidimenzionális fényt és kivetíthetnétek szikrapontotokon keresztül.
Tudjuk, hogy mindannyian kötődtök a holografikus játékotokhoz. Ami azt illeti mi – az ÉNETEK Felsőbb Megnyilvánulásai – is kötődünk ehhez a játékhoz. Mi is ugyanannyira szeretnénk, hogy jó vége legyen ennek a játéknak, mint ti. Azonban mi tudjuk, hogy ez egy játék, és hogy nem VALÓDI. Annak is tudatában vagyunk, hogy mindegyik szikrapont csak egy a több mint 7 milliárd szikrapontból, akik kivetítik a valóságról alkotott saját változatukat a holografikus képernyőre.
A legtöbb ilyen szikrapont a valóság egy háromdimenziós illúziókra épülő verzióját vetíti ki, mert még nem emlékeznek arra, hogy ők az ÉNJÜK. Ennélfogva csak azt a valóságot ismerik, ami kivetül a holografikus képernyőre. Ezért nem ismerik fel, hogy bármikor kijelentkezhetnek a játékból amikor belefáradnak abba, hogy egy egyénként kell létezniük, aki elkülönül a több mint 7 milliárd másik egyéntől. Nem tudják, hogy újra és újra és újra és újra ezt a játékot játszák. Amikor az “avatár” énjük meghal, végre ki tudnak jelentkezni a játékból.
Szerencsére sokan közületek, felemelkedő emberek közül, kivetítik multidimenzionális fényüket és feltétel nélküli szeretetüket a játékba, de már belefáradtak ebbe a játékba. Mindazonáltal nem akarjátok elveszteni a játékot. Nem akarjátok magára hagyni a játékot, hogy lefagyjon. Meg akarjátok NYERNI a játékot. Úgy akarjátok megnyerni a játékot, hogy emlékeztek rá, hogy a játék nem valódi. Emlékezni akartok, hogy a Fény Multidimenzionális Kivetítői vagytok, nem pedig csak szikrapontok, akik valósnak hiszik a játékot.
Más szóval Multidimenzionális ÉNETEK Embriója akartok lenni. Azt szeretnétek, hogy Embrió ÉNETEK felemelkedjen hatalmas multidimenzionális fényetek és feltétel nélküli szeretetetek egy másik fenséges megnyilvánulásába. Ezért ahelyett, hogy minden reggel bejelentkeztek a játékba és elfelejtitek ÉNETEKET, inkább úgy akarjátok minden reggel a bejelentkezést kezdeni, hogy emlékeztetitek egyéni éneteket, hogy NEM a kivetítés vagytok.
Multidimenzionális Kivetítők vagytok, akik tudatosan bejelentkeznek a játékba, tudatosan magukra öltik avatár énjüket és tudatosan emlékeznek, hogy ők a kivetítők, nem pedig a kivetülés. Most szeretnénk, ha arra is emlékeznétek, hogy Kivetítő ÉNETEK egyike a mi alacsonyabb frekvenciájú megnyilvánulásainknak. Közülünk, Galaktikusok, Égiek, és Felemelkedett Mesterek közül valók vagytok Multidimenzionális ÉNÜNK egyik alacsonyabb frekvenciáján.
ÉNÜNK alacsonyabb frekvenciájaként létrehoztatok és/vagy fenntartottatok egy egyéni megnyilvánulást, hogy MI beléphessünk a Föld Bolygó Hologramba. Mi, akik a Felsőbb ÉNETEK vagyunk, szintén meg szeretnénk nyerni ezt a játékot. NEM akarjuk, hogy a játék úgy érjen véget, hogy a sötét oldali avatár énünk sosem ébred fel. NEM akarjuk, hogy a játék úgy érjen véget, hogy a felemelkedő avatárunk meghal, mielőtt átélnétek a bolygó felemelkedésének dicsőséges élményét.
Tudatában vagyunk, hogy az avatár éneteknek szüksége van a segítségünkre. Most már belátjuk, hogy túl nehézzé tettük a játékot. Létrehoztunk egy játékot, hogy lássuk, képesek-e lények teljesen elszeparált egyénekké válni miközben emlékeznek ÉNJÜK Felsőbb Megnyilvánulására. Ez a játék túl nehéz volt, hogy bárki is nyerjen benne, mert túl sok sötét lélek döntött úgy, hogy sosem fog emlékezni a fényére. Emiatt csináltunk egy holografikus beillesztést a játékba, hogy segítsünk szikrapontunk avatár énjének.
Ez a holografikus beillesztés lehetőséget biztosít, hogy emlékezzetek, hogy TI a MI kivetüléseink vagytok a Mátrixba. Felismertük, hogy ahhoz hogy megnyerhessétek ezt a játékot, emlékeznetek kell arra, hogy nagyszerű multidimenzionális lények vagytok. Ha befelé tudtok fordulni, hogy tudatosan megfigyelhessétek ahogy fenséges multidimenzionális fényünket és feltétel nélküli szeretetünket belétek vetítjük, szikrapontotokat fényátjáróként használhatjátok, amin keresztül  a Felsőbb Fényünk és Szeretetünk kivetítői lehettek.
Egyre több szikrapontunk érkezik el ennek a játéknak a végső szintjére. Ezt a végső szintet “Felemelkedési Otthonként” ismerik. Szeretnénk, ha tudnátok, hogy annyit sugárzunk nektek kollektív fényünkből és szeretetünkből, amennyit csak elbírtok. Így képesek vagyunk felébreszteni az alvó avatárokat, át tudjuk alakítani a sötét oldal avatárjait, és teljesen tudatossá tehetjük ÉNETEK Embrióját.
Kedves felemelkedők, most már értitek miért vagytok annyira fáradtak és miért van szükségetek olyan sok alvásra? Értitek már miért szenvedtek olyan sok átalakulási tünet miatt (betegség), vagy hogy miért vagytok zaklatottak, idegesek és/vagy depressziósok? A kis, alacsony frekvenciájú avatár testetek a maximumig van terhelve.
Szerencsére egyesülni tudtok velünk, a Felsőbb Megnyilvánulásotokkal, hogy újratöltsétek és kibővítsétek tudatotokat, hogy tudatosan befogadhassátok és kivetíthessétek multidimenzionális fényünket és feltétel nélküli szeretetünket a közös játékunkba. Persze MINDEN élet valódi. Viszont az élet illúziója nem valódi, mivel az energiaminták torzulása. Ezek az eltorzult energiaminták a harmadik és negyedik dimenzió nagyon alacsony frekvenciáján rezegnek.
Másrészről, ezzel az új beillesztéssel belétek, ÉNÜNK Embrióiba tudjuk vetíteni multidimenzionális fényünket és feltétel nélküli szeretetünket. Ezután ki tudjátok vetíteni a Fényünket a 3D-s hologramba. Ily módon Multidimenzionális Kivetítőivé válhattok a fény legmagasabb frekvenciáinak, ami a feltétel nélküli szeretet. Ahogy a Fény és Szeretet belétek, és utána a hologramba vetítődik, a szeparáció és polarizáció illúziója egyre nagyobb mértékben fog átalakulni az Egyesülés és az Egység igazságává.
Azzal zárjuk ezt az adást, hogy emlékeztetünk titeket, legyetek tudatában annak, hogy mit vetítetek ki a hologramba. Ti vagytok a képviselőink, és megvan bennetek az ösztönös képesség, hogy átalakítsátok az illúziót Igazsággá. Ezért amikor reggel felkeltek, légy szíves szánjatok rá egy pillanatot, hogy tudatosan emlékezzetek, kik is vagytok valójában. Napközben is emlékezzetek erre. Aztán, amikor “elalszotok”, kijelentkeztek a 3D-s Játékból és hazatértek hozzánk.
Áldás az Arktúrusziaktól és ÉNETEK MINDEN Felsőbb Megnyilvánulásától.
Csatornázta: Suzanne Lie
Magyar nyelvű fordítás: Norfeus

kristalyhang | 2013-02-26 - 11:13 | Címkék: Suzanne Lie | Kategóriák: Arcturus | URL: http://wp.me/p2FH9O-me

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése