2013. február 14., csütörtök

Csupán levedlitek a régi bőrötöket - Aisha 02.14.


 
Tom Fodor fordítása
Aisha TK 268 - feb 14

Ma sokan érezni fogják a gyorsulást, jogosan.
Ismét keresztül jutottatok egy energia frissítésen, ideje levegőt venni a következő előtt. Már halljuk is a zúgolódást, de tartsatok ki, a következő hullám nem lesz annyira erőteljes. Amint már említettük régebben, a fizikai testetek nagyon megerősödött, így látni fogjátok, hogy sokkal rövidebb idő alatt megemészti ezeket az erőteljes letöltéseket.


Ez nem így tűnik amikor épp benne vagytok, de utána láthatjátok hogyan lágyul el az egész, a testetek pedig hogyan alkalmazkodik.
Persze előfordulnak egyéni eltérések, de átlagban így van.

Tudjuk, hogy van akinek ezek az utóbbi letöltések egyre érdekesebbé válnak, hiszen megérzitek a változást melyet magukkal hoznak. Így sokkal kevésbé érződnek "elpazarolt" időnek. Másoknak akik ezt még nem érzik, mindez a fizikai és mentális tünetegyüttes (melyen áthaladtok) - tetézve azzal, hogy látszólag eredmény nélküli - károsnak tűnhet.
Nem hibáztatunk ezért benneteket, mindez nem tart örökké, eljön az a pont, ahol sokkal tisztább rálátásotok lesz az egészre.


Azért jöttünk, hogy megmutassuk mi is vár rátok ezen az úton. Tudjuk, hogy van akinek eddig csupán fizikai kényelmetlenségnek és mentális gyötrelemnek tűnik ez az egész. Nem állandóan, de nagyjából. Elismételjük, hogy mindez nem hiábavaló, nem is azért történik, hogy kárt okozzon bennetek. Mindez a szeretetből történik, gondosan eltervezett folyamat, mely azért zajlik, hogy visszavezessen benneteket ahhoz a csodálatos lényhez akik vagytok.

Sokáig korlátozott életmódban éltetek a bolygón, ahhoz hogy elszakadhassatok ettől a régi (öntő)formától, sok mindent át kell szervezni. A folyamat nem mentes a hegyektől és völgyektől, a növekvő fájdalom időnként hatalmas. A legjobban megkötő igát már leráztátok magatokról, innen úgy gondoljuk érezni fogjátok, ahogy ez a kitágulás lendületre kap. A folyamat a korlátozás összetöréséről átváltott a növekedésre és kitágulásra.

Mindez sok kihívást hoz magával, az elme mely oly sokáig volt korlátok közé szorítva, időnként úgy érezheti nem tud ezzel a kitágulási folyamattal megküzdeni.


Innen vannak a zűrzavaros tünetek. Időnként úgy érezhetitek megnőttetek, óriásokká váltatok, máskor pont az ellenkezőjét, vele pedig a környezetetek is ingadozik. Ne gondoljátok, hogy megőrültetek, csupán túl nagy sebességgel nőttök, pont mint ahogy a kisgyerekek is nőnek. Igen, kaptatok egy újabb "növekedési hormon" injekciót, a tünetek viszont csupán ideiglenesek, semmi káros nem ér benneteket. Csupán jelzik, hogy levedlitek a régi bőrötöket, és már nyúltok is bele az újba, mely nagyobb és sokkal ragyogóbb árnyalatú. Ismét csak azt mondjuk, le a kalappal előttetek. Bátran lépdeltek előre, a lépések pedig óriásiak. Nem csoszogás, ez teljes erejű szökkenés. Ezzel együtt meg fogjátok látni, milyen gyorsan a helyére kerülnek a dolgok. Hamarosan a ti értelmezésetekben. Az időérzéketek még egy kicsit bizonytalan és nem teljesen egyezik meg a miénkkel. Töltsétek tele a tüdőtöket. Nézzetek szét magatokban, valószínűleg találtok új felfedezésre váró területet a hátsó kertetekben. Nem kell messzire menni, hogy gazdag termőföldet találjatok, hisz ott van magatokban, ti hoztátok létre. Itt fogjátok elvetni azokat a magvakat, melyek fenntartanak majd benneteket az elkövetkező időkben.


Forrás: facebook

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése